רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
טוב אני מנסה להגדיר חייגן בתצורת PPTP/L2TP והכנסתי את השמות הנכונים של השרתים אבל הוא תמיד נותן את אותה השגיאה מספר 789 destination is unreachable אני משתמש בכתובות האלו cablepns.012.net.il cablelns.012.net.il כרגע אני מחובר ישירות למודם דרך כבל רשת
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מה המצב חברים? טוב אמרתי לעצמי, יש לי ראש על הכתפיים וידיים טובות, ינסה לרשת את הבית לבד, קניתי לוחץ קרונה וחותך כבלים מסיבי, שקעים וכבל, מדובר ב TEL FTP CAT5E PATCH CORD 26AWG, קודם כל האם כבל FTP טוב לעסק? חשבתי האמת שחוטים בכבל FTP מורכבים מחוט אחד, אבל הם בנויים והרבה חוטים קטנים, לא יודע אם ככה זה צריך להיות ודבר שני, יש לו חוט כסוף נוסף שאני לא יודע לאן לחבר ומה תפקידו, בחיבור של השקע יש 10 מקומות, 2 לא צבועים בשום צבע, חיברתי בשיטת B כי כך גם הכבל עצמו (קניתי כבל של 20 מטר וחתחתי את הראשים, אבל הסדר ב ראש עצמו הוא B, השאלה האם יש עדיפות ל A או B? וזה הכל בעצם, אה והנה מספר תמונות..בהתחלה היה מסובך אבל למדתי את העסק אחרי כמה דקות, והלוחץ קרונה הוא מיוחד, הוא חות…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אוקיי אני יודע איך פותחים ברמת העיקרון ואיך מגדירים אייפי סטטי והכל... אני עושה הכל פיקס ! ועדיין הפורטיפ פשוט לא נפתחים והחמור נשאר עם המשקפיים המכוערות האלה... יש משהו מוזר אפילו לאחר שאני מגדיר את האייפי [192.168.2.2] זה עדיין מראה לי בהגדרות של הראוטר-89.1.108.53 עד כמה שאני ידוע מגדירים אייפי במאפיינים של החיבור זה מה שאני עושה למרות זאת העניין כושל. איפה אני טועה... בקשה עזרה האימיול לא זז נמאס לי מהנתב הזה כבר!
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אתן הקדמה קצרה, לאחרונה עברתי לתשתית של הוט וספק הוטנט במהירות "מאה" מגה. לפני כן הייתי מחובר לבזק עם נטוויזן במהירות 15 מגה. כרגע אני מקבל בדיוק את אותה המהירות ברשת האלחוטית במקום בו אני גולש שזה סביב ה14mbps. מבחינת הקונפיגרציה הבית שלי הוא עם שלושה מפלסים בקומה התחתונה יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית להוטבוקס (הוא מצליח לקבל בשעות טובות 80mbps) בקומה השנייה יש לי רפיטר של אדימקס שמגדיל את הטווח לקומה השלישית שבה אני גולש. עכשיו לשאלות: א. הבנתי שהרפיטרים מעצם דרך פעולתם הם איטיים. במידה ואני רוצה להיפטר ממנו עד כמה שיפור אני ארגיש בהתקנת נתב פרטי במקום ההוטבוקס (כרגע אני מקבל ממנו שני פסי סיגנל בקומה השלישית ורשום שיש קליטה "ענייה") בהנחה ששניהם ימוקמו…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, יש לי רשת ביתית בעלת 2 מחשבים. בתקופה האחרונה (בערך לפני חודשיים), אני מקבל הדועות מהאנטיוירוס (Kaspersky Internet Security 2009) שמתרחש ניסיון פריצה מפורט 1434 וכל פעם כתובת IP שונה, ושהפריצה לא נחסמת. בעקבות כך למחשב השני שמחובר לרשת דרך כרטיס רשת אלחוטי נמחק הכונן, ועכשיו הוא בתיקון. ביום שישי לאחר שקיבלתי כמה הודעות על ניסיון פריצה מהאנטיוירוס, נסגר החשבון שלי ולא יכולתי להיכנס למחשב, אך בגלל שיש לי Vista Ultimate הכונן לא נמחק כי יש עליו הצפנה של Bitlocker של Vista. היום לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי עליו Windows 7 , נדהמתי לגלות שעוד פעם קיבלתי הודעות על ניסיון פריצה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא, מיכוון שיש לי חומר על הכונן. אני רק רוצה לציין ש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
LOG של הנתב שלי מלא בהודאות כאלה: כתובת MAC זו לא שייכת למחשבים שלי.זה אומר שמישהו מנסה להתחבר לרשת האלחוטית שלי אבל לא מצליח, נכון? אם כן אז מה הסיכוי שזה לא ניסיון פריצה בזדון או שבוודאות מנסים לפרוץ?
-
- 19 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום! נכון למשתמשים בג'מיל צריך לתת כתובת למקרה שרוצים לאפס סיסמה? אז נגיד יש לי את משתמש X שהוא גם האיימיל של המשתמש במקרה של האתר הזה וכתובת Y שהיא הכתובת גיבוי עכשיו קיבלתי בקשה באיימיל Y שהוא רוצה לאפס את הסיסמא של איימיל X עכשיו אני לא שלחתי את הבקשה הזאת... זה אומר שהאיימיל כבר נפרץ ? או שניסו רק? תאמת שחוץ ממשתמש באתר זה אין לי כולם על איימיל X אז לא אכפת לי אבל בכל זאת מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היום התקשרתי לכבלים אמרתי שיש לי אינטרנט מהיר 12 שעובד מצויין רוצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, 16 אתה לא צריך אינטרנט יותר מהיר ממה שיש לך היום, אמרה לי נציגת השרות. גם לי יש בבית ואין לי מה לעשות עם כזו מהירות, מה שיש לך זה מספיק בהחלט. אחרי ששיכנעתי אותה שאני רוצה יותר מהיר אמרה מ-12 אפשר לעבור ישר ל-100 אין משהו באמצע אמרתי לה שבבזק יש 15 20 ו30 ולמה בכבלים אין משהו באמצע אמרה זה המצב וכך הסתיימה השיחה. זו בעיה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בצרה צרורה! ??? יש לי מחשב נייד שהיה עם הגדרות רשת במישרד > כבר לא משתמש בו במישרד! רציתי לחבר אותו לרשת הבייתית.... קראתי במדריכים כאן ששני המחשבים ( נייח ונייד) צרכים להיות על אותה הגדרת רקת WORKGROUP וכך עשיתי ! הגדרתי בנייד (שהיה מסומן בהגדרת הרשת כLOCAL ) הגדרת WORKGROUP ונתתי את שם הקבוצה של הרשת הביתית שלי הקפיץ לי חלון של שם מישתמש ושל סיסמא > עשיתי אנטר ( לא הגדרתי כלום) > קיוותי שיהיה ככה פתוח בלי סיסמאות אחרי כמה שניות הוא כתב לי "ברוכים הבאים " וביקש איתחול עכשיו אני לא מצליח להיכנס לנייד! הסיסמא כבר לא עובדת עם השם מישתמש הישן ומעבר לזה כשאני מנקה את השדות > זה גם לא מצליח להיכנס למחשב (בלי שם מישתמש ובלי סיסמא) מה עושים ? יאוש!…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לא משהו.. אני בחיבור 100 מגה בהוט - נאלצתי אממם להשתמש בחייגן (בידיעה מראש שלא אקבל את מלוא 100 המגה) אמנם הגעתי ל 75 מגה שזה יחסית טוב לחיבור שכזה אבל בפועל הגיימר לא משהו - סביב 93MS בבדיקת פינג למשל לאתר BBC בבריטניה. כאשר החזרתי את החיבור ל 014 ללא חייגן בדיקת הפינג ירדה ל 75MS. לדעתי 014 שיפרו גם את החיבור MPLS שלהם ל 100 ולגלישה לחו"ל (יש לי גם גיימר ב 014 ולא ראיתי הבדל עם חיבור חייגן או בלי חייגן)
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום , איך אני יכול לנצל את ה - ADSL 0.5 שלי? אני מרגיש שהוא לא מנוצל בכלל!!! ???
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נתב שיוצר רשת ביתית. אחד המחשבים מחובר לרשת בצורה אלחוטית כאשר אני מעתיק משהוא לאותו מחשב ה network utilities פחות מ 10% האם אני יכול איך שהוא להגביר אותו? אם אני מבין נכון זה מהווה ניצול של הרשת 10/100
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אמרו לי שבמערכות win xp יש איזה שהיא חסימה שחוסמת את האפשרות לניצול מלא של הפס הרחב ואמרו לי שצריך להסיר או לסמן משהו בשביל שזה יעבוד כמו שצריך.... אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להסביר לי איך לעשות את זה אני אשמח..! תודה! (אמרו לי את זה בחטוף בגלל זה אני לא יודע איך עושים את זה...)
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי ל 100 מגה של הוט עם הוט נט כרגע אני עם ההוטבוקס כמודם ונתב. אני גולש אלחוטית ממחשב נייד בתקן N. המהירות שאני מקבל היא בסביבות 15 מגה. אני ידע שאלחוטית לא ניתן לקבל את כל ה100 מגה אך מה ניתן לעשות על מנת להגיע למהירות מקסימלית ? (ברמת ההגדרות, קניית ראוטר, מתאם רשת וכו') בקיצור מה ניתן לקנות/להגדיר על מנת לקבל מהירות גבוהה ככל האפשר בצורה אלחוטית? אשמח להסבר פשוט כי שפת מחשבים גבוהה מידי אני כנראה לא אבין =) תדה למי שמוכן לעזור
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היייי שלום כולם אז ככה אני משתמש בראוטר אלחוטי של אדימקס והיום בערב תוך כדי עבודה אני בא להעביר לאח שלי קובץ דרך השיתוף ואז אני רואה שיתוף חדש (הברירת מחדל שהוינדוס משתף) עם שם מחשב שאני לא מכיר נכנסתי לראוטר וראיתי באמת שיש 3 מחשבים מחוברים במקום 2 ולאחד מהם יש mac שאני לא מכיר עכשיו הראוטר מוגדר לתת שירות רק לmacים מסויימים אז איך לעזאזל הוא הצליח להתחבר? כאילו נגיד הוא האקר או משו אז אין מצב שהוא היה נותן לי לראות את השיתופים שלו ובכלל איך קורא שהראוטר מכניס MAC שלא מוגדר לו? אחרי שראיתי את זה ניסיתי להבין איך אני מנתק אותו(?) ואל ממש הצלחתי הכנסתי WPA2 PSK (הסיבה שלא הכנסתי אותו עד עכשיו הייתה שהכול עבד טוב ולא רציתי להתעסק עם זה כדי לא לסכן את כל השטות הזאת למה דיי…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מוזר מאד אני ב012 בכבלים ושמתי לב שהביאו לי מודם Samsung Info Ranger SCM-110R ואצל כל החברים שלי הם קיבלו מודם 3com הזה בצורת כריש ויש לו שתי יציאות אחת usb והשניה Ethernet עכשיו התקשרתי לחברת 012 ואמרתי להם שקיבלתי מודם סאמסונג והם אמרו לי זה בטח הסוג הישן. כי לי יש רק יציאה אחת מאחורה והיא Ethernet ואם זה עוזר אני בחבילת 150 KBPS יכול להיות הם עבדו עלי?? או שהם מחלקים כאלה מודמים לחבילות נמוכות במיוחד
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט ממש זוועה החיבור הוא 2.5 בבזקבינלאומי (ממתי העלו לכלום את האפלואד?) עכשיו סתם השתעממתי לי והנה התוצאה : Tracing route to [url]www.bezeqint.net[/url] [212.179.95.92] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SpeedTouch.lan [10.0.0.138] 2 54 ms 132 ms 42 ms bzq-88-154-4-1.red.bezeqint.net 88.154.4.1] 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 16 ms 60 ms 21 ms bzq-219-189-2.cablep.bezeqint.net [62.219.189.2] 6 102 ms 15 ms 12 ms bzq-114-147-222.static.bezeqint.net [192.114.147 .222] 7 13 ms 13 ms 18 ms bzq-179-95-92.static.bezeqint.net [212.179.95.92 ] Trace complete. Tracing ro…
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האם גם הוא ניתוב גיימר? (בנוסף ל- 212.179.37.1) תודה.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם. לפני מעט זמן קניתי את הראוטר הנ"ל, שעושה עד עכשיו עבודה מצויינת למרות כמה בעיות קלות בהתקנה. לראוטר מחוברים שני מחשבים בעזרת כבלים ועוד מחשב אחד נייד בעזרת האלחוט. שאלתי היא אם ניתן לנתב את המהירות שהראוטר מספק לכל אחד מהמחשבים. כלומר לדוגמה למחשב אחד "לתת" יכולת גלישה 50 אחוז מהמהירות הכוללת, למחשב שני 30 אחוז ולאחרון 20 אחוז. האם זה אפשרי...ואם כן, הסבר יתקבל בשמחה...
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני לא סגור אם זה צריך להיות פה או בתוכנה בכל אופן, יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת, אחד שייך לי ועל השני עובד בעיקר אבא שלי - הבעיה היא שמכיוון שקיימת כתובת אי מייל אחת משותפת לשנינו, לעיתים אני מושך דואר ששיך לו ולהיפך - האם אפשר איכשהו להגדיר כתובות מסויימות שירדו רק במחשב מסויים? בשני המחשבים התוכנה היא Mozilla Thunderbird
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש שירות בדומה לDYN DNS, שינתב לכתובת IP קבועה ? ולא לכתובת "רגילה" ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום שאלה בענין ראוטרים הייתי השבוע בארומה, ושמתי לב שאם אני מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, בפתיחה הראשונית של אחד מהדפדפנים(לא משנה איזה דרך אגב) קודם כל קופץ דף של ארומה. מענין אותי מאוד לדעת האם ישנה דרך לבצע זאת על ראוטרים או שיש עוד משהו מאחרי הקלעים? והאם ישנם ראוטרים התומכים בכזה דבר? תקנו אותי אם אני טועה לגבי שזו בעצם הפנייה שמבצע הראוטר, לאחר הגדרה כזו או אחרת תודה מראש צור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, שאלה פשוטה. כחודש לאחר הצטרפותי ל014 (שבה הכל היה מצויין) יש לי חשד שנפלתי קורבן לתעדוף ע"י הספקית על גבי פורטים של חלק מהאפליקציות שאני משתמש דרכן לחו"ל. אני כרגע על 30 מגה עם הוט ללא חייגן. ביקשתי להצטרף לחבילת גיימר כדי לראות אם זה פותר את הבעיה שלי נקודתית, כמו שאני רואה אני יכול לחייג לשרת L2TP דרך הנתב הפרטי שלי מטווח הכתובות של הענן של 014 MPLS ולקבל כתובת "ללא חייגן) שזה 84.110 משהו משהו. הבעיה שלי, שזה לא עזר במאומה. לכן השאלה שלי היא, אם אני נמצא בחיבור ללא חייגן ומתחבר דרך VPN לשרת L2TP של 014 האם היוזר שלי עדיין "מתועדף" ? האם אני חייב לעבור לחיבור עם חייגן ולא לעבור דרך פול הכתובות של 84.109 ? התשובות שקיבלתי מנציגי התמיכה של בזק בינלאומי לצערי…
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית המחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב(ללא ראוטר.ממחשב למחשב). המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט הוא מחשב שהשימוש שלו בעיקר לאי סי קיו \ אתרים \ מיילים וכדומה. המהחשב השני הוא יותר למשחקי רשת. אך כששני המחשבים מנסים להשתמש במהירות האינטרנט המחשב שמחובר ישירות לאינטרנט "שואב" את כל המהירות ואז נגרמים לאגים במחשב השני (שמשחק ברשת). האם יש תוכנה או דרך לנתב את המהירות של האינטרנט חצי חצי בין שני המחשבים כך שלא תיווצר הבעיה הזאת? תודה,ירין
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-