עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. לא מזמן קניתי טלפון חדש וכמובן שעם טלפון חכם אתה רוצה אינטרנט אבל להפתעתי שטלפנתי לפלאפון הם רצו שאוסיף 130 שקל לחבילה הנורמאלית היחידה (100 ל10GB ו30 לחרטא הסלולרית שלהם) כאשר החבילות האחרות שהוצעו לי היו 100MB ב40 ו250MB ב60 (פשר הקפיצה ממש לא מובן לי, מה קרה ל2GB או 5GB!?). קשה לי להאמין שזו הצעה מפתה באיזושהי צורה, אבל לא היה לי זמן להתחיל להתווכח עם סווטלנה בהפסקה בין הרצאות אז תהיתי כמה אתם משלמים ואיפה אתם נמצאים כמובן(ראיתי שיש דיונים דומים אבל בהתחשב בשינויים בעולם הסלולר קשה לי להאמין שהרבה מידע שם רלונטי). לצורך העניין אשמח אם מישהו שלא מדבר הרבה בחודש יוכל לעזור לי כי חבילה של 41278937189379 דקות שיחה ו437248972389 הודעות ב300 שקל לא כל כך טובה לי :\.

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. יצא לי להיכנס היום לאתר של אייבורי לבדוק מחירים ל-DOK והופתעתי לגלות אתר חדש, נקי, מהיר ומסודר יפה לצרכן. בלי כל החרטות סטייל KSP של בחירת סניף או ממשק מבולגן ולא נוח. יש אופציה לפילטרים שונים וסידור מחירים מהזול ליקר וכד'. בקיצור- לקחו את הממשק המוצלח של איביי והלבישו אותו על האתר שלהם בצורה מוצלחת ומצוחצחת! שאפו! לכן אני נותן להן צל"ש, כך שחברות המחשבים האחרות ילמדו איך צריך להיראות אתר מחשבים נגיש לצרכן. בנוגע לטיב החנות אני לא אכנס, אבל זה כבר דיעה של כל אחד ואחד. http://www.ivory.co.il *אין לי שום קשר לחנות, פשוט חושב שאם יש מישהו שעושה צעד נכון רצוי לשבח אותו לעתיד כדי שהמתחרים ילמדו "איך לעשות את זה".

• 81 תגובות
    • 17.3k צפיות
  3. Started by ModChiP,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הKinder Surprise? באייבי לפי מה שהבנתי לא מוכרים אוכל. אשמח לעזרה ויעוץ.

• 77 תגובות
    • 14.4k צפיות
  4. רציתי לשתף אותכם בחווית שירות מאוד נעימה שהייתה לי באיבורי מחשבים. לפני כחודשיים רכשתי מהם את ההגה G27 במחיר הנמוך בארץ (1680 ש"ח, לא צעצוע שקונים כל יום), התקשרתי לחנות ואמרתי שאני יגיע תוך מספר שעות לסניף כרמיאל לאסוף ולשלם את המוצר, כשהגעתי לשם ראיתי כבר את ההגה על הדלפק מחכה לי, תוך 3 דקות יצאתי משם אחרי שיחה קצרה עם הנציגים על ההגה ואחרי חצי שעה כבר שיחקתי ונהניתי מכל רגע. לפני שבוע שמתי לב שהעור שנמצא מתחת לידית ההילוכים נקרע טיפה ומאוחר יותר הפך לחור די רציני, העניין הזה לא מקובל עלי כשמדובר במוצר High-End ואמרתי לעצמי שלא צריך להתפשר, באותו רגע שלחתי אימייל לשירות הלקוחות של איבורי וענו לי תוך מספר שעות, ביקשו את מספר הטלפון שלי ויום למחורת יצרה איתי קשר נציגה בשם…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by IG,

שלום לכולם. לפני כחודש קניתי מחשב חדש מזיגזג, ואני רוצה לתאר את חווית הקניה לקראת הקנייה דיברתי עם נציג מכירות (שכחתי את שמו) כמעט שעה (בטלפון) כדי לסכם את המפרט הסופי ואת התצורה של המערכת הפעלה. לא היה להם מארז שרציתי אז הנציג שלח לי במייל הצעות למארזים אחרים והצעות למארז+ ספק בהנחה. המחשב הגיע עם שליח אחרי כשבועיים, חוטים מסודרים והכול מותקן כמו שצריך, חוץ מאיזה בעיה מוזרה בהדלקה (קצר כלשהו). אחרי כשבועיים התקשרה אלי מישהי משרות הלקוחות שלהם ושאלה אם אני מרוצה מהמחשב (!). אמרתה לה שיש איזה בעייה ולא היה לי זמן עדין לבדוק את זה, והיא העבירה אותי ישר למעבדה אל בחור בשם שי. אחרי ברור שכמה דקות הגענו למסקנה שאני צריך להעביר את המחשב אליהם לבדיקה (כי הוא באחריות וכמה…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. האם אפשר להגיע למצב של 200 שח בחודש על מכשיר פלוס חבילה נגיד 300+300?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by y_a_n_i_k,

מה בעצם השרות הזה? לקנות עכשיו ולשלם אח"כ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by alon23,

שמתי לב שהאתר של החנות RSM לא התעדכן בזמן האחרון ( 7850 ו-Z77 לדוגמא )... וגם עברתי דרך שם ולא ראיתי את השלט שלהם מישהו יודע אם הם עדיין קיימים ? ואם כן למה הם לא מעלים מוצרים חדשים לאתר.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני עושה עכשיו סקר שוק של מכונות כביסה ואני מזועזעת מהמחירים... זה אמור לעלות לי כמו איזה רכב יד שנייה?? בסך הכל אני סטודנטית ענייה ויש לי תקציב של 3000 שקל לסיפור הזה... מישהו אולי מכיר איזו מציאה?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. בחור בעבודה שלי התווכח איתם שעה ולבסוף הוציא 29.90 עבור 12+גיימר (שמעתי את זה אישית). הבחור בשירות הלקוחות אומר שאני אביא לו את הת"ז של הבחור הזה ואם יש לו מחיר כזה, הוא יעשה גם לי. עד שאני אשיג את הת"ז שלו (רק אחרי פסח לצערי), אשמח לשמוע מה איתכם. אשמח לדעת כמה אתם משלמים על 12MB ו- 1.5MB. כרגע אני בבזב"ל על תשתית של HOT אבל כמובן שאין לי בעיה לנדוד... האם HOTnet באמת עד כדי כך גרועים כמו שהבחור בשירות של בזבל מספר לי? (אני מניח שלא, אבל בכל זאת אשמח לשמוע) תודה רבה, MODY.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  11. Started by arik100,

שלום, אני צריך את עזרתכם איפה אני יכול לקבל חבילה לפלאפון , רק מספר עם חבילת גלישה של כ2-5GB ללא שום SMS או דקות? מעניין אותי רק גלישה לא כל כך חשוב לי המהירות. תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם! הזמנתי דבר מה מה באתר DealExtreme, ושילמתי באמצעות Paypal. העניין הוא שאת כתובת המשלוח ציינתי באנגלית, ואת שמי הפרטי בעברית. האם הדבר עתיד להשפיע על המשלוח? תודה! ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, אני מתכנן לקנות מוצר מאי-ביי ממוכר שלא עושה משלוחים לארץ. הבנתי שיש כל מני חברות שנותנות כתובת באהר'ב ומשם שולחים את המוצר לארץ בצורה רגילה. משהו התנסה בזה ויכול להמליץ על חברה כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי כונן 1TB מתוצרת סמסונג. כרגע הן תוכנת הבדיקה של סיגייט (הרלוונטית גם לסמסונג) והן MHDD מוצאות כמויות מסחריות של סקטורים פגומים, הרבה יותר מכפי שניתן למפות מחדש באופן סביר - מה גם שאחרי מיפוי חלקי בדיקה חוזרת העלתה סקטורים פגומים חדשים. בקיצור, כל הסימנים של Head Crash. מלכתחילה הבדיקה נעשתה עקב תקלות שהתגלו בעבודה השוטפת שעשויית היו לנבוע מקשיח פגום. כנראה אין מנוס מהחלפת הכונן. ועכשיו לבעיה הצרכנית: הכונן נקנה ממש שבועיים לפני השטפונות במזרח, ועל כן עלה לי כ270 שקל בלבד. כיום כונן דומה עולה כ600. חוק הגנת הצרכן כולל סעיף שאומר, שלמוכר שהוחזר אליו מוצר במסגרת האחריות יש בחירה בין תיקון המוצר, החלפתו במוצר זהה או מקביל, והשבת הכסף ללקוח - לבחירת המוכר. הסכום שיש להח…

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  15. רוצים לתת לי מסך מחודש וישן. האם לתבוע מהחנות מסך חדש? או להפנות טענות לDELL? שלום, קניתי לפני כשבוע+ בהמלצת הפורום מסך מחשב. המסך הוא של DELL. הדלקתי את המסך והכל עבד. כעבור יומיים-שלוש לפתע הופיע קו אדום באמצע המסך. פניתי לTMS והם אמרו לי שזה לא קשור אליהם אלא לDELL ואני צריך להתקשר אליהם. התקשרתי לDELL- הנציג אומר לי שהם יחליפו לי את המסך במסך מחודש. מסך מחודש הוא א) מסך ישן יותר. כך שהוא יתקלקל מהר יותר ממסך חדש כמו שאני רכשתי. ב) מסך שיש בו יותר סיכוי לבעיות ממסך חדש. בשוק החופשי מחירו של מוצר מחודש הוא כמובן נמוך יותר משל מוצר חדש. הדבר הזה נשמע לי לא הוגן בכלל. שילמתי אלף שקל בשביל מוצר חדש ורוצים לתת לי מוצר משומש. מה עלי לעשות? האם להפנות את האצבע המאשימה כלפי T…

• 64 תגובות
    • 11.5k צפיות
  16. Started by TicTacToe,

רציתי לרכוש כרטיס מסך חדש ואני חייב לדעת מחברה שמזמינים משם : הדברים מגיעים בזמן סביר? מימוש אחריות? שווה את החיסכון של ה300 ש"ח? (במקרה שלי) ETC

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. אז ככה: תוך פחות משעה יצר איתי קשר בחור נחמד מאלקטרה ושאל אותי מה קרה. אחרי שיחה קצרה הוא דאג שתחכה לי עוד היום טלוויזיה חדשה בסניף שממנו קניתי את הטלוויזיה. אפילו התקשרו מהסניף לוודא שקיבלתי את ההודעה ושאני מגיע! אני רוצה להודות לו כאן על הטיפול המהיר, אני יודע שהם לא היו חייבים לתת לי טלוויזיה חדשה ולמרות הכל אני מקבל אחת עוד היום, אז באמת תודה(:

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. יתכן והמבצע קיים רק לתקופת החגים או שקיים שם זמן מה, בכל מקרה החלטתי לעדכן את חבריי הפורום. אני כרגע קיבלתי מהם קופון ל 200 שקל ללא יותר מידי קאטצ'ים באתר (לא דיל יומי, לא IPAD וכו') לכן אם יש מוצר שחשבתם לקנות מהרשת ב 500 ש"ח ומעלה שווה לבדוק מה המחיר שם. תנאי המבצע - http://www.wallashops.co.il//mall_site_images/mimg/MailSys/FinelHtml/Pesah_Takanon/Pesah_Takanon_out.html אני עדיין מחפש מה לקנות עם ה 200 שקל אלה, נכון לעכשיו עוד לא מצאתי משהו מעניין

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום. אני מחפש אנשים שירשמו דרכי לאתר NEOBUX אתר שמשלם על לחיצות. בתמורה אני ירשם לאתר ptc/bux שתבחרו וילחץ גם לכם. עדיפות לאנשים שילחצו כל יום וכמובן שגם אני ילחץ לכם כל יום. הנה קישור להרשמה http://www.neobux.com/?r=MeltsiNikita *** אני מדגיש שזהו לא אשכול לרווח ועניין אישי ! רק מי שרוצה נרשם ואני נרשם בשבילו גם. הרווח פה לשני הצדדים שווה ורק מי שבוחר נרשם.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  20. היום, נאלצתי ללכת לסניף קאמרה חיפה שבצ'ק פוסט, על מנת להביא את המצלמה שלי, Canon PowerShot SX150 IS, לתיקון בגלל בעייה בסוללה הראשית (המצלמה שלי החלה לפתע כל הזמן לדרוש ממני להכניס תאריך ושעה בלי הפסק, גם אחרי שהכנסתי וכיביתי למשך חצי דקה מינימום). בחנות כאשר המוכר בדק האם הוא יכול להחליף לי במקום את הסוללה הראשית של המצלמה הזו, הוא נדהם לגלות שלהבדיל מה-Canon PowerShot A1100IS הקודמת שלי, בה הסוללה הראשית נמצאת באותו איזור כמו הסוללות ה-AA הנטענות הרגילות להפעלה וכן כרטיס הזיכרון (כלומר באיזור המכסה), בדגם הנוכחי שלי שמצויין בתחילת הנושא, וכן בכל המצלמות החדשות של קנון, קנון העבירה את הסוללה הראשית מהמכסה אל הלוח האלקטרוני של המצלמה, הנמצא בתוך גוף המצלמה עצמה. התוצאה: ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כותרת ועדיפות לדגמים חדשים שכרגע נמכרים כמובן...

• 1 תגובה
    • 6.7k צפיות
  22. שלום אנשים, רכשתי לפני מספר ימים חליפה איטלקית בתפירה אישית שעלותה עומדת על 600 דולר(המשלוח חינם). עכשיו העיניין הוא שזאת לא הפעם הראשונה שאני מזמין משם מוצרים,אבל זאת הפעם הראשונה שאני מזמין בסכום כזה. המשלוח יישלח דרך FEDEX ורציתי לדעת האם אני אשלם מכס,אם כן אז כמה ? תודה רבה.

• 52 תגובות
    • 8.4k צפיות
  23. ועוד מחדל מבית היוצר של HOT הוט: התקנת Isolator יש לי בעיית הארקה ברשת הכבלים. הממיר שלי (HOT MAGICHD) מחובר לרסיבר מסוג Yamaha RX-V667 ב HDMI וגורם ל "באזז" חזק מאוד ברמקולים בכל המכשירים המחוברים לרסיבר (גם כאשר משתמשים בסטרימר לדוגמא)! התופעה נעלמת כאשר אני מנתק את כבל ה Coax מהממיר, או מנתק את הממיר מהרסיבר. הבעיה נגרמת מחיבור לקוי של ההארקה ברשת הכבלים בדירה, ונקראת גם Ground Loop או לולאת אדמה. הפתרון הוא להתקין Isolator (או "מבודד אדמה") בכניסה של הכבל הראשי לדירה. יצרתי קשר עם HOT, ואחרי שיחה בת 30, התוצאות? HOT מתנערת מכל אחריות ומבקשת 107 ש"ח על התקנת Isolator על *התשתית שלהם*. כשציינתי שאיננו מוכן לשלם שקל אחד נטען בפני כי הוט אינה מתחייבת לטפל בתקלות שאינם שלה…

• 22 תגובות
    • 6.6k צפיות
  24. Started by Vlad3,

ידוע לכם על מבצעים שיש היום ברשתות או בחנויות?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  25. שלום לכולם. לפני איזה שבוע בעבודה שלי רצו להיפטר ממחשבים ישנים. אני מחוכמתי פירקתי אותם ולקחתי אלי רק את הדברים הטובים. מדובר על לוחות אם של פנטיום 4 ו 3 עם מעבדים, כרטיס מסך כלשהו, זכרונות, דיסקים קשיחים, כרטיסי רשת. כולם במצב טוב יצא לי גם לקחת מסך LG Flatron L1970hr-wf. המסך מרובע ואני לא אוהב כאלה. הוא במצב טוב מאוד רק עם בעיה אחת: המסך מהבהב בערך 15 דקות ואז נדלק כרגיל (סה"כ עובד מעולה פרט לזמן הדלקה ארוך). המסך לבן, ואין אליו אפילו מכה אחת. אני יודע שאי אפשר לעשות מכל זה הרבה כסף (מצדי גם לחלק חינם), אבל בכל זאת מעניין אותי הערך האפשרי. מי שמעונין בפרטים הטכניים שישאל ואני הנסה להחזיר תשובה (מוגבל בידע, אבל הנסה). תודה מראש. רומן ס.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים