צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אני מתכננת טיול לירושלים בשבועות הקרובים (אמצע השבוע) יש שמועות שכדי לשרוד (ולהנות) יום שלם מומלץ גם מתישהו לשלב אוכל. לכן, אני מחפשת המלצות מכם הן הירושלמים (וירושלמים לשעבר) שבינכם והן אלא שפשוט מכירים לגבי מקומות המציעים אוכל טעים ובמחירים זולים-סבירים (או עסקית צהרים) שמומלץ לאכול בהם. הפרמטרים העקריים הדרושים 1. מיקום: מרכז העיר 2. אכילה כמו בני אדם בישיבה (רצוי מאוד ממוזגת או לפחות מצוננת) ולא למשל בעמידה ברחוב ובמקום נעים נקי ונורמלי. 3. סוג מזון: לא חומוס פלאפל או שווארמה. לא ג'אנק פוד לסוגיו, לא מבוסס בעיקר על פיצה' כריכים, או סלט (למשל לא ארומה). אם המבורגר אז טעים ואיכותי ולא בסגנון מקדולנדס. משהו משביע. רצוי כזה היכול להשביע גם בחורים ביום טיול קל…
-
- 39 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש מזה כבר שנתיים+ במסך של חברת LG מסוג LED. באמת מסך פצצה, מאוד מרוצה ממנו. לפני כחצי שנה ממש במקרה שמתי לב שהכיסוי של המסך נפתח. המסך מורכב מזוג מכסים קדימה ואחורה, וכמובן כל העסק הזה סגור כנראה על ידי קליפסים. אז המסך נפתח בצד שמאל, אין אפשרות ללחוץ ולסגור ונסיתי. http://www.pclaunches.com/entry_images/1009/24/acer_S243HL-monitor2-thumb-450x337.jpg בתמונה אפשר לראות את המסך, אז הוא נפתח ממש באמצע אבל למעלה - לא רואים בתמונה את הצד הזה. כיום: היום נסעתי לח.י בשביל לממש אחריות, אחרי שכחצי שנה לא היה לי זמן פנוי בבוקר. הגעתי כולי שמח וטוב, הנציג אמר לי שכנראה זה משהו קטן ואפשר לסדר את זה בלי בעיה. הוא יצא וטען שהקליפס הפנימי נשבר - רמז שאני ע…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב חברים, הנה סיפור עם סוף טוב: במסגרת טיול, קניתי לי כונן מדגם VERTEX 4 של OCZ בנפח 256 בחו"ל. שמח וטוב לב, הגעתי הביתה, חיברתי אותו למחשב - והכל עבד נפלא. לאחר בדיקת קושחה קצרה שערכתי, מצאתי שצריך לעדכן את הקושחה מ-1.3 ל-1.5, הכוונה שצריך להחיל קושחה פעמיים על הכונן כדי לעלות גירסה. השתמשתי בכלי לווינדוז (יש גם כלי לינוקס מאוד מקצועי - מומלץ מאוד להשתמש בו) שהחיל את 1.4, וכשניסיתי להחיל את 1.5 נתקלתי בהודעת שגיאה. מבלי לחשוב הרבה, התעלמתי מההודעה והחלתי קושחה מושחתת על הכונן. בשלב זה הביוס הפסיק לזהות אותו מכיוון שהכונן הפסיק לעלות - ניסיתי הכל, מתאם USB חיצוני, מחשבים שונים, אפילו פניתי ליבואנים בארץ (אבל הם לא יכלו לעזור לי, הכונן נקנה בחו"ל) - שום דבר לא …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם בדבר חמור... לפני כמה חודשים, הייתי בצרפת וקניתי חלקים כדי להרכיב מחשב חדש. את הספק והמארז, החלטתי שאני קונה אותם בישראל בגלל משקלם. לספק, הבחירה שלי הלכה לכיוון Seasonic X-560/X-660 אני הולך לחנות ראשונה, K.S.P סניף קרית ביאליק, החנות הקרובה אליי שהספק נמצה במלאי. בקיצור שילמתי ואז מוציאים לי את הקופסה מהמחסן...דבר ראשון שאני רואה, הקופסה לא אטומה בנייר פלסטיק (לא SEALED) אני שואל את המוכר למה...הוא עונה לי שזה חדש וככה זה. אני אומר לו שספק Seasonic חדש אמור להיות SEALED ואז הוא מתחיל להתעצבן... לקחתי את כספי חזרה וברחתי משם. היום, אבא שלי הלך לנתניה אז אמרתי לו שבדרך ילך לבדוק בחנות שקוראים לה T.M.S וכמה מפתיע...שוב אותו סיפור, המוכר מביא לו …
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פרסמתי תרד שאני מעוניין לרכוש שני מארזים מסוג e-mini 2018 דרך האתר http://www.minicase.net/ שעושה רושם שהוא אתר היצרן או יבואן רשמי של המוצרים האלה. לאחר שיצרתי קשר עם המוכר דרך דואר האלקטרוני סוכם שאני ארכוש את המוצרים במחיר של 170 דולר כולל משלוח. אחרי ששילמתי לו את הסכום במלואו דרך PAYPAL המוכר שלח לי מייל שאין לו את הצבע השחור ויש לו צבע אדום במקום ושהוא לא יהיה במשרד בשבוע הקרוב, מאז עבר לו שבוע וחצי, אני שולח מיילים המוכר לא משיב. מה אני יכול לעשות במצב כזה? איך אני יכול להתלונן בפיפאל שגנבו לי 170$?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הסיפור שלי הוא כזה: ביום חמישי החלטתי ללכת לקנות מכשיר טלפון חדש ומסקירה קצרצרה הבנתי שהחנות הנ"ל בעלת ביקורות טובות ולא רחוקה מידי, אז החלטתי לרכוש את המכשיר בה. כשבאתי בפעם הראשונה זה היה בשביל לבחון את המכשיר שהתעניינתי בו (H1S), ובאתי בשעות הצהריים. התרשמותי הראשונית הייתה טובה, מוכר אדיב ומקצועי וכמובן שלא הייתה שום בעיה לתת לי לבחון את המכשיר. חזרתי הביתה קצת חשבתי קצת אספקתי מידע, באתי למחרת אחר הצהריים ומפה כבר הדברים מתחילים להתדרדר. בתור דבר ראשון, והבנתי את זה גם מאנשים אחרים שהיו בתור, אחר הצהריים יש תור והמתנה ארוכים ומייגעים היות ויש רק מוכר אחד שמטפל בעשרות האנשים שבאים ועל כן זמן המתנה של חצי שעה זה בגדר הנורמלי בשעות אחר הצהריים. ניחה, הגיע תורי. היות …
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו יודע משהו לגביי זה?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בוקר טוב! רציתי לכנס את בעלי הBEATS בפורום לדיון קצר! קניתי STUDIO לפני שבוע מרוצה מהם עד השמיים! באיזו "גרסא" אתם מחזיקים? האם מרוצים מהם? בלי קשר-האם משתמשים בהם בחדר הכושר?! יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אני ינסה לארגן קבוצתית למשחק שאני אישית מאוד מצפה לו. אם נראה שיש מעוניינים אני יתחיל לבדוק הצעות אצל החנויות. מדובר בגרסה למחשב. אם אתם מעוניים בגרסה לאחת הקונסולות אתם יכולים לציין גם ולפי ההיענות נראה איך נתקדם. ישנן גם שתי חבילות אספנים למשחק: Deluxe Vault Hunter's Collector's Edition - סיכוי גבוה יותר שתגיע לארץ. Ultimate Loot Chest - סיכוי נמוך יותר שתגיע לארץ עקב מלאי מוגבל מאוד. אם אתם מעוניינים באחת מגרסאות האספנים ציינו גם ונראה איך נתקדם לפי המלאי בחנויות. תאריך השחרור הוא 21 לספטמבר (באמריקה זה ה-18). אם אתם מכירים אנשים לא מהפורום שמעוניינים לקנות את המשחק, אתם יותר ממוזמנים להפנות אותם לכאן . לדיון המקדים על המשחק בפורום: http://hwzone.co.il/co…
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
90% מהערוצים שמועברים ב-YES/HOT כלל לא מעניינים אותי. ואני ממש לא שמח לשלם להם 200+ שקל בחודש על מספר ערוצים בודד בהם אני צופה. קראתי קצת ברשת על צלחת לווין פרטית, וראיתי אחת כזו בפעולה בפאב באזור המרכז. פרט לשאלה בכותרת, השאלה המרכזית שלי היא כזו: האם אפשר לקלוט את הערוצים הבאים ללא כל תשלום נוסף (פרט לעלות ההתקנה והממיר כמובן), והיכן בכלל ניתן לרכוש צלחת כזו והתקנה עבורה? הערוצים החשובים לי, באנגלית או עם כתוביות באנגלית: Nat Geo Discovery History Eurosport BBC Sky ערוצי סרטים למיניהם (לא פורנו...) ערוצי ספורט נוספים המשדרים את האירועים: מירוצי פורמולה 1 ומוטו ג'יפי, כדורגל אירופאי (אנגליה, איטליה), טניס, כדורסל (אירופאי ו-NBA).
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
האם מקבלים את כל הבנדל או רק את הלוח בלי כלום ? צריך לקבל לפחות את הio shield ?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי משהו מאייבי ושלחתי הודעה למוכר שאני רוצה לבטל את העסקה והוא הסכים אבל הוא אמר שהוא יחזיר לי את הכסף רק אחריי שאני אלחץ agree לאישור הביטול עסקה. והודעה מאייבי אומרת לאשר ביטל עסקה רק אם עוד לא שילמתי או שכבר החזירו לי את הכסף אז מה לעשות ? אם אני מאשר את בטיול העסקה והוא לא מחזיר לי את הכסף אז אייבי יחזירו לי את הכסף או פייפאל או המוכר ?
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לצערי הרב, עקב היענות נמוכה - הקבוצתית שלנו הוקפאה. ההצעה הרצינית היחידה שקיבלתי היתה 200 ש"ח (לעותק רכישה מוקדמת) אבל בשבילה צריכים לפחות 80 קונים. לכן אני ממליץ לכל מי שרוצה לקנות את המשחק בקניה מוקדמת לבדוק את הפורומים של גילד וורס 2 בגיימר. http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=1067539 *כרגע הם מבררים אם אפשר לקבל את המפתחות של המשחק לפני הקופסה (קופסת המשחק נשלחת רק ב-28 לאוגוסט ולא ב-25). בנוסף, יש אתרי CDkeys שמוכרים את המשחק בזול לעומת המחיר באתר החברה. http://www.cjs-cdkeys.com/products/Guild-Wars-2-CD-Key-%252d-Instant-Digital-Download.html מוכרים את המשחק ב-250 ש"ח (קניה רגילה בלבד - קניה המוקדמת אזלה מהמלאי). קחו…
-
- 50 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
מקורה אנשים שאלה-מישהו מכיר אתר/מוכר באיביי/מוכר בארץ שמוכר נעלי וחולצות של המותג FRED PERRY במחירים סבירים לעלותם בחו"ל כשכוללים את מחיר המשלוח?! אני בטוח שיש איזה מקום עם מציאות,אשמח אם מי שמכיר ישתף! יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים, לאור בקשות מרובות לבצע קניה קבוצתית לכרטיס GTX670, החלטתי להרים את הכפפה ולבדוק כמה אנשים באמת בעניין- וכמובן כמה ניתן להוריד את המחיר של הכרטיס הזה. לאחר דיבור עם מספר חנויות ויבואנים, נאמר כי המחיר המינימאלי עומד על כאלפיים (2000) שקלים, כאשר הורדה נוספת במחיר תלויה בכמות האנשים. במידה ותהיה כאן מספיק היענות, אני מאמין שנוכל להוריד את מחיר הכרטיס עוד יותר. שימו לב שמדובר על התארגנות לקניה קבוצתית- כלומר אני בודק לכמה אנשים זה רלוונטי בכלל והאם זה סיכוי לזה בכלל. אל תרשמו כאן "אני אקנה במידה והמחיר יהיה X" כי זה לא ילך- בחיים לא אוכל לאסוף כמות אנשים שרוצים- שלא נדבר על הצעות של מחירים לא ריאליים, נמוכים משמעותית. אז רישמו כאן בכלל מי מעוניין…
-
- 93 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
יש!! בשורה טובה לירושלמים! גם לנו מגיע חנות מחשבים טובה קרובה לבית! באתר שלהם רשום שעד סוף חודש יולי היא תיפתח. רק עכשיו שמתי לב לזה. כנראה שאדחה עוד קצת את קניית המחשב שלי, עד שתיפתח החנות בירושלים.
-
- 30 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
במקרה הייתי השבוע בעפולה במרפאה ("עומר" למי שמכיר), ונזכרתי שאני צריך כרטיס microsd. החנות הקרובה ביותר שאני מכיר שם היא "נועה מחשבים", או ליתר דיוק ג'יטק שקנו את השם של נועה המקום סגור ומסוגר, ומסתבר שגם לטלפונים לא עונים. האיש ב "אטליז העמק" שליד אמר לי שהם "עברו לעבוד מהבית" נשמע לי כמו שטויות במיץ עגבניות. אז מה? עוד חנות מחשבים הלכה קאפוט? מה יהיה בסוף? ישארו לנו רק הרשתות הגדולות.... נ.ב- קשה לי להגיד שצר לי, אחרי השטות שהם עשו לי עם ההארדיסק שסרבו לקחת עליו אחריות. אם למישהו יש עוד פרטים או מידע על הנושא, הוא מוזמן לנסות לשפוך קצת אור...
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. לפני כשבועיים+ שלחתי חבילה לחבר בארה"ב (אטלנטה, ג'ורג'יה) בדואר רשום (מעטפה גדולה, עם שלושה מסמכים וטי-שירט קטן, משקל פחות מ-500 גרם). מאז התאריך 24 ביולי סטטוס החבילה תקועה "Processed Through Sort Facility" ב-"ISC NEW YORK NY" (מרכז המיון וההפצה שלהם בניו יורק). מנסיוני בעבר, יומיים שלושה מקסימום לאחר שהחבילה מגיעה לשם, היא כבר יוצאת ליעד, וכאן מדובר כבר בכמעט 13 ימים בהם אין עדכון. כשבועיים לפני כן שלחתי חבילה די דומה לידידה בניו ג'רזי ולשם החבילה הגיעה יומיים אחרי שהיא הגיעה למרכז המיון בניו יורק. צלצלתי ל USPS והם טוענים שעד שיסרקו את החבילה לתוך המערכת בסניף הדואר באנטלנטה, אין להם דרך לדעת איפה החבילה, ובמידה והיא לא מגיעה אני צריך ליצור קשר עם דואר ישראל שימצ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, במידה ולא מכירים אתם רשומה/מעגר מקוון/ת ממשלתי בארה"ב בה צרכנים שלא מעוניינים בשיווק ישיר מוסיפים מספרהם, הנה הסבר עליה וקישור לאתר עצמו: http://en.wikipedia.org/wiki/National_Do_Not_Call_Registry https://www.donotcall.gov/ יש דבר כזה בישראל? קבוצה/דיון בפייסבוק? בנוסף יש רשומה/מאגר שאוסף כל מספרים של חברות לשיווק ישיר מהם מתבצעות חיוגם לצרכנים? היום פספסתי חיוג ממספר שאותו הצלחתי לאתר בפייסבוק דרך גוגל והתברר ששייך לחברה לשיווק ישיר. אמנם זה לא פתרון טוב כי סיכוי לאתר מספרים ארציים באינטרנט נמוך אלה אם משלמים עבור שירות מיוחד ועדיין אני לא יודע איך זה כי לא ניסיתי.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחשב נקנה לפני 21 חודש בחנות אחת, הרכיבים נבחרו על ידי, והמחשב הורכב ע"י החנות המוכרת. כל הרכיבים איכותיים, כולל הלוח- אם שבחרתי באותה עת. הלוח לא ברף הגבוה ביותר מבחינת מחיר, אבל ברף גבוה מספיק של קרוב ל- 1000 ש"ח בזמנו. הלוח כלל פיצ'רים שונים שאני צריך, כולל חריצי הרחבה ספציפיים ומיקומם, כדי שיתאים לכרטיסים נוספים שיושבים עליו. הסוקט היה 1156 ( 1155 עוד לא שווק בזמנו ) וכנ"ל המעבד שנקנה עם המחשב. הלוח עדיין באחריות, תקול לאחר שנבדק בחנות המוכרת. לוח זהה לא זמין, לא בארץ ולא בחו"ל. חלופה בודדת זמינה לאותו סוקט, נחותה משמעותית, ולחלוטין לא באה בחשבון מבחינתי. תיקון- לא אופציה. מה נשאר? מעבר לסוקט 1155. שתי בעיות: 1. אין חלופה מושלמת זהה, אבל יש מספר קטן מאד של חלופות שאוכ…
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מכירים מישהו שמוכרים RAYBAN מקורי וחדש באייבי שעושה משלוחים לישראל? ראיתי כל כך הרבה ראייבאנים חדשים שעולים עשר דולר חחח
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הכבל לא תקין, ואינו עובד בשלושה מכשירים שונים. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להזמין מוצר מאיביי,הסתבכתי מעט בפרטים שאני אמור להכניס. מה אני אמור לכתוב בState / Province / Region ? זה המיקוד לא? אם כן אז מה הpostal code אמור להיות. ובקשר לכתובת שאני מזין באתר,אם אני גר בבניין איך זה הולך? מספר הבניין ואז מס' הדירה נכון? לדוגמא : ana frank 12/6 ככה? ועל הדרך,אני יכול לקנות רק עם הויזה(אין צורך בחשבון paypal נכון?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להזמין כמה דברים באמזון ויש לי מספר שאלות: 1. אני רוצה להזמין את המוצרים ולשלוח לדוד שלי שגר בארה"ב. הבנתי שזה בעייתי כי אמזון רוצים שהכתובת של בעל הכרטיס אשראי תהיה הכתובת למשלוח. זה נכון? 2. הבנתי שנמכרים מכשירים שונים שנעולים לחברות תקשורת אמריקאיות (AT&T, T-MOBILE וכו') ספציפיות, וזולים יותר מהגריסאות הפתוחות והבינלאומיות. דבר ראשון- האים זה נכון? דבר שני- הבנתי שיש אתרים שתמורת תשלום סימלי מוצאים את הקודים לשחרור המכשירים מהנעילה- האים זה נכון? דבר שלישי- הבנתי שאני יכול לשחרר את המכשיר בסניף של חברת התקשורת תמורת תשלום סימלי- האים זה נכון, ומה סדר הגודל של התשלום הזה (50$? 100$? 300$?) 3. מלבד אמזון, באיזה עוד רשתות אמריקאיות כדאי לבדוק מחי…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-