רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מאז שחברתי את המודם דרך הראוטר למחשב, גם אם שאר המחשבים בכלל לא גולשים המהירות הורדה שלי ברצפה. מהארץ, מחו"ל, לא משנה מאיפה לא עובר את ה- 14KB, חבילה 1.5MB בכבלים. אולי יש הגדרות שצריך להגדיר בראוטר? אולי הוא חוסם מהירות? מדובר בראוטר: Edimax BR-6204Wg תודה.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
רק אצלי פתאום האינטרנט זוחל ? פינגים לאתרים ישראלים נותנים תוצאות של 600ms עם אינטרנט זהב... אתרי אינטרנט זוחלים ואפילו הורדת קובץ מאתר הבקרה היא במהירות 15 ק"ב במקום 200... זה רק אצלי ?
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
פעם, בימים הטובים, כדי לייצר התקפת DDoS רצינית, התוקף היה צריך לשלוט ברשת זומבים - מאות או אלפי מחשבים ברחבי העולם שעליהם הוא הצליח להתקין בדרך כלשהי תוכנת שליטה שמאפשרת לו להוציא מהם התקפות. להקים ולנהל רשת כזו זה לא עסק פשוט. אבל העולם מתקדם והיום, יש שיטות פשוטות יותר לתקוף באינטרנט, כשאחת השיטות הפשוטות והנפוצות ביותר היא DNS Apmlification. לא צריך להחדיר כלום לשום דבר כדי לייצר התקפות במימדי ענק, שכמעט בלתי אפשרי לאתר את מקורן. איך זה עובד? פשוט. כשאתם רוצים להגיע לאתר כלשהו, נאמר hwzone.co.il, אתם צריכים לדעת מהי כתובת ה- IP שלו. את התרגום בין שם דומיין לכתובת IP מבצע עבורכם שרת ה- DNS. בקיצור, השרת אליו אתם פונים, בד"כ זה של ספק האינטרנט שלכם, פונה לאחד מהשרתים הרא…
-
- 15 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לפני כחודש התחילו לי כל מני בעיות של איטיות.. לדוגמא ראיית סרטונים מyoutube או כל מקור שמספק ראיה ישירה בלי להוריד דורש לחכות כל כמה שניות ובעבר זה לא היה ככה.. גם במשחקים שמתי לב שהתחילו לי לאגים.. מהם הדרכים לפתרון? ד"א יש לי מהירות 2.5 מגה של בזק וואו ואנחנו משתמשים בראוטר שמחוברים אליו 3 מחשבים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חג שמח! שידרגתי לפני חודשיים + - את המהירות גלישה שלי מ 1.5 ל 2.5. ההחלטה הייתה להשאר בבזק בינלאומי מכיוון שהם היו איתי עד עכשיו בסדר גמור מבחינת מהירות ושירות. ולגבי בזק... עדיף לא לפרט זה או בזק או הוט, אז החלטתי להשאר עם בזק למרות כל התקלות. מרגע "השידרוג" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) , חוץ מחור בכיס ומחיוב שגדל, אני לא רואה מהירות יותר גבוהה. אני לא נהנה מהאינטרנט. המהירות מגעילה, פשוט מגעילה... אין לי מילים אחרות לתאר. אני משלם כ"כ הרבה כסף ולא מקבל כלום! בסה"כ אני מנסה לראות סרטון קצר ביוטיוב, 3:36 דק', 480p (שלא תחשבו 1080P או משהו כזה), וכל שנייה הסרטון נתקע! בבדיקות שאני עושה דרך האתר של התשתית, הספק וגם SPEED TEST אני מקבל את 2.5 אבל בפועל אני לא מרגיש…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר באיידיאסל ובזק בינלאומי, שניהם מהירות 2.5 מגהביט. לפני חידוש ההתחייבות בבזק בינלאומי והרגשה שאתרים עולים יחסית לאט, והסטרימינג ביוטוב ממש לא משהו עד לא טוב, ניסיתי ללא התחייבות לשבוע-שבועיים את ברק-נטוויזן. לפחות ביוטוב עצמו הרגשתי שנטוויזן הרבה יותר מהירים. ברשותי תוכנה טובה שמראה את ההעלאה וההורדה בכל זמן נתון. מאחר ואני זמו רב אצל בזק בנלאומי, החלטתי להמשיך איתם למרות שעל פניו ברק-נטוויזן טובים יותר (אי רצון לבדוק מספר רב של סוגי תוכנות, אתרים ופונקציות שאני משתמש ופעמים רבות ביום / שבוע לשם השוואה). כשהמשכתי עם בזק בינלאומי, אשר אמרו לי לפני ואחרי ההמשך איתם, כי אצלהם אין בעיה והם לא מתחייבים על מהירות לאתרים מחוץ לשרתים שלהם עצמם, הם נתנו לי גיימר לבד…
-
- 75 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
בזמנו היו איזה 3 שרשורים על איטיות ב014 והרבה התלוננו על איטיות , בגלל שלי לא היה איטיות כלל אז לא התעמקתי בשרשורים האלה . עכשיו יש לי מנוי 014+בזק וגם 014+HOT ובשתיהם יש לפעמים איטיות מחרידה האינטרנט זוחל לגמרי וממש מבאס לגלוש ככה לגבי הורדות , קצב ההורדות ירד משמעותית ממה שאני רגיל זה רק אצלי ככה ? או שזה תופעה רחבה ?
-
- 103 תגובות
- 9k צפיות
-
-
ראוטר 3com מחשב נייח מחובר בצורה חוטית, מחשב נייד אחר מחובר באל-חוטי. כבלים בחייגן, חבילה 3/256. ראוטר לא עבר שום עדכון קושחה. אני מנוי באתר FL, וההורדות שם באופן קבוע על מהירות מקסימלית בביטורנט. אחרי שהקמתי את הרשת האלחוטית, מהירות ההורדה ירדה ל-22K בנייח! אחרי שאני מנתק את הרשת, המהירות חוזרת להיות מקסימלית שוב. מה גורם להורדה האיטית כשהרשת האלחוטית מחוברת? מחשב נייד מפעיל רק מסנג'ר וגלישה ב-IE, בדקתי ולא שמתי לב לשימוש ברשת כשהם כבויים (למקרה שווירוסים מעמיסים משם). על שני המחשבים יש רק את הפיירוול של XP פעיל, אין אחד אחר. בבקרת הראוטר, בלשונית SPI, ביטלתי את הסימון מ- Enable SPI and Anti-DoS firewall protection, שאני משער שהוא הפיירוול. חוץ מזה לא נגעתי בכלום. התקלה …
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מוריד ממש לאט הורדות בביטורנט למרות שלפני שעתיים הכל ירד בטיל פתאום ירידה דרסטית לטורנטים של 300+סידים וכמעט ללא LEECH עוד מישהו נתקל בזה? אני עם בזק/בזק בינלאומי
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון יש לי במחשבים בבית איטיות בגלישה...אני מחובר דרך הכבלים עם ספקית בזק בני"ל. הדבר מתבטא רק בגלישה וקורה בכל המחשבים ברשת. יש לציין שבוצעה בדיקה וירוסים, ספייווארים וכו'... אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר לנטויז'ן במהירות 5MB ותשתית בזק. כבר שנה שיש לי כל הזמן בעיות ואיטיות בגלישה. מהירות ההורדה בסדר, אבל הגלישה פשוט איטית בלי שום סיבה שנראית לעין ובלי תוכנות שיתוף קבצים פעילות. אפילו אתרים בארץ כמו ynet עובדים ממש לאט. ויש לי חוסם פרסומות. היום עשיתי השוואה בין הרשת שלי לרשת של השכנים. יש להם גם נטויזן אבל 2.5MB ותשתית הוט. הקליטה של הרשת שלהם היא בסביבות ה 40%, למרות זאת האינטרנט פשוט טס! כל האתרים נטענים ממש מהר. אז, האם הבעיה אם כך היא בתשתית? או שגם בספקית יש סוגים שונים של ניתוב וכו' אני פשוט לא מבין בזה כל כך... לסיכום, למי עלי לפנות לעזרה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הי, יש לי חיבור 5M בספק 013 ובתשתית בזק,ראוטר NETGEAR 614G שמחובר אליו נייח וממיר בצורה קווית. בזמן האחרון קיימת האטה בהורדה של קבצים גם דרך ה-download manager הבסיסי של הדפדפנים, נתב מאובטח עם ססמה לא מהעולם הזה. בדיקת מהירות באתר בזק מראה הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה,הורדה איטית גם בצורה אלחוטית.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם אז קודם אני יציין שאני עם בזק+בזק בינ"ל בחבילה של 4M ומשתמש במע' הפעלה XP אני מחובר לאינטרנט באמצעות מתאם רשת שמקשר אותי לראוטר שנמצא במחשב אחר. בזמן האחרון יש איטיות נוראית בגלישה/הורדה במחשב שלי , אבל לא במחשב שגולש ישירות עם הראוטר לדפים לוקח זמן רב לעלות גם כשאין אצלי הורדות או במחשב השני רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה מהירות הגלישה שלי נופלת ל 1.5/1 למספר שעות ביום/ גולש דרך 012 + HOT בחבילה של 12M, מחשב יחסית חדש עם ATI A10 KAVERI וחלונות 8.1 חוקי מהטכניון. אחרי תמיכה מ012 בשיחת ועידה עם הוט עברנו לחיבור ישיר והמהירות עלתה ל 3/1 - עדיין לא ברור למה. הנציגה של HOT ביקשה ממני לעלות ב-SAFEMODE והמהירות עלתה לערכים המוצהרים - אני בשוק . לשוס של היום, חשבתי מה הבעיה, הסתכלתי במוניטור של חלונות - אין חונקי רוחב פס כלל. בדקתי את הגדרות כרטיס הרשת, קיים דרייבר שנקרא AppEx Network Accelerator, מסתבר שAMD מתקינה אותו בהתקנה של חלק מהתוכנות של CATALYST. לאחר הורדת הסימון, המהירות חזרה לערכים המוצהרים. יצאתי חומוס, אבל התמיכה עזרה לי להבין את זה... מה אתם הייתם עושים? או למי לשלו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מה יכולה ליהיות סיבה לאיטיות בגלישה באנטרנט, במחשב שמחובר ברשת כאשר יש שיתוף אנטרנט במחשב הראשי שמחובר החוצה. במחשב הראשי מ"ע WIN2000 במחשב השני מ"ע WIN98, המחשבים מחוברים בניהם דרך HUB 10M. דבר נוסף במחשב הראשי הגלישה באנטרנט מהירה....
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104K אליו מחוברים שני מחשבים. לפני חיבור הראוטר האינטרנט טס והכל היה סבבה. כשחיברתי הורגשה איטיות בגלישה: כשמנסים להוריד קובץ אין בעיה ומגיעים לקצבים יפים (180k/s כי זה חיבור 1.5 מגה), אבל נראה כאילו לוקח הרבה זמן לעשות דברים פשוטים כמו להעלות דפים בגלישה בכל מיני אתרים. יכול להיות שהראוטר גורם לשיהוי הזה? זה נראה לי משהו לא סביר כי הניתוב עצמו לא אמור להאט בצורה מורגשת. זה משהו מוכר? יכול להיות שזו בעיה אחרת? יש לכם רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נראה לי שכבר בסביבות החודש, האינטרנט לא ממש סוחב בשעות האלה. זה כולל הורדות וגלישה. אז לפני שאני מרים אליהם טלפון עצבני, הייתי רוצה לדעת האם גם אתם נתקלתם בבעיה הזאת?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אנשים , אז מזה 3-4 ימים אני נתקל באיטיות מזורה ביותר ..עד שאתמול בערב נשבר לי והתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי קיצר מפה לשם עשינו בדיקה של הקו והמודם והכל תקין.. כחלק מהבדיקה העברתי את הECI 312 לחיבור ישיר למחשב עם חייגן ואז הופתעתי לגלות שהוא מחובר ישירות למחשב הכל עובד פיקס תוך ניצול המקסימום של הקו שלי ..בקשתי מהתומך עצה מה יכולה להיות הבעיה... אבל הוא זרק לי רק שזה קשור לעובדה שאני משתמש בVISTA 64BIT כנראה ... ולשאלתי... חפרתי קצת באינטרנט כל מה שמצאתי היה על HALF OPEN CONNECTION ואיך לפתוח את זה בשביל תוכנות הורדה.. אבל בלי קשר... ההורדה שלי איטית גם באקספלורר/פיירפוקס , יש לכם רעיון אחר ? התופעה שאני מקבל היא סוג של צאוור בקבוק שמתרחש רק שהראוטר מחובר (המחשב השני…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום כולם, אתמול שדרגתי את האינטרנט ל-100MBPS (תשתית של הוט, ספק - בזק בינ"ל). המודם של הוא HOTBOX שמחובר לראוטר TL - WR1043ND עם firmware המעודכן ביותר של החברה (לא DD-WRT או משהו כזה). קינפגתי את הראוטר לתקן N בלבד, והגדרתי את מתאם הרשת שלי ל-1GBPS full duplex, כפי שמומלץ באתר של הוט (מצ"ב תמונות). בדקתי את המהירות ב- 2מחשבים - אחד מחובר ישירות למודם של הוט באמצעות כבל, והשני מחובר אלחוטית לראוטר ונמצא מטר לידו. באתר של הוט (http://speed.hot.net.il/) קיבלתי 90MBPS (עם מקס' 114MBPS) במחשב שמחובר ישירות, ו74MBPS (עם מקס' 95MBPS) בנייד. באתר של בזק (http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx) קיבלתי מהירות 90MBPS בנייח ו74MBPS בנייד. בנוסף, ניסיתי להוריד קוב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים פרמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7. לפני הפירמוט הגלישה היית נורמלית. (שימוש בווינדוס 7) מאז ההפירמוט יש איטיות בגלישה. יש לי חיבור של 2.5M, הורדות של קבצים מגיעים למקסימום מהירות הורדה 320KB, אבל בגלישה לאתרים יש איטיות שלא היית לפני. איך ניתן לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים. יש לי בבית כמה מחשבים. במחשב העיקרי שלי, אשר מחובר ל-Hotbox חוטית, הגלישה באתרים איטית באופן רנדומלי. כלומר לדוגמא אני מנסה להיכנס לפייסבוק.. והאתר לא עולה.. מקבל לעיתים הודעת connection timeout. לעיתים refresh פותר את הבעיה, לעיתים לאו. לאחר זמן מה (שניות, דקות..) האתר עולה כרגיל. קצבי ההורדה מצוינים גם בעת התרחש התקלה. בעת גילוי התקלה מע' ההפעלה שלי הייתה Windows 8. חשבתי שהאשם הנו במע' ההפעלה. לכם פרמטתי את הדיסק והתקנתי התקנה נקייה של Windows 7, אך הבעיה אט אט חזרה. בדקתי הגדרות DNS. בעצת התמיכה טכנית של הוטנט הגדרתי DNS לכתובת 213.57.2.5. פתר לכמה שעות והבעיה חזרה שוב. הבעיה אינה אצל הספק/תשתית שכן הבעיה אינה קימת בשאר המחשבים בבית. מה יכ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים שלום אני מחובר לאינטרנט במהירות 12Mbps באמצעות תשתית של HOT, כאשר ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי (014). מודם הכבלים מחובר לראוטר TL-WR841N של TP-LINK, והמחשב שלי מתחבר לראוטר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB. בשבועות האחרונים (יותר מחודש) הבחנתי באיטיות מחרידה בגלישה להרבה אתרים בחו"ל. הדבר כולל הורדות מאתרים שונים, כולל אתרים להורדה ישירה והורדות של torrent-ים למיניהם, ובאופן כללי גלישה יחסית איטית. המצב כל כך גרוע, שבבדיקה של Speedtest רק בארץ אני מקבל מהירות "טובה" (כמעט 12Mbps בהורדה), אבל לכל האתרים בחו"ל שניסיתי החיבור ממש איטי ולעיתים אפילו לא קיים (האתר לא מצליח להתחבר אפילו לחלק מהשרתים בחו"ל). באופן מוזר, מהירות העלאה נראית תקינה (קרוב ל 1Mbps גם לאתרים …
-
- 57 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה עם ראוטר שרכשתי לפני בערך כ-3 שנים מדגם DI-524 שלכם, לאחרונה הוא גורם לגלישה איטית באינטרנט עם מודם כבלים THOMSON במהירות 1.5M עם ספקית נטויז'ן, כשאני מחבר את המודם ישירות אני מוריד תקין וגולש תקין לאורך כל שעות היום אבל עם הראוטר מהירות הגלישה וההורדה יורדת יותר מדי וזה בולט במיוחד בשעות הערב, כשאני מבצע הורדה בשרתים בארץ רק במהירות של 80KB/s בממוצע, ובשעות הבוקר ההורדה מתקרבת למהירות של 186KB/s שזה ממש 100KB/s פלוס של הבדל במהירויות, דבר שלא קורה כאשר מחברים את המודם ישירות, אז ההבדל במהירויות הוא רק סביב 20KB/s פלוס מינוס, מה הסיבה לכך שעם הראוטר הגלישה וההורדה נעשות איטיות במיוחד בעיקר בשעות הערב ולמה כשאני מחבר את המודם ישירות הכל תקין? מה אני צריך …
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כבר מספר ימים יש לי איטיות נוראית בגלישה לאתרים בחו"ל, הורדת קבצים, העלאת קבצים וכו' מחובר ב1.5M כבלים - בזק בינ"ל אין בעייה באתרים בארץ, וכל הבדיקות מהירות הורדה מהארץ מגיעות ל 200K/S קונפיגורצייה: Default Gateway . . . . . . . . . : 62.219.59.1 DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.115.106.31 192.115.106.35 פינג: === Pinging www.google.akadns.net [66.102.9.99] with 32 bytes of data: Reply from 66.102.9.99: bytes=32 time=865ms TTL=244 Reply from 66.102.9.99: bytes=32 time=869ms TTL=244 Reply from 66.102.9.99: bytes=32 time=876ms TTL=244 Reply from 66.102.9.99: bytes=32 time=884ms TTL=244 Ping statistics for 66.102.9.99: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% los…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-