עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. Started by DXT,

הרגע דרום קוראה הבקיעו את שער הזהב נגד איטליה... ;D איזה ביאוס לכל מי שחשב שאיטליה תהיה אלופה... אז לא.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by udicol,

כל מי שקיבל היום את פרס ישראל - השטן עלה לו למוח .... ראו דוגמא: יפה ירקוני - קיבלה פרס ישראל פתחה את הפה שלה וגרמה מבוכה לעצמה , ולחיילים המתים בשטחים . יעקוב ... (חתן פרס ישראל לביטחון ) ניסה לפרסם ספר ובעצם לגלות סודות מדינה , ובעצם להכניס לפאניקה את הדור שבא אחריו . אפרים קישון - התבטא בסוגיית המשתמטים מהצבא וטען כי אין מהחיילים יוצאי עדות המזרח . יהושע ליבוביץ ז"ל - ביצע השוואה בין חיילים בשטחים לבין חיילים נאצים . חיים חפר מיודעינו - החליט להטיל רפש על ציבור רחב בארץ , ציבור המרוקאים . (אם ישנה טעות אשמח לקבל ביקורת ).

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. מה זה ימין בפוליטיקה ומה זה שמאל בפולטיקה אני יודע שבימין כותבים ובשמאל לא .....

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by pchardware,

שלום לכולם. לפי החוק החדש שנכנס עשכיו לתוקף חלה חובה להציג את כל המחירים בשקלים בלבד !! החוק מתייחס גם לחנויות אינטרנט כמובן. מה אתם אומרים ? נ.ב. החוק לא מתייחס לעסקות בין אנשים פרטיים ( כגון השכרת דירה ), אז המיחירים בתחום הזה ישארו כפופים לדולר.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. נראה לי שהיא זייפה קצת... נקווה לטוב?

• 63 תגובות
    • 7.5k צפיות
  6. Started by e.t,

(מצטער, לא היו יותר מ-8 אופציות, עמכם הסליחה) עריכה: אופס !! כתבתי ורון בנבחרת איטליה, כידוע הוא ארגנטינאי. ברח לי. :

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. כותרות שבוע הבא כבר מוכנות . דבריו של חיים חפר קוממו עליו את כל המרוקאים בארץ . מנכ"ל עמותת זמר המזרחי בארץ התרעם קשות על דבריו של חיים חפר , ואפילו התעמת עם שדרן הרדיו בנושא . אני בן לאם ואבא מרוקאים (אני נולדתי בארץ) , מתורבתים , אנשים ישרים , בעלי תרבות (יותר נכון תרבות מושפעת מהצרפתים לצערי) -צרפתית , מביע זעזוע מעצם הבעת דעה המשליכה רפש בקולקטיב המרוקאי בארץ . נכון שיש מספר רב של משפחות , קשות יום , עניים , "לא מתורבתים" בעיניו של חיים חפר , אבל ישנם גם משפחות רבות מוצלחות , משפיעות , בני משפחה מצטיינים בצבא ויש עוד אלף ואחד דוגמאות נוספות . בד"כ אני אוהב להקניט את העדה , לספר על מעליליה , ולהליץ דברים יחסית קשים על העדה , כל זאת במסגרת ביקורת עצמית על עדתי . כן כשאנ…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. בת'ראד הנ"ל התעוררה שאלה לגבי ההשלכות של קיום דיונים פוליטים באתר. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=8;action=display;threadid=454;start=10 אנא אנו בפירוט ועזרו לנו להגיע להחלטה.

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=235378&path=22 זה רק אירגון המורים וזה רק מחוז חיפה וזה רק בתי ספר תיכוניים...

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

LMAO!!!!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Cereal Killer,

הנה אתר שנותן LIVEFEEDS מהמונדיאל! לה איכות הכי טובה אבל זה מה יש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

שיהיה לכם לבריאות... החברה כאן באמת עשקו את הדיגיטלית וצילמו שטויות בלי סוף... ותנחשו מה... יש פריקית קאונטר סטרייק בקהל.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by LermanIsUberCool,

אבל רק של שמאלנים. את כל האמנים הימנים משתיקים ושמים בפינה, כי לא מסכימים איתם. אבל זה [glow=red, 2, 300]לא[/glow] מקארתיזם

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Funkyzord,

http://news.bbc.co.uk/hi/english/sci/tech/newsid_2009000/2009318.stm

• 35 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. Started by DAN,

אתר הנצחה כדאי לראות. http://www.forthem.up.co.il

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MishaK,

Dear French Nation! Shalom! As a Jew, I would like to thank you from the bottom of my heart. I would like to thank your President Jacques Chirac for saying that Israel needs to be convinced that peace is better than war. Never mind that peace (shalom in Hebrew) is the most common word in Jewish prayers. That it is endlessly repeated in synagogues, when greeting or taking leave, when getting up or going to bed. Never mind that shalom (peace) is mentioned 77 times in the Torah, and 275 times in the Jewish Bible (The Old Testament of Christians.) Never mind that of all the world's literature the United Nations chose to inscribe the words of Israeli Prophet Isaiah on the wall…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. ראיה לאמיתות התורה אחת מיני רבות הראיה לאמיתות התורה מבוססת על כך שאין עוד סיפור שדומה למה שכתוב בתורה במעמד הר סיני. מאחר ואין עוד סיפור כזה, אין אפשרות לטעון שמעמד הר סיני בוצע על ידי אדם. כי אם אדם יכול להחדיר להיסטוריה ספר כזה שכתוב בו סיפור מעמד הר סיני ויציאת מצרים , לא יתכן שבמשך כל הדורות רק אדם אחד יעשה זאת. בספר התורה כתוב שבמעמד הר סיני שבו הופיע ישות שאומרת אני בורא העולם לעם שלם והם בגלל שהסכימו שהוא בורא העולם העבירו לילדים שלהם את הספר המתאר את המעמד . ואכן, על ההבדל החד והברור שבין התורה מציבה אתגר לכל האנשים בעולם. תורתנו תורת-האמת , לבין תורות החיקוי, מעמידתנו התורה עצמה. וכך נאמר: "כי שאל נא לימים ראשונים אשר היו לפניך, למן היום אשר ברא אלקים אד…

• 84 תגובות
    • 13.2k צפיות
  19. Started by se7en,

חבר שלי מהעבודה החליט שהוא לא יושב בשקט ומקים אתר תעמולה ישראלי ברשת. כדי להראות לעולם דם גם מהצד שלנו, כי הוא לא פחות אדום ובטח שהרבה יותר יקר. בלי מילים, רק תמונות!!!

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. "הפלסטינים ייצרו פצצות ביולוגיות להרעלת מקורות המים כך מגלה גורם בכיר בישראל; לדבריו, פצצות כימיות וביולוגיות שהכינו הפלסטינים נועדו לפגוע בריכוזי אוכלוסייה; התנזים תכננו לבצע פיגוע בתל-השומר, כך עולה מחקירת בכיר בגדודי אל-אקצע שנלכד בשכם; בכיר בביטחון הלאומי הפלסטיני סיפק כסף וחומר נפץ לארגוני הטרור מאת:חדשות נענע 26/4/2002 בשעה: 16:07" "הגורם מסר ל-YNET כי במהלך פלישת צה"ל לערי הגדה במסגרת מבצע "חומת מגן", התגלו מצבורי פצצות כימיות וביולוגיות, שיוצרו במקומות שונים בגדה. לדבריו, הם יוצרו באמצעות חומרי גלם שרכשו בישראל, ובהם גם כמות עצומה של אשלגן וציאניד. הוא מסר כי אמנם הם היו פרימיטיביות למדי, אך פגיעתן עלולה הייתה להיות קשה." http://now.nana.co.il/submudorsp.asp?story…

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. תקראו את זה! הפלסטינים ביימו הלוויה בג'נין ומזל"ט של צה"ל תפס את התמונות המפלילות! פשוט מחליא! מדהים לאיזו שפלות הם מוכנים לרדת בשביל להשפיל אותנו ולהסית את העולם נגדנו שתבינו אם מי אנחנו צריכים לעשות שלום הנה הכתבה

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by AK,

כנראה אני פותח את החדר הראשון.... אני חושב שהיציאה מג'נין כול כך מהר היתה טעות נוראית(אם כבר להיכנס אז לכבוש את כול ג'נין ולאסוף את הנשק מכול הבתים ולא רק במחנות הפליטים. אני כמעט בטוח שאחרי היציאה הפלסטינים יתחילו לצבור שוב נשק ולגייס חברים חדשים לשורות הטרור שלהם. אני חושב שאנחנו צריכים להכות בהם יותר בחוזקה כדי למנוע את הצטברות הנשק מחדש ובמיוחד כדי למנוע גיוס מחבלים חדשים אני גר די קרוב לג'נין-נצרת עילית(סקאד 2 מגיע אלינו-7 ק"מ מתחם אווירי)

• 85 תגובות
    • 10.7k צפיות
  23. Started by 6kwar,

יש מקום לגאווה !!! כותרת ראשית בעיתון "ידיעות אחרונות": ישראל פיתחה חיסון נגד אנטרקס. כותרת משנה - ומי עוד? רוסיה ואמריקה, והחיסון הישראלי טוב יותר. כמו כולנו. ביקשתי לרפרף הלאה, אבל משהו עיכב בעדי: רגע - שתי מעצמות על ואנחנו? זהו? למחרת דיווח העיתון בעמוד פנימי על המרכבה סימן 4 וציין כלאחר יד שזהו טנק המערכה "המתקדם בעולם". לפני כמה ימים הוזכר עמוס, הלוויין שלנו. כמה מדינות בעולם מייצרות לוויינים?? וכאשר האמריקנים רצו לצלוף לתוך מערות טורה-בורה בדיוק אבסולוטי, במי בחרו? בטיל פופיי הישראלי. ומי היו הראשונים להמציא טיל-חץ המסוגל להפיל טיל במעופו, משהו שגובל במדע בדיוני? אומרים, שהאמריקנים טרפדו את מכירת מטוס הביון פלקון לסינים בעיקר - מחשש לתחרות מסחרית, כי שלנו.…

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by LermanIsUberCool,

קיבלתי בדוא"ל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים