גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
השאלה היא מדוע הוא לא נמכר על ידי היבואן של סמסונג הרשמי? ואם אני קונה אותו דרך חנויות אינטרנט האם אני אוכל לקבל שירות תיקונים אחרי סיום שנת האחריות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=836448 עוד שאלה - מצויין במפרט שלו שהשפה של מערכת ההפעלה היא באנגלית. האם לא ניתן להוסיף גם עברית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רקע טכני וזה לא שאני נולדתי אתמול, אבל אני באמת רוצה להבין את דעת הרוב בנושא. אני רואה גלקסי 4 הוציאו דגם מוגן ממיים שזה כולל גשם. סוני הוציאו את אקספרייה וכל הכבוד להם LG מוציאים את ה G2 קוראים לו המכשיר הטוב בעולם אבל ללא הגנה ממיים. עכשיו זה אומר שאם אני יוצא לדבר בחוץ ופתאום גשם ואני באמצע שיחה מאוד חשובה זה או שאני מנתק או שאני מוצא מקום ללא גשם, מה קורה אם אין מקום כזה בקרבה? מה קורה אם המכשיר נחשף לגשם לכמה שניות או אפילו דקה או שתיים? לא קריטי אבל אשמח לראות דעות שונות של אנשים בנושא תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב... אנחנו נוהגים להתלונן שרע לנו אבל לא רבים מאיתנו נוהגים לומר מילה טובה שטוב לנו. החלטתי לומר מילה טובה על החנות liknot.co.il (מצאתי אותם בזאפ) חברים שלי ובני משפחה שלי יגידו שאני מחליף סלולריים כמו גרביים, טוב אולי זה נכון... אבל זה מעניק לי את היתרון ואולי גם החסרון: הכרות עם כמות גדולה של חנויות בתחום. כאחד שהיה לו נסיון רב עם חנויות ב-10 שנים האחרונות שזה כולל רשתות גדולות, חנויות פרטיות ומה שבינהם אני חייב לומר אף פעם לא היה לי דחף לבוא ולפרסם ביקרות חיובית כי תמיד זה היה פשוט "בסדר" או "על הפנים". אז כפי שציינתי מצאתי את החנות liknot.co.il דרך זאפ וללא שיחות מיותרות פשוט הגעתי לחנות בשביל להתרשם מהמקום, מהאנשים ומהשרות כמובן. כאשר הגעתי פגש אותי נציג בשם …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2448887 צירפתי וידאו לאיך עושים ROOT לסלולר LG G2 יש לי שאלות : 1. לא ברור איך הוא עשה CMD למכשיר 2. נתקעתי בממשק מהמחשב לסלולר 3. לא הבנתי איך תמונה הסלולר הגיע למחשב שלו ? 4. את התוכנה הורדתי לא נתן לי כלום http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482750
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לסמארטפון לחברה שלי. עדיפות למסך בגודל 3.5" - 4" לא יותר מזה. שימושים: משחקי קזואל, ניווט וכמובן שיחות. ניתן לקנות מכל מקום. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,לאחר מספר חודשים ללא שימוש חיברתי את הנגן למחשב ,המסך נדלק-הוא מואר אך ללא שום תצוגה. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לדרכים לפתרונה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת סטיראו שבניתי מהרמקולים של הרכב, וחסר להם באס, יש יציאה לרדיו של הרכב לסאב וופר ואני רוצה לנצל אותה. אני מעוניין בקניית סאב וופר, אקטיבי, סובב ה600 ש"ח. יש אופציה כזו? איפה לקנות? פסיבי +מגבר זו אלטרנטיבה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר/שמע על הדיבורית הזו? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html אחלה מחיר והיא נראית טוב. איך אפשר לדעת שאני לא נופל בפח?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר ביקור בחנות "liknot.co.il" (קיבלתי שירות ברמה מאוד גבוהה למרות שהם זולים מהרבה חנויות אחרות, פשוט חובה לציין ולומר תודה!) הגעתי הביתה והחלטתי להזמין את המכשיר THL W8S שזה מכשיר הדגל של חברת THL: http://www.liknot.co.il/product/15088/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99_ThL לאחר מכן הבחנתי ש NEXUS 4 16GB עולה בדיוק אותו המחיר: http://www.liknot.co.il/product/2468/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99_LG_Nexus_4 התקשרתי לחנות והנציג הנחמד אמר לי שלמרות שהזמינו עבורי את המכשיר הם יכולים להחליף ללא שום בעיה לכל דגם אחר שאני מעוניין. עכשיו שאלה עבורכם, מה עדיף לי מבין שני אלו: ביצועים (ברור ש GPU ש…
-
- 49 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות אותו לאמא שלי במקום הS1 הבעייתי שיש לה
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
: 1920*1080 רמת קרינה 0 סוללה מעל 4000 mAh אם יש כזה דבר או דומה לזה אתם מוזמנים להעלות כנראה שאין כזה בארץ מצאתי 4000 mAh אבל רזולוציה נמוכה רמת קרינה אני מחזיק בפלא עם 0.12 שואף ליותר נמוך רזולוציה 1920*1080 ומעלה אם יש תודה רבה רבה רבה לעוזרים אשמח להששתתף בדיון על הנתונים הבאים
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב למכשירי נוקיה קיימת תוכנה של נוקיה אשר מגבה את המכשיר, מסנכרנת וגם מאפשר לשלוח SMS מהמחשב דרך הפלאפון כאשר הפלאפון מחובר למחשב. התקנתי את LG PC Suite אבל לא ראיתי אפשרות של שליחת SMS דרך התוכנה כאשר הפלאפון מחובר. לכן, מכירים תוכנה אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע אם LG G2 קוריאני יעבוד בארץ? למי שלא יודע בגירסה הקוריאנית של המכשיר יש אפשרות להכניס כרטיס זיכרון וגם אפשר להוציא סוללה. למרות שהסוללה היא 2600mH ולא 3000mH אני עדיין מעדיף את הגירסה הזו בגלל הכרטיס זיכרון.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת (עקב נסיונכם העשיר) מה אמורה להיות הדרך המהירה והזולה ביותר להשיג אותו? האם ברגע שהוא יוצא בחנות שלהם, ניתן לקנות אותו? כלומר, לשלוח אותו מארהב לכתובת שם? לשלוח אותו לארץ? מה בדיוק לעשות? לי אישית אין שמץ של מושג מה אני אמור לעשות. תודה.
-
- 152 תגובות
- 14.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, לצערי נשבר לי הexpiria arc s הישן. אני חייב לבחור מכשיר חדש. מצד אחד יש את הגלאקסי, עמוס הפיצ'רים עם בטרייה יותר חזקה. וגם יש לו מצלמה של 13mp. בקשר למצלמה האם לדעתכם המצלמה של הone עולה על זאת של הs4? יצא לי לראות את שניהם ולהאזין למוזיקה משניהם. תאמת שההבדל לא היה גדול לטובת הhtc. השאלה האם אני יראה את ההבדל גם באוזניות? (אני משתמש ב"ספוטיפיי פרימיום" ככה שאיכות הסאונד תמיד טובה) אני משתמש בkliptch s4 ו ath m50. כמו כן, ראיתי שסמסונג נועלת מכשירים. במקרה ואקנה את הגלאקסי מeline, האם הוא יהיה בסדר? אם למישהו יש בעיות שמאוד מציקות עם אחד מהמכשירים אשמח לשמוע. אני חושב שבשניהם אני אחליף את הרום בעתיד לcm. לא כל כך בא בחשבון לחכות לנקסוס 5 לצערי, כי יקח לו עוד זמ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאור ההצלחה התודעתית של ה-W200 החדש שלי, הוחלט שאחותי הצעירה תשתדרג אף היא. הדבר הכי משתלם משצאנו כרגע הוא ה-W200 ב-667 שקלים בטיינידיל, אבל המסך גדול לה. היא זקוקה למכשיר עם מסך קטן יותר, רצוי פחות מ-4.5 אינץ'. הדרישות הנוספות הן מצלמה קדמית טובה (פטיש מפגר של מתבגרות כנראה), ורזולוציה של 720P. ישוחקו משחקים קז'ואליים בלבד. סוללה גדולה היא תכונה שמהווה יתרון. חפשנו מכשירים של לנובו, אך הם עולים יותר מ-W200 ונותנים פחות. ואין מסכים קטנים ברזולוציה נורמאלית שמה נשמח להמלצות
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש דרך להגביר קול שה- GPS עובד ב-LG הסאונד חלש יחסת
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הי אני מחפשת טאבלט: מטרה: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים קלים גודל: בין 9 ל 11אינץ חיבורים: חיבור micro usb וכרטיס הרחבה חובה, נחמד חיבור וmini hdmi (ושלא ביטלו usb hosting בfirmware) מצלמה אחורית: נחמד לא חובה, אין צורך במצלמה קדמית חיבור wifi טוב, אין צורך ב3G מערכת הפעלה: אנדרויד בטריה: בעיקר לשימוש ביתי אך שלא יסתיים מהר ושהמכשיר לא יתחמם אין טווח מחיר כי אני רוצה לקנות משהו טוב אבל לא היקר ביותר, אשמח להצעות בכל טווחי המחירים אשמח גם להצעה איפה לקנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם התחדשתי במכשיר LG G2 עולם שלם של ידע מתחבא במכשיר הנפלא הזה אבל הדבר הכי חשוב לי זה לשלוח כמות של SMS לעובדים, לשותפים, לספקים... במכשיר המגבלה שלו זה 15 אנשים, שזה עוד נסבל אבל כאשר שולחים ל 15 ביחד תמיד קופצת הודעת השגיאה הודעות שולח מספר רב של הודעות SMS האם ברצונך לאפשר ליישום להמשיך לשלוח הודעות ואז אני צריך ללחוץ על המשך 10 פעמים חפרתי קצת באינטרנט ובפלאפון אין בהגדרות-אבטחה (הכי למטה) מגבלת משלוח SMS אבל מצאתי את הפתרון הזה אבל אין לי מושג איך אני פותח טרמינל, עם איזה תוכנה, על מנת לערוך את הקובץ settings.db אשמח לעזרה. תודה I got it to work! Heres how(taken from link above): Open Command Terminal and enter the following: adb shell sqlite3 /data/da…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מחזיק אשראי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שני המכשירים עולים שם ~2500, וחבר נוסע ביום ראשון. הS4 מוכר יותר, תהייה לו תמיכה רחבה יותר בקהילת המפתחים (אני הולך להחליף את הrom שמגיע עם המכשיר בסיכוי טוב מאד), יש לו חריץ הרחבה (למרות שאני מתכנן לשמור את רוב הדברים שלי בענן אז זה לא מאד רלונטי) אבל הסוללות שלו בעייתיות נורא הG2 לעומתו מציג סוללה חזקה בהרבה (מביקורות עולה שהיא מחזיקה יום ויותר יחסית בקלות), המסך שלו נראה לטעמי יותר טוב, והמעבד בו חזק יותר. עם זאת, יש לו רק 16GB אכסון פנימי, הוא רק יצא, ולא ברור מה תהייה התמיכה בו בחוץ... מה דעתכם? מה כדאי לי לקנות? יש שיקולים שאני לא מודע אליהם? תודה על העזרה! נ.ב אני כרגע על Galaxy S1, והוא גוסס.
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
Asus Google Nexus 7 2012 Asus MeMO PAD HD 7 16GB ME173X המחיר והמפרט של שניהם דומה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה. שכחתי את המייל שנרשמתי איתו. איך אני מאפס את המכשיר. לא אכפת לי שימחקו כל הנתונים. מדובר בדגם archos gamepad. תודה.
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי, בדצמבר אוכל לקבל מארה"ב משלוח מכשירים דרך חבר. אני רוצה לנצל זאת לקניית אחד משני טאבלטים שיוצאים ממש בנובמבר: Kindle Fire HDX 8.9. יתרונות לעומת אייפד: מסך חד יותר, שוקל 90 גרם פחות, זול ב-120$ (לא שיקול קריטי). חסרונות: מערכת הפעלה חצי-אנדרויאידית של אמזון, מסך קטן בכמעט אינץ' מהאייפד. כמו כן, אם המסך נשבר, נראה לי שכל המכשיר הולך לפח, כי מטריצת הפיקסלים מולחמת לזכוכית. iPad Air: מן הסתם אתם כבר מכירים את המפרט והמחיר. כמו כן, לא בטוח שהזמנה מוקדמת בנובמבר תסופק תוך חודש אחד לכתובת בארה"ב. אני נמשך יותר לקינדל פשוט מפני שאין לי דרישות גדוולת מדי בתחום האפליקציות, למשל אני לא משחק משחקים על הטאבלט. אבל אני כן רוצה שפה ושם יהיו לי utilities שאני צריך, כגון שלט רחוק …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי באתר איביי סוללה מקורית בייחד עם מטען לסוללה לגלקסי 4 http://www.ebay.com/itm/Original-Sam...item4ac4e0f6b9 שתי שאלות: האם הסוללה והמטען הללו מקוריים? והאם המטען כולל חיבור usb או כבל לחשמל ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-