פורסם 2002 ביולי 724 שנים שלום , איך אני יכול לנצל את ה - ADSL 0.5 שלי?אני מרגיש שהוא לא מנוצל בכלל!!! ???
פורסם 2002 ביולי 724 שנים מחבר אני לא מתכוון לזה אני מתכוון...בביצועים שלי אני מרגיש שזה לא כמו שזה צריך להיות....איך אני יכול לבדוק את זה ?!
פורסם 2002 ביולי 724 שנים דרך איזו חברה אתה מחובר?תפנה לתמיכה שלך ותבקש מהם אתר שיאפשר לך לבדוק את מהירות הגלישה שלך.לדוגמה בבזק בין לאומי האתר הואadsltest.bezeqint.net
פורסם 2002 ביולי 724 שנים באתר www.speedguide.net תמצא קבצי reg טובים שאולי יעזרו לך !!ולגבי בדיקת מצב ה adsl שלך את יכול לבדוק ב www.dslreports.comיש שם ב tweaks בדיקה של המהירות של ה adsl וככה תוכל להשוות ! תנסה !
פורסם 2002 ביולי 824 שנים הורדה 60-70kbpsשליחה 6-8kbpsאלה בדיוק המהירות שאתה אמור להפיק מחיבור מחבילה הנמוכה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.