עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. Started by WizMaster,

בלי מילים...

• 47 תגובות
    • 7k צפיות
  2. הידיעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3356202,00.html למישהו יש עוד מידע או משהו כזה ? לי נראה שאם תהיה מלחמה הבאה היא תהיה צפון קוריאה, איראן, מדינות הרב ואולי רוסיה נגד ישראל, ארה"ב, ברטניה ואולי צרפת וגרמניה. (ככה אני חושב, ויש פה אנשים יותר חכמים ממני ומבינים בזה יותר ממני...אז תגיבו ותקנו =] ) מה דעתכם, מה אתם חושבים על המהלכים של איראן וצפון קוריאה ? - אני, חושב שאיראן מתקדמת יחסית מהר עם הקור שלה וצפון קוריאה כבר דיי מתקדמת עם הנשק הגרעיני ושיתוף של שניהם יכול להביא רק פיתוח יותר טוב מצד שלהם.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by JHONLEV,

אההה אמא שלי רוצה מאד את הדיסק מוזיקה בשם מלחמת הכוכבים אני חושב (לא של הסרט) ואני רוצה לקנות לה אותו ליום הולדת ,,, משהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  4. שמעתי פרסומת ברדיו,לאיזה בצפר לאנגלית,קיצר זה הולך משהו כמו. "הוא בא אליי וניסה להתחיל איתי ואמרתי לו,למה נראה לך,תעוף לי מהעיניים" רק שזה באנגלית ממש עילגת. מזה הגועל נפש הזה?

• 130 תגובות
    • 11.1k צפיות
  5. Started by Aviram,

הם מעצבנים אותי!!!!!!!!!! א. אני לא מבין מאיפה יש לערבושקים האלה שכל בכלל לדעת לבנות איזה טיל מפלסטיק ב. אני לא מבין מה הבעיה פשוט לשלוח אלהם טיל מסכן ולפוצץ להם תכור האטומי?!?!?!? (או איך שלא קוראים לזה) אבל לא! אנחנו לא כמוהם!!!! די כבר אין כאן חוקים כבר מתחילה פה מלחמה צריך לפוצץ אותם לפני שיהיה מאוחר מדי!!!!!!!!!!!! זה מעצבן אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > >

• 77 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. לפני מספר ימים שמענו על כך שמיקי חיימוביץ - מנחת החדשות מערוץ 2 מאז הקמתו - עורקת לטובת ערוץ 10 המתחרה. כמו כן הודלפו פרטי החוזה המסתכמים בכמיליון דולר (נדמה לי) לשנה. השאלה הגדולה הייתה (או אולי בעצם 2 שאלות): מדוע עזבה מיקי את ערוץ 2 ועברה לערוץ "נידח" יותר? והשאלה השניה: מי תחליף אותה? אני דווקא מעוניין לדון בשאלה השנייה. התברר לנו, לאחר כמה ימים, כי המחליפה תהיה יונית לוי (השווה) ואז התעוררו עוד שאלות ובעצם התחילו הסרטים (הטורקיים): האם יונית לוי, בת זוגו לחיים של יעקב אילון, תרוץ מולו במטרה לצבור יותר רייטינג? האם זה בריא? היום התבררה לי חלקית התשובה. מעיון באתר ynet התברר לי שיונית ויעקב כבר לא ביחד מזה חודש והדבר פתר לי הרבה שאלות. קישור לכתבה בקיצור, סרטים טורקיי…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. דבר ראשון- פרק מבאס את התחת! הבנתי שמחסלים את הסידרה, אבל בצורה כזו של חיסול טוטאלי?! ספויילרים! לחסל ככה את האסגארד, ולעשות מטילק סבא?! ולתת נשק "לנו", שהופך את הסידרה ליותר הזוייה ממה שהיא!? WTF?! מישהו יודע מה מתוכנן להמשך (אם יש)?

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. כל יום מתגלים דברים שמוכחים לנו שיש סיפורים אמיתיים בתנ"ך, אבל האם יש הוכחה ליציאת מצרים ? אני שמעתי תאוריה שיש איזה הר בתוך היה ובזמן שיש גאות הוא יוצא מהמים ונוצר מעבר (המים נחצו לחצי בסיפור..)

9. אוקי וידוי קטן.אני שונא את מכבי תל אביב כדורסל.יותר מכדורגל אפילו..בעצם הרבה יותר.מגיל צעיר חונכתי לתעב את הגועל נפש ואת הזקפה הלאומית.במשחקים שלהם במיוחד באירופה כול השנאה יוצאת ובאמת שלא רציתם להיות לידי בסל של שארפ..פלאפון של 3 וחצי אלף שקל שברתי אז..שנאה שכוללת ויכוחים וצעקות עם השכן המכביסט(שיקח אותו אלוהים) ערוץ 1 הוא ערוץ שקיים מכספים ציבוריים..כספי אגרה(אין לי מושג כמה זה בחודש מכול אחד..כן מכול בן אדם בארץ נאגרים כספי אגרה) לפני כמה זמן נחשפו החוזים של הקבוצה של המדינה...http://www.nrg.co.il/online/3/ART/990/015.html כמובן שלא קרה כלום,זה לא עניין אף אחד כי כשזה מגיע לדון שמעון אז הכול מותר לא? עכשיו נשאלת השאלה..למה??למה אני חייב לשלם עם זה הולך למטרות שלא מעניי…

• 58 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3380978,00.html LOL!

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

מה קורה מחר? (31.03.02) מתחילים ב09:00 או שביתה כל היום? יאיר.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. לפני כמה ימים ביום עצבני נסעתי לטיול והקשבתי לרדיו ושם סיפרו שיש איזה תרגיל שהולך להיות (ביום ראשון לפי מה שהבנתי) שנקרא נקודת מפנה 4 שבו מתרגלים התמודדות עם מתקפת טילים בקנה מידה גדול. באותו היום הגעתי למסקנה קצת קיצונית. צריך פשוט להשמיד את איראן! . יש סיכוי יותר מסביר שיש לנו את האמצעים לעשות את זה. כמה פצצות קטנות 20-60 מיליון הרוגים ולא יפלו עלינו טילים יותר לעולם. אני לא מבין את הקטע הזה - כל העולם ואחותו יודע שאיראן נותנת טילים לחיזבלה ולחמאס. וכולם יודעים שהחיזבלה והחמאס יורים עלינו טילים. חוץ מזה המנהיגים האיראנים אומרים פעם אחר פעם שהם הולכים להשמיד אותנו. ואנחנו והעולם כנראה לא מבינים את הרמז שהאיראנים צועקים בכל הכוח "תחזיקו אותנו" . לפי דעתי לא צריך לעשות בלג…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3892535,00.html I pitty the fool who thinks he can just cruise across the Israeli siege

14. רצח בב"ש: "ראיתי מהמרפסת איך בעלי נדקר" אשתו של גדי ויכמן, שנרצח לאחר שהעיר לחבורת נערים על רעש שעשו מתחת לביתו, ניסתה לעצור אותו. "פחדתי ממה שעלול לקרות לו למטה. מישהו התקרב אליו, נגח בו ודקר אותו. ראיתי אותו קורס". אתמול חגגה המשפחה יום הולדת שנתיים לבתם. "הוא מת לי בידיים", שחזרה האשה, האזינו לגרסתה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4224910,00.html לפני הרצח התקבלו תלונות במוקד המשטרה, לטענת המשטרה ניידת סיירה באיזור ולא מצאה סימנים לרעש. נו טוב, עדיף לשתות קפה בארומה.. מדינה כל כך קטנה, ולא עובר שבוע בלי כמה מקרי רצח והעונשים? מגוחכים. רק לפני כמה ימים נגזר על נער שדקר וניסה לרצוח (ולא הצליח רק בגלל שהחבר של הקורבן הושיט יד ומנע דקירה בצווארו), 4 שנות מ…

• 54 תגובות
    • 8.5k צפיות
  15. שלום רב לחברי הפורום ! לפי דעתי יש צורך דחוף ביותר להקים לפחות עוד שתי אוניברסיטאות , ואם שואלים אותי הייתי מקים עוד שלוש אחת בצפון אחת במרכז ואחת בדרום ברוך השם המונים פונים אל ההשכלה , חלק מצליחים להתקבל לאוניברסיטה מוכרת , וחלק נכבד או שלא מתקבלים לאוניברסיטה או שמראש הולכים למכללה אז למה לא להקים עוד שלוש אוניברסיטות ? ובפורום של וואלה ראיתי יש תרעומת על כך שמייצרים יותר מדי מהנדסים ועל ידי זה שכר המהנדסים נשחק . ואני ממש לא מבין את הראש הזה , הגיון פשוט אומר יותר השכלה ---->צמיחה כלכלית , והראיה לכך כל מפעלי אלקטרוניקה ( יש מאות ואלפים בישראל ) או כל חברות ההיטק והתוכנה , אני לא צודק שאומר יותר השכלה , יותר צמיחה כלכלית ?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by maverick,

ברצוני לחלוק חוויה לא נעימה שקרתה לי היום ולצערי קורה הרבה בזמן האחרון. אני תמיד מרגיש לא נעים כאשר אני בא לשפוך את הזבל ומבחין מרחוק בדמות הרוכנת אל תוך מיכלי האשפה. אני אומר לעצמי, אם אדם מגיע לרמה כזו שהוא צריך לבוא ולחפש בפחי זבל, מצבו רע מאוד. אני הולך, כולי שפוף ומשפיל מבט. רק שלא יראה אותי מביט בו ובמקום שהוא ירגיש לא נעים אני מרגיש כך. אני לא אשם במצבו הכלכלי אך אני עדיין מרגיש את תחושת ה"אי נעימות". אכ המדינה מתדרדרת למקומות חשוכים. העיקר להשקיע את הכסף במקומות לא נחוצים ולבזבז אותו על מערכות בחירות מטומטמות כל שנתיים ובשביתות שעולות הון.

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

עוד מעט יהיה שם כמו בסרטים האמריקאים,המשמר הלאומי לוקח שליטה על העיר ומשאיות של חיילים נכנסות מסוקים חגים באוויר ובשער העיר עומד ש"ג איזור מוכה אסון?

• 68 תגובות
    • 15k צפיות
  18. Started by davidreznic,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3720197,00.html לדעתי יש פה משהו מסריח שלא מסופר. אם כ,כ רע להם, יש סיבה שהם לא עוברים לצד השני של הגדר...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by benor,

השאלה בכותרת. אני מעודד חשיבה פתוחה, ולדעתי עמדה כזו הגיונית ומקובלת בהחלט.

• 118 תגובות
    • 17.2k צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3321934,00.html בושה למדינה, וזה כל מה שיש לי להגיד על זה מה הדבר הבא? יום השואה? יום הזכרון? יום העצמאות?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. יש למישהו המלצות לאמנים בסגנון CANON ROCK? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  22. גולשי הפורומים הפלסטינאים "בירכו" את החייל, אם כי אותן ברכות אופיינו בציניות כואבת דווקא לחמאס. "שיחיה עד 120, העיקר שיישאר מתחת לאדמה", כתב אחד הגולשים. גולש אחר איחל לגלעד "להגיע לגיל 50 - אך להמשיך ולחגוג את ימי ההולדת עם אנשי ההתנגדות". גולשים אחרים קראו לאנשי החמאס "להביא לגלעד חיילים נוספים שיחגגו עימו יום הולדת", ואחרים ברכו אותו בברכת "שבכל שנה תמשיך להיות אסיר", על תבנית הברכה המוכרת בשפה הערבית "שבכל שנה תהיה בריא ושלם". ואחד הגולשים היה אמיץ מספיק לאחל דווקא ברכה אחרת: "מי יתן ויהיה זה יום ההולדת האחרון של גלעד בשבי, שישוחררו השנה כל האסירים שלנו בעסקה מכובדת". http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-6eca12ef43f4321004.htm&sCh=31750a2610f26110&…

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. מדו"ח העוני של "לתת" עולה, שזוהי הבעיה החשובה ביותר הניצבת בפני הממשלה, לפני הטיפול בבעיות ביטחון. גידול של 50% במספר נתמכי העמותות, המשתייכים למעמד הביניים בסקר נוסף, שבוצע בקרב נתמכי העמותות, נמצא גידול של 50% במספר הנתמכים, המשתייכים למעמד הביניים, והם מהווים כיום כ-17% מהנתמכים. כ-90% מקרב כ-110 עמותות, שלהן מספק "לתת" מזון, דיווחו על גידול בביקוש למזון ב-2005. הגידול הממוצע בביקוש היה של 25%. http://news.walla.co.il/?w=//820466

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by פילון153,

בזמן שאנחנו, האזרחים שעל גבם בנויה מדינת ישראל ניסינו להתחמק ממטחי הטילים ולהתגבר על השכול הרב, ציפינו מחברי הכנסת לספק לעם שבחר אותם תמיכה ועזרה בזמנים קשים אלו, אך הם עלו והתגלו כשועלים ערמומיים שניצלו את מצוקתנו כדי להמשיך ולקדש את אלוהי הכסף. בזמן שהוסחה דעתנו, חברי הכנסת המנוולים העבירו חוקים ביזיוניים, מרושעים ומפלים. חוקים המנשלים אזרח מחירותו וכספו. הם ניצלו את חוסר תשומת הלב הציבורית כדי להעשיר עשירים ולהשפיל עניים... הכנסת השודדת -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- עדכון: עוד מקרה של בזיזה ממשלתית! גם בזמן שאתם ערים, שודדים אתכם. המנוול התורן ניסן סלומינסקי. בבקשה הדרום - פח ה…

• 87 תגובות
    • 17.6k צפיות
  25. אהוד יערי הידוע כפרשן הבכיר ביותר בישראל לעינייני ערבים, סיפר אצל יצפאן את הסיפור הבא: המלך הסעודי, הידוע בעושרו הרב, מחזיק במטוסו הפרטי חדר ניתוח שלא מבייש חדרי נתוחים משוכללים בעולם. אדם כלשהוא שהסכים לתוכנית הביטוח (המוזרה), יקבל מיליון דולר, אחרי שנה אם יהיה ב-"כוננות" השתלת לב למלך הסעודי. נניח דוגמא:המלך נמצא בהתקפת לב, הורגים את האדם (שהסכים לתוכנית) ולוקחים ממנו את הלב למלך הסעודי.(כמובן בהנחה שהיה זקוק להשתלה). :-\ :-X

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.