צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,309 דיונים בפורום זה
-
משחק הפעולה הנהדר של המפתחת Monolith מוצע בחנות ה-Green Man Gaming בגירסת ה-Game of the Year המעודכנת והמקיפה שלו, ובמחיר של פחות מ-45 שקלים פינוק גיימינג נוסף לרגל סוף השבוע: אם משחקי אינדי פחות מעניינים אתכם, כדאי שתכירו את המבצע העדכני המרשים של החנות המקוונת Green Man Gaming, שמציעה את משחק הפעולה Shadow of Mordor: Game of the Year Edition בעבור 11.25 דולר בלבד. הכותר, שמתרחש בעולם העלילתי של 'שר הטבעות' ופותח בידי הסטודיו שהביא לנו בעבר את F.E.A.R ו-No One Lives Forever, הושק במקור בסוף שנת 2014 וזה לשבחים רבים על מנגנוני המשחקיות המקוריים שלו – והושק באפריל 2015 בגירסה השלמה עליה מדובר כאן, אשר כוללת את התוכן המקורי ועוד שלושים משימות, חפצים ותוספים שהושקו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו במקרה יודע מה הפרוצדורה? אם זה אפשרי בכלל? אף פעם לא הזמנתי מ Amazon Global אז אני לא יודע מה רשום בחשבונית... אולי במקרה יש פה בעל עסק פרטי שיצא לו להזדכות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני רציתי לחבר את סבתא שלי לאינטרנט של הוט. אין לה כרטיס אשראי אז היא רצתה לשלם באמצעות הוראת קבע. לאחר שיחה עם הנציג, הוא אמר שאי אפשר לעשות הוראת קבע באמצעותו ואני צריך לעשות "דרך האתר". מעבר לזה הוא לא יכל לפרט. בכל מקרה, מצאתי באתר שלהם טופס להוראת קבע לשירות האינטרנט, החתמנו את הבנק של סבתא שלי ופיקססנו להוט. מכיוון שאי אפשר להצתרף להוראת קבע דרך הנציג, צריך לחכות עד שהם יחזרו אלינו למספר שמופיע על הפקס. אבל אף אחד לא חוזר. התקשרתי אליהם מספר פעמים, נציג אחד אמר שהם קיבלו את הפקס אבל הוא לא ידע להגיד לי את מספר הזהות שהופיע עליו (כנראה שיקר לי), נציג אחר אמר שהם לא קיבלו את הפקס, ונציג שלישי אמר שהם לא יכולים לבדוק אם הם קיבלו את הפקס עד שלא יחזרו אלינו. …
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם והמלצותיכם לגבי הסיפור שקרה לי עם חנות מחשבים אחת בפתח-תקווה: לפני זמן מה ביצעתי אצלם רכישה של מסך DELL 2408 WFP, בעת הרכישה לא אפשרו לי לפתוח את הקופסה בכדי לבדוק את תקינותו של המוצר - התחילו למהר ואמרו לי שבמידה ותהיה בעיה כל שהיא עם המוצר - ניתן יהיה לפנות למעבדה על מנת לקבל שירות במסגרת האחריות. כשחזרתי הביתה וחיברתי את המסך למחשב, התברר שהיו בו מספר פגמים: טקסט מרוח עם אפקט halo צבעוני מסביבו כמו במסך טלוויזיה ישן (גם עם וגם בלי ClearType) וגם ברזולוציה המקסימלית, תצוגה מעוותת ולא נכונה של הצבעים (גם לאחר שלושה ניסיונות של כיול צבע), וישנו כתם בצבע ורוד בהיר על כל החלק השמאלי של המסך. ממש לא ציפיתי לזה ממסך שעולה מעל 3000שח בעל פנל S-PVA ש…
-
- 22 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
נתקלתי באשכול ישן אשר דן בעניין הפרסום בנענע10 ו-ynet, המתאר מספר מיקרים של בעלי אתרים אשר נפלו קורבן להונאת הפירסום של אנשי המכירות בחברות הנ"ל. עקב חוויה זהה והחלטה אמיצה להילחם בהונאה מתמשכת זו בבתי המשפט החלטתי לפתוח אשכול חדש בנושא ולנסות לאתר קורבנות נוספים על מנת לרכז מקסימום יכולות ומאמצים למלחמה נגד הונאת החברות שלא בוחלות באמצעים. הסיפור התחיל כאשר קיבלתי טלפון מאדם בשם אריק דבוש אשר הציג עצמו כנציג מכירות של אתר נענע10 ו-ynet, אריק דבוש הציע לי חבילת פירסום משולבת באתר נענע10 ו-ynet אשר תכלול חסות לפורום לתקופה של מספר חודשים והופעה במקומות הראשונים במנועי החיפוש של נענע10 ו-ynet, צויין והודגש בשיחה כי אזכה לכמות עצומה של עשרות אלפי חשיפות בחדשות ואלפים רבים של…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי על לקנות סים אם אחד מכרטיסי החיוג(פריפייד) שלהם וראיתי שכתוב שם שתוקף הכרטיס הוא ל12 חודשים. האם הכוונה היא ל12 חודשים מהטעינה האחרונה(כלומר ניתן להאריך את תוקף הכרטיס ע"י טעינה לקראת סיום התוקף), או שבכל שנה מנפיקים לי כרטיס חדש ויש צורך לנייד את המספר מחדש?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה אני מעביר לו 90 דולר ואני רוצה לדעת אם הוא אמר לי שאני אשלח לו 90 דולר הוא מתכוון לשליחה בפייפאל 90 דולר אבל בפועל הוא מודע שהוא יקבל פחות? או שיש אנשים שיש להם פייפאל אבל לא מודעים לזה? אני לא אשאל אותו כדי שלא יחליט שהוא רוצה 90 דולר ממני בבאלנס.. ואיך הכי טוב לשלם 90 דולר דרך פיייפאל מה עליי לדעת ? אני מודע לזה שיש שער המרה מפגר לפייפאל , ככה שאני אשלם יותר מ90 דולר אבל לא יודע בדיוק מהו ? ואני גם זוכר שאולי אפשר לעשות משהו שאני אשלם פחות על המרה כמו שבאמזון עדיף לשלם בשקלים וההמרה תיהיה של הבנק מאשר של אמזון .. איך הכי טוב לשלם דרך פייפאל בעניין ההמרה ? תודה..
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו אמר מהפכה ולא קיבל? לאחר שאוימה על ידי השקת שירות הסלקום TV החדש, תשיק הוט חבילת אינטרנט עם מהירות הורדה של חצי גיגה-ביט במהלך להבדיל את עצמה מהשוק וממתחרותיה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%95%d7%98-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%91%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-500-%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%98-%d7%9c/
-
- 18 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מנוי של הוט כבר כמה שנים טובות וכל שה אני מתקשר להוזיל חבילה כי התחרות אש בעולם התקשורת ואין סיבה לשלם יותר מדי, לפני חודשיים צלצתי אליהם אחרי ששלחתי 3 פעמים נתק על מנת לעבור לפרטנר או סלקום כי סבלתי מבעיות רבות באינטרנט ובעיקר ב-WIFI. הייתי משלם עד לפני חודשיים קרוב ל-300 ש"ח בחודש על טריפל שכולל פייבר בוקס ו-2 מיני פייבר, 30 מגה אינטרנט, VOD חינם קבוע, כל חבילות התוכן,ספורט פרימיום, קו טלפון ביתי, 50 ש"ח ל-VOD כל חודש למשך חצי שנה וספק אינטרנט חינם. אחרי שדיברתי איתם ואחרי שכבר תיאמנו תאריך לאסיפת הציוד שכמובן נקבע לחודש אחרי] יום לפני האיסוף מתקשר אליי סוכן שטח של החברה מדבר ישיר ומציע הוזלה קטנה, בסוף סגרנו על 210 ש"ח בחודש על אותה …
-
- 4 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע התקשרתי לתמיכה טכנית של הוט לטלויזיה, המענה הקולי אמר לי שיש לפני 335 שיחות בהמתנה!!!
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://technation.themarker.com/communication/1.1830134 יש לי מזל שאני מאוד מקפיד שהנציג מכירות יכתוב את כל ההבטחות שלו בכתב על גבי החוזה. במקרה שלי הוא כתב שאני צריך לקבל את חבילת הסרטים HD ללא עלות, וללא תשלום על העברת דירה. במקרה הראשון כמובן לאחר חודשיים ניתקו לי את החבילה ורק לאחר איום בתביעה (בגיבוי החוזה) החזירו לי. לגבי העברת הדירה, אני לא מתכוון לשלם שקל. אם יחייבו אותי אני פשוט אתבע אותם (עוד פעם, בגיבוי החוזה)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ב-10 לחודש (לפני 11 יום) שלחתי דרך My Hot באתר את טופס הבקשה לשדרוג מהירות הגלישה מ-12Mb ל-30Mb, אולם מהירות הגלישה עדיין לא השתנתה ועדיין עומדת על 12Mb לפי בדיקת-המהירות באתר HOT, זאת למרות שלאחר שליחת הטופס באתר נכתב שהשידרוג יתבצע עד 4 ימי עסקים. נציגי השירות בפייסבוק מתרצים את העיכוב בעומס. מאז שבוע שעבר הם מבטיחים שהשידרוג יתבצע "לכל המאוחר ביום חמישי", לכל המאוחר ביום ראשון", וכך מושכים זמן. הכל מתועד בפייסבוק. כשהתקשרתי לשירות הלקוחות שלהם, הנציגה בדקה את העניין, ולאחר מספר דקות של המתנה ובדיקה, היא אמרה ביוזמתה שהיא מעבירה את הטיפול למנהל שלה ואין לה מושג מתי השדרוג יתבצע. היא גם הבטיחה להתקשר היום (שישי) ולעדכן אותי אם צפוי עוד עיכוב, מה שכמובן עדיין לא קרה. א…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הוט מציעה ללקוחותיה לשדרג בחינם לאינטרנט במהירות 30 מגה מה אתם חושבים על? נראה אמין? ניסיתם? אני אישית ניסיתי, רשום שיחזרו אליי תוך 4 ימים. לדעתי לא יחזרו, לא דובים ולא יער
-
- 28 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
האם יש חבילת שימור במחיר זול יותר/עם יותר דקות מ-1000 דק' נייד/נייח ב-59 ש"ח. מעוניין בחבילות של 1500 דק' וללא הגבלה בלבד. אם תשתית אינטרנט עוזרת לקבל הצעה טובה יותר אפשר לקחת אותה בחשבון.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
דיברתי עם נציג הוט (בפייסבוק, כך שהכל מתועד). הוא טוען שאם אני מתנתק מהתשתית של הוט אז המחיר של הכבלים יעלה כי אני במבצע דאבל סטודנטים. האם זה נכון? חוקי? איך אני יכול ככה לעבור לתשתית של בזק? תודה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש משהו לעשות נגד זה? שלחתי להם גם מייל. יש נציג של הוט כאן באתר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משלם 10 ש''ח לאורנג' עבור תוכנית תעריפית חודשית בלבד ועל שיחות, SMS ואינטרנט במיוחד אני משלם ביוקר. אני כמעת לא מבצע שיחות, את SMS שולח 1-2 יחידות בחודש וגולש באינטרנט רק כשזה דחוף לי, הרי אין היום עוד פרייר שישלם 2 ש''ח עבור 1 מגה. נוסיף לזה 20 ש''ח מחיר על תשתית אינטרנט בהוטנט ומקבלים 30 ש''ח. לאחרונה חשבתי לעבור להוט מובייל לאחת מתכניות הבאות: אני מבצע מעט שיחות, שולח מעט SMS וגולש כשדחוף לי וכשיש לי זמן כי לרוב, אני בונה על נקודות גישה חיצונות פתוחות לגלישה לא רצינית ולמטרות לקבל מידה שכולל טקסט, תמונות. שום יוטוב או מוזיקה וכדומה שלוקח נפח משמעותי. אני מעוניין לקבל מכם עצה על איזו חבילה לי ללכת. אני חשבתי ללכת על ראשונה (משלמים עבור מה משתמשים) אבל חושש שיתח…
-
- 35 תגובות
- 15.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התחשק לי לשדרג את האינטרנט ל200 מגה - בעיקר בשביל האפלוד השארתי פרטים באתר של הוט וחזרו אלי במהירות אך התשובה שקיבלתי היתה: אתה לא יכול לשדרג את האינטרנט כי אתה מנוי סינגל (כלומר ללא שירותי טלוויזיה) השאלה שלי: האם זה חוקי? האם לא מדובר בהתניית שירות בשירות? אם זה חוקי, איפה עובר הגבול? אם מחר יחליטו שאינטרנט 200 מגה זה רק אם אני רוכש גם חבילת ספורט זה עדיין חוקי? בינתיים מחכה שיחזרו אלי מקשרי לקוחות להבהרה.
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן, האם אתם מכירים דרכים להוזיל עלויות באתר הנ"ל ? כי אם אני קונה עם המשלוח שלהם אני מגיע בדיוק למחירים של הארץ ואז לא משתלם לי לקנות משם.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה ממספר הטלפון 03-1111111 והתוכן שלה הוא: "שלום, הפקס ששלחת לביטוח ישיר הגיע ומטופל. תודה". יש למישהו מושג אם זו רמאות? - - - תגובה אוחדה: - - - אולי זו טעות במספר?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הודעה לכל אלו שיש אינטרנט בתשתית של בזק והוכרח לשלם גם עבור קו קל יצא חוק חדש לאוסר על בזק לגבות את 25 השקלים עבור הקו הקל כלומר לא צריך יותר קו קל על מנת לקבל אינטרנט מהיר בתשתית של בזק. אבל בזק ה"חולרות" ממשיכים לגבות את ה25 שקלים ןרק לאחר שאתה מתקשר ומורה להם להפסיק לגבות הם מפסיקים , וזאת למרות שכאשר אני עשיתי את התשתית אצלם הם בפירוש אמרו לי שכאשר יכנס החוק הם יפסיקו לגבות. חולרות אמרנו? 25 כפול 12 זה 300 שח שאתם יכולים לחסוך כל שנה. אנא פרסמו מאמר זה הלאה . גם לתיקשורת מי שיכול. תודה רפאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים הודעת SMS להגיע לפשרה עם מישהו שאני מסוכסך איתו כספית בעזרת מערכת/אתר שנקרא קונפליקט. מישהו יודע מה זה ? מצ"ב צילום מסך הנייד של ההודעה שקיבלתי.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לעבור דירה בתחילת אוקטובר מחיפה למודיעין, והדירה שלי היא דירה סטודנטים קטנה. יש לי רק יחסית מעט ציוד: מזרן זוגי, ספה, 2 שולחנות, ספרייה, ארון נעליים וכ15 קופסאות של ציוד ושאר "ירקות"... הבעיה היא שהיום תחום העברת הדירות הוא די "פרוץ", כלומר כל אחד יכול להכריז על עצמו כמוביל. ושמעתי על הרבה אנשים שהזמינו הובלה ו"נכוו" מיחס לא טוב, הקפצה של המחיר ברגע האחרון, וכו. הייתי מעוניין לקבל המלצות וחוות דעת על מובילים שמצאו חן בעיניכם. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני 24 במאי אני יוצר איתך קשר שוב...בנוגע למארז שדיברתי איתכם שהקליפס של המסנן הגיע שבור... דיברתי איתך אבל לא הרגשתי יותר מידי כוונה לעזור ואפילו הרגשה של התנערות... כמו כן דיברתי עם שלומי למחרת שלו דווקא כן הייתה כוונה לעזור אבל יש לו בוס מעליו... בכל אופן הוא אמר לי שתיצור איתי קשר אבל עבר כבר שבוע ואף אחד לא יצר איתי קשר...אני לא מבקש הרבה...קצת התחשבות ורצון לעזור... הייתי אמיתי והגון איתכם מהתחלה וגם ששאלתם אם המארז הורכב אמרתי שכן למרות שאני רואה שבדיעבד אולי היה עדיף להגיד שלא ולא הייתה לכם שום דרך להוכיח אחרת... המארז כמו כן כמובן עדיין חדש בלי רבב עליו... אני בסך הכל מבקש שתנסה לראות מה אתה יכול לעשות מול היבואן...אני לא רוצה מארז חדש כי אני כמובן גם מבין את ה…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קנייה קבוצתית של מסך Dell Ultrasharp U2713HM מפרט המסך: DISPLAY Diagonal Viewing Size: 68.58 cm 27 inches (27-inch wide viewable image size) Aspect Ratio Widescreen (16:9) Panel Type, Surface: In-plane switching, anti glare with hard coat 3H Optimal Resolution: 2560 x 1440 at 60 Hz Contrast Ratio: 1000 to 1 (typical), Dynamic Contrast Ratio: 2 Million:1 (Max) Backlight Technology: LED Brightness: 350 cd/m2 (typical), 50 cd/m2 (minimum) Response Time: 8ms (grey to grey) Viewing Angle (178° vertical / 178° horizontal) Color Support: Color Gamut (typical): sRGB >99%, 82% (CIE 1976)3 Color Depth: 16.7 million colors Pixel Pitch: 0.23…
-
- 194 תגובות
- 51.6k צפיות
-