פורסם 2008 ביולי 317 שנים newb אני מאמין ויודעאם אומר לך שאני יודעתגידי לי שרק דבר מוחשי אשר אחת מ5 החושים(6?) יכול לקלוט יכול להביא לידיעה ברורהעם זאתאני יודע + מאמיןמאמין כי סך הכל מראיית העולם שלי חייב ליהיות בורא עולם ולא רק בורא לעולם אלא דוקא האלוהים שלנו(מהמון סיבות)ויודע מכמה סיבות אחרות - שתמכומה איתךמאמין? יודע? יישות אלוקית?בקשר לronמשהו אחיתאמין לי מיותר להתדיין על דברים כאלו פהבמיוחד עם אנשים כאלה- שחס ושלום אני לא מזלזל בהם ולו במילאבל פשוט קשה לשנות לבנאדם את ראיית העולם שלובעיקר אחרי שחינכוהו כל כך הרבה שנים לכיוון האחראני למזלי למרות שחונכתי לכפירה(ההורים שלי רצו לטרוף אותי חיי כששמעו שאני רק רוצה לשמור שבת, רצו להרביץ לרב שלי, איימו עלי שאם אלך לשיעור תורה יביאו לי מכות, להעליל עלי עלילות לבית משפט בשביל שיאסרו אותי חחחחחחחחחחח שפע של ברכות)בקיצור למרות זאת תמיד הייתי בראש פתוח ואמרתי לעצמימה איכפת לי להגיד שיש בורא לעולם אני לא מפחד מקיומו - בוא נבדוקחקרתי בעצמי עם הידע הרב שיש לי בתחומי הפיזיקה והביולוגיה(תורת הקוונטים מאוד תרמה אגב)ופשוט אמרתי לעצמיאם אין בורא לעולם בוא נתאבד וזהו כי סך הכל אין משמעות לחיים
פורסם 2008 ביולי 317 שנים newb :עניתי לך.....אני לא מאמין כלשונו של אליעזר בן יהודה אלא מאמין כלשונה של התורה. לכן אני יודע שיש בורא לעולם וגם מאמין בלשון התורה [אמון]לכן אתה מתקשה ידידי כי האמונה שמדברת התורה היא לא כמו במילון שראית .אז בבקשה תכתוב שאתה נותן בו אמון,כי הרי אנו מדברים בעברית החדשה ולא בעברית עתיקה,שהיא שפה יפה אבל לא רלוונטית ,בשיח בין אישי, בימינו.לגבי כריש גם אם לא שאלת לגבי כשרות, אז לא חידשת לי כלום,בתורה שבעל פה התבאר שהקשקשים דינם דווקא קשקשים הנקלפים בלבד.והסמיכו את זה על התרגום של קשקשים שמתורגם כשריון וכשם שהשריון אינו חלק מהאדם כך הקשקשים צריכים להתקלף מהדג.שוב,לא דיברתי על כשרות ולא התיחסתי לדת כלל,חשבתי אני שלכריש אין קשקשים אבל לאחר בירור התברר שיש לו,הבאתי את זה רק כדי להראות שאני כן בודק מידע שמגיע אלי.newb אני מאמין ויודעגם אתה מדבר בשפת התנך? הרי ההפך של אמונה הוא הבנה שיכלית,הבנה מתורגמת לידע ולכן אמונה היא ההפך מידעאם אומר לך שאני יודעתגידי לי שרק דבר מוחשי אשר אחת מ5 החושים(6?) יכול לקלוט יכול להביא לידיעה ברורהאני דוקא הייתי אומר לך כל הכבוד שאתה מאמין ולא טוען לידע כי הרי כמו שהסברתי בתחילה ידע הוא ההפך מאמונה עם זאתאני יודע + מאמיןמאמין כי סך הכל מראיית העולם שלי חייב ליהיות בורא עולם ולא רק בורא לעולם אלא דוקא האלוהים שלנו(מהמון סיבות)הוכח בבקשה ויודע מכמה סיבות אחרות - שתמכו הוכח בבקשה מה איתךמאמין? יודע? יישות אלוקית?אני מאמין שהיה פה משהו שגרם להכל להתחיל ואחרי זה עזב,הוא עשה את זה בכמה מקומות ונשאר לבדוק,כשראה שנכשל,עשה זאת בכמה מקומות נוספים אך לא נשאר לבדוק(יהיה מה שיהיה),והנה אנו כאן כתוצאה מניסוי שהצליח.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אל תזרוק דברים באויראפשר להאמין ולדעתמשה רבינו ראה את הקב"ה בעינייםמשמע הוא ראה בקב"ה = הוא יודע על קיומו בוודאותדבר שניהידע הוא שגרם לי להגיע לבורא עולםמשם והלאה הכול אמונה ואני לא מחפש תשובה מדעית כי גם אם תהפוך עולם לא תמצאבקשר להוכחות חוששני שזה לא לפורום מהסיבה הפשוטה בפורום שזה לא מסרים מידיים יקח זמן להגיע לזהאם תרצה נוכל לדבר באי סי קיו רק תבקש ותקבל את המספרבכל אופןעל דעה כמו שלך לא שמעתי מעולם אתה הראשוןאבל עצם המצאות הדעה הזאת בליבך מראה על רצון עז לדעת את האמת כי אחד שלא רוצה לדעת אומר אין אלוקים וגם לא מעניין אותיאתה תגיע לאמת אל תדאגרק תחקור לעולם אל תפסיק
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אל תזרוק דברים באויראפשר להאמין ולדעתטעות-אי אפשר להאמין במישהו ולדעת שהוא קיים,אתה יכול להאמין למישהו ולדעת שהוא קייםמשה רבינו ראה את הקב"ה בעינייםמשמע הוא ראה בקב"ה = הוא יודע על קיומו בוודאותועכשיו הוא לא מאמין בו,אלא מאמין לודבר שניהידע הוא שגרם לי להגיע לבורא עולםמשם והלאה הכול אמונה ואני לא מחפש תשובה מדעית כי גם אם תהפוך עולם לא תמצאואתה טוען שידע גרם לך להגיע אליו אבל אי אפשל למצא הוכחות לקיומו,בסדרבקשר להוכחות חוששני שזה לא לפורום מהסיבה הפשוטה בפורום שזה לא מסרים מידיים יקח זמן להגיע לזהמה ההבדל? אם אתה רוצה להכתב באופן פרטי יש את ההודעות הפרטיותאני הרי רוצה למצא תשובות אבל בהודעות מידיות זה קצת יותר קשה כי אתה יכול להרעיף בשאלות שאני לא יודע את התשובה והרי לי לא יהיה זמן לבדוק ולכן אתה יוצא צודק,בהודעות פרטיות זה אותו דבר רק שלי יש זמן לבדוק את המידעוחוץ מזה כתבת קודם שלא ניתן למצא הוכחה מדעית,אני הרי מחפש כזואם תרצה נוכל לדבר באי סי קיורק תבקש ותקבל את המספראין לי ICQ אלא מסנג'ר ובכל מקרה אני מעדיף הודעות פרטיות או מייל אם זה יותר נוח לךבכל אופןעל דעה כמו שלך לא שמעתי מעולם אתה הראשוןאבל עצם המצאות הדעה הזאת בליבך מראה על רצון עז לדעת את האמת כי אחד שלא רוצה לדעת אומר אין אלוקים וגם לא מעניין אותיאתה תגיע לאמת אל תדאגרק תחקור לעולם אל תפסיקאם אתה רוצה שאני אגיע לאמת,זאת אומרת שאתה יודע אותה כי אתה קורא לה אמת,ואם יתברר שמרכבות האלים זה בעצם הדבר הנכון?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אל תגרום לי לגיחוך בקשר לספר מרכבות האלים כנראה שאתה לא מכיר את הספר מספיק טוב בספר יש מספר בעיות שבעצם מפריחות אותואל תנסה משחק במיליםאם אתה כל כך רוצה לשמוע אז אין בעיהאני לא יודע שאלוקים קיים אני מאמין בו באמונה שלימהלא הוכח על דבר המצאות חורים שחוריםעם זאת ממצאים מראים על קיומםאותו דברהידע שברשותי מראה לי שחייב להיות הקב"ה(חור שחור) אך עם זאת אני לא יכול להראות לך אותו בעיניים בוודאות(את החור השחור אי אפשר לראות)אל תתחכםשוב אני אחזור על עצמי תתבונן בדברים שליבדבר העניין עם הפורום ומסרים מידייםאני לא רואה שום סיבה לא לדבר במסנג'ר(יש לי אתה יכול לבוא wavenator@gmail.comאני לא אוכיח לך על ידי הוכחות מדעיותאלא אנסה לפתוח לך את הראייה ובכך אתה לבד תחשוב ותנסה להבין האם יש בורא לעולם בכל אופן נראה לי שהדיון הזה זורם לכיוונים מגוחכים שאני מכיר מכל כיווןנוכחתי במליון דיונים כאלה ומכולם לא יצא שום דבר
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אני מכיר את מרכבות האלים ואני יודע שהוא פגום,אבל הבאתי את זה רק כדי להראות לך משהו שכנראה לא הבנת.אני אנסה בדרך אחרת,אם פתאום מתברר שהתנ"ך הוא טעות אחת גדולה ושההינדו זאת האמת,אתה תחליף את דעתך?אני לא מנסה שום משחקי מילים ואני אוכיח לך את זהאדם דתי אחד שואל אחר:"האם אתה מאמין ברבנים?"אותו אחד עונה לו:"לא אני לא מאמין ברבנים אלא מאמין לרבנים,יש הבדל בין השניים"הראשון משיב:"התכונתי לשאול האם אתה מאמין לרבנים ויצא לי ברבנים"ובסוף התברר ששניהם באותה דעה ורק בגלל טעות באות אחת התשובוה היתה שונהוזה מבוסס על המציאות,רק שבמציאות שניהם לא ממש מחבבים זה את זה כבר מההתחלהאז אתה מאמין במדע?אם כן מתי העולם נברא?ובקשר להודעות מידיות,אני הסברתי לך למה לא ואסביר שובההודעות מידיות ואתה יכול לשלוח מספר שאלות שאני לא יודע את התשובה להם,רק כי ההודעות מידיות אני צריך להשיב במהירות,אני השתתפתי בשיחת הודעות מידיות שבה כל אחד ערך חיפוש ומחקר לגבי השאלות,שיחה זו היתה מיגעת יותר מנושא זה למרות שנמשכה כשעתיים בלבד.בהודעות פרטיות יש לי זמן לחפש ואתה לא תצפה לתשובה מידית ככה שהכל יהיה יותר נעים.הדיון הזה זורם לכיונים נכונים לדעתי, שבו כל אחד מציג את דרך חשיבתו ומנסה להסביר אותה,האחרים מציבים לו קשיים על מנת להתקילו ולערער את חשיבתו.אם האנשים לא מתערערים בחשיבתם,הרי שבהחלט יש לנעול את הדיון הזה.אני עצמי,חשיבתי מתערערת לאחר קבלת שאלה שאין לי עליה תשובה ואני מודה שבתחילת הדיון,האמנתי יותר בקיומו של אל פרסונלי,אך לאחר הדיון הזה אתה כבר יודע מה אני חושב.אם בכיונים נכונים אתה מתכון לזה שאין האנשים חוזרים בתשובה,הרי שיש להתעלם מדעתך,שהרי כותרת הדיון היא"דת ואמונה - דיון מרוכז".אם דעתך היא אחרת אשמח לשמוע אותה כמובן.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אל תגרום לי לגיחוך בקשר לספר מרכבות האלים כנראה שאתה לא מכיר את הספר מספיק טוב בספר יש מספר בעיות שבעצם מפריחות אותוגם בתנ"ך יש חורים, סתירות ובעיות המפריכות אותו לגמרי, אבל כנראה שאתה והדתיים האחרים בחרתם להתעלם מאותן הבעיות ואתם חיים אמונה עיוורת.ואני חושב שזה מה שהבחור ניסה לומר לך.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים תן לי הפרכה ממשית ואני אראה לך אחרתבקשר לניובאחיאם מתברר שהתנ"ך עכשיו לא אמת? אני לא אשנה את דעתימבחינתי הוא אמת בכל מצב מהסיבה שאני בטוח שהתורה קיימת ובורא עולם קיים ודוקא בורא עולם שלנואבל על מנת שלא להישמע בור ועם הארץאם יתברר שהתורה לא אמת, דבר ראשון שאני אעשה, אחפש האם היא באמת לא אמיתית או לחילופין האם אחרת שטויותבכל אופןמיותר הוויכוח שלנו על מאמין ב- או ל-חבל על הזמן אתה יודע בדיוק מה אני מתכווןאם כבר נכנסנו לגיל העולםאני מאמין במדע מהסיבה הפשוטה"חכמה בגוים תאמין, תורה, אל תאמין"המדע כולו אמת רק צריך לדעת לחברו עם התורהאני אשאל אותך את אותה השאלהמה לדעתך גיל העולם, והאם זה סותר את התורה?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים הפרכה ממשית לתורה?ויהי ערב ויהי בוקר יום שניביום האחד זה עוד בסדר בגלל האור שנוצר מהמפץ הגדולביום השני? מאיפה הגיע האור אחרי החושך?אני לא מתכון לזה שהתנ"ך נחשב לטעות אלא שהוכח מעל לכל ספק שהוא טעות ואף נמצאה האמת,אם לא תשנה את דעתך אתה הרי לא שואף לגלות את האמתובקשר לאותיות? זה בהחלט לא בזבוז זמן,זה אפילו הכי חשוב,אתה מאמין באלוהים וגם יודע שהוא קיים,הדבר היחיד שיכול להיות הוא דיבור בשפת התורה,שלפי רוני להאמין ב... זה לתת בו אמון,הרי אנו מדברים בעברית חדשה ולכן אם אתה רוצה להאמין ב... אתה לא יכול לדעת שהוא קיים,כמו שמה שאני מאמין בו זו אמונה שלי-לא ידע.אני לא יודע מה גיל העולם אבל במקרה הזה אני חושב שהמדע קרוב יותר לגיל האמיתי מאשר התורה,הסיבה היא תיארוך פחמן,ידוע שתארוך זה לא מדוייק ושיש סתיית תקן,אבל כל הממצאים העתיקים בהחלט נמצאים בתקופה קדומה לתורה ועקב הסתירה שהראתי לך בתחילה,אני חושב שהמדע יותר קרוב.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים שאלתי אותך שאלה פשוטהמה גיל העולם וכיצד זה סותר את התורה?בקשר לויהי אור ויהי חושך איפה פה הבעיהויהי אור ויהיה חושך יום אחד = היה אור (שעות היום) אחרי כן הגיע הלילהכל זה יום אחד כמניין יממה 24 שעות
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אין שום דת הכל סתם שטויות ואין אלוהים הוא לא קיים והוא לא היה קיים האלוהים האמיתי יתגלה ממש בקרוב ב2012 שאני מאמין ישנה את כל העולם אתם בטח חושבים שאני משוגע או חסר אמונה אבל אני מאמין שב2012 האלוהים האמיתי יתגלה ואז פשוט יהיה מצחיק לחיות בישראל ביגלל שכל הדתיים לא יוכלו לאמין באלוהים כי האלוהים שלהם לא קיים ואף פעם לא היה קיים אנשים אתם חיים בחלום אין שום אלוהים והתורה פשוט שטויות עד 2012 אתם יכולים להגיד שאני טועה אבל כשהם יתגלו וכן אני מיתכוון לחברים שלנו מי החלל החיצון כל האמונה הזאת תיהיה סתמית לחלוטין
פורסם 2008 ביולי 317 שנים שאלתי אותך שאלה פשוטה מה גיל העולם וכיצד זה סותר את התורה? אמרתי לך שאני לא יודע מה גילו ואני חושב שהמדע קרוב יותר לגיל העולם ואף הסברתי מדוע בקשר לויהי אור ויהי חושך איפה פה הבעיה ויהי אור ויהיה חושך יום אחד = היה אור (שעות היום) אחרי כן הגיע הלילה כל זה יום אחד כמניין יממה 24 שעות ומה אני אמרתי? היום האחד הוא בסדר אבל היום השני איננו,מדוע? אכתוב את מצבי האור ביומיים הראשונים-חושך,אור,חושך,אור שלושת הראשונים-תקין,לפני המפץ הגדול,לאחר הפיצוץ הופץ אור,האור "נעלם"(אנו לא קולטים אותו יותר) לאחר מכן הגיע עוד פעם אור,איך? עוד פיצוץ? שמש?-לא היא בכלל נבראה ביום הרבעי. עכשיו הבנת? כי אם לא אתה יכול להמשיך ולכלול את היום השלישי ^^רק אני בקושי נושם אחרי ההודעה שלו? חיפשתי ניקוד,לא מצאתי ובגלל זה לא קראתי,אני הרי לא רוצה למות מקריאת הודעה,תחשוב איזו כותרות מפגרות יופיעו בעיתונים:"נחנק עקב קריאת הודעה","קרא הודעה באינטרנט ומת",אני לא אתן לזה יד
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מאיפה המידע ל2012? היו הרבה נביאי שקר ;D חיזריים? גם אם יבואו נקבל אותם בחיוך . לא צריך להכנס לזה. אם מישהו רוצה לראות מה הדעה של היהדות בנושא שיכנס http://www.hidabroot.org/site/ProDetile.asp?id=9567&CategoryID=9&subID=9141&StrCategory=חייזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.