כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,918 דיונים בפורום זה
-
AFOX GTX 1050 TI 4GB שווה 291 שקל ? הוא רלוונטי עדיין למשחקים או שחבל על הכסף ?
-
- 0 תגובות
- 29 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר ציפיות רבות והמתנה שהרגישה כמו נצח, סדרה חדשה ומתקדמת של כרטיסי מסך מוצגת באופן רשמי עם מחירים, דרגות ביצועים וגם כמה יהלומים נסתרים שאנחנו ממש רוצים שתדעו עליהם לכתבה
-
- 21 תגובות
- 799 צפיות
- 4 followers
se7en replied -
-
יחד עם כרטיסי המסך החדשים מסדרת GeForce RTX 50 אנחנו גם מקבלים גרסה חדשה של סט התכונות DLSS אשר מבטיחה לקחת את כל מה שהכרנו עד כה צעד אחד קדימהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 111 צפיות
- 2 followers
A-10 replied -
-
על אף שמדובר במוצרים חמים מאוד, בסוף כנס הצגת המוצרים החדשים של AMD גילינו שבחרה היצרנית שלא להציג כלל את כרטיסי המסך החדשים שלה, על אף שקיבלנו עליהם את כל המידע שאושר לפרסוםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 79 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה, סרטון קצת דרמטי, אבל אוטנטי לגמרי. https://www.youtube.com/watch?v=Far7GJch2KA מ - CES, כמובן.
-
- 4 תגובות
- 148 צפיות
- 2 followers
A-10 replied -
-
היי לכולם. אובכן, כל הרשת מלאה בהמלצות על הכרטיס החדש של אינטל, ולכאורה, עם עובדות קשה להתווכח. אממה אם חשבתם שהנה כרטיס יחסית זול שיציל מערכת מחשב זולה / ישנה / חלשה ויפיח בה חיים חדשים, תחשבו שוב ! כדי לעקוף את ה - 4060 ובכלל, להביא ביצועים מתקבלים על הדעת, הכרטיס של אינטל זקוק למעבד די חזק, כלומר, לצורך העניין, בטח לא רייזן 5 2600, לדוגמה. https://www.youtube.com/watch?v=3dF_xJytE7g לידיעתכם.
-
- 2 תגובות
- 329 צפיות
- 1 follower
A-10 replied -
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב שלי וחבר הפנה אותי לכאן להתייעץ איתכם. המחשב הוא PC עם מעבד אינטל i-7-8700 3.2GHZ עם זיכרון RAM 64GB אני עורך סרטונים עם תוכנת CAMTASIA באיכות HD. הסרטונים נעים בין אורך של דקה ל-30 דק’ לפעמים הסרטונים מלאים בשכבות ואנימציה וזה כבר מאוד כבד על המחשב (כרגע עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם), וזה בא לידי ביטוי בתגובה איטית וקפיצות בסרטון בשלב העריכה. השאלה שלי האם כרטיס מסך יעזור לי לשפר משמעותית את הבעיה, ואם כן איזה כרטיס מומלץ לקנות. התקציב בסביבות 1000-1500 ש”ח. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 3 followers
yoavke replied -
-
יש ליד הבית שלי חנות שמוכרת GTX 1050TI 4GB ב 291 שקל זה יקר נורא נכון ? זה כרטיס משנת 2016 אם אני לא טועה , בעלי אקספרס מוכרים RX 570-580 באותו מחיר חדש . הכרטיס הזה עוד מסוגל להריץ משחקים חדשים ? אם הוא היה עולה 150 שקל הייתי קונה אותו המחיר פי 2 מהמחיר האמיתי שלו .
-
- 1 תגובה
- 203 צפיות
- 1 follower
iveco replied -
-
בחנו את ביצועי Indiana Jones החדש מבית Bethesda, משחק אשר רוצה לקדם את הגרפיקה הממוצעת של עולם המשחקים לרמה קצת מבהילה - כיצד כרטיסי המסך שלנו תמודדים עם האתגר?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 111 צפיות
- 2 followers
NeptuneMB replied -
-
ביצעתי בדיקה בנצמרק בתוכנה Perfomance Test עם ה HD5770 וב DX9 קיבלתי 90 FPS ממש טוב ואיך שעברתי ל DX10-11 המעבד צנח ל 20FPS ממש נמוך , איזה משחקים טובים יש ל DX9 ? כל פעם שאני משחק ב DX10-11 אני מרגיש שאני משחק עם כרטיס מסך AGP עדיין קיימים משחקים ל DX9 ?
-
- 4 תגובות
- 298 צפיות
- 2 followers
Gimel replied -
-
אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב את זה (הכי קרוב שמצאתי שקשור לכרטיס לכידת וידאו). אני מחפש כרטיס לכידת וידאו. לדוגמא מצאתי אחד כבר לפני איזה שנה ששמתי עליו עיניים - AverMedia C573 (קישור לאמזון - https://www.amazon.com/AVerMedia-GC573-Live-Gamer-4K/dp/B07DHSZC4K?ref_=ast_sto_dp). השאלה אם הכרטיס מתאים לשימושים שלי: ** להקליט סדרות מהממיר של YES / YES+ (יש לי כבר את המסיר HDCP שמאפשר הקלטה מהממיר). זה לא בקטע של הפצת תכנים ושיתוף - אלא לשימוש אישי בלבד כי לפעמים יש סדרות שלא מעניינות מספיק ומופצות בטורנטים ו/או בטלגרם אז אני רוצה לשמור לי אותן במחשב. ** חשוב לי להקליט תכנים באיכות HD מושלמת ללא ריצודים/עיוותים ובקידוד שייתכן איכות טובה תוך שמירה על גודל קובץ תקין.…
-
- 0 תגובות
- 142 צפיות
- 1 follower
-
-
נכון לעכשיו, יש התלהבות מהכרטיס, במיוחד בהיבטת של עלות / תועלת.
-
- 0 תגובות
- 121 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך gtx 1060 ואני רוצה לשדרג למשהו יותר טוב רציתי לדעת מה מומלץ תקציב 1600 מומלץ לקנות באמזון ?
-
- 2 תגובות
- 377 צפיות
- 3 followers
A-10 replied -
-
השבוע אנו מכריזים על ההשקה הרשמית של NVIDIA App , לצד דרייברGeForce Game Ready חדש ובאנדל של Indiana Jones and the Great Circle עם כרטיסי המסך מסדרת GeForce RTX 40. כמו כן, נוספו כותרים חדשים לרשימה ההולכת וגדלה של משחקים שתומכים בטכנולוגיות RTXלכתבה
-
- 0 תגובות
- 101 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עובד תקין הכול סבבה מבחינת מעלות 40- 75 במשחק הכול על הנייר תקין רק שמתי לב שהוא מזהה את הכרטיס שלי PCIE 2.0 X16 אבל בפועל הוא עובד X1 אני משתגע למה ? ניסיתי הכול בביוס = הגדרות = כתוב X 16 ניסיתי אפילו לאפס את ההגדרות כלום לא עוזר , הסרתי דרייברים עידכנתי דרייברים כלום , הדבר היחיד שלא עשיתי זה להחליף כבל 6 פינים אבל קשה לי להאמין שזאת הבעיה זה ספק איכותי מאוד של סיסוניק . ב MSI AFTERBURNER הזזתי את התדר של הזיכרון OC אבל לא אישרתי את זה V וחשבתי שכל עוד אני לא מאשר את זה כלום לא יקרה ושהזזתי היה מסך לבן ורעש של נקישות כמו כונן קשיח HDD מכני , כיביתי את המחשב אולי זה בגלל זה ? הכול עובד תקין הכרטיס עובד הכול מעולה פשוט X1 לא 16 , יכול להיות שהחיישן שלי הכר…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
iveco replied -
-
מאווררים של כרטיס מסך מכניסים אויר לכרטיס או מוציאים ממנו אויר חם ? , כי אם הם מוציאים ממנו אויר חם המאוורר שנמצא בצד של המארז גם צריך להוציא אויר ולא להכניס זה חשוב , מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 108 צפיות
- 1 follower
-
-
אחד השיפורים הניכרים שביצעה אינטל במעבדי Core Ultra 200 שלה הוא דווקא גיימינג... עם הליבה הגרפית המובנית. לקחנו את Core Ultra 9 285K למבחן ביצועים מול מעבדים אחרים בשביל לראות כיצד רצים משחקים במערכת ללא כרטיס מסךלכתבה
-
- 4 תגובות
- 254 צפיות
- 1 follower
TheFeldman replied -
-
לקחנו כמות מכובדת של חומרה לבחינה בלהיט החדש של חברת Activision - בואו דרוש לגלות מה דרוש על מנת לקבל חוויה ללא רבב לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
i5-4670 16GB GTX 970 (כרגע) אני מחפש כ.מ שיריץ משחקים (בעיקר ישנים) על 4K. לGTX 970 יש בעיה להריץ משחקים אפילו מלפני 10-15 שנים (משחקים כמו Spellforce 2 ,Half Life 2, The Crew 2) ברצולוציה של 3840x2160. המשחקים הכי כבדים שאני משחק הם The Division 2 וJurassic World Evolution 2, משחקים כמו The Crew 2 וMarvel's Avengers רצים על 40-60 FPS בהגדרות Low 1080p. אני מחפש כרטיס שיריץ אותם על 60 FPS בהגדרות הכי גבוהות שניתן (אני יודע שהמעבד מגביל ולכן אין לי בעיה להוריד הגדרות לMedium-Low אם אצטרך). אין לי בעיה לחכות לBlack Friday בחודש הבא ואולי אני אסע לאילת אבל זה יהיה רק בינואר.
-
- 3 תגובות
- 280 צפיות
- 2 followers
yoavke replied -
-
אני מנסה להתקין ביוס חדש עדכני בכרטיס מסך HD 5770 אבל יש רשימה ענקית ב TECHPOWERUP של ביוס אני לא יודע מה לבחור ? זה הכרטיס שלי : הגירסה של הביוס של הכרטיס 012.020.000.015.034761 יש רשימה של ביוסים מה לבחור ? את הכי עדכני 850/1200 ? יש רשימה ענקית : https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=AMD&manufacturer=Sapphire&model=HD+5770&version=&interface=PCI-E&memType=GDDR5&memSize=1024&since= זאת הגירסה הכי עדכנית שראיתי 012.020.000.048.000000 להתקין אותה ?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
- 2 followers
אלבר replied -
-
למרבה הצער, נווידיה נשארת נווידיה, וכאשר AMD לא ממש מאתגרת אותה בקצה העליון של כרטיסי מסך, נווידיה לא ממש מחלקת מתנות לצרכנים. כך, מסתמן שכרטיס הדגל 5090 יכיל 32 גיגה של GDDR7 ועשרים אלף יחידות עיבוד. הבעיה, כך נראה, היא שהכרטיס מתחתיו, קרי 5080 יכיל חצי ממה שמציע אחיו הבכור, כלומר, הפרש הביצועים הוא גדול מידי. מכאן נובע ש - 5070 לא ייתן בוסט יחסית לדור הנוכחי. נקווה שהדברים בפועל יהיו יותר לטובת הצרכנים בתחום כרטיסי מסך בגזרת הביניים מבחינת שיפור בביצועים בין הדורות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
A-10 replied -
-
כיום יש לי 1080 ישן במחשב i5 ב 4.5 ג'יגה שדיי מספק אותי (משחק קצת ב Forze וצופה בווידאו), אני מרים כרגע מערכת חדשה מבוססת i7 ב 5.5 ג'יגה ומחפש כרטיס מסך משומש במחיר של עד 1000 ש"ח. יש משהו מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 5.6k צפיות
- 4 followers
haim_egm replied -
-
האם כל כרטיס מסך שמוציא 4k ב 120hz ייתן את אותה איכות של ווידאו ? הכוונה לסרטים כאשר אני צופה במלשב שמחובר לטלויזיה ברמה גבוהה. האם גם יהיה הבדל באיכות שוב רק ניגון קבצי ווידאו בין gforce ל radeon
-
- 1 תגובה
- 158 צפיות
- 2 followers
A-10 replied -
-
היי! שאלה לפני רכישה, מה דעתכם על ASUS ProArt RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 PROART-RTX4060TI-O16G בשביל גיימינג? זה זול יחסית ויש לו 16G , מה דעתכם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
- 2 followers
Tamir92 replied -
-
שלום, שוקלת שדרוג כרטיס מסך במחשב קיים, בשביל להמשיך להינות מהמחשב לגיימינג. זה לא השימוש העיקרי במחשב (יש לי גם xbox series x). אשמח להתיעץ: האם שדרוג של כ.מסך בלבד יאפשר הרצת משחקים חדשים באיכות מהנה? דוגמאות למשחקים שהייתי רוצה להריץ : ARK survival ascended , Horizon forbidden west, Baldur's gate 3 לא משחקת במירוצים וכמעט ולא משחקת בfirst person shooters. אם ממליצים לשדרג את המחשב, אשמח להמלצות על א. כרטיס שיתאים למפרט הקיים - אין לי הערכה טובה למחיר הגיוני, מניחה שעד 3000 שח (גמיש) ב. מסך שישמש גם לגיימינג וגם לעבודה משרדית- עד 5000 שח (גמיש) משתמשת בעמדה (כיום עם מסכים 24+27) גם לעבודה מהבית אז חש…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
- 2 followers
יוני שמין replied -