גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,769 דיונים בפורום זה
-
הדיון הזה נועד לתת במה לכל המפתחי האפליקציות והמשחקים הישראליים למערכות ההפעלה השונות, ולהקפיץ את קהילת הפיתוח הישראלית. אז אם אתם מפתחים, ויצרתם משחק, אפליקצייה וידג'ט או כלב אנדרואיד ווירטואלי (אולי זה לא), כאן זה המקום לפרסם ולהציג את עמלכם. שימו לב- פרסום האפליקצייה שלכם מותרת אך ורק בדיון זה, ולא בכל מקום אחר.
-
- 52 תגובות
- 80.2k צפיות
Ramboli replied -
-
תקשורת- Skype Viber - שיחות והודעות בחינם ע"ג רשת האינטרנט. WhatsApp Messenger - אפליקציית הודעות חינמיות ע"ג רשת האינטרנט. Fring - שיחות וידיאו (גם קבוצתיות), הודעות ושיחות רגילות בחינם ע"ג רשת האינטרנט. Tango Video Calls - אפליקציית שיות וידיאו בחינם ע"ג רשת האינטרנט. IM+ - אפליקציית מסרים מיידים שיודעת להתמשק פחות או יותר עם כל דבר, כולל המסנג'ר והפייסבוק. eBuddy Messenger - עוד אפליקציית מסרים מידיים מומלצת. Text2Me - שליחת/קבלת SMS בחינם. CallApp - כל פעם כשמישהו מתקשר אליכם נשאלות השאלות "מי זה?", "האם אני מכיר אותו?", "למה הוא מתקשר?", "האם זה חשוב?". מנגד, המתקשר שואל את עצמו "האם הוא עסוק?", "למה הוא לא עונה?", "האם אני מפריע לו באמצע ישיבה?". האפליקצייה הזו מנסה…
-
- 1.7k תגובות
- 439.2k צפיות
- 1 follower
tomegozi12 replied -
-
Air Penguin מחיר: חינם תיאור: במשחק זה אתם מגלמים פינגווין, שמנסה לחצות את אנטרטיקה בכדי לחזור אל אהובתו. המשחק הוא משחק שלבים והשליטה היא ע"י הטיית המכשיר (Tilt). בכל שלב עליכם לקפץ מפלטפורמה לפלטפורמה תוף כדי התחמקות ממכשולים שונים ואיסוף דגי הזהב עימם תוכלנו לקנות דברים שונים. Air Penguin @ Google Play Store Asphalt 6: Adrenaline מחיר: 1.86₪ תיאור: במשחק מירוצים זה יש סוגים שונים של מירוץ, שדרוגים שונים לרכבכם וכן יכולת התאמה אישית לרכב. ישנם רכבים רבים אותם תוכלו לרכוש ככל שתתקדמו במשחק. למשחק מצב רב משתתפים (Multiplayer) בו תוכלו לשחק נגד שחקנים מרחבי העולם או לחלופין נגד שחקנים שאותה רשת WiFi. ישנן אפשרויות שונות ומגוונות לשליטה במשחק, החל …
-
- 43 תגובות
- 84.9k צפיות
MalGano replied -
-
חברת Bzigo הישראלית מציגה את הדור הבא של הגנה מפני יתושים - רחפן AI חכם שמאתר ומחסל יתושים באופן אוטומטי לחלוטיןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 23 צפיות
- 1 follower
Milford Cubicle replied -
-
בתערוכת CES הוצג מטען חכם המשלב מערכת קירור אקטיבית - פתרון פשוט לבעיה מוכרתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 63 צפיות
- 1 follower
-
-
הדור השני של מקלדת Clicks מגיע עם שיפורים משמעותיים, אך האם הוא מצליח להתגבר על המגבלות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 24 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת מחשבי הגיימינג ROG Strix SCAR ו-Strix G המלאה מגדירה מחדש את הז'אנר עם ביצועים מחוד החנית ועיצובי מארז חדשים לגמרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 37 צפיות
-
-
מישהו יכול להעלות תמונה ברורה של הנגן, או לכתוב מה הגודל שלו (בערך) פשוט רוצה לקנות את הנגן אבל חשוב לי שלא יהיה יותר מידי גדול ובולט
-
- 1 תגובה
- 103 צפיות
- 1 follower
-
אני מחפשת סטנד חזק שיאפשר עבודה עם טבלט בשכיבה (כשהמסך כלפי מטה). בחו”ל אני רואה את המוצר הזה (שהמחיר שלו מטורף והוא לא מגיע לישראל. אם אביא את זה לארץ עם חברת משלוח המחיר יהיה עוד יותר מטורף). מכירים משהו דומה בישראל? (או אליאקספרס?)
-
- 0 תגובות
- 159 צפיות
- 1 follower
-
-
יש למכשיר רדמי נוט 4 אנדרואיד 6 שהוא כבר לא תומך כמעט אף אפליקציה , הבעיה שיש לו מעבד מדיהטק ולא סנפדרגון ואני לא מוצא גרסה שמתאימה ל MTK אין דרך לשדרג את מערכת ההפעלה מאנדרואיד 6 ל 8 ? בגירסה 8 כל האפליקציות עובדות , הסנפדרגון למשל ברדמי נוט 4 יצאה לו גירסה תואמת לאנדרואיד 14 ! יש למישהו קישור לגירסה אנדרואיד 8 ?
-
- 0 תגובות
- 164 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש טלפון נייד עד 1100 שקל הבעיה שעל כולם החוות דעת על הפנים ,,,, יש רדמי נוט 13 פרו / פוקו / גלקסי A16-25-35 יש את היותר ישנים A05s / A06 מה מומלץ בסכום שאני מחפש ?
-
- 0 תגובות
- 293 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסיבוב את מחשב ה-G6X של GIGABYTE עם מעבד Core i7 בדור ה-13 יחד עם ליבה גרפית מסוג RTX 4060 - האם התמורה עבור המחיר הוגנת?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 76 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לעצתכם, מעוניינת להחליף את ה- A73 בטלפון חדש, בעיקר בגלל שאני מאוד לא מרוצה מהביצועים של המצלמה. המליצו לי על S24, אבל כשעשיתי השוואה באתר של סמסונג בין ה-A73 ובין ה- S24, נראה שדווקא למכשיר הנוכחי יש מצלמה יותר טובה. מה אני מפספסת? תודה מראש למשיבים🙏 Samsung sgCompare the Latest Galaxy Smartphone Specs | Samsung Sing...Compare latest Samsung Galaxy smartphones by key specifications and features including camera quality, storage, battery life and more at Samsung Singapore.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
- 2 followers
A-10 replied -
-
פרצת אבטחה בשבבי הטלפונים הנפוצים חושפת מיליוני מכשירי אנדרואיד לסיכון פוטנציאלי. Qualcomm ויצרניות הסמארטפונים פועלות לתיקון המצבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 149 צפיות
- 1 follower
-
-
בזכות שיפור משמעותי בתחום הביצועים וצריכת החשמל, מצליחה AMD לנווט את עולם האולטרא-בוקים למקום חדש. בדקנו את ה-Zenbook S16 אשר מבוסס על שבבי Ryzen AI החדשים במטרה לראות האם סוף כל סוף ניתן לקבל חלק מהבונוסים של מקבוק במחשב מבוסס חומרת X86 מסורתיתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 294 צפיות
- 3 followers
-
צהרים טובים חברים שאלה ברשותכם: יש תוכנה שאפשר להוריד אפליקציות מאפל סטור למחשב?
-
- 0 תגובות
- 197 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, לאמא שלי שבק הטלפון הישן (galaxy s9) ואני מחפש המלצה למחליף. אשמח לקבל המלצה לטלפון מומלץ עד 1500 שקלים.
-
- 3 תגובות
- 336 צפיות
- 1 follower
em28 replied -
-
גוגל נוקטת צעד דרסטי עם תנאים חדשים בתוכנית התיקון שלה, המאפשרים לה להשאיר אצלה מכשירי פיקסל המכילים חלקי חילוף לא מקורייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 192 צפיות
- 1 follower
-
-
על פני כדור הארץ, ולא ביקום מקביל, יצור מיסטי יוצא דופן משוטט בינינו: אוזניות חוטיות לאייפון שדורשות חיבור Bluetooth על מנת לתפקד באופן בסיסי. כן, קראתם נכוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 169 צפיות
- 1 follower
-
-
כמעט שנה עברה מאז ש-Nothing השיקה את ה-Nothing Phone 2, כך שהרשת כבר מתחילה להתמלא בשמועות והדלפות על ה-Nothing Phone 3 החדש שצפוי לצאת בקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 268 צפיות
- 1 follower
-
-
ASUS משתפת פעולה עם Microsoft ו-Qualcomm כדי לספק למשתמשים את חווית הבינה המלאכותית הטובה ביותר עם מחשב 15.6 אינצ' דק וקל במיוחדלכתבה
-
- 0 תגובות
- 169 צפיות
-
-
מצאתי יד 2 אייפון 11 עם סוללה חלופית שהוחלפה לפני שנה וחצי. במחיר טוב. האם כדאי להתעסק/לרכוש? תודה רבה על כל תגובה.
-
- 1 תגובה
- 216 צפיות
- 2 followers
A-10 replied -
-
אחסון פנימי מהיר בנפח של טרה-בייט מגיע אל שוק הביניים, באדיבותה של Realmeלכתבה
-
- 0 תגובות
- 271 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי s10 plus כמה שנים. מרוצה מאוד. היום פתאום התחילו להיות כל מיני קווים עם תאורה כלשהי. ראיתי שזה תופעה שקיימת ואפשר להחליף מסך. החלפת מסך מקורי ראיתי ברשת שעולה 700 שח בערך. טלפון חדש כזה קצת פחות מ1000 שח. האם יש המלצה איפה אולי כדאי להחליף מסך מקורי בזול יותר בצורה משמעותית? אפשרות אחרת, רכישת טלפון אחר עד 1000 שח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 382 צפיות
- 2 followers
יוני שמין replied -
-
האם 6,000 שקלים עבור הדגם המשוכלל ביותר של היצרנית הסינית יכולים להוות מחיר מוצדק?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 262 צפיות
- 1 follower
-