עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AliceInChains,

נכשלתי במועד א' (גם אחרי מגן) קיבלתי 0 התחלתי להתכונן רק היום למועג ב שזה בעוד יומים שלוש....אם אני נכשל גם פה יורידי אותי שנה הבאה מחמש יחידות ל4? או שאני נשאר חמש ורק השאלון הזה נשאר חרה עד שאני אתקן אותו מתישהו?

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  2. שלום חברי פורום נכבדים נחמד לחזור לכאן מעולם המתים בתור תלמיד יב' שרוצה קריירה של איש מחשבים דרך הצבא (עתודה, קבע ומצידי עד הפנסייה להישאר בצה"ל) התחלתי להתעניין בדרישות הקבלה של אוניברסיטאות שונות וממצאי הראו שהדרישות של אוניברסיטת חולון נמוכות משאר מתחרותיה (הנתונים הם לגבי מסלול מדעי המחשב) פסיכומטרי 550, מתמטיקה ברמה של 4 יחידות עם ציון 80 פלוס ואין שום דרישה לפיזיקה 5 יח"ל השאלה שלי היא- למה הנתונים כל כך נמוכים? התואר שמבטיחים לתת שם הוא BSC, אבל עד כמה התואר מוערך בשוק העבודה? משיחות פה ושם התברר לי שאוניברסיטת חולון התחילה בתור מכללה, כיום היא נושאת שם של "מכון טכנולוגי" זה מוסיף איכשהו ליוקרה? או שהמיתוג המחודש שלה לא השפיע רבות על תכליתה והיא עדיין מכ…

• 44 תגובות
    • 5k צפיות
  3. מצאתי כאן צופר שאני רוצה: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=484&PHPSESSID=38997df5bb6567f1a1be3aea5933c62a אני יודע שזה לא חוקי להשתמש עם צופר זה. אני לא שואל איך משתמשים בזה אלא איך מחברים(לצורך ניסוי אם תרצו...). תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by Guy King,

http://www.yner.co.il אני מאמין באמת שהוא מצא שיטה לזכות בלוטו (או ב-10% לפחות ).

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  5. בלי אירועים נוצצים, יוצרת ChatGPT שחררה מתחרה ישיר לגוגל טרנסלייט. הוא נראה כמעט אותו דבר, אבל מציע יכולת עריכה שגוגל פשוט לא נותנת - וזה הופך את החיים להרבה יותר קליםלכתבה

6. אני נוסע עוד שבוע לניו יורק ל-3 ימים... ואני מת לנצל את זה. התקציב הוא 500$ בערך לבזבוזים... אני נוסע לבד, ככה שמשהו גדול (כמו מסך, רמקולים, או קונסולה נייחת) זה יהיה קצת מסורבל ובעייתי... (אחרי ניו יורק אני ממשיך למקום אחר ל-10 ימים) אז יש לכם הצעה לאיזה משהו נחמד? (יכול להיות גם כמה דברים... ) תודה לעוזרים מראש

• 56 תגובות
    • 5k צפיות
  7. היי, אז כמידי שנה, גם השנה בהתקרב ינואר משכנו קשים בישיבת צוות האתר, ולמרות שאלון כמעט ניצח וטס - יצא שאני אטוס לסקר את תערוכת CES 2011 מטעם HWzone. השנה החלטתי לתת לעצמי מתנה, ועוד לפני התערוכה השנתית בלאס וגאס, לטוס לטיול קצר בחוף המערבי, כמה ימים בסאן פרנסיסקו, יומיים על כביש 1 שאמור להיות יפיפה בדרך ל-LA, שם עוד יומיים אצל משפחה רחוקה - ויאללה להשקת ה-Sendy Bridge. כמובן שלא לקחתי בחשבון שהטיסה שלי (עם דלתא) עוברת בניו יורק, וניו יורק לא ממש אוהבת כרגע מבקרים שמגיעים בטיסות... כמובן שנחתנו באיחור, פיספסתי את הקונקשיין שלי (שבכלל גיליתי אחרי זה שהתבטל), ולקח להם 5 שעות למצוא לי טיסה אחרת - שאני רק StandBy בה... טוב, כרגיל איתי קיוויתי לטוב, ואמרתי ננצל את ה-12 ש…

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by ^DaRk-MiNd^,

לאחר כל דיוני הצחוק על ערוץ הקניות צריך גם פריט חובה של זה במחשב - סרטון של 3 דקות (ב3 מגה! כמה טוב שיש DIVX) המפרט את ההרמוניה והמהירות שהמחשב הנ"ל פועל וכמובן במחיר הכי טוב הסרטון הוא קובץ AVI מקודד בDIVX (להוריד בwww.divx.com) אשר נתפס בעזרת אפשרות הVIVO של הכרטיס מסך שלי. האיכות לא משהו כי קיבצתי את זה חזק על מנת שיהיה אפשר להוריד מהר http://members.lycos.co.uk/darom/arutz.avi או מכאן (לא תצליחו להסתכל ישר מהאינטרנט, תורידו את זה) (יכול להיות שבשלב מסויים תגמר ההגבלת ההורדה מהשרת אז אם זה לא פועל תנסו מחר) מומלץ !

• 52 תגובות
    • 5k צפיות
  9. Started by IG,

אהלן לכולם. מעניין אותי לדעת איזה יצרני רכב כדאיים יותר מבחינת טיפולים (עלות טיפול, עלות חלקי חילוף וכמות טיפולים), זמינות מוסכים מורשים וביטוח, ברכבים מלפני 7~10 שנים מהחברות (ודגם לדוגמא): סיאט (איביזה...), סקודה (פאביה...), פולסוואגן (פולו...), או של חברה אחרת באיכות דומה...

• 22 תגובות
    • 5k צפיות
  10. במקרה תפסתי את זה... האם אפשר לחבר חיבור ישיר למחשב ;D(מקווה שכן...,חוסך כרטיס טלוויזיה ובלאגן!). לא מצאתי על זה שום דבר במדריך,ד"א זה חיבור USB סטנדרטי לחלוטין.

• 14 תגובות
    • 5k צפיות
  11. בוקר טוב. התיכנון שלי הוא ללכת ללמוד בג'ון ברייס בעתיד שהולך ומתקרב. אני חסכתי הרבה כסף ואני מרגישה שככל שאני מתקרבת לנושא הזה, אני מרגישה שאני לא באמת יודעת מה ללמוד, כיוון שאני לא יודעת מה כל נושא אומר. אני יודעת שזה מחשבים, אבל אני לא יודעת נקודתי מה אני רוצה. אני אשמח אם תסבירו לי בקצרה מה כל דבר אומר, כדי שאוכל טיפה להבהיר את הדברים ואולי אפילו לבחור ולהתחיל לשאוף ללמוד את זה. למשל, דוגמא, אם אבחר ללמוד בדיקות תוכנה והבטחת איכות, ברגע שאצא לעבוד בזה, מה העבודה הזאת תכלול? כלומר, מה אעשה בה? לזה אני מתכוונת. אז אשמח לקבל, באמת בקצרה רק כדי לקבל קצת מושג על הדברים הבאים: רשתות, אבטחת מידע, תכנות [JAVA וכל המושגים האלה], בדיקות תוכנה והבטחת איכות. למשל הדברים שהוצאתי מה…

• 63 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by IG,

המשחק יתבצע ע"י כתיבה של שורה משיר (3 מילים לפחות) ונסיונות של אנשים להגיד מה שם השיר ומי המבצע (המקורי) * נא לא לתת "חידה" חדשה לפני שנפתרה הקודמת ** לא להשתמש בגוגל! מי שמרמה מנייק. אני אתחיל במשהו קל: But nothing ever happens and I wonder בהצלחה

• 39 תגובות
    • 5k צפיות
  13. Started by Iko89,

האם מישהו מכיר חנות הידרו (דברים כמו אדמה, תאורה, דשן מערכות השקיה וכאלה לצמחים) בחיפה ?

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by danieln9,

אני בן 14 ושמתי לב בזמן האחרון שהרבה כאן ליקראת הבגרויות שלהם ויש אפילו שגמרו צבא אז אני מעוניין לדעת מה הגיל המומצע(חישוב שאני אחשב)

• 69 תגובות
    • 5k צפיות
  15. Started by yair_gobani,

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי רציתי לדעת אם המנוע של המכונית PORSCHE 911 GT2 נימצא מאחורה? ואם כן,האם אפשר להעבירו לקדימה? ולמה הוא נמצא מאחור, האם יש סיבה מוצדקת לקח? כאן יש לינק לדגם המכונית בתודה מראש Install

• 72 תגובות
    • 5k צפיות
  17. -------------------------------------------------------------------- Tech Support: "I need you to right-click on the Open Desktop." Customer "Ok." Tech Support: "Did you get a pop-up menu?" Customer: "No." Tech Support: "Ok. Right click again. Do you see a pop-up menu?" Customer "No." Tech Support:: "Ok, sir. Can you tell me what you have done up until this point?" Customer: "Sure, you told me to write 'click' and I wrote 'click'." -------------------------------------------------------------------- Customer: "I received the software update you sent, but I am still getting the same error message." Tech Support:: "Did you install the update?" Customer: "No. Oh, am I suppos…

• 62 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by IG,

סעמק! העכבר שלי כל כך חם שאני קושי יכול להחזיק אותו. מישהו יודע באיזה טמפ' העכבר יכול לשרוד? (עכבר לוג'יטק פשוט... שכחתי את הדגם)

• 61 תגובות
    • 5k צפיות
  19. זה של ביטורנט, אשמח לשמוע תגובות.. http://www.esooti.com

• 14 תגובות
    • 5k צפיות
  20. אני שואל את השאלה בכל הרצינות

• 66 תגובות
    • 5k צפיות
  21. איזה עדה זאת אלפרון? (יש לי התערבות עם חבר) רק למי שבאמת יודע

• 16 תגובות
    • 5k צפיות
  22. אם עד עכשיו השתמשתם באנטיוירוסים החינמיים של AVG או AVAST או microsoft security essentials, הגיע הזמן להחליף אותם. צ'ק פוינט פתחו את האנטיוירוס שלהם (טוב לא בדיוק שלהם, אבל בלי ספויילרים) להורדה חינם. הפרטים המלאים כאן http://www.turovsky.co.il/2012/06/check-point-zone-alarm.html

• 36 תגובות
    • 5k צפיות
  23. Started by shloosh,

אני מחפש את הפסוק מהתנ"ך שסמאול אל ג'קסון אומר כמה פעמים בסרט...בהתחלה לפני שהו הורג את הבחור, ובסוף בקטע במסעדה עם הגנבים זה משהו ביחזקאל.... תודה לעוזרים!!

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by Dark Respect,

איזה סיבות הצבא יקבל בשביל לדחות גיוס בכמה חודשים ? קבלתי צו גיוס לחודשיים אחרי סיום הלימודים שלי והייתי רוצה קצת יותר זמן איכות

• 26 תגובות
    • 5k צפיות
  25. Started by SuicideSilence,

שלום , לאחרונה אני ועוד חבר חושבים להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים . אין לי תעודות ולא למדנו לזה .. אבל זה דיי בולשיט אין פה באמת מה לדעת . רוב התקלות שאני מטפל בהם מסתכמות בפירמוט , החלפת ספק , ניקוי וירוס ... וכל מיני דברים פשוטים יחסית . גם בדברים המסובכים יותר אנחנו נוכל לטפל בזה , לא זאת הבעיה . אבל אין לנו מושג מאיפה להתחיל , האם לפתוח עסק פטור ממס ? איך לצבור לקוחות ? מה המחירים שלוקחים ? האם לקחת את המחשב הבית או לטפל בבית הלקוח ? וגם איך זה מסתדר כל התוכנות הפרוצות ? נגיד להתקין וינדוס פרוץ ,זה משהו שצריכים להביא עליו חשבונית ? בכללי איך כל הסידור של התוכנות הפרוצות הולכות מול לקוחות ? . עם כל הדפרים שיש במקצוע הזה(בלי לפגוע בטכנאים המוכשרים) ויש הרבה . אנחנו…

• 8 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים