צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
מה המצב ? היום התקשרתי לחברת פלאפון , קודם כל המענה הקולי שלהם על הפנים . עד שסוף סוף הגעתי למה שאני צריך הוא נציג שירות הלקוחות מה המענה הקולי אומר לי ?? למען שביעות רצונך נציג יחזור אליך תוך 3 שעות !!!! ומנתק את השיחה !!! ולק מה יחזור אלי , אני רוצה להמתין לנציג שירות מה הבעיה שלהם ?? עכשיו כל פעם שאני מתקשר המענה הקולי אומר לי שיחתך הקודמת נקלטה נציג יחזור אליך ומנתק לי החרא הזה .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, האם יש פה מישהו שמשתמש בספק נטוויז'ן 013? לפני חודשיים, שלוש יצר איתי מישהו מנטוויז'ן מחלקת מוצרים ושירותים ואמר שנטוויז'ן דואגים לבטיחות של לקוחות באטינרנט ונותנים להם הגנה נגד אנטיוירוסים, תוכניות ריגול והכל שעליי לעשות זה להקליק לדואר שאקבל באימייל. השיחה הייתה בתור תדרוך של לקוח ולא נזכר שום מחיר ולא שאלו אותי אם אני מעוניין בכלל. אחרי שקיבלתי מספר הודעות באימייל, כאשר כל אחת תואם את תוכנה ושירות שלו כמו נורטון אנטיוירוס, נפח מוגבר של תיבת הדואר, שירות מסננט וכו' נכנסתי לחשבון פרטי בנטוויז'ן וראיתי שכל זה היה הסכם אבל כל שירות שהיה בו, הייתה מצויינת עלות שלו כ-0 ש''ח. בקיצר, השיחה מטעה שנשמעה כמו תידרוך ומתן סיוע בגלישה בטוחה, בפועל היה הסכם שנציג שירות לא ציי…
-
- 37 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לשאול מה הספק המומלץ ביותר כיום כדי לקבל את המירב מחיבור 12/1 שלי. הן מבחינת עלות והן מבחינת מהירות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזו חנות יותר זולה ובעלת שירות יותר טוב - KSP או IVORY??? אציין שאני לא קונה באינטרנט, לכן שיקול האתר המאובטח לא חשוב לי...
-
- 10 תגובות
- 23.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מה יצא יותר זול? תודה!
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
לאחרונה אני חושב לקנות רכב חדש מהמבצע של אלבר של שקל הנחה לליטר דלק ויש לי התלבטות בין שני הרכבים האלה.. אין לי גם כלכך מושג במכוניות.. אבל למי שמבין, מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין להתנייד לאחת מהחברות הללו ומתלבט איזו עדיפה. המחירים די דומים אז מה שמעניין אותי יותר זה: שירות, איכות קליטה, העברת מסרונים, מהירות גלישה וכדו'. אשמח אם תוכלו לייעץ/לשתף מניסיונכם.
-
- 21 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
רציתי להצטרף אליהם היום. אין אותם בגוגל. מעבירים לאתר של סלקום. לאחר כרבע שעה אני מצליח להבין לאן להתקשר. מענה קולי אחד הגרועים של סלקום (חכה ל-input רק לאחר סיום פירוט המקשים), עונה לי בחור וישר מעביר אותי בטענה שלא הגעתי למקום הנכון, ואז אני מועבר למענה בשפה רוסית ומתחילים להקריא לי נושאים לא קשורים ודורשים הזדהות, כשאני עדיין לא הלקוח שלהם.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הרגע ראיתי את הפרסומת החדשה של סלקום, מי שלא מכיר הפרסומות הולכת ככה: נערה יפה מתקשר כביכול לחבר שלה שבצבא ואומרת לו שהיא מתגעגעת לישון איתו ביחד, ואז הזוג נרדם כשהם בטלפון אחד עם השני. ואז מגיע הקאטצ', הקריין אומר: "שיחות חינם ללא הגבלה בתוך המשפחה" http://www.cellcom.co.il/shop/price_plan/cellcom_family/pages/default.aspx?WT.ac=cellcom_family_hp_banner_784x260_160212.swf ואני תוהה, WTF?? או שסלקום סוטים והזוג הם בעצם אחים או שסלקום קיוו שאף אחד לא ישים לב לזה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה שאני מבין ההתקשרות היחידה שלך עם החנות לאחר הקניה היא האחריות, האם: א) יש שירותי אחריות כלשהם שחנות מחשבים מעניקה בעצמה ולא רק מעבירה ליבואן שיתקן? ב)יש אפשרות נוחה לממש אחריות אצל היבואנים השונים? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מסתכל עכשיו וגם החבילות למצטרפים חדשים יקרות יותר מפעם. מעבר לזה שהקטע שהמחיר קופץ ללהיות יקר יותר מחבילה במחיר קבוע אחרי שנה ומי יודע אם נזכור עוד שנה בכלל לשנות, עושה את החבילה לא יותר אטרקטיבית מחבילה במחיר קבוע. האם למישהו יש נסיון עם מיקוח בזמן האחרון ויכול לאמר לי אם יש לי טעם לנסות בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי בבאג קונטרולר אלחוטי של Xbox למחשב. אחרי כמה חודשים מהקנייה המקלט הפסיק לעבוד. הלכתי עם השלט חזרה לבאג ושלחתי אותו לבדיקה תחת מסגרת האחריות (שעדיין יש לי כמובן). כעבור שבוע השלט חזר, חזרתי הביתה מאושר ולהפתעתי, השלט (או המקלט יותר נכון) עדיין לא עובד! למחרת בבוקר שלחתי שוב את השלט לתיקון, וכעבור שבוע, שוב, אני בודק את השלט והוא נשאר עם אותה התקלה שאיתה שלחתי אותו! בטופס שקיבלתי בחזרה כתוב שהשלט "נבדק ונמצא תקין" תקין איך? בזה שהלדים נדלקים כשמכניסים סוללות? כמובן לפני ששלחתי אותו בשנית אחד המוכרים בחנות בדק את השלט וראה שהשלט שהבאתי לא עובד (אין לי תלונות על המוכרים - הם אחלה) אני מצפה לקצת רצינות מרשת גדולה, כשאני שולח מוצר לתיקון תחת אחריות, אני מצפה שהמוצר י…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי דיסקטים ישנים , 1.5 אינצ' הדקיקים ויש קצת 1.44 יש לכם מושג מה לעשות איתם? לתרום למוזיאון או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא לי לשמוע על הרבה ניסים ונפלאות בחשבונות החשמל עקב "הערכות", אלא שאצלנו החשבון מבוסס על קריאה ולא הערכה (הקריאה הרשומה בחשבון קדמת לקריאה כרגע, מה שמעלה את הסבירות שהיא נכונה). עדיין, אין בה שום הגיון. בחודשי הקיץ ובעונות המעבר הצריכה הממוצעת היא כ350 קוט"ש לחודשיים - הדירה קרירה באופן טבעי כך שאין צורך במזגן בקיץ. בחודשים דצמבר - ינואר, הצריכה טיפסה לכ800 קוט"ש, שזה עוד הגיוני, שכן המזגן בחדר של השותף ומפזר החום בחדר שלי עבדו שעות נוספות. עכשיו אני מסתכל על החשבון לתקופה פברואר-מרץ, בה היה הרבה פחות קר (בפרט במרץ), ולא רק שהצריכה לא ירדה, היא טיפסה ל850 קוט"ש! אין שום הגיון במספר הזה, לאור העובדה שהמזגן כלל לא הודלק בחודש הזה, וגם במפזר החום שלי בקושי עשיתי שימוש (המפ…
-
- 9 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של לנובו בן חודשיים מסדרת IDEAPAD, כלומר אחריות של CPM. יש בעיה במחשב של ארכיקפטים באופן ראנדומלי לא במאמץ והתוכנה שלהם לבדיקת רכיבים ומערכת מראה שהכל תקין. רואים את הבעיה בבירור (אפילו צילמתי להם מספר פעמים) והם אומרים שהם לא רואים שום דבר מיוחד והכל תקין. המחשב היה אצלם 3 פעמים כבר וחוזר עם אותה תקלה בדיוק והם לא מוכנים לתת זיכוי. בפעם השניה הם החליפו מסך שלא לצורך! (עכשיו אני כנראה עם מסך לא מקורי). יש מה לעשות או שהלך הכסף?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כשנתיים חתמתי על חוזה עם נותן שירות מסויים (זהותו ותחום עיסוקו אינם רלוונטיים כרגע). מדובר בחוזה פיזי, שנחתם בנקודת מכירה. לאחרונה נראה לי שנותן השירות מחייב אותי שלא על פי החוזה שחתמתי בזמנו - אך לא נשאר אצלי העתק (עברתי דירה מאז, ונראה כי העותק שלי אבד). יצרתי קשר עם נותן השירות, ודרשתי לקבל העתק של החוזה עליו אני חתום. אחרי כמעט חודש, קיבלתי בדואר "חוזה" מטעם אותו נותן שירות, אך זה לא היה המסמך שחתמתי עליו, אלא משהו מתאריך מאוחר בהרבה, עם פרטים רבים שגויים שחלקם בכלל סותרים אחד את השני. יצרתי עמם קשר שוב, ודרשתי לקבל את החוזה הנכון. בינתיים עברו כשבועיים, וכלום. מה אני יכול לעשות מול נותן השירות הנ"ל? אני לא יכול הרי לתבוע אותו בגין החיובים - לא רק שאין לי כרגע רא…
-
- 35 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
האם מקבלים את כל הבנדל או רק את הלוח בלי כלום ? צריך לקבל לפחות את הio shield ?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לרכוש מסך מחשב מאמזון (מאחת החנויות שם PC Parts Depot) ורציתי לדעת, מה אני עושה אם אני מקבל מוצר מקולקל/שבור ? תודה
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מנסה כבר 3 ימים להתקשר ל-PCGAMES ואין מענה. אולי מישהו היה פיזית באחד הסניפים שלהם בימים הקרובים? או שהם הלכו בדרך של PANDAS ו SKYPC?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר את החנות (בצומת ביג בקריית מוצקין) כחנות מעולה, טובה, איכותית, עם אנשים טובים ושירות מצויין שעושה מעל ומעבר. ואני זוכר שהם גם עשו לי חיווט בצורה כזאת שלא ראו שום כבל והכל היה ממש נקי וזרימת האוויר הייתה מעולה. הייתי ממש ממש מרוצה מהחנות, אבל מאז שהיא נכנסה לבוץ של FOXPC אני לא יודע מה קורה איתה. בכמה פעמים שיצא לי לעבור בצומת ראיתי שהחנות סגורה... האם הם עדיין פועלים בצומת ביג? האם האנשים אותם אנשים? (אחד גיא בנאדם גדול כזה עם קוקו, אחד הגברים הוא יצא איתי הכי בסדר בעולם ודיבר איתי דוגרי כשבאתי לקנות שם את כרטיס המסך הקודם שלי עזר לי לחשב את הספק הכוח והכל) אני יכול לצפות לאותו השירות כמו פעם, או שמשהו השתנה? הם עדיין חיים במוניטין של "קצת יותר יקרים אבל שווים כל…
-
- 64 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
מה המצב ?? אתם בטח קראתם לפני שבוע פחות או יותר על העניין של אורנג , שהם עומדים לסגור את כל העניין של טלפונייה ואינטרנט ולהעביר את זה ל 012 . היום דיברתי עם הנציגה של אורנג ורציתי להתנתק , היא שיגעה אותי כמו שאתם יודעים מה ?? למה ?? וכל החרטה הזה . הסברתי לה למה אני רוצה להתנתק ושהם מעבירים הכל ל 012 והיא אומרת שלא הם לא מעבירים את הלקוחות ל 012 אלא הםם ממשיכים לתת את השירות , מה אתם אומרים על זה ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוט מובייל היו אמורים כבר להיות מושקים. וחברת הסלולר גולן. מה איתם? מתי נישמע מהם כבר משהו? >
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
פתאום כמעט ואין אותו באף חנות ובמקומו יש רק את הדגם הישן (750), מה הקטע שמוכרים לנו רכיבים ישנים במחיר של חדש? ולמה ה850 פתאום נעלם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אי אפשר להתקשר אליהם האתר לא עובד מאתמול! חנות שמאוד אהבתי הבנתי שהם פשטו רגל.. עכשיו זה מוזר קראתי כתבה שהם פשטו רגל ב-2011 וקניתי מהם מחשב בתחילת 2013.. אז יש לי שאלה, אם קניתי אצלהם מחשב עם ביטוח לשלוש שנים? זהו הלך הביטוח? דפקו אותי? אם נשרף לי חלק במחשב נגיד המאבד אין לי למי ללכת?
-
- 22 תגובות
- 9.8k צפיות
- 1 follower
-
-