עבור לתוכן

רכישה קבוצתית ל-1070, יש מי שימכור - מארגן קבוצה. (סטטוס - 6 נרשמו)

Featured Replies

פורסם

בכל אופן בהקשר של הקנייה הקבוצתית הבחור/ה שפנה/תה אליי, נא לשים לב שהמחירים השתנו ( לטובה:P). ואם יש לכם סבלנות אני מאמין שהמחירים ירדו עוד טיפה :)

• תגובות 297
  • צפיות 67.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך אני רואה שאני מקבל על הראש מהבוס שלי מחר :) חחחח

פורסם

לך מחר לעבודה עם קסדה ושחפ"ץ. :D  

פורסם

חחחח המזל שלי שיש לי חזות מאיימת בגלל הגודל שלי :)  עדיין 186 ס"מ של הר אדם :)

פורסם

סבבה אז רק קסדה :D 

כי שחפ"ץ במידה שלך לא קל להשיג חחח

אגב @leahd3, שאלה לא קשורה כל כך אבל אם כבר אז כבר.. (מקווה שזה לא עובר על שום חוק)

מרכז השירות שיש לכם באשדוד, גם מוכר? או קיים רק לאיסוף, כי זה מטר וחצי מהבית שלי :D (אני יודע לפי הכתובת) 

פורסם

רק שירות..

אבל יש משלוחים אם אתה צריך...( מקווה שלא עובר על חוק גם כן, אבל שאלת:P)

פורסם

חרם צרכנים. ייבשו להם תתחת עד שיורידו מחירים. 

פורסם

אתה מוזמן להפסיק לזהם את הפורום עם הודעות מיותרות כאלו^

בניגוד לאחרים שיכולים לסבול את ההודעות שלך, אני פשוט ארחיק אותך להבא.

פורסם
ציטוט של djelectric

אתה מוזמן להפסיק לזהם את הפורום עם הודעות מיותרות כאלו^

בניגוד לאחרים שיכולים לסבול את ההודעות שלך, אני פשוט ארחיק אותך להבא.

זו דעתי, אתה לא יכול להרחיק אותי כי אני חושב אחרת ממך. 

פורסם

בתנאי שמחכים לירידת מחירים. אני גם בפנים.

פורסם

אני גם עוקב אחרי הת'רד. מקווה מאוד שתמתינו עם הרכישה הזו עד שירדו המחירים לטווח הנכון ונוכל כולנו לרכוש כרטיס טוב במחיר טוב, זו כל הפואנטה ב 1070 לא?

פורסם

בכל מקרה תתארגנו על רכישה :) TMS תחייב למחיר הכל משתלם

מיכאל סלח לי מראש ( הכוונה לעובד סטארט) :)

פורסם

לגבי המחיר של founder edition

449.99*1.17*3.8650=2034.87

כלומר המחיר בארץ כולל מע"מ הינו 2034 שקלים(אני לא יודע אם זה צריך לכלול מכס או לא)

אז איך אנשים מצפים שהמחיר ירד לאזור הזה? זה הזוי. אכן המחיר גבוהה אבל לא נראה לי כלכך מוגזם .

פורסם
  • מחבר

אין לי מילים אחרות מלבד גועל נפש מכמות האנשים שבוחרים לפזר פה מילים רעילות והטחת עלבונות.

אם אתם לא מרוצים מהמחירים שיש פה בארץ, פשוט אל תכתבו את זה, יותר טוב, תסתמו את הפה שלכם.

בעלי חנויות פה צריכים להרוויח גם אחרי כל השחיטה שעושים להם במכס. אם אני יכול להוסיף 200-300 שקל ולתת פרנסה לחנויות ששייכות לזן הנדיר של חומרת עילית, לקבל על זה אחריות ומענה לתקלות חומרה, אני מעדיף את זה. כל מי שאי פעם התנסה בהזמנת חומרה מחו'ל יודע יפה מאוד שההפרש בין המחיר שהולך בארץ לבין המחיר שמשלמים בפועל על המוצר מחו'ל הוא די נמוך, ובהרבה מקרים פשוט לא שווה לחסוך 200 שקל.

מה אתם בדיוק מנסים לעשות בזה שאתם מתנהגים כמו הישראלי המכוער? לגמור את הענף הזה? לידיעתכם, יש מעט מאוד מעבדות בארץ שמסוגלות לטפל בחומרת עילית, רוב החנויות פשוט לא יודעות מה לעשות עם המחשבים שלכם.

אז די עם זה, באמת.

אם אתם לא מעוניינים לקנות, פשוט תסתמו. אל תגיבו על זה. 

מצטער על המילים הקשות, זה פשוט מרתיח אותי.

פורסם

^אה אז הישראלי המכוער הוא זה שמנסה לקבל מחירים שפויים? אוקיי הבנו.

ואני דווקא חושב שהמכוער האמתי הוא היבואן שדופק מחירים גבוהים בצורה קיצונית כי הוא יודע שיהיו "פריירים" שיקנו.

אם ככה בוא נשלים עם מחירי הדירות ההזויים.. כי אחרת נתנהג כמו הישראלי המכוער.

בוא גם נשלים עם סל הקניות היקר בסופר, כי הבעלים של הסופר רוצה סה"כ להתפרנס בכבוד.

הרבה מהדעות פה מתייחסות למחיר הסופר גבוה ההתחלתי והן צודקות, ולא למחיר לאחר ההתייצבות, אז אני לא מבין על מה אתה מתרעם פה בדיוק.

אני לא מצדיק את הקריאה לחרם צרכני, אבל מנגד גם לא בדיוק רואה עין בעין עם היבואנים לגבי המחירים.

ובלי שום קשר, התייחסת לעיסוק בחומרת "עילית" כאילו מדובר בטיפול באורניום, אפשר לחשוב.. אני אישית לא רואה שום הבדל בין עיסוק בכרטיסי low end (או כל חומרה אחרת) לבין high end, ואם מעבדה לא יודעת להתעסק עם חומרה שכזאת, אז חבל שהיא קיימת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים