עבור לתוכן

רכישה קבוצתית ל-1070, יש מי שימכור - מארגן קבוצה. (סטטוס - 6 נרשמו)

Featured Replies

פורסם
ציטוט של אבנר ניר

Temporarily out of stock.  

עוד לא למדתם???

מה הבעיה?

אתה מזמין,חוזר למלאי תוך כמה ימים ושולחים אליך במחיר הנקוב שם שזה כבר פחות 500 ש"ח מהארץ.

• תגובות 297
  • צפיות 67.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2100 שקלים מאמזון עם משלוח עד הבית, מכובד ביותר.

הייתי ממליץ לכל החנויות בארץ להוריד מחירים, ומהר.

פורסם

מה עם אחריות חביבי ? 2100 ש"ח לקירור צד שלישי זה מחיר כמו באילת בערך.

לא רוצה להיות ההורס מסיבות ואני גם יגיד את האמת שאף פעם לא הלך לי כרטיס מסך ( גם לא המפוחים )

אבל תוספת של 350 ש"ח בארץ מקנה לך 3 שנות אחריות. יש כאלה שמבחינתם הביטחון הזה שווה את הכסף.

אם היה דיל של כרטיס מסך עם אחריות בינלאומית במחיר הזה, אפשר היה לשקול למרות שאם קורה משהו להתחיל עם RMA לחו"ל

וכו' זה קצת יותר כאב ראש אבל זה עדיין אחריות לכל דבר..

אם כבר מזמינים דיל מחו"ל שמגלח כמה מאות שקלים.. אז EVGA או כל חברה אחרת שאני לא מכיר שנותנת אחריות בינלאומית ממשית.

לא הייתי מזלזל ב 3 שנות אחריות. שמישהו מציע לי דיל אני מסתכל על כל החבילה ולא רק על הגילוח מחיר שמגיע עם אפס אחריות

למרות שגם לי כמו שאמרתי עד היום לא קרה מקרה שהתפגר כרטיס מסך.

מספיק שאתה מתארגן בארץ על קבוצה בלי שום רעיונות הזויים של נסיעה לאילת ומגלחים לך 10 אחוז מהמחיר חנות.. זה אומר שתשלם 2200-2300

על כרטיסי צד שלישי עם שלוש שנות אחריות. איפה ההיגיון בדיל הזה של אמאזון לעומת התארגות קבוצתית ?

נערך על-ידי coch

פורסם

מה הבעיה?

יש אחריות של אמזון, שמנסיון היא טובה עשרות מונים מרוב החנויות בארץ.

שלח את הכרטיס תקבל חדש.

הגיע הזמן להפנים שאין סיבה לשלם ביוקר!

ובאמת מכל הכרטיסים שהיו לי רק אחד מת באמצע.

פורסם
ציטוט של Psychedelic

מה הבעיה?

יש אחריות של אמזון, שמנסיון היא טובה עשרות מונים מרוב החנויות בארץ.

שלח את הכרטיס תקבל חדש.

הגיע הזמן להפנים שאין סיבה לשלם ביוקר!

ובאמת מכל הכרטיסים שהיו לי רק אחד מת באמצע.

לא כ"כ הבנתי. לאמאזון יש מימוש אחריות עם הכרטיס מתחיל לעשות בעיות אחרי שנה של שימוש ?

מה שאני מכיר מאמאזון זה אחריות מוגבלת ל 30 יום או במקרה שאתה מקבל כרטיס תקול, שולח להם - מביאים חדש או החזר.

אני מדבר על אחריות למוצר שמתחיל לעשות בעיות לצורך העניין אחרי חצי שנה. איך אמאזון מטפלים בזה ואם בכלל ?

פורסם

יש להם מוצרים שכן מקבלים אחריותו יצרן לפרק זמן מסוים.

אתה מוכיח להם שהמוצר פגום, סרטון/תמונה ומקבל חדש.

בנוסף לרוב החומרה ניתן להוסיף בעלות של עשרות דולרים בודדים אחריות ל3 שנים.

וכמובן כבר פה זו השאלה אם כדאי לקנות או לא, יש להם אחריות על doa שזה הכי חשוב לדעתי, ואם ההפרש בין הארץ לבין אמזון משמעותי אז כדאי לקחת את הריזיקה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

פורסם
ציטוט של Psychedelic

יש להם מוצרים שכן מקבלים אחריותו יצרן לפרק זמן מסוים.

אתה מוכיח להם שהמוצר פגום, סרטון/תמונה ומקבל חדש.

בנוסף לרוב החומרה ניתן להוסיף בעלות של עשרות דולרים בודדים אחריות ל3 שנים.

וכמובן כבר פה זו השאלה אם כדאי לקנות או לא, יש להם אחריות על doa שזה הכי חשוב לדעתי, ואם ההפרש בין הארץ לבין אמזון משמעותי אז כדאי לקחת את הריזיקה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

אוקיי..

פורסם
ציטוט של coch

לא רוצה להיות ההורס מסיבות ואני גם יגיד את האמת שאף פעם לא הלך לי כרטיס מסך ( גם לא המפוחים )

אבל תוספת של 350 ש"ח בארץ מקנה לך 3 שנות אחריות. יש כאלה שמבחינתם הביטחון הזה שווה את הכסף.

אם היה דיל של כרטיס מסך עם אחריות בינלאומית במחיר הזה, אפשר היה לשקול למרות שאם קורה משהו להתחיל עם RMA לחו"ל

אם כבר מזמינים דיל מחו"ל שמגלח כמה מאות שקלים.. אז EVGA או כל חברה אחרת שאני לא מכיר שנותנת אחריות בינלאומית ממשית.

לא הייתי מזלזל ב 3 שנות אחריות. שמישהו מציע לי דיל אני מסתכל על כל החבילה ולא רק על הגילוח מחיר שמגיע עם אפס אחריות

מספיק שאתה מתארגן בארץ על קבוצה בלי שום רעיונות הזויים של נסיעה לאילת ומגלחים לך 10 אחוז מהמחיר חנות.. זה אומר שתשלם 2200-2300

על כרטיסי צד שלישי עם שלוש שנות אחריות. איפה ההיגיון בדיל הזה של אמאזון לעומת התארגות קבוצתית ?

לא הבנתי מה הבעיה? הכרטיס מגיע עם 3 שנות אחריות בדיוק כמו בארץ.

אתה מוזמן לקרוא דיונים של ניצול אחריות בארץ, פה בפורום - אני מבטיח לך שמשלוח RMA לחו"ל עדיף בהרבה.

פורסם
ציטוט של coch

יש לי סיפורי זוועות עם אחריות גם לכרטיסי מסך וגם לקונסולות.

כפי שרשמתי מקודם, אחריות בארץ זה מסמך שיועיל לך במקרה הטוב בשירותים.

פורסם
ציטוט של Zeev86

יש לי סיפורי זוועות עם אחריות גם לכרטיסי מסך וגם לקונסולות.

כפי שרשמתי מקודם, אחריות בארץ זה מסמך שיועיל לך במקרה הטוב בשירותים.

לי למזלי לא היה צרות עם כרטיסי מסך בכלל.

כן היה לי עם חלקים אחרים ( רמקולים, קשיחים, כמה לוחות אם ) ולא נתקלתי בבעיה בניצול אחריות.

היה לי מקרה אחד שהמתנתי הרבה זמן יחסית לחלק מסוים ופיצו אותי בנוסף למוצר החדש.

שאני קונה מוצר כמו כרטיס מסך בארץ ומקבל עליו 3 שנות אחריות מחנות שעד היום היה לי איתה ניסיון טוב ללא בעיות

בניצול אחריות, צריך לתת לי הפרש משמעותי מבחינה כספית באמאזון בשביל לגרום לי להסתכל על זה בכלל.

300 שקל שווה לי שלוש שנות אחריות בארץ ( ביחס למחיר המלא כמובן \ דיברתי פה על 1070 ).

סיפורי זוועות אני גם מכיר.. לעומת זאת יש כ"כ הרבה מקרים שזה הולך חלק וזה לא נכון להכליל.

נערך על-ידי coch

פורסם

אמנם הדיון פה מרתק והכל, אבל ה-7970 (הרכישה הכי חכמה שלי) מתחיל לקרטע בעליות ודורש החלפה. 

יש חדש לגבי המכירה הקבוצתית?

פורסם
ציטוט של lalamor123

אמנם הדיון פה מרתק והכל, אבל ה-7970 (הרכישה הכי חכמה שלי) מתחיל לקרטע בעליות ודורש החלפה. 

יש חדש לגבי המכירה הקבוצתית?

אני לא חושב שיש כרגע מלאי גם אם יהיו מספיק אנשים.

איזה חוסר מזל יש לי. ההורים של חברה שלי חוזרים בשלישי הבא משיקגו. אמרתי להם לבדוק לי.. אולי יש סיכוי

שימצאו שם 1070 במחיר טוב. וואלה מצאו בחנות השנייה שנכנסו אליה EVGA 1070 ACX 3.0 ב 439 דולר.

במחיר כזה כבר לא מעניין אותי קירור מפוח שמפוח ויאללה נקנה קירור צד שלישי ונוסיף על הדרך מאוורר נוסף למארז שידחוף עוד אוויר החוצה.

אמרתי להם - ברור שתקנו לי. מעולה.. חזרו לחנות ועכשיו שלחו לי הודעה שכנראה יהיה מלאי וזה לא בטוח אפילו איפשהו בתחילת יולי.

ואני כבר עם ציפיות שבסופש הבא אני מתחדש ב 1070.

נערך על-ידי coch

פורסם

מה דעתכם על ה massdrop הזה

MSI Geforce GTX 1070 Gaming X 8G  ב-$429.99  פלוס $26.75 משלוח לארץ...  

אמור לצאת בסביבות 2000ש"ח לאחר תוספת מע"מ.  חנויות בארץ רוצים עליו בסביבות 2700ש"ח.

נערך על-ידי SyndromE

פורסם

קיבלתי את ההודאה על זה באימייל כשהייתי במסעדה לפני כמה שעות, נראה לי מחיר מעולה למי שמחפש את הכרטיס הזה. 

אבל הייתי ממליץ לחכות, בעוד כחודש חודשיים כשהזמינות תעלה ומחירים יהיו יציבים, אז בMASSDROP יהיה הצעות אפילו יותר מפתות מזו. 

אבל נתת שיתוף פנטסטי, מי שלא יכול לחכות, אז מחיר פצצה. 

פורסם

נראה ממש טוב, תודה על העידכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים