צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניית לרכוש עריסה לתינוק מאיביי .העלות הכוללת כולל משלוח יוצא בסביבות 1100 שקל. האם יש מיסים על מוצרי תינוקות? ואם כן כמה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כ-2.5 רכשתי דיסק ST3500418AS של חברת Seagate בחנות סקאי פיסי. לפני 4 ימים, Win7 התריע בעיקביות על תקלה בדיסק זה וכעבור יומיים הדיסק הפסיק לפעול. לדיסק באחריות עד אוקטובר 2012, אך החנות סקאי פיסי כבר לא קיימת. איך ניתן לממש את האחריות ולהחליף את הדיסק - מי היבואן ? תודה זאב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אושר היום בכנסת: הכנסת אישרה בקריאה שנייה ושלישית את הצעת החוק של ח"כ רונית תירוש (קדימה), לפיה זיכוי שיינתן לצרכנים בחנות יהיה ללא הגבלת זמן, בלתי מחיק, יהיה תקף גם למוצרים שבמבצע ולא יהיה צורך בהצגת חשבונית בעת השימוש בזיכוי. בנוסף, אושר כי חברות סלולר, אינטרנט, טלוויזיה, טלפוניה, חשמל, טלפון, גז, ומים ינפיקו סיכום שנתי ללקוחות, בדומה לטופס 106, כדי שהצרכנים יוכלו לעקוב אחר תשלומיהם. את הצעת החוק יזמו חברי הכנסת אורי מקלב ומשה גפני מיהדות התורה וכרמל שאמה ויריב לוין מהליכוד.
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הבוקר הצעת מחיר מנציג מכירה של חברת פלאפון. הנציג טען שבמסגרת התוכנית אקבל זיכוי חודשי בגובה 129.9 ש"ח עבור המכשיר וזיכוי נוסף בגובה 50 ש"ח בגין ניוד המספר לחברה. בהסכם התוכנית באתר פלאפון כתוב שהזיכוי הניתן הוא בגובה 79.9 ש"ח עבור המכשיר ו-50 ש"ח נוספים עבור הניוד. ז"א שסך הזיכוי החודשי הוא בגובה 129.9 ש"ח לחודש, בניגוד ל- 179.9 ש"ח שטען נציג המכירות. האם קיימת על החברה החובה לעמוד בתנאים בהם ניסה למכור לי נציג החברה את החבילה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוב היום יושב על הכסא מול המחשב או לומד וכבר נשבר לי הגב אני מחפש כסא נוח לישיבה לכל היום. יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות כסאות טובים וזולים באזור המרכז (אם אפשר אורטופדי)
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מסטופ משלוחים מארה"ב פעמיים ניסיתי פעמיים נפלתי חזק . משלוח ראשון : עלות מוצר 59$ עלות משלוחים : 82$ ועוד לא נגמר .... ( כל שבועיים אני מקבל עוד איזה עמלה מונפצת שצריך לשלם ) רכשתי צעצוע יד שני בEBAY המוכר שולח רק בתוך ארה"ב – נו טוב נשלח למסטופ ונהנה מהמוצר . לקח למוצר להגיע אלי כמעט שבועיים וזה בגלל שבסוף נסעתי במיוחד לאייר פורט סיטי כי נמאס לי לחכות לשליח של DHL. התירוץ של מסטופ : אנחנו נבדוק מול המכס למה חייבו אותך יותר מידי ( מצידם 75$ על המשלוח זה לגיתימי ) את הכסף לא ראיתי שוב ...... משלוח שני : עלות מוצר 2$ ( 2 יחידות. משקל: 20 גרם )עלות משלוח 25$ וגם לא נגמר ... רכשתי כבל חיבר חשמל מיוחד לנורות לד . השתמשתי בשירות של מסטופ . קמתי בבוקר עם מייל מ PAYPAL שחייבו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרכיב משקפיים עוד מתקופת הגן, רוב מרכיבי המשקפיים משלמים סכומים נכבדים על מסגרת+עדשות אחת לתקופה אצל אחת הרשתות הגדולות או בחנות מקומית. לפניי מספר חודשים הזמנתי זוג משקפיים מהאתר של zennioptical.com וקיבלתי אותם אחרי שבועיים, העיסקה שביצעתי כללה מסגרת + עדשות 1.57 (ללא תוספת תשלום) + ציפוי שריטות + ציפוי UV + ציפוי אנטי-גלר (5 דולר) + משלוח (10 דולר) ... סה"כ 27 דולר - בערך 100 ש"ח. האתר הוא כנראה האתר הכי גדול למכירת משקפיים אונליין ככה שאם עושים את הדברים נכון אין באמת ממה לחשוש. עלות זוג משקפיים ימתחילה מ7 דולר(לא כולל משלוח) תלוי במסגרת ובתוספות. אז מה אני צריך לעשות כדי להנות מזוג משקפיים חדש? 1) מרשם - מאופטמטריסט/רופא עיניים, אפשר גם לקחת את המשקפיים שלכם …
-
- 35 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
*לא מצאתי מקום מתאים אז אני מקווה שפה זה בסדר* יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נוטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה הכי טובים בשביל זה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
שלום רב. שמי סימון מור , רציתי לשתף אותכם בחוויה ממש לא נעימה משירות הלקוחות מאיידיגיטל!!!! כדי שאתם תשקלו בקניית המוצר העתידי שלכם האם אתם רוצים לקבל שירות כמו שאני קיבלתי! לאחרונה לפני כ 5 חודשים קניתי מהסניף של איידיגיטל בסינמה סיטי בראשון מחשב איימאק 27 אינצ'- הדגם הכי יקר. זאת הפעם הראשונה שאני קונה מחשב אפל, והפעם הראשונה שאני קונה מאיידיגיטל. לאחר כ 5 חודשים גיליתי במסך שלי חלקים שמצהיבים, מבדיקה קטנה בגוגל גיליתי שזאת בעיה ידועה במחשבי אפל במסכי ה 27 אינצ' שבארהב לפחות אפל דאגה לאסוף את המחשבים ולזכות כספית את הלקוחות שלהם התגלה המוצר הפגום. אני התקשרתי לשירות לקוחות וסיפרתי על הבעיה נקבע לי מועד איסוף, ביום האיסוף בבוקר התקשרתי ודחיתי את האיסוף מסיבות אישיות וקבע…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש חבילה משתלמת עם גלישה חופשית ואיפון או מכשיר אחר ברמה הזו,מעל 500 דקות והודעות מעל 200..אני יכול לבחור במסלול חיילים ד"א.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי משחק PS3 בZAP במחיר טוב אצל Mediagame. התקשרתי אליהם, אומרים לי יש רק יד שניה. בהתחלה לא רציתי להזמין אבל המוכר שכנע אותי שהם בודקים את הדיסקים ושהכל יהיה בסדר. אז חסכתי 50 שקל ובמקום לקנות יד ראשונה ב150, קניתי יד שניה ב100 שקל. שוב פעם אני מדגיש, המוכר אמר שלפני שהם שולחים את הדיסק, הם בודקים אותו בקונסולה ושהוא לא שרוט. מגיע אלי משלוח, אני מסתכל מאחורה ואין אפילו סנטימטר אחד בלי שריטה. ה-כ-ל שרוט. כמובן שהקונסולה שלי מתקשה לקרוא אותו. דיברתי עם החנות, והם אומרים שאני צריך לשלוח להם את הדיסק ואולי הם יחליפו לי אותו. כל זה היה נחסך ממני אם הם היו אשכרה שמים את הדיסק בקונסולה שלהם בחנות כדי לבדוק אם הדבר הזה בכלל עובד. אבל לא בגלל זה פתחתי את הדיון. הלכתי לZAP לפרופ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון שרכישת נתב, חיבורו למודם של הוט והגדרתו באופן עצמאי מחנות צד ג' יכול להיות הרבה יותר מסובך (למשל אם הוט לא מכירים את דגם הנתב שרכשתי ולא יודעים איך להפעיל אותו), מאשר ללכת לבזקסטור ולקנות מודם/נתב שבזק תמיד יכירו וידעו לתפעלו, במידה והאינטרנט הוא על תשתית של בזק, אני רוצה לדעת האם כדאי לי להשאר אצל הוט או לעבור לבזק בשביל שיהיה לי נתב שהחברה תוכל להגדיר לי אותו בקלות (רלוונטי לאיזור קריית אתא. איכות התשתיות של שתי החברות משתנה מאיזור לאיזור בארץ)(גם שמעתי שההוטבוקס של הוט עושה המון בעיות)(אני עם טריפל C שאינם מספקים שירות של חיבור ללא חייגן, ואינני יכול לחזור לבזק בינלאומי מבלי לחזור ל-2.5 לפי דרישת אמי).
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הוט התחילה לחלק ללקוחותיה בחודשים האחרונים את המודם החדש שלהם, HOTBOX. אבל לא עברו הרבה ימים, וכבר התגלו הרבה בעיות. ואני אחד מהלקוחות שסובל מהן. נפרט את תהליך השדרוג ל30 מגה שעברתי: 1. לחכות כחודש ימים לקבלת המודם. בלי שאף אחד יגיד לי שהמודם לא נתמך במלואו בחיבור לחייגן. 2. ביום הגעת הטכנאי והתקנת המודם, שינו לי מחיבור לחייגן לחיבור ישיר. הטכנאי לא שאל אותי ולא השאיר לי ברירה, חייג להוט ופשוט ביטל לי את החייגן. כשניסיתי לברר מה פשר הדבר, הוא הסביר לי בקצרה, לפני שברח, שהמודם לא תומך בחייגן, בלי שהיתה לי אפשרות להסביר לו שיש לי חבילת גיימר. 3. במשך שלושת החודשים הבאים סלבתי מאיטיות נוראה של האינטרנט של הוט. בלי להנות מחיבור המעולה של בזק בינלאומי, מתעדוף של גיימר, ולא מהכ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת מסבירה את השאלה שלי. המקלדת עלתה טיפה יותר מ-150$ כולל משלוח. למיטב הבנתי אני אמור לשלם על זה עמלת מינימום של 30 שקל בערך (אם בכלל).
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראשית אקדים ואומר, זה לא פוסט תלונה. אני לא בא להאשים אף אחד וייתכן שהכל סתם טעות. זה סתם מקרה שקרה לי לפני כמה ימים וחשבתי לשתף. אולי מישהו ימצא כאן תובנות כלפי העסקים שלו... המעשה היה כדלהלן: לפני כמה ימים נשרף לי המסך הנאמן שלי, והתחלתי בחיפושים אחר מסך חדש. המסך הישן שלי בן כ7 שנים, בגודל 19 אינץ', עם פאנלים רגילים (אני מניח שמדובר בTN), סיפק אותי מעל ומעבר ולכן גם התחלתי לחפש מסך בעל תכונות דומות רק בגודל קצת יותר גדול(23 אינץ'). לבסוף, אחרי קצת חיפוש שטחי ברשת נעצרתי במסך שעל הנייר נשמע מתאים ובעיקרון זה המסך שהחלטתי לקנות. שאלתי גם חבר על הנחיות כלליות לבחירת מסך שאמר שכל המסכים מהסוג שאני מחפש הם אותו דבר ואני רק צריך לוודא שמדובר במסך מט ושהוא מציג בפול HD. החנות…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טענת חברת החשמל : " על פי חוק אנחנו מחויבים לקרוא מונים רק פעם בשנה " , האומנם ??? זה נישמע הזוי ,אולם זאת בדיוק התשובה שקיבלתי מנציג בכיר של חברת החשמל . השאלה אם זה באמת נכון ? אני מחפש את הציטוט של החוק המדוייק הנוגע לעניין (לא פרשנות כזאת או אחרת של החוק ). השאלה היותר חשובה ,אם זה אכן כך : מי הם חברי הכנסת האידיוטים שאישרו חוק כל כך מופרך ,דרקוני ומנותק מהמציאות? האם לא הגיע הזמן למבחן פסיכיאטרי ופסיכומטרי בסיסי ,כדי לוודא שהפרלמנט שלנו לא ימשיך להיות מורכב מאחוז גדול של מטורללים תלושים מהמציאות ,עברינים סידרתיים ודפ"רים עם IQ של בלטה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום אני מנסה לקנות כמה מוצרים ובכולם אני פשוט נכשל ואני לא יכול לקנות http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-4HD-Hard-Plastic-Gaming-Mouse-Pad-Black-/230742799914?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MouseMats&hash=item35b957b62a רושם לי את הארור הבא To ensure that eBay remains a safe marketplace, we limit the quantity of items that can be bought or sold by a single account at one time. These limits may change over time and are determined by your previous site activity and overall performance. Currently, your account has reached the limit for bidding and buying, but you can increase this limit by providing additional verification. Thank you for your understanding. Please …
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
השבוע קיבלתי מהוט ממיר MAGIC במקום ממיר ה-VOD HD הרגיל שלי. מה אגיד לכם? אני באמת מאמין שזה הולך להיות הדבר הגרוע ביותר שיקרה לי בכל שנת 2012 לפחות. - ממשק פשוט מחורבן. לחיצה על החצים ימינה/שמאלה מקפיצה לי איזה מסך טיפשי של מדריך תוכניות שבנוי בצורה הכי גרועה שאני יכול לחשוב עליו, במקום להציג לי את פס המידע הרגיל (שמופיע עם החצים למעלה/למטה). - ניצול גרוע של שטח התצוגה, בכל רחבי הממשק (וניסיתי גם לשחק עם הגדרות הרזולוציה בממיר, זה לא ממש עוזר). - פונטים קטנים ולא נוחים. - איטיות מחרידה אפילו בגלילת פס המידע בין הערוצים (כלומר הגלילה בפס המידע בלבד, בלי מעבר בפועל בין הערוצים) שאין שום סיבה שלא תהיה חלקה לחלוטין, אבל במקום זה היא מזעזעת לחלוטין. מה זה הזבל האורגני הזה?? אנ…
-
- 20 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
כיום אני בנטוויז'ן עם 12 מגה (39 ש"ח לחודש), עקרונית מבחינת תקשורת בארץ עובד בסדר אבל לאחרונה הרבה פעמים אתרים מחו"ל פשוט לא עולים או עובדים לאט מאוד. בהמשך התחלתי לאחרונה לשחק במשחק הרשת SWTOR שאני סובל בו מבעיות של ניתוקים ואיבודי מידע (מידע נוסף בת'רד שפתחתי בפורום הרשמי של המשחק: http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=2753696 ) בקיצור האירנט נטעובד חלק רק בלילה אחרי 00:30 ומשעה 6:00 בערך הוא מתחיל לקרטע שוב.... יצרתי קשר עם נטוויז'ן מספר פעמים הסברתי להם את הבעיות שלהם והם רק אמרו לי שהשרת שעושה לי בעיה לא קשור אליהם בכלל ואפילו לא ניסו להציע לי לעשות פעולות כלשהן כדי לפתור את התקלה. בלי שום קשר לSWTOR, האינטרנט עצמו מאכזב כאשר מספר רב של פעמים התקשורת מקרטעת…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, כבר תקופה דיי ארוכה שאני משלם סכומים גדולים על תוספי מזון, לכן החלטתי סופית להזמין מ VITACOST.com אני מעוניין להזמין 2 אבקות חלבון (5 קילו סה"כ) 3 קריאטין (קצת פחות מקילו) $156.47 עבור התוספי מזון $42.17 עבור המשלוח סה"כ כולל משלוח 199$ מכס אני לא משלם כי זה עדיין לא חורג מהסכום של 1200 שקל מישהו יודע כמה מע"מ אני יצטרך לשלם ?? אם בכלל
-
- 15 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
בהמשך לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526046.0 בעיה קצת שונה. הגעתי לחנות לפני כשמונה ימים. ביקשתי שיבדקו לי את המכשיר Playstation3 SLIM (שנקנה בדצמבר האחרון) בטענה שחלק מהמשחקים נתקעים. המכשיר פשוט נתקע, וכשאני לוחץ quit game, הקונסולה עושה restart בליווי שלוש ביפים. חיפוש קצר בגוגל הציע לי לעשות בדיקת file system. ואכן, בכל פעם שאני בודק את קבצי המערכת, המכשיר מוצא אותם פגומים, מתקן, אבל הבעיה לא נעלמת. בדיקות חוזרות מביאות את אותה הבעיה - קבצי המערכת פגומים. ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק, אבל זה לא עזר. מקור בגוגל גם אמר לי שקבצי מערכת לא בהכרח קשורים לדיסק הקשיח. התחלתי להסביר את הבעיה לבנאדם במעבדה, הוא קטע אותי באמצע, ואמר לי שיבדוק את הקונסולה. ש…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין תנור של חברת דלונגי, אבל לא כל כך הבנתי מי נותן את השירות עליו... אם הוא מתקלקל או שיש איתו איזשהי בעיה - למי אני פונה? אולי מישהו כאן מכיר ויכול לעזור לי? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערוץ 8 של HOT קצת משעמם ומתחשק לבדוק את יס דוקו. ההצעה שקיבלתי מיס: בסיס + סרטים + בידור + 13 חבילות + 14 ערוצי HD 2 ממירים (מקליט ורגיל) 13 סרטים ב-VOD מחיר 249 ש"ח כולל + התקנה 285 ש"ח. לא נראת לי ההצעה שלהם וחשבתי על משהו כזה: הצעת הבסיס והתוספות בסדר אבל לא צריך 13 חבילות מספיק רק 5 תוספת 4 ערוצי פרימיום: בית+, אגו טוטל, ערוץ צרפתי והיסטוריה HD חבילת סרטים של לב VOD תשלום חודשי 249 ש"ח כולל התקנה מוכן לשלם 285 (כי אין התחייבות), אבל דורש זיכוי אם נשאר מנוי במשך שנה בהתאם למה שאתם סגרתם עם יס, האם מה שאני מבקש נשמע הגיוני?
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב לחבר והשירות שלהם גרוע וכך גם המחשב,החבר רוצה לבטל עיסקה האם אפשר לבטל עיסקה למרות שהמחשב כבר בנוי ושומש קצת? יש חוק חדש כזה לא??
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-