צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,300 דיונים בפורום זה
-
אהלן. רכשתי לאחרונה כרטיס 3080 מניואג.. גרסה לא הכי יוקרתית אמנם.. אבל על פניו כנראה זו הייתה לא ההחלטה הכי טובה.. הבנתי מהם שהם לא מציעים אחריות בכלל.. ובספק עד כמה בארץ יגבו את זה.. גם בחו"ל אולי זה יהיה טיפה בעייתי.. מדובר בדגם של MSI האם לדעתכם זו הייתה טעות והיה עדיף אולי להזמין בסטארט? המחירים שם בערך זהים אבל לא יודע מתי הייתי מקבל זאת.. הזמנתי גם מעבד.. מעבדים כמעט ולא נוטים להתקלקל נכון?
-
- 24 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המשחקים הגדולים של החורף כבר פה ואני חושב שזה הזמן לשדרג את המערכת עדכון+רשימה אני מבקש מכל האנשים המעוננים לאשר רכישה להצעה של TMS HD 7970 DUAL-X 1200 ש"ח - German103 - Yosi b - barry -omri1712 -mavingadol -Snoopy2612aj -עובד *עדכון של 6/11* נעשתה פנייה ל KSP/Ivory/IQPC/RSM/TMS ונשלחו מילים ממתין לגובות. מעט מפתיע העניין מצד KSP אולי לקח מהעבר RSM IQPC הביעו עניין רצינית ומאוד חיובי Kirill מי TMS יתעדכן אותנו פה בדיון כמו שאני רואה שהוא התחיל לעשות *זמן לקחת את זה קצת יותר קדימה ולנעל על נושא אחד החברים שציינו העדפה ל NV האם אפשר לעבור ל AMD אולי HD7970 שכרגע מקבל מחירים אטרקטיביים* חושב לציין ניתן לעשות CROSSFIRE של 7970 עם 2…
-
- 160 תגובות
- 55.7k צפיות
-
-
היי. חושב על לרכוש מודם ראוטר מאיביי: https://www.ebay.com/itm/192358279670 הדגם הזה נמכר בארץ. האם יכולה להיות בעייה במכס (משרד התקשורת וכו). קראתי לא מזמן שהיו הקלות ביייבוא ראוטרים. אם לא זה - כנראה שלא חושב הייתי שוקל בכלל את האופציה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הלך לי המעבד והלוח. אני מעוניין לרכוש מעבד חדש, לוח אם ועוד כמה רכיבים מ-WELLCOM... המחירים לא רעים בכלל, אך אף פעם לא רכשתי מהם. אשמח לקרוא חוויות קנייה בכדי שאהיה שקט שאני עושה את הרכישה הנכונה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי פה בפורום הרבה דברים רעים על KSP. אני רוצה לרכוש מחשב חדש ב KSP אילת (מחירים זולים יותר), ומתלבט אם הוספת הכסף כדי לקנות ב TMS שווה את זה. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אחותי כרגע בארה"ב והיא תשאר שם בחודש הקרוב, בשנה הבאה היא מתחילה ללמוד בהעברית בירושלים האם היא נחשבת סטודנטית בפני האמריקאים? היא קונה לעצמה נייד שם והיום אחד המחשבים בבית שלי נפטר, אז אני רוצה לנצל את ההזדמנות ושהיא תביא עוד מחשב הביתה. שאלות : - האםה יא יכולה להביא 2 מחשבים ולא יעשו לה בעיות במכס בארץ/בארה"ב? - היא זכאית לקבל הנחות סטודנטים? - היא נמצאת בניו-יורק בעיקרון האם אתם מכירים שם חנויות טובות עם מבצעים משתלמים? או חנויות באינטרנט שאני יכול להזמין(אני לי בעיה לבצע הזמנה יש לי שם כתובת אמריקאית) תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד חדש הצורך שלו הוא מחשב לטווח ארוך,לימודים,עבודה ואפשרות לראות סרטים ומדיה הנתונים אליהם התכווננתי מהם: i5 , 512ssd , 8gb ram , 13.3 אינץ ההשקעה יכולה לנוע בין 3,500 - 4,000 ש"ח אשמח לעזרכתם לאופציות אפשריות ואו הצעות כאלה ואחרות בהתאם לתנאים שרשמתי למעלה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב ומעוניין לקנות מחשב נייד לטובת זאת. אין לי שאלות טכניות לגביי המחשב עצמו. השאלה היותר משמעותית בעיניי זה האם לנוכח הניסיון שיש לחלק מכם פה צפויה ירידת מחירים מסוימת הן בגלל משבר הקורונה, מבצעי קיץ, כניסת חומרה חדשה לשוק וכו' (מניסיון העבר). אין לי דחיפות מסוימת לקנות את המחשב כרגע, אך האם לדעתכם יש טעם לחכות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש חנויות שנוקטות בשיטה של לשים מדבקה על המארז כך שאם תפתחו אותו הם ידעו על כך כיוון שהמדבקה למעשה נקרעה. ובמקרה כזה, אם תבואו אליהם בתלונה שמשהו לא עובד, ויתברר שישנו נזק פיזי לאחד הרכיבים, אותו רכיב לא יכוסה במסגרת האחריות וכן האחריות על המחשב כיחידה אחת תבוטל ותישאר רק אחריות על הרכיבים עצמם. אז בבקשה הצביעו בסקר, או תנו את דעתכם כאן, הצבעת הרוב תעזור לי מאד להגיע להחלטה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בעקבות הדיון שלי בפורום רציתי לעלות נושא מסוים לדיון. הסיבה העיקרית שתמיד השתדלתי לרכוש מחשב קרוב אלי לבית היתה חוסר רצון להיות תלוי במשלוחים (הן מבחינת זמן והן מבחינת עלויות). אבל דווקא המקרה שבו מחשב נדפק במשלוח מעולם לא עלה בדעתי. גם על מחשב חדש בן שבועיים תחילה סירבו להחליף למחשב חדש ואני תוהה לעצמי מה היה קורה אם זה היה קורה שנה אחרי הרכישה (וחכו נראה מה אקבל כשאקבל את המחשב חזרה). אין לחנות באמת דרך לוודא שרכיב הוא תקין ב-100%. האם זה לדעתכם משהו שיגרום לכם לפסול חנות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע אם קיימת חנות שתמכור מכשיר שכזה בדואר גוביינא? ועוד יותר חשוב, עד 2800 שקלים?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי האם יצא למישהו כאן להזמין מסך מאסוס / סמסונג? האם המשלוח חינם שהם רושמים הוא גם לישראל? בנוסף, האם מבצעי בלייק פריידי חלים עדיין אצל אסוס? הסתכלתי גם בניידים, איזה הפרשים פסיכיים. בחו"ל נייד שיעלה משהו כמו 4 אלף, בארץ עולה 8 אלף
-
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב משולב טלוויזיה. כלומר מעוניין במסך מחשב לטובת עבודה במחשב (עובד מהבית) שיש לו תמיכה גם לראות טלוויזיה, שיהיה אפשר גם להעביר אותו לmode של טלוויזיה ולראות HOT. תקציב עד 2000 ש"ח. גודל מסך עד 29'' מישהו מכיר מוצר כזה שעובד ? באיכות טובה? תודה איל
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה באמת כדאי - Intel Core i7 13700KF vs i7 13700K כן אני יודע שאחד מגיע עם גרפיקה ואחד לא אבל האם זה באמת משנה ? יש לי כרטיס מסך MSI RTX3070 , לא באמת אשתמש בגרפיקה של המעבד. אני משדרג את המערכת הישנה והמעולה שלי.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח להמלצות ולינקים לעסקאות משתלמות לרכישת משטח קירור איכותי למחשב נייד זה המחשב: https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-helios300-series מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון תודה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות נייד LENOVO Y40 בארה''ב. את המחשב מביא לי חבר שמגיע מיוסטון לביקור בארץ וכאן יש לי מספר שאלות לגבי אחריות,יבוא ותשלום: -האם אני יכול לשלם עליו לבד דרך האתר של לנובו עם כרטיס אשראי AMEX ישראלי ? -במעמד הקניה הוא מוסיף 8% מס של מדינת טקסס , האם אפשר לקבל על זה זיכוי כמו הזיכוי בארץ ? בסופו של דבר המחשב לא מיועד לשימוש בארה''ב... -במידה והוא מגיע עם שני ניידים לארץ האם המכס יכול להיתפס עליו ? בגדול אין לי בעיה לשלם 18%, אך כל הסיפור יצא משתלם רק במידה ויזכו אותי על ה8%. -המחשב בא עם אחריות של שנה, האם אני אקבל שירות בארץ ? כנ''ל לגבי הרחבת האחריות במעמד הרכישה או אפשרות של הרחבת אחריות בארץ תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה סוג הסוללה היא :A41-X550A הזמנתי בעבר סוללה מזוייפת מסינים מחול והיא נגמרה לי תוך חודשיים. הפעם אני לא רוצה לעשות את הטעות הזאת ולהזמין מקורי. הבעיה היא שבישראל מוכרים סוללה כזאת ב400 שקל. מאיפה אפשר להזמין את הסוללה המקורית במחיר יותר זול מהארץ? והאם יש אפשרות להזמין 6 תאים במקום 4 שהמקורי מגיע?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש סוללה נטענת למחשב חברות השילוח לא יכולות להביא כי אסור לשלוח סוללות ליתיום שלא מחוברות למכשיר אני יודע שאי אפשר להביא במזוודה שנכנסת לבטן המטוס (ובגלל זה חברות השילוח לא מביאות) אבל האם מאשרים להעלות למטוס עם תיק העלייה? האם חבר יכול להביא לי אותה איתו בטיסה?
-
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני בגרמניה ומתלבט בין שתי אפשרויות לקנות סמסונג +S8: 1) להזמין באמאזון ולשלוח אלי בתוך גרמניה - יותר זול, הבדל של כמעט 100 יורו, אבל לא בטוח מתי יגיע ועם מי לדבר במקרה שיש בעיה (אני חוזר לארץ עוד כמה ימים). 2) לקנות בחנות פיזית - יותר יקר (מחיר רשמי) אבל אני יוצא עם הטלפון ביד, יכול לבדוק אותו ולחזור לחנות אם יש בעיה. מישהו היה בדילמה הזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות ספר פיסי של BASH scripting למתחילים בהחלט. אני מתעסק עם לינוקס / BASH ביום יום אך הניסיון שלי עם תיכנות גם ברמה הבסיסית הוא אפסי. אין לי בעיה אם הספר לא מתורגם לעיברית. אני לא מעוניין בספר דיגיטלי. אם יש לכם מידע לגבי ספר כזה ואיפה ניתן לרכוש אותו אני אשמח (גם להזמין מחו'ל אין לי בעיה אבל אני מעדיף לקנות בארץ) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי הבנתי שאמורים להיות מבצעים באמזון בימים הקרובים. מכיוון שאני לא מכיר את האתר, מישהו יודע משנים קודמות מה סדר הגודל המבצעים. אם יהיה מבצע טוב, הייתי רוצה לקנות קורא ספרים שיש אפשרות להתקין עליו איזה אפליקציות שאני רוצה ולהוריד איזה ספרים שאני רוצה. האם יש בקינדל הם חוסמים לרכישת ספרים רק דרכם? אשמח להמלצות על דגם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני כבר זמן מה מתכנן על רכישת רכב... כרגע יש לי פג'ו 206 שנת 2002 במשך כשש שנים. התקציב שלי הוא כ50-80K ש"ח וכמובן שאני מעדיף לחסוך, ואם יש צורך אני יכול להוציא גם יותר. *יש לציין שהתקציב הוא מזומן 50K, ואם אני מעוניין לעבור אותו עליי לקחת הלוואה (שאפרע תוך 8 חודשים עם הקופת השתלמות שלי, או פתרונות של תשלומים). עכשיו מצד אחד אני מסתכל על רכבים משומשים...והמחירים שמפרסמים ביד-2 לא ממש אטרקטיביים. מצד שני, שמעתי שאפשר ללכת לאלבר ולקנות רכב יד שנייה עם "0 ק"מ"...היתרון הוא שיש הנחה של כ-12 אחוז, וכמובן ה"חיסרון" הוא שכאשר אמכור את הרכב, אאלץ גם אני לתת את אותו 12 אחוזים...ככה שזה לא באמת חסרון...סתם תפיסה מוזרה שיש לציבור הישראלי. ומצד שלישי יש רכבים מיני חדשים במחירים ממש א…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום, זה גם חוות דעת לגבי האפשרויות השונות וגם דורש ידע תכני ולכן אני מתנצל מראש. אם יש צורך כמובן שהאחראי יכול להעביר את הדיון לפורום המתאים. מהם שירותי האחסון המומלצים לעסקים קטנים ברשת. מדובר על שימוש בקבצים גדולים (אדריכלות הדמיות ותמונות). יש לשמור על כ-4 טרה בענן, עם גישה סלקטיבית לנטונים. לכן חשוב לי : 1. שירות אמין ללא קריסות. 2. בטחון מידע וגיבוי ללא פשרה. 3. מהירות גישה לחומר בהורדה והעלאה. 4. אפשרות עבודה על החומר בענן?. 5. גישה מכל מקום בכל זמן. 6. גישה בניידים וסלולארי. 7. עלות (שלא יהיה יותר יקר מתחזוקת שרת בעסק וכמובן יותר בטוח. אולי אתם יכולים לחשוב על משהו שחסר. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם למישהו/י יש כאן ניסיון מוצלח או לא מוצלח אם רכישה של אחד או יותר מהפרטים הבאים דרך חנויות כגון Amazon ו-Newegg? זכרונות, כרטיס מסך, מעבד, דיסק קשיח (מכני, SSD) אם הבנתי נכון, משלמים רק מע"מ, ואין מכס עד ל-75 דולר. האם יש עוד משהו? מה לגבי נושא האחריות? בארץ יצא לי כמה וכמה פעמים לקבל זיכרון, מעבד וגם דיסק קשיח שכשלו במהלך האחריות. אבל איך הפרוצדורה למוצרים שנרכשו מחו"ל? האם זה עוזר אם יש יבואן בארץ למוצר שאפשר להעזר בו? תודה רבה, דורון.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי MK802IIIS באי ביי, המכשיר עובד טוב ולא עושה בעיות מיוחדות. אך משהו מסקרן אותי, כשרכשתי את המכשיר הוא עלה 67 דולר, עכשיו אותו מכשיר מאותו מוכר עולה 96 דולר. יש מדבקה על הקופסא ומצויין בה האות "B", חלק אומרים זה סימן לבלוטוס וחלק אומרים שזה סוג ב', כלומר מחודש או עבר שחזור. שאלתי את המוכר, הוא אמר לי ש-"B" זה סימן לבלוטוס. מה אתם אומרים? (כשרכשתי את המכשיר לא צויין שהוא משומש, היה כתוב BRAND NEW וכו...) לא אהיה קטנוני, המכשיר עובד טוב מאוד אך ברצוני לדעת האם הוא חדש או מחודש.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-