עבור לתוכן

תמיכה טכנית מובייל

האפליקציה עושה צרות? המכשיר הסלולרי הפך למשקולת נייר יוקרתית? אנחנו כאן כדי לעזור

1. בעיות בניגון וידאו באפליקציות כמו פייסבוק ויוטיוב, לעתים לא מראה וידאו, אלא רק סאונד וכו’ הטלפון תמיד מעודכן לגרסה האחרונה. הורדתי VLC וזה לא עזר, לעתים אם אני מוריד את הקבצים עדיין VLC עצמו מתקשה בלהריץ MP4 WEBM VP8 וכו’ קניתי את הטלפון לפני חצי שנה ואני כבר מתחיל לחשוב שחובה להחליף.

• 0 תגובות
    • 82 צפיות
  2. Started by tora26,

שלום אני רוצה לגשת להודעות SMS דרך הדפדפן במחשב אני משתמש באפליקציה של גוגל להודעות sms Samsung Galaxy tab S9 FE כמובן שיש לי סים בטאבלט ואני משתמש איתו במקום טלפון יש לי את האפשרות: "pair with phone" בטלפון היתה לי את האפשרות: Device pairing כלומר הוא לא נותן לי אפשרות לאפשר למכשיר אחר לגשת להודעות sms אלא בדיוק הפוך הוא נותן לי אפשרות לקלוט את ההודעות sms ממכשיר אחר יכול להיות שאולי גוגל מזהים בצורה כלשהי שעדיין המכשיר הקודם שלי מחובר

3. Started by shifmoney,

אני משתמש באפליקציה של נטפליקס על סטרימר של יס. הכתוביות בעברית לתכנים מיושרות הפוך - הפיסוק הפוך. בטלפון שלי ראיתי שהכתוביות מיושרות נכון. אני לא יודע כל כך אם ומה לעשות לגבי זה. יש לכם רעיונות?

4. Started by tora26,

שלום אני מעוניין לחבר את הטלפון למסך מחשב + מקלדת + עכבר (ורצוי אפשרות גם להטעין אותו תוך כדי) המטרה כמובן מסך גדול העכבר והמקלדת כמובן מתחברים דרך USB למסך יש HDMI וגם VGA אני מעדיף דרך שתתאים לחיבור כל טלפון\טאבלט אנדרואיד המכשירים שכרגע אני מעוניין לחבר לפי סדר חשיבות: redmi note9S Galaxsy A34 - אינו תומך בסמסונג דקס למכשירים יש חיבור USB-C ניסיתי לחבר את שני המכשירים עם כבל USB-HDMI ואין אות במסך (בגלקסי S8 מתחבר יופי למסך ומפעיל ישר את samsung DEX) תודה

5. Started by EF,

בגלקסי A31 הטלפון הפסיק להתריע על כניסת הודעות ווטסאפ חדשות. בדקנו את הגדרות צלילים ואת הגדרות הווסטאפ - הכל מעודכן כמו שצריך. עד לפני כחודש - עבד פיקס. מישהו נתקל בתקלה הזו ויודע איך לפתור?

6. Started by רחלי.,

הבעיה היא בטאבלט Galaxy Tab A7 כשאני פותחת תמונה שאני מקבלת/שולחת במייל נפתח לי התמונה אך ביחד עם זאת זה מציג לי את הדבר הזה אפשר להתעלם מזה (ללחוץ אישור או על איקס או סתם להקיש) ואז זה נעלם אבל זה ממש מציק, כבר זמן רב יש לנו את הבעיה הזאת ניסיתי לעדכן את גוגל פלי ולשחק קצת בהגדרות שום דבר לא עוזר 🫤 אשמח לעזרתכם.

7. Started by יניב500,

נכנסתי ל android recovery חיפשתי את האפשרות wipe up אבל אין את האופציה הזאת יש עוד משהו שאני יכול לעשות חוץ מללכת למעבדה ? מוכן לפרמט אותו לגמרי כולל שכל הנתונים ימחקו

8. Started by יניב500,

נכנסתי ל android recovery חיפשתי את האפשרות wipe up אבל אין את האופציה הזאת יש עוד משהו שאני יכול לעשות חוץ מללכת למעבדה ? מוכן לפרמט אותו לגמרי כולל שכל הנתונים ימחקו

• 0 תגובות
    • 122 צפיות
  9. Started by Minex,

במעבדה אמרו שלא ניתן לפתוח את הטלפון, מבלי למחוק את הנתונים. האם זה נכון או שניתן בכל זאת להציל את המידע?

10. קניתי לבת שלי הקטינה מכשיר טלפון אנדרואיד (שאיומי) וכשניסיתי להתקין אפליקציות קיבלתי הודעה שעלי להקליד "מייל בית ספרי" אבל אין לבת שלי מייל כזה, ואין שום אופציה שלא להקליד אותו. אי אפשר גם למחוק אותה מאפליקציית family link או מקבוצה משפחתית בגוגל. יש רק רק אפשרות להעביר אותה להורה אחר מה שכמובן לא ריאלי... המצב כרגע הוא שאי אפשר להתקין שום אפליקציה בטלפון החדש. יש פיתרון מעשי לבעיה חוץ מהסרת החשבון שלה?

11. Started by y. orlansky,

יש לי מכשיר וייז של הדרן ונגמר לי המנוי והוא נחסם האם יש דרך לצרוב לו גרסה חדשה או לפרוץ זאת תודה!

• 0 תגובות
    • 157 צפיות
  12. Started by rut1998,

שלום רב אתמול הורדתי ווצאפ למכשיר פעם ראשונה , הוא נחסם לי ואמר שזה בבדיקה עקב ספאם הבוקר הוא אמר לי שהחשבון שוחזר ואפשר להשתמש . אך שאני רוצה לעשות התחברות הוא רושם לי שהגרסה של ווצאפ לא רשמית ויש להוריד רשמית אני הורדתי מגודל פלי, וגם ניסיתי דרך האתר של ווצאפ וזה הוביל אותי לגוגל פליי . אני לא מצליחה ליצור קשר איתם כדי לברר. אשמח לעזרתכם

13. Started by Eugene Roif,

היי, חשבתי על משהו ורציתי לשאול אם זה אפשרי שיחות לארץ בחו"ל במחיר קו רגיל בארץ. הרעיון הוא כזה: להשתמש ב vowifi תחת מצב טיסה בחו"ל. מבחינת הטלפון אפשר להתקשר מה wifi. הדרך היחידה של הספק להבין אם אני בחו"ל או לא זה באמצעות IP שאפשר לנתב דרך VPN ישראלי. השאלה היחידה, האם יש מגבלת זמן מסוים שהסים חייב להתחבר לאנטנה סלולרית בשביל שהשירות ימשיך לעבוד? מישהו ניסה?

14. שלום איך מסירים חסימת 'כשר פליי' מסמסונג גלקסי? המכשיר עצמו לא נותן גישה ל:'מצב פיתוח', נקודה חמה, איפוס דרך הריקברי וכמובן לא לאיפוס רגיל תודה!

15. שלום וברכה. יש לי פלאפון גלאסי s23 אולטרה. אני מקבל הודעות בווטסאפ מחברים שלי שולחים אלי הודעות קישור לינק להורדה ופתיחה קובץ PDF אין לי אפליקציה פתיחה קבצים צפייה PDF. איזה אפליקציה חינם מתאימה אנדרואיד לפתיחה צפייה קבצים PDF ? אני לא צריך אופיציות עריכה מסמך PDF . רק צריך ליפתוח מסמך PDF ליראות וליקרוא וגם להדפיס מדפסת שלי. תודה!!

16. Started by mik941,

יש לי פלאפון גלאסי S3 אולטרה. זה כבר עברו 4 ימים משהו מוזר ב- WhatsApp אני מנסה לישלוח תמונה ואני רואה לוקח יותר זמן איטי מאוד שליחה תמונה. ובסוף זה עבר תמונה. למישהו גם לו קרה ב- WhatsApp בשליחה תמונה לוקח יותר זמן איטי מאוד ? למה זה ככה שליחה תמונה איטית מאוד ?

17. Started by orninyo,

שלום, אני מחפש כבר הרבה שנים אוזניה (או אוזניות) בלוטוס לאנדרואיד, לשיחות בלבד (לא למוזיקה). כאלה עם ווליום מספיק גבוה, כאלה שלא ישאלו אותי כל שניה ״מה?״ או ״אני לא שומע אותך״. ניסיתי אינספור אוזניות עד כה ואף אחת לא היתה מספקת. אשמח להמלצה, בכל מחיר. תודה

18. Started by חופני,

לא יודע אם נכון לשאול את זה פה או בפורום צרכנות. להוריי ולי יש אנדרואיד, הן בפלאפונים והן בטאבלטים. אני צריך להחליף פלאפון בקרוב וגם אימי (טאבלט). שוקל לעבור בעצמי ולהעביר אותם גם לאפל, משיקולי אבטחת מידע בלבד. את ממשק האנדרואיד בסה"כ אני מאוד אוהב, מאוד אינטואיטיבי לי וקליל. לעומת זאת, לצד מחמאות ל-iOS, שמעתי גם הרבה תלונות, בעיקר ממי שהשתמשו בשתי מערכות ההפעלה הללו. לגביי, אני שוקל לרכוש אייפון 13 כעת, אולי סמסונג S21 FE, או להמתין לגוגל פיקסל 7/סמסונג S23. לגבי אמי, למשל, היא צריכה לקנות טאבלט ואני מתלבט לגבי סמסונג A8 לאייפד. ההבדל הוא 500 שקל ברכישה, לצד ביצועים שאני מעריך כדומים. כאמור, השיקול היחידי הוא אבטחת מידע. אמא של…

19. לאחר שקניתי מכשיר חדש (אנדרואיד) ביצעתי גיבוי במכשיר הישן של הצאט עם כלל המדיה לגוגל דרייב. במכשיר החדש הורדתי את וואטספ ונרשמתי עם מספר הטלפון שלי וביצעתי שחזור מהגיבוי שעשיתי בגוגל דרייב. כל המדיה מוואטספ, מכל השנים שעברו, הופיעה לי בגלריה כאילו כל התמונות הם מהתאריך של היום. ניסיתי גם להעביר באמצעות qr code ללא גוגל דרייב, אותה תוצאה. כיצד אני יכול להעביר מחדש את כל המדיה עם התאריכים המדויקים? (מכשיר ישן galaxy s10+ מכשיר חדש galaxy s24 ultra )

20. מבזקון - מבזקי חדשות בזמן אמת לא מצליח לקבל התראות יש לי גלקסי 22 אולטרה הוסרתי את התוכנה גם לא עזר נתתי הרשאות גם לא עזר פרמטי את את טלפון לא עזר בטלפון זה עובד מישהו יכול לעזור לי בבקשה

21. Started by DannyM,

היי חברים, ברשותי נייד מחברת Realme התומך בשני סימים סים אחד של חברת פלפון עם אפשרות ל wifi calling ועובד מצויין סים שני של חברת פרטנר עם אפשרות ל wifi calling ולא עובד, גם כשהוא לבד בנייד ולא משנה המיקום שלו זה לא עובד. כשאני מעביר את הסים של פרטנר לנייד סמסונג מאד ישן A7 ה- wifi calling עובד מצויין! בהנחה שה realme שלי תומך באופצייה של wifi calling (כי עובד מול חברת פלפון) מדוע מערכתית זה לא עובד עם הסים של פרטנר? מה חסר בפרטנר או בטלפון שלי כדי שזה יעבוד? אני מדגיש שוב שגם כשהסים לבד במכשיר זה לא עובד ועובד בנייד אחר. תודה רבה לעוזרים.

22. Started by chaimm613,

שלום. יש לי גלקסי נוט 20. עשיתי איפוס הגדרות יצרן. לפני כן עשיתי גיבוי לדרייב. הגיבוי מופיע בדרייב אבל אני לא מצליח לגשת אליו ולשחזר. איך עושים את זה?. בנוסף, יתכן שארצה לשחזר את הטלפון למצב שהיה לפני איפוס הגדרות יצרן. יותר משחזור המדיה חשוב לי שחזור כל האפליקציות, הנתונים שבתוכם, ההגדרות למיניהם, הסיסמאות וכדומה. תודה מראש על העזרה.

23. Started by Yossi22,

כשאני מפעיל יוטיוב שומעים רגיל, כשאני מפעיל הקלטה שהקלטתי (לא שיחת טלפון), שומעים מאוד חלש. כשאני מפעיל יוטיוב שומעים ברמקולים של הרכב או באוזניות בלוטות', כשאני מפעיל קובץ הקלטה, לא שומעים ברכב או באוזניות. הלכתי לסמסונג הוא בדק ואמר שהרמקולים תקינים ושיש אפליקציה שעושה את זה. מה הפתרון?

24. תודה

25. Started by rafi121,

מי מכיר אפליקציה חינמית לאנדרואיד (שיאומי) , שמגבילה את הזמן ,ואז נועלת את המכשיר ומצריכה סיסמה כדי להמשיך להשתמש תודה

דיונים חדשים בפורומים