כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי ביום העצמאות לוח אם ומעבד מTMS במשלוח עד הבית בגוביינא. אני מחכה כבר ארבעה ימים (שלושה ימי עבודה אם להיות קטנוניים) והם עדיין לא טרחו לבצע את ההזמנה!!! כמה זמן עוד יקח להם?? כשקניתי מפוקס פיסי ביום חמישי בשעה 17:00, כבר ב9 בבוקר למחרת קיבלתי אותו (לא מצפה למהירות כזאת, אבל בסדר, עבר הרבה זמן....) תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכם חברים, רוצה לשתף אתכם במשהו שבטח שמעתם פה הרבה, אני אני בכל זאת מרגיש צורך.. אז ככה, אני בן 22, כל החיים שלי זה עבודה, אין לי חברה וקשר רציני לא היה לי, גם אין לי חברים אפשר להגיד, חבר או שניים שאיתם אני שומר על קשר ונפגשים פעם ב.. כשמשעמם להם. יכול להיות שזה באשמתי, אנערף..אני לא טיפוס שאוהב את הפלאפון, כנראה לא שמרתי על מספיק קשר..כי חברותי אני כן, אין בעיות אינטראקציה או משהו, אוהב יותר לדבר עם אנשים במציאות. מצד שני אני אוהב את השקט שלי, מספיק לי כמה חברים קרובים וזהו..לא איזה חמולה כמו שכולם אוהבים שמתקשרים אחד לשני כל היום והאוזן לא יורדת מהטלפון. כל בחורה שמוצאת חן בעיני פשוט עושה לי שיתוק ברגע שמגיע שלב ה - "לשבור את הקרח" , לדבר איתן ממש אין בעיה ו…
-
- 58 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון כבר אי אפשר להתחמק מזה.. בכל מקום יש פרסומות שקופצות ישר אחרי שלוחצים על קישורים. מה אפשר לעשות נגד זה? אני עם כרום וABP מותקן. יש פתרון לפרסומות המציקות האלו?
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי חברה...אוטוטו בת 20 מה אתם מצעים לעשות? יש מספר דברים שניתן לעשות... 1) צניחה...(איפה זה ממש יקר...) 2) מסעדה(נדוש) 3)לקנות לה אופניים 4) לזרוק אותה ולחסוך את הכסף 5)לעשות לה משהו מיוחד...(מה\איך\למה)
-
- 64 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
איזה סוג רישיון צריך בשביל לנהוג על האמר צבאי?
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
שירים שאני אוהב (רק בעברית הפעם אם לא אכפת לכם) משינה- רכבת לילה לקהיר איפה הילד- מישהו שומע אותי מוניקה סקס- מכה אפורה משינה- אחכה לך בשדות חמי רודנר- גאולה
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הייתי רוצה לרכוש משם כמה מוצרים , והייתי רוצה לשמוע מהחברים בפורום מה יש להם לספר על החברה הזאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לנו ביחידה מחשבים שחורים של IBM. נגיד אני מנתק את המחשב מהרשת של צה"ל, מנתק את הכונן הקשיח ומחבר כונן קשיח מהבית עם XP. זה יעבוד? אוכל לשחק במשחקים על המחשב? זה די דחוף כי אני סוגר שבת.
-
- 24 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
שלום ראיתי לפני כמה זמן בערוץ היסטוריה משהו על אזור 51 שאיש אחד עבד שם ופיטרו אותו אז הוא אמר שיש שם חללית חיזרים אמיתית אז מה זה אמיתי או שזה בולשיט וכל הקטע של החיזרים זה מעניין אז אם למישהו יש משהו על חיזרים כתבות או משהו שהוא שמה תפרסמו את זה פה מקווה להרבה תגובות
-
- 62 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בואו נדבר יותר עברית . אולי נבין אחד את השני יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אנחנו עושים סיבוב מכוניות לסיום הלימודים, תנו רעיונות יצירתיים מה לעשות. תודה.
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אוקי, אחרי ציפייה באמת גדולה לסרט, יצאתי ממנו מאוד מאוכזב. אני לא אתעמק יותר מידי בפרטי הסרט.. אבל היו כמה דברים שלא היו מובנים לי; קודם כל, אחרי שהם עשו שלום כשהנביאה אמרה "מה עם אלה שרוצים החוצה" והאדריכל השיב בזה שיוציא אותם, למי היא התכוונה ? לכלל האנשים המחוברים למטריקס או רק לציון. ניאו מת ? איך לניאו היה את הכוח להרוס את כל המכונות בעולם האמיתי ? איך הוא ראה ? עד כמה שהבנתי "הנשמה" שלו היתה מחוברת למקור וכך היה לו את הכוח גם במטריקס וגם מחוצה לה. אך איך "הנשמה" שלו היתה מחוברת לשם ??? מה זה בעצם סמית' ? מעין וירוס ? זה כל כך קשה למחוק אותו שהם היו צריכים את ניאו בשביל זה ? הממ.. זהו לבינתיים P:
-
- 86 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות כיריים קרמיות עם 2 גופי חימום. אני צריך רק כאלה שעובדים על חשמל ולא גז. למישהו יש מידע בנוגע לזה?
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם! זוגתי ואני החלטנו להיפטר מהליסינג היקר ובמקומו לקנות מכונית יד 2. אנחנו חושבים על מכונית סופרמיני אוטומטית עד 60000 ש"ח. אנחנו צריכים אותה רק לנסיעות קצרות יחסית (ת"א-הרצליה ביום יום, פעם בשבוע-שבועיים לכפר סבא ופעם בהרבה זמן נסיעות ארוכות). הייתה לנו בעבר יונדאי I10 והיה הייתה יחסית קטנה ולא כל כך נוחה, ובגלל זה אנחנו מעדיפים סופרמיני ולא מיני. חשבנו על יונדאי I20 או דייהטסו סיריון, הבעיה היא שאנחנו לא מבינים ממש בתחום ככה שאין לנו מושג מה לחפש. כמובן הדרישות הסטנדרטיות שהמכונית תהיה נוחה, בטיחותית וחסכונית בדלק. תודה לעוזרים!
-
- 34 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ממש משעמם לי בזמן האחרון במחשב ,יש לכם הצעות מה אפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
תראו באיזו יבשת נמצאת תאילנד על פי ישראייר [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
מחר ההורים שלי טסים לבולגריה , לוורנה. עכשיו מישהו יודע אם מוכרים שם נגני מוזיקה או ווידאו או ציוד למחשב או כל דבר מעניין.... מי שעור מלך
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, ראיתי היום אשכול של מישהו שפורסם לפני שנה על אותו הנושא אז הבנתי שזה הפורום הנכון לשאול את זה, אם לא אני מקווה שתתחשבו בעובדה שאני חדשה,ותעבירו את האשכול למקום הנכון ולא תתנו לי אזהרה. אוקיי השאלה שלי זה האם זה אפשרי לקנות משהו דרך EBAY עם ISRACARD? שמעתי משהו על האתר ISRACARD WEB לינק: http://www.isracard.co.il/Pages/IsracardWebArticle.aspx?PageID=1191&mp=4,48,1183,1191 אמרו לי שאיכשהו אפשר לקנות את זה דרך שם, לא ממש הבנתי איך.. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הסבר קצר, תודה רבה מראש לעוזרים נ.ב. יש לכם פה בעיה רצינית עם ה LOG IN
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
וואלה אנשים לפני יומים החלטתי שאני עושה לזה סוף ! אני מעיף תסיאס המעפן הזה שגזל לי 4 שנים מהחיים וגרם לי להיות תקוע בבית וככה לריב עם המשפחה ולדפוק תלימודים ! מחקתי הכול !!! וזהו לא השארתי לזה זכר ! אתמול היה לי די קשה לא לשחק וכול הזמן חשבתי על זה אבל וואלה היום היה סבבה :\ תמיד לא האמנתי למי שאמר שזה באמת דופק תחיים ואמרתי bull shit אבל אחרי שבאמת מתחילים לחשוב על זה רואים שזה סה''ב משחק מחשב מפגר שגורם לך להשאר בבית כמו תפוח אדמה ולא לעשות כלום ! מה אתם חושבים על זה?
-
- 86 תגובות
- 4.8k צפיות
-