עבור לתוכן

תעשו טובה כשאתם הולכים לקלפי במרץ 2015...

Featured Replies

פורסם
במילה אחת: אופי. יכולים להיות אנשים מוכשרים מאוד כל אחד בתחומם וזה עדיין לא הופך אותם למנהיגים. לראש הממשלה יש אופי כזה. גם לבנט. אני לא רואה אף אחד נוסף בפוליטיקה כרגע.

רק להבהיר - זה שלאדם יש אופי של מנהיג לא הופך אותו למנהיג טוב, זה רק מכניס אותו לקטגוריה.

סתם מעניין

עד כמה אתה מכיר נניח את הרצוג בשביל לקבוע שאין לו אופי מתאים?

• תגובות 829
  • צפיות 194.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
1.הוא הודה שטעה
מקבל.
2.החקירה היתה על כספים שהגיעו לברק, בשום שלב לא היה חשד/נטען שהרצוג נהנה מכספים כאלו או אחרים.
ידוע.
בקשר לישראל היום, זה ויכוח למקום אחר - להזכירך על הצעת החוק הזאת חתומים גם ישראל ביתנו והבית היהודי.
וגם עליהם זה לא אומר שום דבר טוב. על שרת המשפטים - על אחת כמה וכמה.
פורסם

QttP מדובר בספקולציה. פרס אמר את זה ואולי האמין בזה מה אומר שזה מה שהוא היה עושה בתור ראש ממשלה?

גם בינימין נתניהו אמר שהוא "ימוטט את שלטון חמאס" אז אמר.

אין לי בעיה עם קמפיין הבחירות הספציפי הזה. יש לי בעיה עם המהות של דרך הפעולה של ביבי. היא לא השתנתה מאז תפחיד את הציבור ותעשה מה שצריך כדי לשמור על הכסא גם אם זה אומר לא לעשות כלום.

בניגוד לדעת של קודמי זה לדעתי ממש לא "אופי של מנהיג".

לגבי שאר הדברים עומרי הגיב.

פורסם
QttP מדובר בספקולציה. פרס אמר את זה ואולי האמין בזה מה אומר שזה מה שהוא היה עושה בתור ראש ממשלה?

גם בינימין נתניהו אמר שהוא "ימוטט את שלטון חמאס" אז אמר.

השוואה מגוחכת. אם בתור ראש ממשלה הוא לא היה עושה את מה שהוא מאמין בו, הוא לא יכול להחשב למנהיג. במקרה של ביבי, למוטט את שלטון החמאס זה משהו שהוא כן מנסה לעשות, זה לא דבר קל. לחלק את ירושלים? קלי קלות.

פורסם

מה זה משנה מה פרס היה עושה או לא? הוא מתמודד?

פורסם

קצת מצחיק שעכשיו יש לנו שני נשיאים.

הנשיא של השמאל, והנשיא של המרכז. :lol:

פורסם

האמת שהרשימה של העבודה פשוט מעולה מבחינתם, היא מתאימה בול לאג'נדה שהם הולכים לרוץ איתה בבחירות האלה.

פורסם

לא ידעתי שיש להם אג'נדה.

חשבתי שהם מיבאים אותה מהזרוע האנגלית של אבו מאזן.

פורסם

עוד פעם עם הסרט הזה שמפלגת העבודה תמכור את המדינה והם "שמאל" והליכוד הוא "ימין". חאלס.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם

לא...

מה פתאום...

הם ה"מחנה הציוני". :facepalm:

פורסם

אולי בפעם השלישית זה ייתפוס.

הליכוד אולי מוכר את המדינה לטייקונים אבל העבודה בוודאות מוכרת אותה לוועדים

נערך על-ידי Diabetus

פורסם
האמת שהרשימה של העבודה פשוט מעולה מבחינתם, היא מתאימה בול לאג'נדה שהם הולכים לרוץ איתה בבחירות האלה.

שהיא? אני שואל ברצינות. עד היום כל מה ששמעתי מהם זה "להחליף את ביבי"

פורסם

בדיוק.

להחליף את ביבי. הם יקראו לו מיושן, עייף, קיצוני וימני (לדעתם זו קללה) וכו'... ויטענו שהם ההיפך - צעירים, נמרצים, פתוחים וליברלים.

תתכונן כבר מעכשיו גם לזה שהם יטענו שיש להם רשימה צעירה מאוד עם 40% נשים בעשיריה הראשונה, לעומת הרשימה המאוד גברית של הליכוד.

רק מה... טענות לחוד ועובדות לחוד.

"המחנה הציוני" - ציונים אחד אחד...

מספר 4 במפלגת העבודה, סתיו שפיר, התנגדה להשמעת ההמנון בסיום ההפגנה על יוקר המחיה, וטענה: "התקווה הוא שיר גזעני".

10931012_797181203708484_7448989636323890216_n.jpg?oh=0e6bfa5f07bcda3c005a74b94c55c718&oe=552E2E0D

פורסם

ישווקו אותה למגזר הערבי. שם השמיטו את הציוני מהמחנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים