צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
בתחילת חודש אפריל של השנה הזו קניתי נעלי סאקוני במגה ספורט. לפני כמה זמן התחילה תופעה שהרצועת גומי בקצה הנעל מתחיל להתפרק. מה אני עושה במצב הזה? בכל זאת זה נעל של 700 שקל, ולא הספקתי לרוץ איתה הרבה. פניתי לרשת מגה ספורט, והם מתנערים ממני. אשמח לעזרה, תודה
-
- 55 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
-
היי. ב18 לחודש הקודם רכשתי ממישהו כ3 חולצות של אברקומי מהאתר הנ'ל במחיר של 45$. הוא אמר לי לשלוח את הכסף ידני לחשבון הPP שלו כייון שioffer עושים בעיות עם מוצרים של AF ואסור לסחור בהם שמה,לא נשמע כ'כ חשוד כי בכל זאת קונים מאותו מוכר המון אנשים ויש עליו הרבה חוו'ד טובות. עבר כבר חודש ושום דבר לא מגיע,יש לי מספר הזמנה והכל אם זה משנה,מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 10 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
רוצה לשלוח חבילה קטנה שמכילה: מעבד,לוח,זכרונות, SSD, ואולי עוד כמה דברים קטנים. העיקר לא לקנות בארץ, ולא אכפת לי מהאחריות. אז מה צריך לשלם במכס? ואם אני שולח את זה מתנה? איך מי ולמה?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מכשיר כזה ב-DX או ebay אבל אני לא מוצא אותו בחיפוש שעשיתי.. איך נקרא המכשיר הזה באנגלית ?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
החלטתי שאני מחליף מארז לדגם יוקרתי של Cooler Master .לאחר שבדקתי באינטרנט בכמה חנויות החלטתי לבדוק טלפונית לוודא זמיניות המארז ואז מה רבה הייתה הפתעתי, המחיר הטוב ביותר היה באתר של זיג זג אולם שצילצלתי לזיג זג מתברר לפתע שהמחיר שמפורסם באתר אינו רלוונתי יותר, והמחיר יקר יותר, קצת התרעמתי על כך שברגע שמנסים לעשות הזמנה המחיר פתאום משתנה מה קרה עד לרגע זה ? מדוע עד לרגע ההזמנה לא דאגו לשנות את המחיר באתר ? כנ"ל גם בחנות של RSM פורסם מחיר אחד למארז ובפועל שבאים לבצע הזמנה המחיר קופץ ושוב התירוץ הנפוץ טעות במחיר. לא מדובר במארז זול אלה במוצר יוקרתי וצובט את הלב לראות צורת התנהלות מכוערת של חנויות אבל אני רוצה להגיד שיאמר לזכות זיג זג מחשבים שלמרות שהמוכר טען לשינוי במחיר בגלל…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
זה ממש מבאס.. קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב, ורציתי לנצל את ההזדמנות ולהזמין מ-Newegg את הלוח הזה. אממה - המעצבנים האלה לא מאפשרים רכישה באתר באמצעות כרטיסי אשראי שלא הונפקו בארה"ב. שני ניסיונות הזמנה עם שני כרטיסים שונים (ויזה ומאסטרכארד) בוטלו והסיבה לכך הובהרה לי בצ'ט עם נציג מכירות באתר. יש למישהו רעיון איך אפשר להתגבר על הבעיה? אולי יש מישהו שנמצא בארה"ב ויוכל לעזור לי לבצע את ההזמנה?
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
עדיפות באזור נתניה, בינתיים מצאתי חנות אחת שיש להם מוצרים של hyndai אך אני מחפש שכל המוצרים יהיו באותו עיצוב ואותה חברה אך אין להם דימרים של hyndai. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור ההצלחה של המכירה הקודמת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531753.0 אני מעוניין להתחיל עוד קניה קבוצתית של המוצר. נכון להיום אני מברר עם יבואנית המוצר CRG מה המחירים שנוכל לקבל לפי כמות האנשים שישתתפו. הצביעו בסקר אם בכוונתכם להשתתף בקניה. ברגע שיהיו לי עדכונים הוסיף לפוסט. סופ"ש נעים!
-
- 142 תגובות
- 27.2k צפיות
-
-
הקניה קבוצתית נ-ס-ג-ר-ה ! ! ברכות לזוכים/רוכשים כל מי שיצר איתי קשר יכול להיות רגוע. ומי שלא יצר קשר אז לא כל הפרטים הגיעו להנהלת TMS. ניתן להגיע כבר היום ולקחת מסניף נתניה את היחידה/יחידות שלכם ללא זמן המתנה. לצערי בגלל שיום שישי (לא לקחתי בחשבון שאין משלוחים ) המשלוח יצא ביום ראשון ויגיע ביום שני לבית הלקוח. המוצר יגיע עד דלת הלקוח - ניתן לשלם במזומן לשליח או באשראי בטלפון! ביום ראשון ייצרו עם כל מי שנרשם קשר והוא יוכל לבחור בצורת התשלום ולמסור כתובת,מיקוד רחוב ועוד... אני שמח להגיד שאני כבר מחזיק ברשותי יחידה אחת ואני ממש מרוצה. 1120 ש"ח הוא מחיר שאף חנות/רשת לא מתקרבת אליו וכנראה שגם לא תתקרב בחודש חודשיים הקרובים (אם לא יותר!) תודה רבה לכל מי שעזר במיוחד ל…
-
- 372 תגובות
- 67.9k צפיות
-
-
רק רציתי לברר איתכם את העניין, כי שאלתי אותם אם הרכבת המחשב תעלה לי כסף אם אני מביא להם מארז משלי ואת כל שאר החלקים (פרט לדיסק קשיח) אקנה מהם, והתשובה היתה כי ההרכבה תעלה לי 75 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים היתי צריך לעשות הזמנה של 5 מערכות. פניתי לכמה שיותר חנויות בשביל לקבל הצעות מחיר. התקשורת נעשתה במיילים. zigzag2000.co.il: דיברתי גם גיא, אשר עזר, המליץ והתעניין מעבר לסתם לזרוק מפרט. נקודות על השירות. אבל זמינות חלקים נמוכה, כאשר החלקים הזמינים כולם עם תג מחיר גבוה יותר, כך שסך הכל יצא ב16% גבוה מהמתחרים. rsm.co.il: נוצר קשר ראשוני, לאחר מכן נעלמו ולא הגיבו למיילים. 0/10 skypc.co.il: לא חזרו אלי, נסגרו? 0/10 noacomp.co.il: לא חזרו אלי, נסגרו? 0/10 ivory.co.il: הופתעתי לשמוע מנציג שלהם, אשר נתן מפרט כמו שביקשתי, אבל לא ציין שחלקים רבים הם ללא יבואן רשמי. בנוסף יש יותר מדי ביקורות רעות על החברה, וויתרתי. tms.co.il: קיריל עזר והתעניין בהתחלה, פחות בהמשך. זמ…
-
- 20 תגובות
- 5k צפיות
-
-
זה סיפור על חוויית קנייה מזעזע ועוגמת נפש שלא תתואר מחברת KSP: אני מקרית גת, בן 19, נסעתי לאשקלון לסניף KSP ב-23.9 לקנות מכשיר HTC ONE X; קניתי אותו והשירות היה אדיב, הקופסא היה מעט רעועה אבל התעלמתי מזה. הדלקתי את הפלאפון וגיליתי שיש מסך פתיחה של אורנג' [זה לא הדליק לי נורא אדומה, לא הבנתי כ"כ] אז שאלתי את המוכר "למה יש אורנג'?" והוא אמר "לא יודע", אז המשכתי הלאה, אתם יודעים, התלהבות ראשונית מפלאפון.. נסעתי לחבר שגר ליד והפעלנו את הפלאפון, הרמקולים היו חלשים בצורה מחרידה והוא העיר לי על זה, אבל חשבתי שזה ככה בכל המכשירים.. באתי הביתה והשוויתי עם אנשים אחרים באינטרנט וכולם טענו שהמכשיר שלהם בעל רמקול חזק ומספק, ורק אצלי - לא; עד כמה לא מספק? עד כדי כך שכשמתקשרים והפלאפון …
-
- 68 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
הסוללה של מנורת החירום LED שלי מדגם יונדאי שבקה חיים. נתתי אותה לאבא שלי על מנת שיביא אותה לסניף הום סנטר שממנו קנינו אותה, על מנת שיחליפו למנורה את הסוללה. מכיוון שמחיר החלפת סוללה גבוה מקניית מנורה חדשה, נתנו לו מנורת חירום חדשה קטנה יותר של זק"ש. ועכשיו לנושא המרכזי: אבא שלי אמר, שאמרו לו בהום סנטר, שחובה לפרוק את הסוללה של מנורת החירום אחת לשלושה חודשים על מנת לשמור על תקינות הסוללה (ההנחייה הזאת לא מופיעה בהוראות ההפעלה של המנורה). האם זה נכון (הסוללה היא מסוג עופרת חומצה אטומה, כמו של מכשיר אל פסק)? או שאפשר להשאיר אותה בהטענה רצופה קבוע?
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד DELL שלרוע המזל נפל, ורואים זאת בבירור (חלק מהפלסטיק נשבר). האם זה אומר שאני לא יכול יותר לממש אחריות? העניין הוא שלפני כשבוע המחשב (בלי קשר לנפילה) התחיל להתחמם, מאוד (הגיע עד ל100 מעלות). האם אני יכול לבקש מהם לבדוק את המחשב בכל זאת, גם אם העניין כרוך בתשלום? או שעלי למצוא איזשהי מעבדה ששם יוכלו לבדוק לי את המחשב? לא ידעתי איפה לפתוח את הדיון, פה או במחשבים ניידים. אם זה לא מתאים לפורום צרכנות, בבקשה תעבירו לפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על - TMS נתניה יבואן רשמי אינטל / AMD ? / יבוא במקביל ? חנות אמינה ?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש חנות אמינה באיזור המרכז ( TMS קצת רחוק לי ) אני גר באיזור רמת גן, יש את זיג זג ביהוד - האם היא חנות טובה? האם זה האתר שלהם: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bhphotovideo.com/find/HelpCenter/NYSuperStore08.jsp
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יאומן ,היתה לי תקלה שקשורה אליהם ופשוט לא היה לי עצבים לחכות הרבה על הקוו אז דחיתי את הטלפון כמה שבועות וראו זה פלא ,הם פאקינג ענו מהר לא יאומן
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי במטבח ספוטים GU10. במקור עבדו עם הלוגן, אבל זה בזבזני וגם לא מחזיק מעמד - כל חודשיים הייתי מחליף נורה. קניתי לניסיון שתי נורות LED בארץ, מחנויות שונות, והן עושות את העבודה למרות שהן היו מאוד יקרות. בינתיים יצאו דורות חדשים של לדים, גם high power (הספק של וואט אחד לכל לד) וגם SMD, שאמורים להיות טובים יותר וחסכוניים יותר, אבל המחירים גבוהים יותר בהתאמה. מאחר שאני צריך להחליף כמה, חיפשתי בחו"ל. קניתי דרך איביי שלושה ספוטי לד high-power ג'נריים במחיר של פחות מספוט לד מדגם ישן אחד בארץ, עברה חצי שנה ושניים מהם הלכו באותו יום. מה שיותר מוזר זה שהאחד שעוד עובד מאוד חם, מה שלא אמור להתרחש בנורות לד. כשהברגתי את השרופים החוצה, ההברגה הפנימית של אחד מהם השתחררה וראיתי שבתוך ה…
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכם. עקב חגים לאחרונה בארה"ב, כמויות גדולות של מסרים על מבצעים מגיעות לתיבת דוא"ל שלי מחברה TIGERDIRECT ואני מתפלא כל פעם כאשר משווה מחירים שלהם למחירים בארץ. לדוגמה טלוויזית "LCD 65 שאחרי המרת מדולרים ארה"ב לש"ח תעלה בסביבות 6000 ש"ח שם, כאן תעלה יותר מ20000 ש"ח. אבל אני רוצה להתמקד על SSD של SAMSUNG 120GB שעלותו היא כרגע $89.99 (לפני שבוע היה אף $79.99 שבערך 310 ש"ח!): לעומת עלות בIVORY ובKSP שזה אותו דבר: עם כל האמור לעיל, אני רוצה לדעת האם כדאי לייבא SSD מחו"ל ואם יש נציגות של SAMSUNG בארץ שמשרתים מוצרים מיואבים מחו"ל. ההבדל בין מחירים הוא יותר מפי-2 ואני רוצה להבין מה גורם למחירים מנופחים של SSD בארץ.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. היום (לפי שעון ארה"ב) נסגר האתר המעולה והנוח endless.com. מי שלא מכיר הכיר - מדובר באתר המתמחה בעיקר בנעליים ופרץ לתודעה בארץ בזכות משלוח האקספרס מארה"ב לארץ - 10$ בלבד. היום ניסיתי לשחזר את החוויה באתר של אמזון אך לצערי גיליתי מחירים הרבה יותר גבוהים, אתר לא נוח שמראה את המחיר הסופי של המשלוח רק אחרי שמזינים את מס' האשראי (??) ועוד עמלת מיסים. מישהו מכיר אתרים אמינים באותו בסגנון?
-
- 78 תגובות
- 12k צפיות
-
-
קניית מכשיר פגום מ-Ivory פניתי לאייבורי אמרו לי לפנות לשיא קום היבואנית בקשר לאחריות אז הם אמרו ללכת למעבדות קבוצת ח"י נסעתי ונתתי להם את המכשיר Galaxy S2 אמרו לי שיצרו איתי קשר מה צריך לעשות איתו (לתקן להחליף או לא יודע מה) השאלה שלי האם זה חוקי שאני מקבל מכשיר פגום ושיתקנו לי אותו יש איזה שהוא חוק שאומר שאני אמור לקבל חדש במקרה כזה כי הפלאפון נקנה החודש הזה ולא נפל ואין עליו שום סימן של פגע
-
- 48 תגובות
- 10.1k צפיות
-