פורסם 2010 בספטמבר 2914 שנים 1. קרא חוקי פורוםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.02. "דרגות התלויות במונה ההודעות:הכוכבים הרגילים - , ניתנים לכל משתמש ע"פ מונה ההודעות שלו. המונה סופר את ההודעות של המשתמש ברחבי הפורומים. שימו לב שהודעות בפורומים לא-תוכניים (פורומים 'אקטואליה ותרבות' ו'כללי') אינן נספרות במונה ההודעות".
פורסם 2010 בספטמבר 3014 שנים מחבר אווו.. סבבההיתקשרתי לדואר כדי ליראות מה עם החבילה שלי והיה מענה קולי שאומר שהסניפים סגורים היום..אבל אתם יודעים אם המכס עצמו עובד היום?? הם בודקים חבילות וכל זה?? כי לא הגיוני שעכשיו אף אחד לא שמה והחבילות סתם עומדות שם..תודה וחג שמח סהר!
פורסם 2010 בספטמבר 3014 שנים היתקשרתי לדואר כדי ליראות מה עם החבילה שלי והיה מענה קולי שאומר שהסניפים סגורים היום..אבל אתם יודעים אם המכס עצמו עובד היום?? הם בודקים חבילות וכל זה?? כי לא הגיוני שעכשיו אף אחד לא שמה והחבילות סתם עומדות שם..תודה וחג שמח סהר! אולי זה יעזור לך
פורסם 2010 בספטמבר 3014 שנים מחבר אולי זה יעזור לךמה??אני יודע שהדואר סגור!אבל המכס?? אפילו שזה חג יכול ליהיות שהוא פתוח והם עובדים שם כי זה סתם יעשה עומס אם לא יעבדו יום אחד...מישו יודע אם הם עובדים? ואם אין לכם מה להגיד אז עדיף שלא תגידו כלום מאשר להספים (אהם OMRIJ )
פורסם 2010 בספטמבר 3014 שנים מחבר צודק, לעובדי המכס אין זכויותהם צריכים לעבוד בשבתות ובחגיםיש אנשים שלא שומרים את החג ומעדיפים לעבוד בחג כי הם צריכים כסףמה אין אנשים שעובדים בחגים ובשבתות?!
פורסם 2010 בספטמבר 3014 שנים נראה לך שלעובדי מדינה (מכס) אין חופש בחגים ...? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2010 בספטמבר 3014 שנים מחבר נראה לך שלעובדי מדינה (מכס) אין חופש בחגים ...? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמה יהיה באמת אין גבול לטיפשות ..אתה לא קורא מה אני אומר?!! אולי יש אנשים שמעדיפים לעבוד בחג!
פורסם 2010 בספטמבר 3014 שנים רשויות המכס בעיקרון עובדות בחג (קבלת סחורה מחו"ל בנמלים/נתב"ג, קיטלוג והעברה לאחסון, אבל פה בדיוק זה נגמר.)רק שכל מחלקה שעוד איכשהו קשורה לציבור (כמו מכס חבילות, שאליהם אתה אמור לפנות) לא עובדים, ואין סיבה שיעבדו.בניין המכס בת"א ברחוב ההגנה שאליו תגיע החבילה שלך לא פתוח בכלל בחגים (ובכלליות המחלקות במכס שפתוחות לציבור עובדות עד 1-2 בצהריים כל יום בקושי), לא משנה עד כמה מישהו רוצה לעבור בחג.
פורסם 2010 באוקטובר 314 שנים מחבר טוב! עדכון גדוללל!!!היום בדקתי מה קורה עם ההזמנה באתר של דואר ישראל והיה רשום שהיה ניסיון לשלוח את החבילה ובטח אתם יודעים שהם סתם רושמים את זהאזזז היתקשרתי לטלפון שהיה באתר והם אמרו לי שאני צריך לשלם.....תםתםתםםתםתםתםתםתםתםתםתםתםתםתםת35.08 שקל מכסס!! ככה שאני משלם רק את המשלוח של החבילה לבית שלי ואפשר להגיד שאני בכלל לא משלם מכס!!החבילה תגיע אליי ביום רביעי בין 4-7 בערב!!
פורסם 2010 באוקטובר 314 שנים 35 ש"ח האלה הם לא מכס. זאת עמלה לדואר על שחרור החבילה שלך מהמכס כאשר הפריט פטור ממיסים.מזל טוב תתחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.