כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
אז אחרי שגיליתי שהנעלי טיולים הישנות שלי כבר די לוחצות וגם לא סקסיות במיוחד, החלטתי לקנות נעלי טיולים חדשות, מעור הפעם. הסוג האהוב עליי הוא מעור הפוך- אבל אמא שלי אומרת שמכל שריטה קטנה זה יכול ממש להתלכלך ולהפגם ושקשה עד בלתי אפשרי לנקות אותן. אני לא רוצה שתוך חודש וטיול אחד או שניים הנעליים שלי יראו כאילו שמצאתי אותן בזבל ליד דיסק של טוקיו הוטל, ואני רוצה לדעת אם עור הפוך באמת נעשה מגעיל שרוט ודהוי אחרי כל כך קצת זמן ומגע, ואם כן, איך אפשר לשחזר אותו כדי שייראה כמו שצריך. אני מתכוון לקנות נעלי טיולים של CATERPILLAR אגב. לא משהו ממש רציני במחיר מופרז לטפס על האוורסט, אלא משהו שיתאים לי למסלולים בארץ(אני מדריך בנוער העובד והלומד ועושה הרבה מסלולים בסגנון) בתודה, רן
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אז סוף סוף הוצאתי רשיון והתחלתי לעבוד ויכול להיות נחמד לקנות לעצמי אוטו קטן .. חשוב שיהיה חסכוני זריז בטיחותי ויציב לא בעייתי (שלא יכנס למוסך כל חודש) ואם כן, חלפים זולים בדקתי קצת וחשבתי על פולו 1.4 הדגם עם ה100 כ"ס .. יש למישהו חוות דעת עליו או על מכוניות דומות ?
-
- 30 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
אוקי אז דבר ראשון אני רק יגיד שהודעה הועלתה לכללי ולא למפרטים לניידים בגלל שאני עוד לא מחפש משהו ספציפי. עכשיו ככה נרשמתי לעתודה ואז קפץ לי לראש שלהרבה סטודנטים יש לפטופ. עכשיו מגניב הכל סבבה אבל השאלה האם זה באמת שווה את עצמו? כאילו אני היום לומד בבית ספר אז נכון שזה שונה לגמרי אבל עדיין הבסיס אותו הדבר ויש לי מחברות והכל זורם מצויין. כמה שימוש באמת יהיה לי עם לפטופ? אני לא יודע כמה סטודנטים יש פה אבל אם יש כאלה שיכולים באמת לכתוב לי מניסיון זה מאוד יעזור. עכשיו בהנחה שהחלטתי לקנות אז 2 שאלות קטנות. 1. המחשבים של apple יפים ומגניבים לי האם יש משמעות לעבוד עם מערכת הפעלה של מיקרוסופט? או שגם הסאפרי או מה שהם לא עובדים עליו יהיה טוב (בהנחה שהתקנתי באמת אופיס של מיקר…
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
אני בן 17 והזרימה של הכסף איטית מדי. אני מחפש דרך להכפיל/להשליש את הכסף שלי במעט זמן. מה הדרכים הכי טובות שיש? חשבתי על השקעה באינטרנט, אבל זה גם מסוכן וגם לטווח ארוך מדי. בורסה אי אפשר. הרעיון היחיד שעולה לי בראש זה פוקר באינטרנט.. ולגבי זה יש לי שאלה אני יכול להשתמש בכרטיס אשראי שלי, למרות שהאתר בחו"ל? אני חושב שצריך כרטיס אשראי בינלאומי, אבל בגיל 17 אפשר להוציא כזה? יש רעיון אחר? ונצא מנקודת הנחה שיש לי 1,500-2,000 ש"ח כנראה שזה לא היה ברור, אני כן עובד, בגלל זה רשמתי "הזרימה של הכסף איטית מדי". אני צריך להגיע לכמה אלפים טובים עד סוף החופש
-
- 66 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. התיכנון שלי הוא ללכת ללמוד בג'ון ברייס בעתיד שהולך ומתקרב. אני חסכתי הרבה כסף ואני מרגישה שככל שאני מתקרבת לנושא הזה, אני מרגישה שאני לא באמת יודעת מה ללמוד, כיוון שאני לא יודעת מה כל נושא אומר. אני יודעת שזה מחשבים, אבל אני לא יודעת נקודתי מה אני רוצה. אני אשמח אם תסבירו לי בקצרה מה כל דבר אומר, כדי שאוכל טיפה להבהיר את הדברים ואולי אפילו לבחור ולהתחיל לשאוף ללמוד את זה. למשל, דוגמא, אם אבחר ללמוד בדיקות תוכנה והבטחת איכות, ברגע שאצא לעבוד בזה, מה העבודה הזאת תכלול? כלומר, מה אעשה בה? לזה אני מתכוונת. אז אשמח לקבל, באמת בקצרה רק כדי לקבל קצת מושג על הדברים הבאים: רשתות, אבטחת מידע, תכנות [JAVA וכל המושגים האלה], בדיקות תוכנה והבטחת איכות. למשל הדברים שהוצאתי מה…
-
- 63 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
כמו שבוודאי ידוע לכל משתמש פרימיום(אך לא למי שרוצה להצטרף,כי זה משהו שראפידשר מסתירים באותיות המאוד קטנות),יש בראפידשר מגבלת תעבורה,שזה בעצם הגבלה של כמות הג'יגות שאפשר להוריד. עד לפני כמה ימים,מגבלת התעבורה הזאת הייתה 10 ג'יגה ליום,והיה אפשר לצבור ככה עד 50 ג'יגה אם לא מנצלים את כל התעבורה. אבל לפני יומיים זה השתנה. מעכשיו זה לא תעבורה יומית,אלא חודשים של 80 ג'יגה,שזה בעצם 2.66 ג'יגה ביום. אולי זה נשמע הרבה בהתחלה,אבל כשמורידים זה ממש ממש לא... רק רציתי לכתוב את זה כאן כדי שתוכלו לדעת על השינויים האלה שקורים פתאום בראפידשר...שהם פתאום מחליטים להגביל ככה את התעבורה לתעבורה כל כך קטנה...
-
- 49 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בחדר שלי אין ביכלל קליטה בפאלפון! זה מה זה מעצבן!!! מה אני יכול לעשות בישביל שיהיה לי קליטה? (יש איזה סיכוי ליתקוע בפאלא אנתנה של איזה רדיו? ???) אגב מדובר ב אלפא פי (זיין) 8
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
קבלו בחינם מנוי Pro מקיף הכולל שימוש בלתי מוגבל בכל מודלי ה-AI המתקדמים כמו GPT-5 (כולל מודל ה-Thinking), Gemini 2.5 Pro, ו-Claude Sonnet 4, העלאת קבצים ללא הגבלה, וגישה לדפדפן ה-AI שלה, Comet - שווי ההטבה: 200 דולרלכתבה
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רבותיי, אשמח אם 'תשפכו' לי קצת אור על התעלומה: מה זה לעזאזל?! תודה.
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני נוסע עוד שבוע לניו יורק ל-3 ימים... ואני מת לנצל את זה. התקציב הוא 500$ בערך לבזבוזים... אני נוסע לבד, ככה שמשהו גדול (כמו מסך, רמקולים, או קונסולה נייחת) זה יהיה קצת מסורבל ובעייתי... (אחרי ניו יורק אני ממשיך למקום אחר ל-10 ימים) אז יש לכם הצעה לאיזה משהו נחמד? (יכול להיות גם כמה דברים... ) תודה לעוזרים מראש
-
- 56 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-8117,00.html רק אני מוצא בזה משהו משעשע?
-
- 21 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם יש אפשרות לברר זמני טיסות נכנסות של שדה התעופה בן-גוריון ? אם יש אתר או מקור מידע אחר ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כמו שכולם יודעים, עידן נחום הלך לעולמו לפי כחודש וחצי. שמעתי עליו הרבה דברים, כמו למשל שהיה אדם נפלא ועזר לכולם תמיד. ואחד הדברים שסיקרנו אותי מאוד, היה שלפי מה שאומרים, עידן זכרו לברכה, היה אדם עם ידע רב בתחום המחשבים. רציתי לדעת קצת פרטים, אם אפשר. מי הוא היה? במה הוא עסק? איך הוא התחיל את דרכו? סיבת המוות? אולי מישהו הרעיל אותו? ועוד הרבה דברים שאנשים רוצים לדעת על עידן(אתם מוזמנים לשאול אם יש לכם שאלה אל משתמשי הפורום) אני יודע שיש לא מעט אנשים בפורום שהכירו אותו אישית, הייתי רוצה לקבל קצת פרטים עליו. אלו השאלות שיש לי בינתיים, אני אערוך את הנושא אם יהיו לי עוד שאלות..כל מי שרוצה מוזמן גם לשאול שאלות! תודה לעונים. אני מקווה שתתיחסו לנושא זה ברצינות! מני ח…
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בינתיים אני מתגלח עם Mach 3 ואני לא ממש מרוצה. אני אקנה מכונה עד 350 ש"ח ואני צריך, את עזרתכם. בינתיים חשבתי על זאת: http://www.netactive.co.il/product.php?item=1911&cat=189 תודה מראש!
-
- 43 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
איזה סוג רישיון צריך בשביל לנהוג על האמר צבאי?
-
- 12 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
כששמעתי איזו הרצאה ממישהו שאחראי על משהו שאני לא זוכר בצבא שמעתי שבצבא אני אהיה קודם כל במה שאני רוצה (בתנאי שאני עוד בדרישות כמובן, אם יש דרישות) והצבא לא יכריח אותי להיות במשהו שאני לא רוצה ושמעתי ממספר אנשים אחרים שזה מה שאומרים, אבל בפועל, אני אהיה במה שהצבא רוצה שאני אהיה ולפי מה שהבנתי הם ממש רוצים קרביים מה אתם אומרים? אני כמעט בטוח שיש לי פרופיל מספיק לקרבי, אבל אני לא רוצה להיות קרבי חושבים שיכריחו אותי? איך היה במקרה שלכם? איל.
-
- 30 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לאקדח.. סתם מעניין אותי לדעת...
-
- 59 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה ממש גורלית אני חושב שאני יכול לקרוא לזה כך. האם כדאי לעשות את המסלול של ההנדסאי? הקדים ואציין שהתקבלתי לכל החיילות במסלול הפרוייקטורה (מודיעין,תקשוב,ח"א).. ויתרתי כבר על ח"א ועל תקשוב, מסיבות שלי ואני שלם איתם. בקשר למודיעין הבצפר הודיע לי שהתקבלתי בטוח, אבל אין לי אפשרות לברר את היחידה. עכשיו השאלה היא האם להמשיך עם המסלול ולסיים את היג' ולהתחיל עכשיו ישר את היד' ? זאת ממש דילמה בשבילי, כי התכנון היה להכנס ליג' רק בשביל להתקבל לבסמ"ח ולא התקבלתי, אני נמצא ברזרבה מה שזה לא יהיה, אבל זה לא. אז המטרה שאיתה באתי כבר לא ממש קיימת. בנוסף צריך לזכור שיד' זה עוד שנה מלאה, ויש להוסיף את הקבע של השנתיים של המסלול של הפרוייקטנט. יש עוד סיבות שמהם אני חושש …
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
-
שלום חברי פורום נכבדים נחמד לחזור לכאן מעולם המתים בתור תלמיד יב' שרוצה קריירה של איש מחשבים דרך הצבא (עתודה, קבע ומצידי עד הפנסייה להישאר בצה"ל) התחלתי להתעניין בדרישות הקבלה של אוניברסיטאות שונות וממצאי הראו שהדרישות של אוניברסיטת חולון נמוכות משאר מתחרותיה (הנתונים הם לגבי מסלול מדעי המחשב) פסיכומטרי 550, מתמטיקה ברמה של 4 יחידות עם ציון 80 פלוס ואין שום דרישה לפיזיקה 5 יח"ל השאלה שלי היא- למה הנתונים כל כך נמוכים? התואר שמבטיחים לתת שם הוא BSC, אבל עד כמה התואר מוערך בשוק העבודה? משיחות פה ושם התברר לי שאוניברסיטת חולון התחילה בתור מכללה, כיום היא נושאת שם של "מכון טכנולוגי" זה מוסיף איכשהו ליוקרה? או שהמיתוג המחודש שלה לא השפיע רבות על תכליתה והיא עדיין מכ…
-
- 44 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
איפה עדיף לרוץ על המדרכה או על הכביש?
-
- 70 תגובות
- 5.1k צפיות
-