עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שלום איזה קונסולה מומלצת לגילאים אלו? תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  2. הילדה שלי משחקת Fortnite ומשתמשת באוזניות XBOX Series Headset. אתמול פתאום ללא כל סיבה היא הפסיקה לשמוע את החבר'ה שמשחקים איתה, הם שומעים אותה במידה והיא מדברת אבל לא להיפך, מה שעוד מוזר זה כשהיא מורידה את האוזניות ומניחה אותם על הספה אז היא כן שומעת. ניסינו לעשות ריסט, היה גם עידכון אבל כלום לא עוזר, ההגדרות נשארו כמו שהיה והיא לא נגעה בכלום.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום . יש לי אקס בוקס וואן שחור שאני לא יודע אם הוא תקין או לא. חסר לו הכבל שמחבר את הארדיסק למדר-בורד . האם במקרה למישהו יש כזה כבל או אקסבוקס לא תקין ויכול לתרום לי את הכבל הזה אשמח מאוד אני גר באזור כפר סבא. הכבל נראה כך: https://www.ifixit.com/products/xbox-on ... rive-cable אפשר לפנות אלי בפרטי בטלפון 0587551525

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  4. Started by liores121,

מנסה להכנס לסוני נטוורק ונתקע על please wait . בכניסה למשתמש רושם an error has occured עשיתי כיבוי והדלקה, ניקוי database וכל שאר המדריכים שיש באינטרנט ,שום דבר לא עזר . אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  5. Started by yuvalshtern1,

אני מעוניין לרכוש קונסולת רטרו בשילוב סרטימר מצאתי כמה באינטרנט ואשמח לדעתכם https://www.aliexpress.com/item/1005004333827392.html?pdp_npi=2%40dis!ILS!₪ 551.31!₪ 336.31!!!!!%40210312cf16702444094648041e4cd1!12000030823904335!btf&_t=pvid:f18548e4-bbb5-4ceb-b9f9-542937746df9&afTraceInfo=1005004333827392__pc__pcBridgePPC__xxxxxx__1670244409&spm=a2g0o.ppclist.product.mainProduct https://www.aliexpress.com/item/1005002901242636.html?spm=a2g0o.detail.1000060.1.241c656bSKCpvt&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.291025.0&scm_id=1007.13339.291025.0&scm-url=1007.13339.291025.0&pvid=fa016f82-9336-405a-905e-095b465765a8&_…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by mikithedog,

שלום לכולם אז יש לי כרגע טלוויזיה lg oled 65 c1 ואני מאוד מאוד מרוצה, חשבתי להגדיל ולקנות את ה 77 אבל הדגם שמגיע כעת הוא C2 בקריאה עמוקה ברשתות הבנתי שזאת טלוויזיה מעולה ובלה בלה בלה אבל.... כמה מציינים שבדגם ה C2 הורידו את ה 120hz BFI והם ממליצים לגיימרים לרכוש את ה C1 אשמח לתובנות שלכם - לסופר מבינים בלבד

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by Xx Gg666,

המשחקים ב ps4 נתקעים לפעמים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  8. שלום, חדש בענייני נינטנדו ואשמח לעזרה והבהרות- קניתי לילד סוויץ' יד 2 כולל 2 משחקים פיזיים, פתחתי חשבון נינטנדו שלי (תחת ארה"ב) ועשיתי לילד חשבון ילד תחתיי ב- FAMILY. אח"כ פתחתי משתמש לי ולו בסוויץ' וקישרתי אותם לחשבונות שלנו. בנוסף על הסוייץ' יש את המשתמש של מי שקניתי ממנו את הסוויץ' שעדיין לא מחקתי או הסרתי ממנו כלום. האם בסדר או שיש דרך עדיפה אחרת? האם יש עוד משהו שעליי לעשות במכשיר יד 2 (שהיה של ילד של חבר אז אין בעיה של להסתיר ממנו משהו או לקנות על שמו משחקים נוספים- דבר שלא אעשה בכל מקרה)? בנוסף יש על המכשיר כמה משחקים (אני מניח דיגיטליים) של מי שקניתי ממנו. ברשותכם כמה שאלות: 1. אם אשחק במשחקים אלו עם המשתמש שלי ושל הילד שלי - האם מי שקניתי ממנו יכול א…

9. Started by fibola,

היי אתמול קיבלתי בהשאלה מחבר את המכשיר. ניסיתי להיכנס לחנות אונליין ויש לי מסך שעלי להכניס קוד redeem code האם בשונה מחנויות מוכרות של סוני / מייקרוסופט שם אתה נכנס לחנות ובוחר מה לרכוש פה קודם רוכשים מנוי ואז זה מאפשר לך גישה ? אם כן, מה הגישה כוללת האם בתקופת המינוי אני יכול להוריד איזה משחקים שאני רוצה ? נשמע לי לא הגיוני . תודה

10. Started by noam talor,

הי לכולם יש לי פרופיל משתמש פעיל במיקרוסופט ובXBOX והכל עבד תקין.. כעת שמנסה להיכנס לקונסולה באמצעות הוספת פרופיל הוא לא מאפשר לי להתחבר כלל פשוט זורק אותי לעומת זאת כאשר אני נכנס לפרופיל שלי דרך המחשב הוא מופיע והכל תקין למישהו יש רעיון איך אני מתגבר על כך? תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  11. שלום, בחיים לא השתמשתי בבקר קונסולה למחשב. אשמח לקבל המלצה לגבי איזה בקר קונסולה מתאים למחשב. כרגע אני חושב ללכת על בקר XBOX SERIES שמתחבר עם כבל Type-C. לא כזה ברור לי מה ההבדל בין הבקר הזה לבין אחד בלי כבל (אלא אם כן זה ההבדל היחיד). https://www.bug.co.il/brand/xbox/series/x/black/controller/1 הבקר הזה אמור להתחבר למחשב? ראיתי בקר דומה בחנות אחרת, אבל רשום אריזת retail. תודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. שלום חברים, בתור חובב קונסולות מושבע, ואחד שהיתה ברשותו כל קונסולה אפשרית פחות או יותר מהשנים האחרונות, צברתי מספיק ניסיון ומידע שימושי שיכול לעזור, לשכנע או להניא מקניה רוכשים פוטנציאליים של קונסולה כזאת או אחרת. לא מדובר בביקורת, יותר בריכוז מידע מתומצת ושימושי לכל קונסולה. הדברים נכונים נכון לתאריך פרסום הפוסט, אך אינני לוקח אחריות על ביצוע כושל של אחד מהטיפים שיפורטו בהמשך. אני אפרט על כל קונסולה בנפרד ואשתדל לשמור על פורמט זהה בכולן. Xbox one/series S/Series X: הדור הנוכחי של הXbox הוא פשוט סוס עבודה, משתלם ומתאים מאוד לגיימרים קז'ואליים שאין להם העדפה מסויימת לאקסקלוסיביים. ית…

13. לפי ההמלצה שלהם, הדיסק אמור להיות במהירות של 5500 MB ומעלה https://www.playstation.com/he-il/support/hardware/ps5-install-m2-ssd/ אבל כמעט כל הדיסקים הזמינים בארץ הם במהירות של 3500 MB יש המלצות לדיסקים מהירים כאן בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by uncommon,

אין לי אוסף של משחקים בדיסקים, וכונני הדיסקים כבר מזמן נעלמו מהלפטופים והנייחים. 1. האם יש צידוק ל-400 ש"ח הפרש לטובת הBlu-ray? עד כמה רכישת משחקים בדיסקים באמת חוסכת? 2. האם יש יתרונות משמעותיים נוספים לאחת הפלטפורמות? (רזולוציה למשל).

• תודה!
    • 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  15. היי, רכשתי MSI SPATIUM M480 2TB HS עבור הPS5. לצערי גיליתי רק בדיעבד שההיטסינק גבוה מדי והכונן למעשה לא מתאים רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכונן מבלי המכסה הקטן של הSSD שחוצץ בין הכונן לבין הפלסטיק הלבן של הקונסולה במידה ואי אפשר או לא מומלץ, האם אפשר להחליף את ההיטסינק באחד שיתאים? ראיתי בדיקות בTH שהפעילו את הקונסולה (עם SSD אחרים) עם HS ללא המכסה הקטן והטמפ היו אפילו יותר טובות (למעשה, זה התרחיש הכי קריר שהיה) https://www.tomshardware.com/features/ps5-ssd-upgrade-temperature-testing/3 אשמח לתגובות מניסיון

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  16. מה קורה? אני מארגן דרך הקבוצת פייסבוק שלי מכירה קבוצתית לכונן NVME תואם PS5 שעומד בכל הקריטריונים של סוני. יש מחיר, יש מלאי, יש כבר 6 מתעניינים. עכשיו אני צריך עוד 4 על מנת להוציא אותה לפועל. גילוי נאות: אינני מרוויח ולו שקל אחד מהמכירה הזו. זה נטו עשיה למען הקהילה. מילה. מוזמנים גם לשאול את "כתום" החנות והמשווק המורשה שדרכה תתנהל המכירה. הנה כל הפרטים: מוצר: כונן ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB NVMe נפח: 1TB צלעות קירור: כולל. מחיר: 740 שח (הכי זול בישראל: 888) ל-1TB אחריות: 5 שנים יבואן רשמי עמוד מוצר: https://www.xpg.com/us/xpg/830 ניתן גם לרכוש 2TB ב-1350 שקלים. אם אתה ר…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  17. שלום , יש לי סוני PSP4 עם זיכרון פנימי של TB 0.5 , הזיכרון כמעט מלא ולא ניתן לבצע עידכונים למשחקים ,רכשתי זיכרון קשיח חיצוני של WD בגודל 2TB לטובת עידכונים . המשחק FORTNITE נמצא על הזיכרון הפנימי ודורש עדכון , כיצד אני מעביר אותו לזיכרון הקשיח החיצוני על מנת לבצע עידכונים ללא בעיה ?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by pssheba,

שלום, גילוי נאות: אין לי מושג מזה xbox. התבקשתי לרכוש לילדה בת 8 מכשיר xbox וין לי מושג מהם הפרמטרים לאיכות המכשיר ומחירו בהתאם. קיים נפח דיסק? נפח זיכרון? מהירות מעבד? איזה מותג כדאי לרכוש? מה המחיר המומלץ? היכן מומלץ לרכוש? רצ"ב תמונה של משחק שהתבקשתי לרכוש עם ה xbox. ניתן לרכוש את המכשיר עם המשחק? יש לקנות בנפרד? כמה צריך לעלות משחק? מגיע עם cd rom? ניתן לצרוב? להוריד מהאינטרנט? תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  19. איזה שיפור צפוי אם אחליף את הדיסק ב- Xbox One S בכונן SSD ? עד כמה זה יהיה משמעותי ובאילו מקרים? (אני פשוט לא יודע האם הדיסק הוא מגבלה אמיתית, או שבגלל החומרה של הקונסולה החלפה ל- ssd לא תיתן שיפור משמעותי) תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. האם הקונסולה מזהה את שניהם יחד?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. יום אחד אמרתי לעצמי "נמאס לי שכל כך קשה להשיג פה פלייסטיישן 5 במחיר שפוי מבלי למכור את נשמתך לשטן. נמאס לי שהאתרים תמיד קורסים לפני שאני מספיק להזין את פרטי האשראי. נמאס לי שתמיד כל עם ישראל צעד אחד לפני". וישבתי ללמוד פייתון מאפס רק כדי לבנות בוט שיתן לי את ה-EDGE על התחרות. ועכשיו אני הולך לחלוק אותו עמכם. מה הבוט עושה? דוגם כל כמה דקות כ-14 רשתות וחנויות און-ליין בישראל שמוכרות בייבוא רשמי וללא רשימות מוקדמות בשיטת כל הקודם זוכה, קונסולות PS5 במחיר הכי נמוך שיש כיום בישראל. אה ואת התוצאות הוא זורק לערוץ טלגרם. ספורי הצלחה לערוץ טלגרם יש היסטוריה כך שתוכלו לראות היטב בעצמכם אבל...רק בחודש האחרון נצפו על ידי הבוט מלאים של קונסולות מס' פע…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי, 1. רצינו לדעת באיזה מחיר אפשר למצוא קונסולה יחסית פשוטה? לאיזה מחירים לצפות? ומה לגבי עלות המשחקים עצמם? 2. האם גם קונסולות יחסית ישנות, מה3-4 שנים האחרונות תומכות בפיפא האחרון (+2021)? 3. האם יש דברים מהותיים שצריך לשים לב אליהם כשמחפשים קונסולה? תודה רבה לעונים!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by eozeri,

היי, הילד התחדש ב xbox series x, ועכשיו רוצה xbox pass. יש לנו microsoft family, אבל מסתבר שהילד לא יכול לרכוש מכסף שהעברתי לו לחשבון. איך אני יכול לרכוש לילד מנוי, מבלי להזין את כרטיס האשראי בחשבון שלו? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by Mimon Cohen,

קניתי את המשחק המלא הגעתי לבוס עם הקרניים ניצחתי אותו היה סרטון קצר ואז נגמר המשחק. אבל מה עם הבוס האחרון הפרופסור ה- maledict ?? הבנתי שאמור ליהיות המשך שאחרי שהצילו אותו הוא מתעורר רק עם אקדח ואז ממשיך עוד כמה שלבים ??? עזרה מישהו ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום קניתי כונן חיצוני להרחבת זיכרון בפלייסשטיין 4. מנסה להתקין את הכונן מסוג kede 0x0621 ונתקל בהודעה הבאה (בקובץ המצורף) עצות/עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים