עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by ModChiP,

שרשור שנפתח בפורום אחר. אני גם דיברתי איתם, הם עשו לי הנחה של 5 שקלים אבל חוץ מזה הם לא הסכימו לתת לי את מה שמגיע לי לפי החוזה. מישהו נתקל במקרה כזה מגעיל של הפרת חוזה? הנה התגובה שמסכמת הכול.

• 62 תגובות
    • 11.6k צפיות
  2. Started by ariel007,

שלום, אני כיום מחובר לספק נטוויז'ן בתשתית הוט של 200M. בהוט יש לי טריפל והספק בנפרד. עד היום שלמתי 40 ש"ח לנטוויז'ן ועכשיו הם הודיעו לי שמהחודש הבא המחיר יעלה ל-45 ש"ח. כל הזמן אני רואה באתר של הוטנט שהם מציעים ספק ב-20ש"ח לחודש למשך שנה. כדאי לעבור אליהם? עד היום הייתי מרוצה מנטוויז'ן אבל אני לא יודע איך הוטנט בתור ספק. יש למישהו המלצות? תודה

3. Started by noodle,

שלום לכם, רציתי להתייעץ לגבי רכישת סוללה לנייד. הנייד הוא hp probook 4330s, הסוללה שלו הלכה ע"פ בדיקה של hp battery check. מעולם לא החלפתי סוללה למחשב נייד אז רציתי לשאול האם הסוללות הלא מקוריות הם סבירות? האם יש יצרן מסויים של סוללות חליפיות שמומלץ? באמאזון מצאתי את הסוללה הזאת http://www.amazon.com/Battery-HP-ProBook-4330s-Genuine/dp/B00DNW1RAE/ref=cm_cd_al_qh_dp_t שהמוכר טוען שהיא מקורית מ-HP, יוצא 300 ש"ח בערך במשלוח באוויר. בארץ לפ המחירים שראיתי סוללה מקורית עולה 500 ש"ח. אשמח לתובנות של אנשים עם ניסיון בעניין. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן, הטלפון שלי הפסיק לעבוד לפני שבועיים - היות והוא היה במסגרת אחריות הוא טופל במעבדה. נאמר לי שהם לא הבינו מה התקלה ולא הצליחו להדליק את המכשיר ולכן החליפו לי למכשיר חדש. על הקופסה רשום שמדובר על מכשיר מתצוגה.. באתר שלהם לא כתוב שום דבר על זה בתקנון ואני לא מבינה האם מותר להם להביא לי מכשיר מתצוגה? האם אני יכולה להתעקש על מכשיר חדש? מישהו מכיר מה המדיניות לגבי מכשירים באחריות שמוחלפים? תודה רבה.

5. קניתי בחמישי האחרון רמקולים מבסט מוביילי של DIVOOM, הפעלתי לבדוק אותם בשישי, וגיליתי שהם לא עובדים, נדלקים אבל לא מוציאים צליל. על הקבלה כתוב שאני אמור לפנות ליבואן. אבל על פי מה שאני יודע, החנות אמורה לטפל בי. מה החוק אומר במקרה כזה? הם אמורים להחליף לי לחדש? לתקן? אני אמור ללכת ליבואן או שהם אמורים לטפל לי? * מעבר לזה, גם ראיתי שיש סדקים קטנטנים או שזה מספר שריטות באזור החיבורים של 3.5.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום. אני מחפש אנשים שירשמו דרכי לאתר NEOBUX אתר שמשלם על לחיצות. בתמורה אני ירשם לאתר ptc/bux שתבחרו וילחץ גם לכם. עדיפות לאנשים שילחצו כל יום וכמובן שגם אני ילחץ לכם כל יום. הנה קישור להרשמה http://www.neobux.com/?r=MeltsiNikita *** אני מדגיש שזהו לא אשכול לרווח ועניין אישי ! רק מי שרוצה נרשם ואני נרשם בשבילו גם. הרווח פה לשני הצדדים שווה ורק מי שבוחר נרשם.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by ngc224,

היי, התקלקל לי המחשב, לקחתי אותו לחנות שקניתי ממנה, בדקו אותו במעבדה ונאמר לי שיש חשד שלוח אם תקול. שלחו את הלוח ליבואן (לוח של GIGABYTE) ואמרו שיקח בארך שבועיים עד שהלוח יגיע... עכשיו עברו כבר כמעט 3 שבועות ואין לוח... השאלה כמה זמן לפי החוק מותר להם לתקן את המוצר ? (הרי זה לא יכול להיות חצי שנה).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by srulikg,

שלום. רכשתי לאחרונה טלוויזיה שהתמונה בה מרצדת לפעמים. בדקתי עם הממיר של יס ועם החיבור מהמחשב ובשניהם היא מרצדת לפעמים. נראה שקיבלתי טלוויזיה תקולה. אפשר להחליף אותה? אפשר לאיים שאבטל את העסקה אם הטכנאי לא יחליף?

9. Started by orese,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של dell עם אחריות לשלוש שנים , חשבתי להחליף את ההרדיסק ל ssd אבל אני לא יודע איך זה ישפיע לי על האחריות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, קניתי הארד דיסק לפני כשנה מעסק קטן, אך אינני עובד עימו יותר. והייתי רוצה להחליף את הכונן אשר מסוג WESTERN DIGITAL. שלחתי מייל לאחד המפיצים, הוא טוען שאינו יכול להחליף את הכונן ואאלץ לעשות זאת דרך העוסק שקניתי ממנו את הכונן. בתור, לקוח שפיטר את העוסק אינני מעוניין ליצור עימו קשר אך הייתי רוצה לקבל את האחריות שמגיעה לי ... מה עושים ? תודה מראש, עידן

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by quantum03,

מדובר על דיסק קשיח 1 טרה של wd מסדרת caviar green. רשת אייבורי הסכימו להחליף לי את הכונן , אבל הם טוענים שאני יכול לקבל רק כונן שמישהו החזיר בגלל שהוא התחרט...ולא כונן חדש. סך הכל נשמע הגיוני , אבל פה מדובר בכונן ולא במעבד שאם קורה לו משהו אני יכול להחליף אותו ולא ייגרם לי שום נזק. במקרה של דיסק קשיח , האמינות מאד חשובה , ואני לא יודע מה האדם שהקשיח היה אצלו עשה עם הדיסק , ואיך הוא טופל במעבדה ובחנות. בדרך כלל , במקרים של החלפת דיסק קשיח מקבלים דיסק חדש או דיסק משומש\מחודש?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ikehgl,

בתוך הנמכת תקרה ע'י גבס מוסתרים גופי תאורה פלורצנטיים של פעם כדי לזרוק תאורת רקע על התקרה המקורית (ראו תמונה).יש שם גופים של 18 וואט וגם 36 וואט. אני מעוניין להחליפם לגופי לד פלורצנטי שיתנו אור בעוצמה של בין 25-40 וואט כל אחד. המידות שיש בתוך ההנמכה הם 2 מ' על 2.5 מ'.צריך WARM WHITE ולא לבן.לא חייב שהגופים יגיעו מקצה לקצה אבל שרובו של כל צד יהיה מכוסה בתאורה, כך שלא יהיו לי מקטעים של צל איפה שאין אור. אפשר לקבל המלצה איזה גופים לרכוש ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by isms,

יום מקסים, יש לי בלון גז 12 ק"ג ריק, ברצוני להחליפו היכן ניתן להחליף? -אמישראגז לא מחליפים.תודה וסוף שבוע קסום.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  14. Started by ixslashix,

בזה עוד לא נתקלתי, יש לי אוזניות באחריות, G35, לא סיפור זול במיוחד (למרות שקניתי לפני שנה וחצי שעלה יותר זול. משום מה זה עלה ב200 שקל?!). שלשום שמתי אותן על הראש והן נשברו בציר המסתובב שעשוי מפלסטיק (למה?!), הלכתי לKSP לבקש לנצל את האחריות, הם סרבו בטענה ששברים לא מכוסים באחריות, נשמע לי מוזר ותמוהה אבל זרמתי, קניתי מגלדון במקום ופניתי ללוג'יטק לתמיכה. פה העלילה נהיית מעניינת... Thank you for contacting Logitech's Customer Care Unfortunately, we must inform you that your product is defective and a warranty exchange is needed. Based on the supplied information your product is still covered by warranty. In order to obtain the warranty exchange your first point of call shoul…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ראיתי את הידיעה על כך איפשהו בפייסבוק שלי. http://www.engadget.com/2012/05/11/usps-battery-ban/ כמובן, ניתן למצוא עוד מקורות לידיעה הנ"ל. USPS עשתה חקירה על תאונות בקרב מטוסי תובלה וגילו שקרו\נגרמו מס' תאונות בגלל סוללות ליטיום שהיו טעונות במלואן בזמן המשלוח. זה הולך לעשות בעיות גדולות כי זה בעצם אומר שאי אפשר לקנות מחשבים ניידים\טבלטים\סלולרים ובעצם כל מכשיר אחר שכולל סוללת ליטיום ולהנות ממשלוח זול. DHL UPS ושאר החברות הפרטיות גובות כפול ומכופל עבור משלוחים מחו"ל. מה שלא הצלחתי כל כך להבין, זה מה ההבדל בין נוסע שנמצא במטוס עם מחשב נייד לבין המזוודה שלו או דברים שנמצאים בתא המטען וכוללים סוללות ליטיום. מוזמנים להוסיף\לתקן מידע ולשתף מחשבות.

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  16. אחרי ההכרזות הבינלאומיות המעניינות אנחנו מקבלים גם את הנתונים שבאמת רלוונטיים עבורנו - מתי נוכל לראות אצ קונסולות הדור הבא של סוני ומיקרוסופט בחנויות בישראל, וכמה יעלה התענוג המתקדם הזהלכתבה

17. Started by Mics,

אני מתנתק טרי משירותיה של חברת התקשורת נטוויז`ן, הם דורשים ממני על חשבוני לשלוח להם את המודם שלהם. זה נורמלי? הנציגה שניתקה אותי טענה שיש סעיף כזה החוזה, בדקתי את החוזה - אין שום סעיף על כך.

• 2 תגובות
    • 8.4k צפיות
  18. אתמול עשיתי טעות, השאלה אם הטעות הזו תעלה לי ביוקר, או שיש תקווה? אתמל חפצה נפשי במקרן חדש אחרי ששלי כבר גמר את את הסוס. התקשרתי לחנות מקרנים, ושאלתי על דגם בו הייתי מעוניין,וויוסוניק לצורך העניין שעולה 2000 שקל לערך. המוכר אמר שהוא מכר את האחרון היום, והציע לי מקרן של אפסון,אמר שהם עולם אחר,איכות מעולה. ששווה 3800 רק ב 2600 המוכר הפנה אותי לדף המוצר, בזמן זה אמרתי לו תן לי כמה דקות לחשוב על זה. וחישפתי מידע על המקרן. לא ממש היו ביקורות. חיפשתי לראות כמה עולה בחול, הוא עולה בערך 2400 תוך כדי שאני מחפש מידע על המוצר, המוכר התקשר אליי ושאל אותי מה אני אומר. ושוב ציין שאין מה לדבר שאפסון זה עולם אחר. משום מה השתכנעתי. רכשתי את זה תוך שעתיים זה היה אצלי בבית. מה שלא שמתי לב, …

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למקלדת+עכבר שקניתי (microsoft natural ergonomic desktop 7000), די בפזיזות יש לומר. בכל מקרה, הזמנתי את המוצר הנ"ל, קיבלתי אותו לפני יומיים, פתחתי את האריזה, השתמשתי בו כשעה והחלטתי שזה לא ממש מה שרציתי בעצם (פזיזות, אמרתי כבר), והחזרתי את המוצר לאריזה. השאלה שלי היא, האם מבחינת החוק מותר לי להחזיר את המוצר ולדרוש החזר כספי? או שהפזיזות עלתה לי ביוקר הפעם?

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by muchoman,

האם מישהו התנסה בכך? קניתי מסך מחשב (Acer predator xb271hu) שאני צריך להחזיר בעקבות זליגת אור. הם ביקשו ממני לשלוח בשיטת המשלוח הכי זולה, מה לדעתכם כדאי? EMS?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by Shbd,

קניתי מוצר שחלק מהפונקציות שלו לא תקינות ומתוך שיחה באימייל עם המוכר הוא אמר שאין בעיה ושאני יכול לשלוח לו את המוצר חזרה ולקבל לאחר מכן החזר כספי \ מוצר חדש. עכשיו זו פעם ראשונה שאני מתעסק עם מקרה כזה... לשלוח חזרה בדואר רשום לכתובת שממנה קיבלתי? לשים מעקב? האם לערב את PAYPAL? EBAY?

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  22. היי, שבוע שעבר קניתי פריט ריהוט, מאדם פרטי. (שהיה נראה בסדר..). זה היה מפורק, בגלל שהם בדיוק עברו דירה, כך שלא ראיתי אותו בצורתו המלאה, אלא המפורקת. לקחתי את זה ושילמתי את המחיר הנדרש, מבלי להתמקח. שהרכבתי את זה, שמתי לב שחסר חלק ממש מרכזי ולמעשה מה שקניתי הוא ערמת עצים.. אני מנסה כבר כמה ימים לתפוס את המוכר, אבל הוא לא עונה ולא חוזר להודעות שלי. בינתיים אני שומר על נימוס והשיחות/הודעות חד-צדדיות האלה לא נגררות לשפה לא עניינית.. מהן האפשרויות שלי ?.

• 12 תגובות
    • 8.4k צפיות
  23. Started by Ofir Hasidim,

הזמנתי מהם אוזניות, ובסטטוס זהמראה לי שהן כבר נשלחו אלייי אבל זה ממש בתחילת התהליך (נשלחו לפני יומיים). עכשיו ברוב טיפשותי לחצתי ביטול הזמנה והגעתי למצב שהם ביטלו , זאת אומרת כבר שלחו לי את הכתובת שלהם וקבלה כדי שאני אחזיר את המשלוח ונתנו לי תאריך לשלוח להם את ההזמנה. עכשיו?!@ מזאת אומרת? האוזניות יגיעו אליי ואז אני אצטרך לשלוח להם אותם חזרה? ואם אני מתחרט וכשהאוזניות יגיעו אליי ארצה להשאיר אותם אצלי מה אני צריך לעשות? אמאזון לא יעשו שום דבר בנידון ? ובכלל------------ שאלה חשובה מאוד. ראיתי שהכנסתי כתובת משלוח לא נכונה באתר אבל מיקוד נכון. זה אומר שהמשלוח יגיע אלי בכל מקרה?

24. Started by dfwyr123,

אם קניתי אוזניות ופתחתי את הקופסה והשתמשתי בהם אני עדיין יכול להחזיר או להחליף אותם בדגם אחר? תודה

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by VoLtrex,

שלום, קניתי מוצר מחברה מסויימת לאחר שהמוכר ענה לי שזה המוצר הכי מיתקדם שיש להם . כרגע גיליתי שקיים אצלהם מוצר הרבה יותר חדיש ובאותו מחיר . לצערי כבר עברו 14 יום והשתמשתי במוצר . האם אני יכול לעשות משהו בנידון? כגון להחזיר את המוצר ? או להחליף אותו במוצר אחר.. המוצר היינו טאבלט בשווי 1850 שח. אני כרגע חייל ואין לי כסף לבזבז וכך זה מאד עצוב שמשקרים לאנשים בפנים במיוחד לחיילים שכל שקל זה כסף.. בתודה דניאל. נ.ב. האם ב14 ימים זה כולל שבתות וחגים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.