אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3850862,00.html שימו לב: כשה"קורבן" הוא ערבי או בדואי, זה יודגש בכותרת. כשהקורבן הוא מכל עדה אחרת, אף מילה. כשהתוקף הוא "רוסי" (או חרדי) זה יודגש גם כן. כשהתוקף הוא חלילה ערבי - אף מילה. תוסיפו לזה חוסר במידע כלשהו על נסיבות הארוע או על הרקע לו (יש פה מישהו שלא יודע מה עושים הבדואים בב"ש רוב הזמן?), וקיבלתם אחלה של כתבה אובייקטיבית. בכלל לדעתי האישית רוב ה"פשיעה" שתראו של אזרחים יהודים כנגד ערבים היא הגנה עצמית, הקדמת תרופה למכה או "רפואה מונעת".
-
- 35 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
וכן צירוף המילים binoculars peretz מחזירים כמעט 27 אלף דרך אגב , אתם יודעים אם אפשר לקבל מגוגל מספר תוצאות חיפוש נכון לנקודת זמן בעבר ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה בחדשות ידיעה על ישראלי בן 72, שנרצח לאחר שביקר ביישובי צפון הביקעה. אותו אדם היה מוכר בגדים ישנים לבדואים באזור. אני אומר, ריבונו של עולם, למה אתם מסכנים את חייכם והולכים למקומות שלא ידוע אם תחזרו משם בחיים או לא. הבעיה היא שלא לומדים לקח והישראלים שנרצחו בשטחים לא הדליקו נורה אדומה אצל כולם והם עדיין ממשיכים לפקוד מקומות מסוכנים כאלו. זה ממש לא ברור לי. ynet
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקור: בית המשפט המחוזי ת"א חב' ציוד הספורט סיטי ספורט הודתה בהסכם פשרה כי הפעילה משתתפים פיקטיוויים בכ-300 מכירות פומביות שקיימה באתר אולסייל.החב' היא אחת מ-34 חב' הפועלות באתרי מכירות פומביות באינטרנט שנגדן הוגשה יצוגית ב-07.בין האתרים שנתבעו:אולסייל,וואלה שופמיינד. מי היה נאיבי מספיק לחשוב שזה כשר? כבר שנים אני לא נכנס למכירות פומביות גם בגלל זה וגם בגלל שאם צריך שירות לרב יתישו אותך בהלוך ושוב.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האתר וואלה! חשף היום סרטון שצולם בסתר במעבדת הנוירוביולוגיה באוניברסיטה העברית בירושלים; בסרטון מראים קוף העונה לשם מאליש בעת שבוצע עליו ניסוי - במהלך הניסוי נקדחו 20 חורים בגולגלתו וחוט ברזל הוחדר לתוך עינו - כל זאת ללא הרדמה מלאה עקב שימוש במינון נמוך מדי של חומר הרדמה שפג תוקפו. הסרטון (אותו ניתן למצוא בכתבה שפורסמה בוואלה) מכיל תמונות קשות מאוד לצפיה. ד"ר אודי זוהרי, שבאחריותו נמצאת המעבדה המדוברת, סירב להגיב.
-
-
-
מישהו עוד ראה? בערך הכתבה שהכי זיעזה אותי בחיי. בתיקצור: עשו כתבה על האתיופים ומצבם הקשה ומדוע הם מדרדרים לפשע במיוחד במועדונים, הם עברו במספר מועדונים שבכל מועדון הביאו להם תירוץ אחר למה הם אינם יכולים להיכנס איליו, מועדון אחד הסכים רק בגלל המצלמות להכניסם. ראיינו שם לאור הכתבה כולה, אתיופי אחד בכינויו ג'ינג'י שסיפר את דעתו למה ההדרדרות לפשע ממשיכה וממשיכה. לדעתו התסכול והכעס על אי קבלתם בחברה כשווים פשוט גורמת לצורך של הוצאת עצבים רצינית שמתבטאת בפשע, דקירות וכדומה. בלילה בו צילמו 3 אנשים נידקרו בסביבת אותם המועדונים של האתיופים. הם קבעו עם ג'ינגי ליום שני, אני מעריך שהם צילמו ביום חמישי\שישי בגלל המסיבות ולכן כ-3-4 ימים לאחר מכן, הם נכנסו לבניין בו הוא גר דפקו בדלת כמה…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דבר ראשון הנה מספר ציטוטים: http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/745/823.html על מה באמת מדובר? חופש הדיבור? מדובר בחופש המחשבה. מדובר על זכות הרוב להנחיל לילדיו את מערכת הערכים שלו ולא מערכת ערכים אוניברסלית שבו כל התרבויות שוות. והרי רצון השמאל הוא לא שהתלמידים יחשבו לבד, אלא שיחשבו את המחשבות הנכונות מבחינתם. זכות כל חברה לקבוע את מערכת הערכים שהיא מנחילה לילדיה. בישראל זה קורה ע"י בחירות דמוקרטיות ומינוי ממשלה שתנחיל את מערכות הערכים החשובות לרוב. אך מבחינת השמאל הפרוגרסיבי כל התרבויות והערכים שווים. היהדות כמו האיסלם. אסור לחשוב שישנה תרבות שהיא טובה מאחרת, כי כל שיפוט לכאורה נובע מדעות קדומות, אפילו אצל האדם הטוב ביותר שנולד - "כל דבר שכל אחד…
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3999859,00.html בא לי פשוט לירות בכולם - לא רק במסתננים האלה שבאו מהשד יודע איפה ועכשיו מתלוננים שהם נאלצים לגור 10 איש בדירת חדר וש"מצב בריאותם מדרדר עקב אי הוודאות", אלא גם בישראלים שעוזרים להם להסתנן לפה, למצוא דירה או עבודה או עוזרים להם בכל דרך אחרת.
-
- 69 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
בבקשה מעיתון הארץ: http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1097394.html חלק מהדברים: "אם נמשיך כמו היום נאבד את הגליל. יש התפשטות של אוכלוסיות שלא צריכות להיות מעורבות. אני חושב שלא מתאים לגור ביחד, אנחנו יכולים להיות יפי נפש, אבל זה לא מתאים. תראו מה קרה בעכו. היה אצלי אתמול ראש העיר עכו שלוש שעות ושאל אותי איך מצילים את העיר. הוא אומר לי תביא ערימת חרדים נציל את העיר, ואפילו אני אאבד את כוחי הפוליטי. הוא מספר שערבים מתגוררים בבניין של יהודים ומבריחים אותם".
-
- 68 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
פשוט אין גבול לכל השחורים האלה תוצאה מדהימה - 9.69 ע"י יוסאין בולט . המניאק התחיל לרוץ עם ידיים פרוסות 10 מטר לפני הסוף תוך כדי שהוא מרביץ לעצמו בחזה... משמע לא רץ ב 100% שלו. מדהים מדהים מדהים מדהים. זה דיי ברור שהבן אדם מכוון לאיזור ה 9.5 . פשוט גאון. חכו לסרטון ב YOU TUBE שווה ליראות.
-
- 38 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
השחקן רוטגר האוור ("בלייד ראנר") הלך לעולמו בגיל 75. https://e.walla.co.il/item/3249390 יהיה זכרו ברוך ....
-
- 1 תגובה
- 11.7k צפיות
-
-
-
מישהו יודע להמציא מפה של הקרקעות בישראל שאינן בבעלות המדינה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואני שואל את עצמי פה, What The Fuck?! מספיק אין לנו כסף לעצמנו, הוא רוצה עכשיו לתת כסף לפלסטינאצים האלה?!!?!? אולי שגם יממן להם את כל ההוצאות של הטרור וזהו!? אני פשוט לא מאמין איזה מאוד לא חכמים (בלשון המעטה) יש בארץ הזאת. וחוץ מזה, ממתי ההורים שלי ושלכם ואתם משלמים מיסים בשביל הפלסטינאצים האלה?! WTF?! מי האידיוט שחתם על הסכם כזה?! אני לא מאמין שאנחנו ממננים את הטרור שהורג אותנו! לכתבה המלאה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
-
-
התחלתי להתעניין והגעתי לקרוא כל מיני מאמרים בנושא. מסתבר שבEU רואים בישראל מדינה אירופאית עם הכנסה זהה. זאת ועוד כי העובדה שישראל לא באמת באירופה לא משנה כיוון שקפריסין בכלל נכללת באסיה כמונו, אבל היא כן חברה בEU. ואז אני נזכר בת'רד שפתחתי אודות הסיבה שישראלים לא מקבלים ויזה לארצות הברית אוטומטית כמו שאר הEU, ואני מתחיל לחשוב.. נדמה לי, שהסיבה שישראל לא נכללת אפילו ברשימת המדינות המחכות להיכלל בEU, היא דומה לנ"ל. לפי דעתי, הסיבה היא שמשום מה המנהיגים שלנו לא רוצים בכך. או שלא רוצים בכך מספיק ולכן לא עושים הרבה כדי לקדם את זה. יש לנו סיכוי טוב בהרבה מטורקיה, אבל הם ברשימה כבר 13 שנים ואנחנו.. כאילו שלא הגשנו מועמדות. זה טוב ויפה להביע "רצון" להצטרף, אבל למה לא עושים יותר מ…
-
- 47 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז רציתי בהזדמנות זו לעשות משהו שעוד לא יצא לי לעשות ולשבח את אריאל אטיאס שר התקשורת (עוד יותר לא יוצא לי כי לפי הבנתי הוא מש"ס ושאני ידבר טובות על אחד מהם זה באמת נדיר) הבנאדם מאז שהוא נכנס לתפקיד אני שומע רק דברים טובים הנה דוגמה ל2 מהם: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=544464&sid=127 כל הכבוד לו! מי יתן וירבו כמוהו! שבת שלום
-
- 45 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, נמרוד הראל מבצע כל פרק כל מיני קסמים \ "אשליות". הוא עושה שם כמה דברים מגניבים, יהיה נחמד אם כל אחד ירשום פה איך הוא ביצע קסם זה או אחר. טריק אחד שעליתי עליו הוא, בפרק 2 בקסם האחרון של הפרק הוא מבקש מהצופים בבית לבחור קלף מהחפיסה שהוא מערבב מול המצלמה.הקלף שהרוב בוחרים יהיה 6 תלתן. הסיבה היא שזה הקלף היחיד שהוא עוצר עליו למאית השניה מול המצלמה לכן זה הקלף היחיד שנכנס לנו לראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-