צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבועיים יצא לי לקנות מחשב חדש. מדובר במערכת i5 2500K בעלת מפרט מלעל הממוצע בסך 5000 ש"ח. לאחר מספר בדיקות ברשתות הגדולות והמוכרות החלטתי להמר על IQPC, גם בגלל המחיר שהיה זול בכמה מאות שקלים, אך בעיקר בגלל התרשמותי. אני חייב לציין שהתרשמתי מאד לטובה מהחנות לכל אורך תהליך הרכישה, מהתייעצות לפני באילו מרכיבים להשתמש, דרך קבלה מהירה של המערכת, כולל טיפול מיידי בבעיית חומרה שנתגלתה (שלא באשמתם). אני לא איש מקצוע אך הייתי מעורב בצורה זו או אחרת ברכישות של יותר מ-30 מחשבים בשלוש השנים האחרונות (משפחה, חברים, עסק) והרכישה הזו היתה ממש חוויה. אנשי מכירות נחמדים שמבינים מה הם מוכרים ולא סתם דוחפים לך קשקושים, אנשי מעבדה שמבינים עניין ויודעים בדיוק מה הם עושים, וגם מוכנים להת…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפוש בפורום ובגוגל לא העלה תוצאות בנושא. השאלה היא: במידה וקיימת תקלה חוזרת בתשתית שמתבטאת בניתוקים וביקורי טכנאי רבים (בין אם בכבלים ובין אם בבזק) - האם זו עילה חוקית (לא "רצון טוב" של ספק התשתית) לביטול ההתחייבות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל פרטים. מדובר בתקלת כרטיס מסך כנראה. כמו כן מי שטיפל ב"אייבורי" בבאר שבע - מה דעתכם על המקצועיות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
נגמר לי החוזה לספק + תשתית של בזק (היה 100 ש"ח ל4 מ"ב). דיברתי איתם וביקשתי לעבור לחוזה החדש של 5 מ"ב ב 100 שקל (לפי כמהזה), אך הם סירבו. יש המלצות לספק + תשתית סביב המחיר והמהירות הנ"ל? (כמובן שיותר זול זה יותר טוב..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מייל מ IVORY בבקשה להגיע עם המחשב שלו לחנות על מנת להחליף את הספק כיוון שזה ספק תקול שעלול לקצר. אני לא יודע באיזה סוג ספק מדובר. מישהו שמע על זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הרבה זמן שאני סובל מבעיות גלישה אצל הספק בזק בינלאומי. היום החלטתי לשים לזה סוף, ולנסות ספק אחר (קיבלתי מספר ימי נסיון אצל הספק טריפל סי) כפי שחשבתי, השיפור בגלישה ובפינגים מורגש מהרגע הראשון, והגלישה, והפינגים הרבה יותר טובים מאשר בזק בינלאומי. צילמתי שלוש סרטונים המוכיחים את דבריי, הצגתי את העובדות לתומך הטכני. והנה הצאט המלא מהשיחה: (19:42:42) ולדימיר: שם משתמש Zeevs86 מספר טלפון (19:42:42) טל: בזק בינלאומי שלום, כיצד אוכל לעמוד לשירותך? (19:43:43) ולדימיר: ערב טוב. מזה שבוע ימים שיש לי בעיות גלישה ופינגים גבוהים, מאז ששבוע שעבר עברתי מחבילת גיימר לחבילה רגילה וחיבור ישיר. פניתי בסוף השבוע לתמיכה הטכנית שלכם, והובהר לי שהבעיה היא בתשתית. (19:43…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים וחצי רכשתי כרטיס מסך Club3D nvidia GeForce 9800GTX מסקיי פי סי, לצערי שבוע שעבר הוא נשרף. עברתי על האשכול של מימוש אחריות של סקיי פי סי שנמצא בנעוץ (וכן ביצעתי חיפוש בפורום...), אך לצערי נתקלתי במבוי סתום - פניתי למספר חברות הרשומות שם, ולמרות שמרובן לא קיבלתי תשובה מספקת, אלכס מחברת IQPC ניסה בצורה מעל למצופה לעזור לי ופנה ליבואנים בארץ ובאמת ניסה לממש את האחריות שברשותי. למרבה הצער, כנראה שהכרטיס יובא ביבוא אישי של חברת SKYPC. אני ואלכס שלחנו היום מייל לRMA של Club3D אך אני מאמין שהסיכוי למימוש האחריות ישירות מולם הוא אפסי. למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אני מנסה כבר 3 ימים להתקשר ל-PCGAMES ואין מענה. אולי מישהו היה פיזית באחד הסניפים שלהם בימים הקרובים? או שהם הלכו בדרך של PANDAS ו SKYPC?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כבר מקרה עשירי לפחות שאני שומע שעכשיו מגיע אלי למשפחה שאורנג' סתם מגהצים לבן אדם את הויזה ביו 50 ל200 שקל יותר, ואז שכשאתה מתקשר אליהם הם אומרים סליחה ושיחזירו לך את זה עוד X שבועות כשיתאפשר להם. אני לא מבין איפה אני חי שדבר כזה קורה בלי שאורנג' נסגרת לאלתר. אנחנו היום שולחים כתב תביעה שכנראה יעלה יותר מהסכום שהם גיהצו הם עובדים בשיטתיות וכנראה גם תחת הנחיות בנושא הזה, ובכוונה לא לוקחים סכומים ששווה לערב עורך דין בשבילם אז רוב האנשים עוזבים את הסכום. האם גם לכם היה נסיון דומה ? אולי בואו תשתפו ונוכל להעביר את זה לתקשורת שיצאו כבר על כל השוק האפור הזה של הסלולר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב חדש, עשיתי מחקר ויש לי את המפרט שאני רוצה לקנות. כל זה היה החלק הקל. עכשיו הבעיה היחידית שלי היא מאיפה לקנות אותו, אני גר באזור הצפון (קיבוץ קטן ליד קרית שמונה) והחנות היחידה שאני מכיר פה היא L.P. מחשבים, המחשב הנוכחי שלי נקנה מהם אבל לא ממש התעסקתי איתם יותר מידי כי לא היו לא שום בעיות עם המחשב. חבר טוב אמר לי לקנות מ-KSP אבל אחרי שקראתי כמה נושאים על החנות הזאת הבנתי שלא כזה מומלץ לקנות מחשב שלם, אלא רק בחלקים. קראתי גם ש-TMS זה מקום טוב לקנות בו, אך הסניף באזור חיפה נסגר ויש רק סניף נוסף באזור מרכז, אז יהיה בעייתי קצת לממש אחריות במקרה שיקרה משהו למחשב. אז השאלה שלי היא מאיפה מומלץ לי לקנות מחשב שלם? חשוב לי שזה לא יצא לי יקר מי…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב בסקיי פי סי לפני שנה וחצי ורוב הרכיבים עדיין באחריות עכשיו כשהם נעלמו אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות אני מנסה להשיג אותם בטלפון ללא הצלחה, האם מישהו יודע משהו שיכול לעזור? האם היבואנים ייקחו אחריות? אולי יש חנות אחרת שתסכים להגדיל ראש ולטפל באחריות מול היבואן? ברור לי שיש עוד אנשים באותה בעיה, בואו נפתור את זה... מדובר ברכיבים שבהחלט מתקלקלים (כוננים קשיחים, כרטיסי מסך וקול, זכרונות, מעבד, מערכת קירור... למעשה כל המחשב פרט למארז)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מאור אני רואה שהרבה גולשים כותבים על בעיות מול אייבורי מחשבים... אני אישית קניתי מהם מחשבים וכל תקופה של כמה שנים אני קונה מחשב או שניים... אני יכול לספק לכם שאף פעם לא שמעתי שאם המקלדת או העכבר מתקלקלים מקבלים מוצר משומש או יד שניה אני לא אשכח שהיה לי 2 סטים של מיקרוסופט דיסקטופ 1000 הדגם הגדול והרחב יותר והוא התקלקל לי מספר פעמים והוא היה חדש באריזה של מיקרוסופט עם הניילון לא אריזה ריטל של ניילון! ושהלכתי לאייבורי מחשבים הם החליפו לי את הסטים לחדשים באריזת קרטון שאם פותחים אי אפשר להחזיר אותה אני בטוח שזה אריזה חדשה מהחברה ולא איזה עכשיו משומש או מתוקן זה בא עם סוללות של דורסל אפילו הכל עם הדיסקים החוברות והחלקים אני לא יודע מה קרה לכם עם אייבורי אבל אני חושב …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בוקר טוב! אני צריך המלצה לגבי ספקית אינטרנט ספציפית בעקבות נטישה של הספקית הנוכחית (יחד עם השותף שעובר דירה). הספקית תשתית שלי היא הוט בנפח של 2.5 מגה וסך הכל אני לא מוריד יותר מדי - 1-2 סרטים בשבוע... אם יש איזה מבצע מוצלח במיוחד שמכירים גם טוב.... המון תודה, אריק
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב ? היום התקשרתי לחברת פלאפון , קודם כל המענה הקולי שלהם על הפנים . עד שסוף סוף הגעתי למה שאני צריך הוא נציג שירות הלקוחות מה המענה הקולי אומר לי ?? למען שביעות רצונך נציג יחזור אליך תוך 3 שעות !!!! ומנתק את השיחה !!! ולק מה יחזור אלי , אני רוצה להמתין לנציג שירות מה הבעיה שלהם ?? עכשיו כל פעם שאני מתקשר המענה הקולי אומר לי שיחתך הקודמת נקלטה נציג יחזור אליך ומנתק לי החרא הזה .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התשתית אצלי כבלים Hot. אני רוצה לעבור לספק אחר. האם אני יכול פשוט להתקשר לספק X ולבטל את המנוי, ולהרשם לספק Y בלי לדבר עם התשתית? האם כל הספקים עובדים עם תשתית HOT?
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הזמנתי לוח מחו"ל בעלות של 160$, המשלוח עלה 26.1$ כאשר 1$ מתוך זה הוא על משלוח מהיר יותר (כשבוע) יצרו איתי קשר מחברת משלוחים בארץ ואמרו שהעלויות שיש לשלם בנוסף הן: 1. מע"מ - 88 ש"ח (אם אני מבין נכון, זה על מחיר הלוח עצמו - 160$) 2. אגרת מדינה - 100 ש"ח 3. דמי טיפול - 100 ש"ח את 1 אני מבין אבל מה זה ל-2 ו-3 ולמה אני צריך לשלם את זה?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם אני צריך לשלם מכס/מע"מ או משהו בסגנון? ואם כן, כיצד מחשבים את הסכום? ואם לא, מאיזה סכום(100$,200$ וכו'...) כן מתחילים לשלם ובאיזה שיעור? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדרכי לקנות רמקולים למחשב, אני נתקל בהודעה מעניינת: כדאי לבדוק! קישור לאתר: http://www.vipsales.co.il/page.asp?page=218
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
הרגע נתקלתי באתר הבא http://www.foxpc.co.il וזה בדיוק אותו אתר שהיה לFOXPC שפשטו רגל לפני כשנה וחצי עם אני לא טועה או יותר, הקטע המניאקים האלו חייבים לי לוח P45 ועם זה באמת הם אולי אני יצליח להוציא מהם את הלוח הזה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר את החנות (בצומת ביג בקריית מוצקין) כחנות מעולה, טובה, איכותית, עם אנשים טובים ושירות מצויין שעושה מעל ומעבר. ואני זוכר שהם גם עשו לי חיווט בצורה כזאת שלא ראו שום כבל והכל היה ממש נקי וזרימת האוויר הייתה מעולה. הייתי ממש ממש מרוצה מהחנות, אבל מאז שהיא נכנסה לבוץ של FOXPC אני לא יודע מה קורה איתה. בכמה פעמים שיצא לי לעבור בצומת ראיתי שהחנות סגורה... האם הם עדיין פועלים בצומת ביג? האם האנשים אותם אנשים? (אחד גיא בנאדם גדול כזה עם קוקו, אחד הגברים הוא יצא איתי הכי בסדר בעולם ודיבר איתי דוגרי כשבאתי לקנות שם את כרטיס המסך הקודם שלי עזר לי לחשב את הספק הכוח והכל) אני יכול לצפות לאותו השירות כמו פעם, או שמשהו השתנה? הם עדיין חיים במוניטין של "קצת יותר יקרים אבל שווים כל…
-
- 64 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
התחייבתי לשלם על מכשיר ל36 חודשים. החבילה שלי היא בהתחייבות (חיילים) למשך שנה וחצי. אם אחרי שנה וחצי אני רוצה לשנות חבילה ולהמשיך לקבל החזר, הם חייבים לתת לי? אני חושב שזה חוק ניתוק זיקה אבל משהו בשם הזה לא מסתדר לי עם הרעיון שלו... בעצם מה מונע ממני לבטל כל חודש תחבילה ולעשות חדשה?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות עוד כמה ימים מחשב מ-KSP. אבל אני לא קונה עם הרכבה, אני נותן מפרט והוא מביא לי חלקים (אני מרכיב בבית). המחשב הוא לא זול (4500 ש"ח) וכבר אכלתי מספיק חרא מIVORY [לא רוצה לאכול שוב] אז אני רוצה לדעת איך הם מבחינת אחריות, ושירות ? ועוד משהו, איזזה חנויות מוכרות את הלוח הזה: P67A-GD80 או P67A-GD65 של MSI ? ואיך הוא ?
-
- 33 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הייבואן Midi-Com מוכרים ללקוחות פרטיים? הם כמו CD-Log רק שסידילוג לא מוכרים ללקוחות פרטיים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות בחודש הקרוב Galaxy S2 ורציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות פרטית מומלצת לקנייה. ראיתי שמוכרים את ה-S2 ב-2800 שקל בטלפוניקה ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת חוות דעת על החנות או לחילופין, לתת המלצה על חנות אחרת. תודה והמשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-