עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Joli,

תקחו טיפ ותפעילו אותו (תלחצו PLAY) בלי קלטת ותשימו את הרמקול של הפלאפון שלכם כשהוא משמיע שירים או כל דבר אחר שמשמיע שירים על הקוביה הכסופה שנמצאת למעלה זה ישמיע לכם את השיר ברמקול של הרדיו... לפעמים זה שימושי

2. Started by shalomelbe,

אחרי שחשבתי על זה הרבה, אני מעוניין בסיום התואר לעבור לאירופה. איך לתכנן את זה? לימוד שפה - יש תואר ראשון - יש (בסיום התואר אני עובר) אזרחות - גם יש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nucleo,

אני היחיד שמחכה שכבר יקרה שם משהו? כל פעם שנראה שהם מתחילים להזיז עניינים הכל נרגע חזרה אני דווקא די אוהב את הכיוון הכללי והשונה של הסדרה החדשה אבל לעזאזל, שמשהו יתחיל לזוז

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  4. היא יושבת כל הזמן על המחשב, מגיבה בפורמים בשמי, ואני בקושי גולש במחשב היא וסבתא שלי טוב לפחות נלמד בזמן הזה..

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני רוצה לחבר מפצל 5 שקעים לשקע ראשי, שמוגן בעצמו בשקע מגן ברקים\נפילות מתח. האם זה יוריד מהאפקטיביות שלו?

• 20 תגובות
    • 21.7k צפיות
  6. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי ולחבר מחלוקת קטנה בקשר לתרגיל הבא: התמונה מצורפת, וההוראה זה למצוא את התאוצה של הגוף בהנחה שהוא עומד על משטח חלק. הוא טוען שסיגמא MA=F ואז- סכום הכוחות בציר הX הוא 5N מכאן שהתאוצה היא 1m/sec^2 אני טוען שהוא לא התחשב בכוח שפועל למעלה, שהוא בעצם גורם לכך שה5N של התאוצה לצד ימין(10N-5N) צריכים למשוך 3KG ולא 5KG, ולמה זה: כי המשקל של הגוף הוא 50N, אתה מושך למעלה 20N, מכאן ש30=50-20, נחלק ב10(אמורים ב9.8 אבל בקירוב), יוצא שהמסה היא 3KG ואז ע"פ הנוסחא של סיגמאMA=F, יוצא שהתאוצה היא- 1.666m/sec^2 אז כן, יכול ליהיות שאני טועה, כי גם בספר הלימוד כתוב 1m/sec^2, אבל אני לא מבין למה אני טועה(אם אני טועה) אשמח שתבהירו את הנושא, אריאל [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. **לפני שאתם קוראים את הפוסט- אני רוצה להבהיר שבמילה אוכף אני מתכוון לכסא של האופניים, תודה** פעם זה טלפון, פעם זאת כרטיסייה אבל הפעם- האוכף של האופניים, מעניין אם נשארו תיכונים בלי גנבות במדינה הזאת למי שלא הבין, אני משתמש באופניים ככלי תחבורה כמעט לכל מקום שאני נוסע אליו, והיום, גנבו לי את הכסא ערסים (מי עוד יכול לעשות את זה?). לעזאזל עם המדינה הזאת, בהתחלה איזה פרזיט אידיוט עובר לשעון חורף מוקדם וגורם לי להזיע בבוקר כשאני רוכב, אבל מילא. עכשיו- גונבים לי אוכף שעולה 150 שקל, אבל המחיר לא משנה, זה העיקרון של ללכת 4KM מבית ספר הביתה כי לאיזה ערס מזד**ן לא מספיק האוכף שלו, ואי אפשר לרכב בלי אוכף כי בבלימה אפשר פשוט לעוף מהאופניים ולצאת די חבול/ מרוסק במקרה הרע. מה שעוד יו…

• 50 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. בעיקרון זה חשבון ראשון שלי שהולך להיות גם לצבא(מן הסתם) באיזה בנק מומלץ?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. לא מי שיצא מהפייסבוק או יצא מחשבון אחד ופתח אחר אלא נשאר באותו חשבון והוריד אותך.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. קניתי משם סיסמא עם נפח "בלתי מוגבל" לשבוע (למשלמים דרך PP) אחרי יום היא נחסמה בטענה שעברתי את המכסה ועלי לקנות סיסמא חדשה. אבל הנפח אמור להיות בלתי מוגבל. למישהו יש מושג, פיספסתי משהו בתנאים של החבילה לגבי הנפח? הורדתי אתמול כ-10 גיגה.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by yp3,

לפני מספר ימים הזמנתי דרך האינטרנט מKSP דיסק קשיח, חזר אלי נציג וניסה לשכנע אותי לקנות את המוצר מהחנות שלהם, כשאמרתי לו שאני לא מזדמן לחנות שלהם ואני רוצה שישלח לי את זה בדואר הוא אמר לי שהם לא שולחים מעבר לקו הירוק, אמרתי לו - הרי אתם שולחים דרך דואר ישראל והדואר מגיע מעבר לקו הירוק - אז מדוע שלא תשלחו לי? הוא השיב לי שזו המדיניות שלא שולחים מעבר לקו הירוק, צעקתי עליו ואמרתי שאני רוצה לדבר עם המנהל שלו, אז הוא הלך להתייעץ עם המנהל שלו, חזר ואמר לי שלא גובש עדיין נוהל לשליחה מעבר לקו הירוק, כמובן שהתפלאתי, הרי איזה נוהל מיוחד צריך למשלוח חבילות מעבר לקו הירוק? פשוט כותבים את הכתובת וזה מגיע. הוא אמר לי שאין מה לעשות, צעקתי עליו שאני אפרסם את זה ובזה הסתיימה השיחה. חבר שלי…

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by TheHungryOne,

הנה החידה: http://shingakunet.com/school/9000226898/9000283703/special/ עודכן: אם הצלחתם לפתור את זה ולהגיע לשני הסופים האפשריים, הנה עוד אחד שאהבתי: http://jayisgames.com/games/grow-island/ גם לזה יש שני סופים שונים. עודכן: הרשימה המלאה של המשחקים: http://jayisgames.com/tag/grow

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

לאחרונה חשתי ירידה קלה באיכות הראייה שלי, ולאחר בדיקה קצרה אצל אופטומטריסט - יש לי חצי מספר בשתי העיניים. קיבלתי מהאופטומטריסט הצבאי voucher לרכישת משקפיים (עד 300 ש"ח, או הvoucher+סכום שאני אשלם... אני יכול גם לקנות משקפיים ב1,000 ש"ח ופשוט לשלם עליהן 700) שתקף ב"אופטיקנה" וב"אופטיקה הלפרין" (אם מישהו יודע על עוד מקומות שאפשר, אשמח לדעת!). בקצרה - הייתי בסניף כלשהו של אופטיקה הלפרין וכמות המשקפיים הנורמליות שם(מחיר של עד 300 ש"ח) מגוחכת, וכולם כרובם משקפי נשים. המשקפיים היחסית נורמליות(וגם אלה לא היו נראות טוב במיוחד) מתחילות ב~420 ש"ח - כלומר אני אצטרך להוסיף עוד 120 ש"ח בשביל "לזכות בהן"... סכום שכחייל שמרוויח אלפי דולרים, אני לא שש להוציא. אני לא מחפש משהו מתוחכם, או …

14. מעניין איך היה נראה פורום "טכנולוגיית מידע - IT" בFXP...

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by shalomelbe,

בא לי משהו מעור, של לקוסט או ראלף לורן יכול להיות טוב

• 17 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by yonatanph,

לפני כמה שבועות שמתי לב שבב"ל הקפיצו לי את המחיר של החבילה (ציפיתי לזה כי נגמרה לי החבילה) ולכן התקשרתי אליהם ואמרתי להם שיש לי הצעה מCCC ל5מגה ב40 שח' ללא התחייבות. הם כמובן ניסו לשכנע אותי בשיחה דיי ארוכה לקחת מסלול עם התחייבות בעלות גבוה יותר - בסוף אמרתי לנציג שימור לקוחות באופן חד משעמי או שהוא משווה את ההצעה או שינתק אותי במיידי. הוא שם אותי על המתן במשך דיי הרבה זמן ובסוף חזר וסיפר לי בשימחה שהוא קיבל אישור ללהשוות את ההצעה - 40 שח' ללא התחייבות ל5 מגה. היום אני נכנס לחשבון שלי ורואה שאני משלם 46 שח'. לא כלכך הבנתי למה אז פתחתי את הפירוט וראיתי את דבר הבא: קבועים 40.02 סה"כ עסקאות למע"מ 40.02 סה"כ לפני מע"מ 40.02 מע"מ % 6.40 16 סך הכל לתשלום 46.42 כלומר שהוא נתן לי…

17. Started by webber44,

אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. דוד שלי הטיפש שהיה ילד (14) גנב פלאפון וקיבל הודאה ללא הרשאה הוא מתכנן לעבור לחו"ל. ברור לו שעם רישום פלילי הוא בחיים לא ימצא עבודה ואין לו מה לנסוע. בארץ יש על זה חסיון ואי אפשר לגלות את זה. השאלה אם בחו"ל הדברים מתנהלים אחרת. (גרמניה)

19. הי אני עובד די הרבה זמן באבטחה השבוע מתחיל ללמוד mcitp אני חושב לחפש עבודה בעבודות הנ"ל השאלה היא כמה זמן בד"כ נמשך הקורס שזכור לי שדורשים אותו לכל עבודה בתחום הזה חוץ מזה זה ישפר לי את הקורות חיים האם אני צודק? לפני חצי שנה שלחתי דרך runner וקבלתי כמה הצעות

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. Started by yossi21,

אהלן, אני מעוניין לקנות לי סקייטבורד אבל אני לא יודע מה יתאים לי. מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by shalomelbe,

אני לא יכתוב מי חושב מה, רק דעה א ו-ב. אחד חושב ש: פריקים/אימוים זה מכלול של תכונות שכוללות בן היתר: האזנה למוזיקת רוק כבד, תסרוקות מוזרות (סטייל אימו שעין אחת מכוסה), צביעת הפנים בלבן, חברות בכת השטן, מכוללי קברים, נאצים, עם פירסינג, לרוב מחברי ברית המוצצות לרוב אלה שצובעים את הפנים , לטענת דעה זו הם פריקים. דעה שנייה: שמי שכל התכונות האלה יחדיו, משמע הוא פריק. וקיום של רק אחת של התכונות נגיד צובע את הפנים, לרוב לא גורר חברות בכת שטן לדוגמא פואנטה של דעה 2: יכול להיות שאדם הוא פריק אבל זה לא בהכרח אומר שצריך להרוג אותו (אודה לכם אם תכתבו ישר דעה 1 או 2 עם מספרים שהיה יותר נוח להכריע, לאיזה דעה אתם יותר מתחברים?) וברשותכם, אני יסיים את הנושא בתמונה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by a04,

אני לפעמים חוזר אחר זמן מה לפורום, ומתקשה למצוא את כל הנושאים שפתחתי איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by shalomelbe,

אני מעוניין ללמוד שפה חדשה. אני מתלבט בין השפות האלה: גרמנית, צרפתית או איטלקית. כמובן המלצות לשפות אחרות גם באות בחשבון.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by shalomelbe,

כתוב USPS First Class Mail International

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. עלויות השליחה של EMS *מחו"ל לארץ* לא נמוכות מאלה של UPS\DHL. מה גם שEMS מסתבר לוקחים דמי טיפול לא מעטים מה שאותן חברות פרטיות לא לוקחות (להוציא מקרים של קנייה יקרה במיוחד, זה תקף לכולם). נשאלת השאלה על מה הם לוקחים דמי טיפול בסך עשרות ומאות שקלים- הרי המוצר הגיע לארץ מהר, נכון. אבל על זה שהוא הגיע ב3 ימים במקום 10 שילמתי לשולח בחו"ל - לא לדואר ישראל. אז הם מבחינתם מקבלים את החבילה לישראל ואין שום שונה בטיפול בה מאשר בסתם חבילה- לא EMS. ממש משחטת כסף, ולחשוב שחברת הדואר הממשלתית אמורה להיות החלופה הזולה לאחיותיה (המקצועיות יותר לאין שיעור) הפרטיות UPS\DHL. שלא לדבר על זה שהם משייכים את EMS לדואר שליחים (מי ביקש את זה לעזזל), שהקשר בין היום בו הם קובעים איתך ליום בו השליח מ…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים