צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
www.zigzag2000.co.il מה דעתכם על החנות (מבחינת מקצוענות, אמינות ועוד) ? אני חושב על לקנות מחשב משם...
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני עובר בקרוב לתל-אביב, ומן הסתם אני אצטרך גם שם אינטרנט. כרגע אני מחובר ל- Orange והאמת שאני די מרוצה, אבל לפי מה שאני מבין הם בקרוב מפסיקים את שירותי האינטרנט הביתי שלהם ויעבירו את כל הלקוחות שלהם ל-012 (שלפי מה שאני מבין חברה לא משהו) ולכן כהראה שאין טעם להצטרף אליהם עכשיו. תכלס מה שחשוב לי הכי הרבה זה שאני תמיד אוכל לגלוש, להוריד, ולשחק נורמלי בכל הזמנים ושלא יתחילו לשחק לי עם חסימות טורנטים, ו- Throttling למיניהם. כרגע אני בחיבור 10Mb ADSL שעובד מצוין - פינגים די טובים, לרוב מוריד בלי בעיות, ואף פעם אין בעיות בגלישה או Streaming. אני מצפה לאותו דבר לפחות מהחברה הבאה שלי. בעיקרון יש לי דיל די טוב מהחברה בבזק בין לאומי, אבל זה שום דבר מחייב, השאלה הכי חשובה זה הא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעל 50$ יש מס הלא כן? http://www.dealextreme.com/p/genuine-transcend-micro-sd-transflash-card-with-sd-card-adapter-32gb-class-4-82499 מישהו יודע כמה מס אני חוטף וכמה זמן מהחיים שלי לוקח לשלם אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקשרתי לברר לגבי הצטרפות הציעו לי חבילה עם אייפון ב 250 ש"ח שאני לא מעוניין אמרתי להם חבילה בלי מכשיר אז הם הציעו לי או 59 אגורות לדקה או 160 שקל ו400 דקות 400 אסמסים ? מה קרה שהמחירים הרקיעו לשחקים ? זה נראה לכם הגיוני? זה נראה לי כאילו הם מעדיפים שאנשים לא יקנו מכשירים מבחוץ ובגלל זה מעלים את המחירים , אחרת אני לא מוצא סיבה . מתי מתחילים לעבוד המפעילים החדשים? בנוסף אם מישהו מכיר אלטרנטיבה זולה אז שירשום פה , תודה רבה
-
- 70 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
עשיתי בדיקות באמצעות speedtest.net לשרתים בחו"ל ומצאתי שהמהירות עומדת על 0.2Mbps כאשר אני משלם על רוחב פס של 2.5Mbps. התקשרתי לבזב"ל בבקשה שייקצו לי את הרוחב פס שמגיע לי, בדקנו את הפינגים שנמצאו תקינים אבל לטענתם הם לא יכולים להתחייב למהירות לשרתים בחו"ל, מבחינתם הם רק מתחייבים לרוחב פס בתוך הארץ ולפינגים תקינים בחו"ל (350ms). כשאמרתי להם שיקצו לי יותר רוחב פס נענתי בכך שכיוון שאין לי חייגן אז אני אפילו לא עובר דרך השרתים שלהם והמהירות שאני מקבל לא באחריותם (אז למה אני משלם להם?). קיבלתי הצעה לשדרג לחבילת גיימר בתוספת תשלום (איך לא?! הרי כל תיקון בתקלה מתחיל בהצעה לשידרוג) אבל גם במקרה של גיימר הם אינם מתחייבים למהירות לשרתים בחו"ל. האם אתם מכירים איזושהי דרך לקבל את הרוח…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חוויה חיובית: קניתי בשבוע שעבר שני מסכי u2311h ב-KSP. חיברתי אותם בבית לאותו מחשב (אז 5850HD ומאוחר יותר 6970HD), והבחנתי מיד בהבדלי צבע/בהירות. החלפתי בין הכבלים, בין החיבורים לכרטיס המסך אבל ללא ההשפעה. היום התקשרתי ל-KSP שהפנו אותי לתמיכה של DELL. אחרי שיחה קצרה של 5 דקות הודיע לי הנציג שתוך 24 שעות יתקשרו אלי כדי לתאם החלפת מסך שיגיע אלי הביתה. אחלה שירות!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את המחשב שלי בהמלצתכם בינואר 2011 לפני קצת יותר מחצי שנה ב-6 אלף שקל בערך. מאז יש איתו רק בעיות. בהתחלה הייתה בעיה בלוחות אם של אינטל. הבאתי להם את המחשב הם שינו את החיבור או משהו כזה ואמרו שלא תהייה בעיה יותר ושכאשר יהיה להם מלאי של לוחות אם חדשים הם יודיעו לי ויחליפו לי. למרות מה שהבטיחו, לאחר שהגיעו לוחות האם החדשים(B3) אף אחד לא דאג ליידע אותי ונראה כאילו חיכו שאשכח מזה.(פשוט חוצפה). לאחר מכן למחשב הייתה בעיה נוספת והצטרכתי להביא להם אותו לתיקון בפעם השניה. התיקון לקח יותר משבועיים בו החליפו לי לוח אם + גילו בעיה נוספת והחליפו גם את ה-SSD VERTEX 2 התקול והטכנאי סלבה הבטיח שהכול עכשיו יעבוד כמו שצריך ושהמחשב עבר בדיקה מקצועית ומקיפה. כל זמן זה הייתי צ…
-
- 59 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד למתעניינים. (בזמן המקרה הכל היה בסטוק, 6950 ללא ביוס צרוב ו1075 על סטוק תדר) אני יושב לי וצופה בסדרה, שומע משהו ומסתכל בחלון של המארז, להבה, 3 שניות והמחשב מתכבה, אני קורא לאבא שלי לראות מה קורה, פותח את המארז ויש ריח של שרוף, מנסה להדליק שוב את המחשב והמקום ישר נדלק מחדש, צירפתי תמונות: http://i55.tinypic.com/2dkfpxf.jpg http://i55.tinypic.com/2prcxow.jpg התקשרתי לKSP וסחבתי את האנטק 1200 הענק שלי עד לסניף שלהם בכרמיאל, הגעתי ואמרו לי שאין אחריות על נזק פיזי ואחד הבחורים שם דיבר מאוד לא יפה, כאילו הוא עושה לי טובה. אני לא רוכש יותר דברים בKSP, רוב החומרה שלי במחשב מהם, הנייד שלי, חלק מהציוד ההיקפי (שמתחיל להשבר, וכמובן KSP אומרים "אשמתך") אז זהו, רק רצ…
-
- 85 תגובות
- 13k צפיות
-
-
בזמן האחרון חוויתי על בשרי תופעה מעניינת, אם אפשר לנסח זאת כך. התקלקל לי המזגן העילי בסלון, ומאז אני מחפש בנרות אנשי מקצוע מיומנים. זאת משום שאנשי החברה (אלקטרה) טוענים (ובצדק) שטכנאי שלא מהחברה טיפל במזגן לפניהם ולכן אין הם לוקחים על עצמם לתקן אותו כעת. חודש ושני טכנאים מאז, אני מחפש המלצות לטכנאי, או חברה המטפלת מהימנה במזגנים באזור הצפון (עכו). אם יש למישהו המלצות, אשמח לשמוע!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לשדרג את חבילת האינטרנט שלי. אני לא יודע מה מצב השוק מבחינת מחירים וחבילות ולכן רציתי שתשתפו אותי כמה אתם משלמים ועל איזו חבילה, כדי שאקבל תמונת מצב כללית של השוק ושיהיה לי נקודת מוצא בוויכוח על המחיר מול נותן השירות. ככה גם נוכל להיחשף למחירים שכול אחד משלם ואולי זה יעזור לעוד אנשים להוריד את מחיר החבילה שלהם. הדבר השני שהייתי רוצה לשאול היא איזו חבילה אני צריך. אתחיל עם מה שיש כרגע, אם אני לא טועה יש לי חבילה של 3 מגה גלישה תשתית של כבלים ולא יודע מי ספק השירות ציוד: ראוטר Linksys WRT54GL המוכר, מודם כבלים של מוטורולה ועוד קופסה שלחברת Thompson שאין לי מושג מה תפקידה. אני צריך אינטרנט יותר מהיר, אני משתמש די כבד צופה הרבה בסטרימינג באינטרנט, בקרוב התווסף …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בתאריך ה29.7.11 (יום שישי) הגעתי לסניף נתניה ע"מ להזמין את המארז Nzxt H2. מאחר ולא היה במלאי, נדרש להזמין אותו. המוכר ביקש את כל הסכום (אי אפשר לשלם מקדמה רק את כל הסכום) ואמר שעד יום שני הקרוב או במקרה הכי גרוע יום שישי המארז כבר יהיה בחנות. ביום חמישי ה8.4 הסתכלתי שוב באתר וראיתי שהמארז הוסר מהקטלוג, התקשרתי לברר האם המארז הגיע ונאמר לי שהוא יגיע יום ראשון ( 7.8 ) הלכתי שוב לחנות ביום שישי ה 5.8 כדי לברר מול מנהל החנות לראות מה קורה, כי לא ייתכן שאומרים ללקוח כל פעם תאריך אחר. הגעתי לחנות וביקשתי לדעת מה קורה עם המארז והאם הוא הגיע. מנהל הסניף התקשר לאיש שאחראי על ההספקה או משהו בסגנון על מנת לברר מה קורה עם ההזמנה. האיש אמר שהמארז יגיע אולי עוד שבוע או שבועיים והוא לא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אחותי הזמינה משקפיים ב72.5 דולר,המשלוח הוא בחינם דרך UPS. המע"מ בערך 40 ש"ח(אין מכס), UPS ביקשו 240 ש"ח על המע"מ + דמי טיפול שונים. האם מותר לUPS לקחת אחריות בטיפול המשלוח במחיר כל כך גבוה בלי אישור הלקוח? למה שלא יביאו איזה הילר שיעביר אנרגיות טובות למשלוח ב90000 דולר וזהו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי היום באתר של החנות הזאת. והמחירים שיש שם נראים נמוכים עד כדי הונאה. (GTX 580 ב- 730 ש"ח ועוד כל מיני דברים הזויים). מישהו כבר קנה שם וחזר בחיים כדי לספר? לינק לאתר: http://fixmedia.biz/?page_id=13 עדכון: לאחר פעילות איסוף מודיעין, התגלה שהחנות אמיתית אבל האתר בבנייה ולכן המחירים ההזויים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש מוצר שאני רוצה לרכוש, שלחתי למוכר הודעה פעמים, והוא לא עונה\: יש אפשרות להתלונן אליו? זה המוצר שאני רוצה לרכוש http://goo.gl/DC4iq משהו יודע עד כמה 200GSM זה איכותי??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש מאוד ותיק באתר זה (עוד מ-2005) וכרגיל, כמו שאני נוהג לפני כל רכישה, שאלתי לפני הרכישה כאן באם החנות נחשבת לאמינה, קיבלתי תשובה שכן. התרשמותי הכללית מהחנות היא שהמוכרים בה אדיבים בהתחלה רק בכדי "להדביק" את המוצר ללקוח אך מתנערים מכל סוג של אחריות בנוגע להזמנה ולמה שבסופו של דבר מגיע ללקוח כמו שקרה לי.. רכשתי לפני מספר ימים נייד מהחנות מסדרת LATITUDE העיסקית - דגם E5520M - שנחשב יחסית לדגם מאוד אמין..לאכזבתי הרבה מרגע שהתבצעה הרכישה החלה מסכת של "יד ימין לא יודעת מה יד שמאל" עושה". כבר בהתחלה הנציג אמר לי להשאיר פרטים והוא יחזור "תוך 10 דקות..." לבסוף חזר אליי אחרי כשעה שלמה והציע כביכול פיצוי בדמות תיק למחשב- לצערי הסכמתי. מרגע שהגיע המחשב, התברר שהמחשב הגיע עם…
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לעבור דירה בתחילת אוקטובר מחיפה למודיעין, והדירה שלי היא דירה סטודנטים קטנה. יש לי רק יחסית מעט ציוד: מזרן זוגי, ספה, 2 שולחנות, ספרייה, ארון נעליים וכ15 קופסאות של ציוד ושאר "ירקות"... הבעיה היא שהיום תחום העברת הדירות הוא די "פרוץ", כלומר כל אחד יכול להכריז על עצמו כמוביל. ושמעתי על הרבה אנשים שהזמינו הובלה ו"נכוו" מיחס לא טוב, הקפצה של המחיר ברגע האחרון, וכו. הייתי מעוניין לקבל המלצות וחוות דעת על מובילים שמצאו חן בעיניכם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני מסתפק במועט, ומסתובב עם טלפון בלטה בכיס (+אייפוד בכיס השני, מאוד לא נוח). יצא שהצלחתי לחסוך כ3,000 שקלים לסמארטפון חדש. אני חייל, והחבילה שיש לי עכשיו באורנג' (אני לא חושב שאפשר להצטרף אליה יותר) לא כוללת בתוכה X הודעות\דקות לחודש, אלא נותנת לי מחיר מוזל. אני מקבל 3 יעדים באורנג' שאפשר לדבר אליהם ב9 אג' לדק'. לכל שאר היעדים אני משלם כ29 אג' לדק'; וSMS עולה לי 19 אג'. אני לא מדבר הרבה, אני בעיקר שולח SMSים. אני חושב שבחודש עמוס אני מדבר כ200-300 דקות, ושולח כ600 SMSים (אבדוק בדיוק מחר בבוקר, כשאמצא את החשבון האחרו). בכל מקרה, יוצא לי בחודש חשבון של 80-110 שקלים. רב החבילות היום יקרות מאוד, ומציעות כמות אדירה של דקות\הודעות: 1300 הודעות\דקות. …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. תחילה חשוב לי לציין שאין בכוונתי להשמיץ או להגיד שהרשת KSP איננה טובה או שרימתה אותי. בהחלט ייתכן ואפילו סביר שמדובר בטעות אנוש, אך בקריאה בפורומים באתר זה ומחוץ לו אני רואה שישנן לא מעט בעיות בשירות הלקוחות של KSP וסוגיות אחראיות למינהן. יחד עם זאת אני מבקש להמנע מתגובות אשר כל עניינן השמצה והבעת שנאה של הרשת. אספתי את המחשב החדש שלי שהוזמן מאתר האינטרנט של רשת KSP השבוע, לאחר שהוא הורכב בחנות. מדובר במחשב שעולה סכום יפה מאוד. כיוון שמצויין שם בכתב גדול שהם לא אחראים על נזק חיצוני ושצריך לבדוק טוב טוב את הרכיבים, פתחתי במעבדה את המארז ובדקתי תקינותם החיצונית של הרכיבים. מה שלא בדקתי (אני יודע שהייתי צריך אבל לא האמנתי שזה יקרה) זה שכל המוצרים זהים לחלוטין למה…
-
- 43 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
לא ראיתי שפתחו דיון בנושא, אז לכל מי שמחפש מוצרים של לוג'יטק ומחפש שותפים לרכישה, זה המקום לכתוב בו. המבצע עד 27.8.2011 והתחיל היום.
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה.. לצורך העניין אני רוצה להתנתק מהוט.. (בתאכלס אני רק רוצה לשנות חבילה, אבל מבחינתם זה אותו הקנס..) ונשאר לי התחייבות לכשנה. מי שיקרא את פה את סעיף 9 יגלה: מי שישים לב, בחשבונית החודשית בחודש יולי, עלה מחיר דמי המנוי לHOT VOD בכשקל בלבד, כן כן, שקל בלבד.. בניגוד לחודשים שקדמו לו. מכיוון שדמי המנוי השתנו, ולא קיבלתי על כך הודעה בכתב או בע"פ - האם אני צודק שיש פה עילה להתנתקות? אני יודע שאמור לצאת חוק בקרוב שאמור להוזיל את קנסות היציאה.. האם יש חדש בנושא?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
עדכון: נציג מאת אורנג' יצר איתי קשר היום, לאחר הפנייה לפורום צרכנות בפייסבוק, ועבר איתי על המקרים שהיו. הוא הסכים שהיו הרבה "טעויות" מצדה של אורנג', התנצל בשמה, ואף הציע מספר הצעות אטרקטיביות כדי שאשאר. העניין הסתיים בצורה יפה ומקצועית. לקחתי את מה שהוא הציע, וביקשתי בנימוס שטעויות כאלו לא יקרו בעתיד. (בתקווה שאכן לא יקרו) תודה רבה לכל מי שניסה לעזור.. ================ הפוסט המקורי: לפני 8 חודשים החלפתי את המכשיר הישן שהיה לי והשתדרגתי לGalaxy S. החבילה נראתה ממש מצויינת עם נתונים טובים ובזמנו הכל היה נראה יפה. אם החשבונית תעבור את ה200 שקלים יש גם זיכוי מלא על המכשיר. לא לקחתי בחשבון עד כמה זה יכול לטפס למעלה ושאני רק יכול לחלום על ה200 שקלים. החבילה כללה 1300 דקות שיחה …
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן לא רב רכשתי מחשב מפנדה. לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים ואיתרתי את מקור הבעיה לסטיק הזכרון (אחד מתוך שניים שיש לי). הזכרון הוא מתוצרת G.Skill דגם RipJaws. ניסיתי לשלוח מייל למכירות בפנדה, אבל נראה לי שהוא גם לא פעיל.. יש למישהו מושג למי אני פונה עם הבעיה? ליבואן? ליצרן? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעל הבית השתגע. סקודה פאביה מנוע 1.4MPI בהספק 86 כ"ס וגיר ידני רק ב-69 אלף ש"ח. הבנתי שהמלאי הראשוני נחטף תוך מספר ימים, אבל אולי נשאר משהו. שוק הרכב הישראלי עובר מהפך רציני. שילוב של עלייה בשווי שימוש, התייקרות הדלק ומבצעים אגרסיבים. http://www.themarker.com/cars/1.705751
-
- 25 תגובות
- 4k צפיות
-