רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
קניתי ראוטר חדש, שלוש אנטנות - TL-WR941ND. עובד אחלה. קניתי על הדרך גם רפיטר, שלוש אנטנות - TL-WA901ND.הגדרתי והכל בסדר, אני חושב לפחות. הבעייה היא ב Roaming - היא פשוט לא מתרחשת. יש בבית שתי קומות. הראוטר בקומה העליונה והרפיטר נמצא בקומה התחתונה. כאשר אני מחובר לראוטר למעלה ויורד למטה, אני עדיין מקושר לראוטר למעלה. רק כאשר אני מנתק את ה Wifi ומפעילו מחדש, אני מתחבר אוטומטית לרפיטר למטה. כאשר אני עולה למעלה - צריך לנתק Wifi שוב ידנית כדי להתחבר לראוטר למעלה. קראתי פה שצריך שמומלץ שהם יהיו עם ערוצים שונים, אבל אין אפשרות ברפיטר לשנות ערוץ - הם מסונכרנים יחד. כל שינוי שאני עושה בראוטר - הרפיטר מסתנכרן בהתאם. יש פתרון לבעיית ה Roaming ? אני אובד עצות כבר. תודה, חברים.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי עכשיו את המודם של בזק T&W DSL699U5 כאשר אני מחבר אותו ישירות למחשב האינטרנט עובד. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לראוטר שלי הDLINK DIR 645 ואת המחשב לראוטר אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. זה מתחבר לרשת אבל אין אינטרנט. אשמח לקבל עזרה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש כעת עם ראוטר זקן Edimax BR-6204WG הנמצא בקומה העליונה. המצב הוא שבקומה הזו יש קליטה מצויינת (בשני חדרים) אבל בקומה שמתחתיה יש קליטה חלשה יותר, אבל בסה"כ אפשר לגלוש באזורים שאני צריך גם בקומה התחתונה. השאלה שלי היא כזו: אני רוצה להחליף בכל מקרה את הראוטר (הוא מתחמם ועושה צרות) איזה ראוטר יעזור לי לשפר את האיכות של הקליטה הקומה התחתונה? התקציב שלי הוא עד 300 שקלים. קראתי פה שאנשים ממליצים על TP LINK 1043 האם הוא יעזור לי לשפר את האיכות? דבר נוסף נרשמתי למבצע בבזק (אחד מ 7000) כרגע עדיין לא שדרגתי את המהירות אצל הספק. האם הראוטר VDSL של בזק יהיה יעיל לטווח שאני צריך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
על פי ההודעה לעיתונות של "בזק" שפורסמה לפני מספר דקות, רק 7,000 לקוחות בחרו לשדרג את החיבור שלהם - חלקם ל-40M וחלקם ל-100M. כדאי לזכור שבתום שנה, המשך השימוש במהירות 100M יעלה ללקוחות 100 שקלים בחודש.
-
- 30 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש ברשותי נתב חדש שרכשתי בבזק DUAL BAND 6850U DLINKעכשיו נישאר לי ה 2650U הישן שלי איך אני יכול להגדיר אותו שעם אני ישרשר אותו עם הנתב החדש אז יהיה לי אפשרות לחבר גם ל 2650 פורטים כי שני הנתבים האלו הם בעלי 4 כניסות RJ ויש לי 5 מכשירים שמיתחברים ישירות לנתב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שאזמין טכנאי להחליף ראוטר ומודם, יש אולי לעוד מישהו את הבעיה הזאת ? לא ניתוקים שלמים מהיוזר של האינטרנט, פשוט הרבה פעמים שאני פותח דף הוא לא נפתח וצריך לרענן אותו פעמיים שלוש, משני מחשבים שונים. חיזקתי את החוטים ולא נגעתי בשום דבר לפני שזה התחיל.
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שאלה: אם ספק התשתית היא הוט, האם ספק האינטרנט יכול להיות בזק בינלאומי ברשת Power NGN
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני התחברתי למבצע השדרוג של בזק ל 100 מגה, הבעיה היא שב Wifi אני מקבל מקסימום 35 בראוטר. לעומת זאת בכבל אני מקבל 80, השאלה מה אפשר לעשות ? התקשרתי לבזק הם אמרו שאין מה לעשות ושהם לא יכולים להבטיח מהירות ב Wifi אבל עדיין זה מוזר שהמהירות יורדת יותר מחצי. מה אפשר לעשות ? הראוטר שקיבלתי מהם זה D - Link DSL: 6740U תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעלי נתבי LINKSYS מהסדרה שמתחילה באות E צריכים לשים לב כיוון שמסתובב באינטרנט וירוס התוקף אותם ומאט את פעולתם. הנתבים שכרגע ידוע שנפגעים על ידי הוירוס הם E4200 ,E3200 ,E3000 ,E2500 ,E2100L ,E2000 ,E1550 ,E1500 ,E1200 ,E1000 ,E900 שאופצית הניהול מרחוק (remote access) מאופשרת בהם. הוירוס המכונה "הירח" ( “The Moon” ) משכפל את עצמו על ידי חיפוש נתבים אחרים ברשת האינטרנט וחוץ מפעולת השכפול וההטמעה בקושחה, שמאטה את פעילות הנתב, לא ברור מה בדיוק הנזק הנוסף שהוא גורם. LINKSYS אישרה שהיא יודעת על קיומו של הוירוס ושהיא פועלת לפתח גרסא חדשה לקושחות של הנתבים שהוזכרו שתמנע את ההדבקה. כדאי לזכור שברירת המחדל של אופצית הניהול מרחוק הנתבים שהוזכרו, כבויה כך שמי שלא שינה את המצב של האופצ…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ברשותי נתב NETGEAR 2200 של בזק אני מנסה לשנות את ה DNS בנתב מכוון שברשותי ROKU אמריקאי. אני משנה את הפרטים בדיוק לפי המדריכים של האתרים האמריקאים unlocator ו unblock-us ו unotelly אחרי שינוי ה DNS האתרים מציגים שאני מחובר אולם כשאני מפעיל את רוקו אני עדיין לא מקבל את האתרים האמריקאים. בנוסף בגלישה במחשב איני מצליח להיכנס לאתרים אמריקאים והפרסומות נשארות מישראל ולא משתנות לפרסומות מאמריקה כפי שמצופה בשינוי ה IP מה לא בסדר?, היכן אני טועה?, או שהנתב של בזק חסום לשינוי DNS תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני גר בסטודיו ובקומה מעל נמצא הראוטר, בשאר החדרים בבית יש WIFI ואצלי בחדר אני לא מצליח לקלוט וזה מונע ממני ניידות . מה צריך לעשות על מנת להגביר את טווח הקליטה של הראוטר? אולי אנטנה שאני אחבר למחשב? מה צריך לקנות ? מה אני מחפש ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לרשת קיימת במשרד נתב אלחוטי שישמש בעיקר אורחים ולא לשימוש שוטף האם יש המלצה לראוטר מאובטח אמין ואיכותי ? אני משער שהטווח התקציב הוא עד 500-600 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב-LINK המצ"ב אפשר לקרוא ניתוח מקיף של מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל. השורה התחתונה - סיכויי ההצלחה אינם גדולים. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3624435,00.html
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי All, מדובר במחשב נייד אצלי בעבודה ששייך ללקוח שלנו, הלקוח התלונן שיש לו בעיות במהירות האינטרנט עם המחשב הספציפי הזה שמכרנו לו. יש לו בבית רוחב פס של 20 מגה והוא טוען שעם המחשב שמכרנו לו הוא גלש על מהירות של 2 מגה. הוא בדק עם מחשב נייד אחר וכן קיבל את מלוא רוחב הפס וגם בדק עם מחשב נייח שמחובר ישירות מהראוטר בכבל רשת וגם קיבל את מלוא רוחב הפס. על המחשב מותקן Windows 8.1 שהגיע Built in מהחברה. הדרייבר של הכ. רשת האלחוטי מעודכן. 2 שאלות, 1. למה לא מופיע לי במאפיינים של הכ. רשת האלחוטי את סוג התקן (802.11 b/g/n)? 2. יכול להיות שהמחשב עובד כרגע על תקן b/g ולכן יש את הבעיה הזאת? הערה: אצלנו בעבודה עשיתי בדיקת מהירות ללפטופ המדובר והוא כן קיבל את מלוא רוחב הפס שלנו. אשמח …
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
החלטתי לעבור ל100 של הוטנט.. ואז הבנתי שאני צריך להשכיר את המודם של HOTBOX בכדי שזה יתמוך ב100מגה. השאלה אם אני יכול לרכוש מודם חיצוני שתומך ב100מגה להוטנט? או שאני חייב להשתמש בHOTBOX? ואגב מישהו יכול להגיד לי כמה עולה תשתית הוט ל100 מגה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני צריך לקלוט WIFI מרחוק ! ולכן אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה הכי חזקה ! למחשב נייד (אני מדגיש למחשב נייד)
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי אדימקס להגדיל טווח. הלפטופ עובד דרכו סבבה. הגלקסי 2 מזהה ואפילו יש 5 קווים של קליטה אבל אין אינטרנט. למה ? משהו בהגדרות ? אבטחה ? עזרתכם בבקשה
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג ל100 מגה עכשיו איזה ראוטר אני צריך ואיזה מודם(על מה אתם ממליצים)? אני רוצה להזמין מהאינטרנט כי הבנתי שאין ראוטר/מודם שתומך ב100 חוץ ממה שבזק מציעים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, שמי יהונתן ואני רוצה להציג לכם כלי ניטור אתרים ייחודי בישראל בשם alerto. alerto מאפשר לנטר את האתר 24/7 ולקבל התראה בעת נפילה בשיחת טלפון, SMS או Email. השירות הוא חינמי עבור בדיקה 1 ובעת הרשמה מקבלים במתנה 3 התראות SMS. www.alerto.co.il אלו סוגי בדיקות שניתן לבצע: HTTP פשוט - בדיקה פשוטה שבודקת האם האתר נגיש HTTP מתקדם - בחירת מחרוזת טקסט באתר והתראה במידה והמחרוזת נמצאת או לאו SMTP - ניטור שרת דואר FTP - ניטור התחברות ב- FTP לשרת תקינות SSL - באם מותקנת לכם תעודת SSL בדיקה זו תבדוק שהתעודה תקינה ובתוקף ותתריע במידה ולא PING - בדיקות PING לשרת צירפתי צילומי מסך של המערכת להתרשמות. אשמח לשמוע את הפידבק שלכם על המערכת. בברכה, יהונתן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למישהו יצא פה לחבר ראוטר fortigate לאינטרנט? מדובר ספציפית על fortiwifi-40c הוא מחובר למודם/נתב שקיבלתי מבזק אני מצליח להתחבר לראוטר בוויפיי אבל אין לי גישה לאינטרנט. יש משהו מיוחד שאני צריך להגדיר? נתבים אחרים עובדים לי מצויין
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום לצערי גם אני הוכרחתי על ידי בזק בסיום חבילה לעבור ל VDSL (לאחר הרבה טלאות רבות הצלחתי לקבל 40MB ב 69 ש"ח לשנה) אבל עדיין מרגיש אותי עניין השכירות של ציוד התקשורת. יש לי נתב D-Link 655 שהכניסת WAN שלו ה 1GB ולמרות ש 40MB לא מחייב מעבר למודם של 1GB (שאני בספק עם בזק מספקים כי אין להם מהירויות כאלה) הייתי מעוניין לקבל המלצה לקניית מודם VDSL שיעבוד לי בארץ (אני אקנה באמזון או ebay) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני גר ביחידת דיור ומקבל WIFI מהבעלים שגר קרוב בלפטופ יש לי קליטה טובה, הבעיה שבנייד או בסטרימר אין כמעט קליטה של WIFI איך אפשר להגביר את אות ה WIFI ? אפשר דרך הלפטופ שקולט יחסית טוב ? (אופציית החשמל לא עובדת כי זה פאזות שונות) תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע את זה http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני כרגע על 15MB והולך לשדרג ביומיים הקרובים ל 40MB אמרו לי שמה שיש לי לא מספיק וצריך להחליפו. יש חנויות חוץ מבזק שאני יכול לקנות ? מה אתם ממליצים שיהיה זול וטוב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-