עבור לתוכן

משלוח EMS ומכס

Featured Replies

פורסם

ידוע למי מכם כמה משלמים על שעון שהוזמן מ-EBAY במחיר של 50$?

• תגובות 186
  • צפיות 52.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בלי להכנס לסיפורי הזוועה שלי עם מכס ישראל ו EMS, למישהו יש מושג כמה אני צפוי לשלם על קינדל?

הזמנתי קינדל מאמאזון (140 דולר + 20 דולר משלוח) ואין לי מושג אם אני צפוי לשלם מכס/מע"מ/שניהם/אף אחד/טובות הנאה מיניות :lol:

כפי הנראה מתייחסים אליו כמחשב כף יד, כך שתשלם תוספת של 16% מע"מ (ויתכן עוד כמה שקלים לחברת השילוח).

ידוע למי מכם כמה משלמים על שעון שהוזמן מ-EBAY במחיר של 50$?

על 50$ סביר להניח לא תשלם כלום (עד 57$ מוצהרים לא חייבו אותי מעולם, גם לא מע"מ).

פורסם

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול לפרט?

באשנב הראשון שאתה מופנה אליו שואלים אותך : "יבוא אישי או עסקי?"

ביבוא אישי מתחיל הטירטור ובעסקי אתה ממלא טופס הצהרה של פרטי הטובין בצמוד לאסמכתא שאתה מצרף,

אתה משלם ושולחים אותך למוכס שיחתום וזהו, אתה לוקח את החבילה והולך.

שלשום הייתי שם ותוך פחות מרבע שעה הייתי בחוץ

פורסם

באשנב הראשון שאתה מופנה אליו שואלים אותך : "יבוא אישי או עסקי?"

ביבוא אישי מתחיל הטירטור ובעסקי אתה ממלא טופס הצהרה של פרטי הטובין בצמוד לאסמכתא שאתה מצרף,

אתה משלם ושולחים אותך למוכס שיחתום וזהו, אתה לוקח את החבילה והולך.

שלשום הייתי שם ותוך פחות מרבע שעה הייתי בחוץ

אתה לא צריך בשביל זה מספר עסק או משהו?

פורסם

כשאני הייתי שם, אמרו לי שהמיסים לצד העסקי בצד השני של הקומה הרבה יותר גבוהים.

פורסם

[move]FXP Alert![/move]

I'VE BEEN WAITING FOR THIS EPIC COMMENT. TOOK ME SIX PAGES, BUT IT HAS FINALLY COME!

:smile1:

פורסם

אתה לא צריך בשביל זה מספר עסק או משהו?

מן הסתם, כן.

פורסם

פשוט הצגת את זה כמו אלטרנטיבה ;)

פורסם

שבוע טוב לכולם.

התקשרתי הרגע למספר שצויין על המכתב "הזמנה לשחרור דבר דואר" 03-630200

הם אמרו שעל פנסים תיאורטית אין מכס ויש רק מע"מ (מע"מ אמרו יש על כל דבר בעולם).

הציעו:

א. לגשת ישירות ל"מבצר"(הבניין נראה כמו מבצר) המכס בדרך ההגנה 137 תל-אביב ולשחרר את החבילה בעצמך ולשלם רק את המע"מ/מכס,(אמר שאולי כן יש מכס).

ב. לשלם להם על כל הטיפול ולקבל את החבילה עם שליח לביתי תמורת ... כן כן, 170 ש"ח ! ומעל זה לשלם כרגיל מע"מ ומכס (מכס רק אם צריך) :o

בקיצור כמו שאתם מנחשים אני בדרך לשם ... 170 ש"ח זה יותר מחצי מיכל דלק ברכב שלי :kopfpatsch:

פורסם

חחחח רעבק מה זה תאורתית, אם הם לא יודעים אם יש על זה מכס, מי יודע?! בסוף גם במכס יגידו לך "תשמע, תאורתית אין, אבל בגלל שאתה כזה רוסי תן 16%"

וכן אלכס מע"מ יש על כל דבר בעולם, בוקר טוב ;D

פורסם

דיברתי עם "עמילות המכס". זה מין שירות משלוחים שכזה (אך ללא מין, למרות שבמחיר הזה בהחלט שערורייה שאין מין) שאין לו באמת מושג על מה יש ועל מה אין מכס.

הוא נתן לי טלפון ואמר להתקשר לפה: 03-9421730 או 2 בסוף.

פורסם

קח בחשבון שכשאתה משחרר את החבילה במכס חוץ ממע"מ אתה צפוי לשלם עוד איזה 130 שקל עמלות טמטום כלשהו ככה ש-170 שקל עד הבית יכול לצאת לך משתלם.

פורסם

אני יוצא מהבית עם חיוך. נראה מה יהיה כשאחזור. אני מוכן לשלם להם עד 300 שקל מיסי הנפצות על חבילה של 1000 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים