צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ראיתי שבאמזון הוא עולה 340$ _ כ1200ש"ח. http://www.amazon.com/Intel-Core-i7-4790K-Processor-BX80646I74790K/dp/B00KPRWAX8 האם כדאי לרכוש אותו משם? כמה הוא יעלה לי עד לפתח הבית? _ (רשום שם משלוח חינם... נכון?) ואם כבר מעבד אז אולי גם עדיף את הלוח שלו (MAXIMUS VII HERO) הלוח עולה כ210% שזה בערך 800ש"ח http://www.amazon.com/ASUS-MAXIMUS-VII-HERO-Motherboards/dp/B00K2MASE4/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1403610470&sr=1-1&keywords=maximus+vii+hero מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כתוב על המחשב הזה שהוא עולה בעיקרון 4800 ועכשיו הוא עולה 1700 זה הגיוני ? בכלל המפרט שלו לא נראה מצדיק את המחיר הזה משהו פה מוזר !!! מישהו יכול להסביר ? אולי זה באמת שווה ?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]שלום לכם. ההורים שלי החליטו לשדרג את אחד הממירים שלהם לממיר HD, כי לאחרונה רכשו טלוויזיה חכמה (כלומר הם צריכים שישאר ממיר אחד רגיל ואחד חדש של HD). הם רוצים: ערוצי בסיס ערוצי הסרטים ערוצי הסדרות ערוצי החיים הטובים ערוצי רוסית אין צורך באפשרות ההקלטה ולא VOD. ביס אומרים שזה יעלה 250 ש"ח +120 ש"ח התקנה. האם זה מחיר טוב? תודה![/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ברחוב יפו בירושלים נתקלתי כבר בכמה חנויות המציעות את הנעל המופיעה מטה כטימברלנד באיזור ה 250 ש"ח. הלוגו (שלצערי מופיע קצת מטושטש) דומה קצת לטימברלנד. כשמדדתי, ההרגשה הכללית לא העידה על איכות. כשנכנסתי לאתר הרשמי של טימנברלנד, לא מצאתי אף דגם אחד שנמכר בפחות מ 100$. אז לשאלתי הרשונה, מה הסיכוי שהנעל אכן מזויפת ושהזלזול באינטליגנציה של הצרכנים חוצה עוד גבול? במידה ואכן מדובר בזיוף, למה לרמות? הרי אין בעיה שימכרו נעל בסגנון הזה, שהולך מאוד היום, במחיר זול יותר אך ללא מותג. גם לזה יש ביקוש. אך שוב, למה לרמות? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אז ככה קניתי בבלאק פריידי SSD אני לא מרכיב אותו מסיבות אישיות . האם אם הSSD יתברר כפגום ,לא תהיה לי אפשרות להחליף אותו דרך אמזון עצמם?(לא מימוש אחריות יצרן ) בנתיים לא עבר חודש נראה לי מהקניה . אם יש מגבלת זמן ,ואני יעבור אותה , האם ברגע שאחליט להרכיבו , אני יצלם תיעוד עם תאריך שאני פותח את האריזה רק עכשיו ואז אצור קשר עם אמזון לדעתכם יעזור? פשוט הבנתי שאמזון מאוד גמישים . אין לי אפשרות כרגע לחבר אותו .. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשתף במיקרה שהיה לי במרכז השרות של פלאפון. לפני מספר שבועות חיפשתי לקנות מכשיר חדש ולהצתרף לתוכנית חדשה. עברתי את כל הספקים, קיבלתי הצעות, בד"כ חיכיתי כ-15 דקות והנציגים התנצלו בצורה מנומסת על הזמן שלי. כשהגעתי לפלאפון- עוד בזמן שהיתי לקוח שלהם, המתנתי יותר מ-40 דקות, ובמהלך הזמן הזה הייתי עד לקומבינות בקיצור תורים לחברי העובדים, גסות בתמיכת האחראי משמרת (כשאנשים העירו על זה שנכנסים לפניהם ודילגו על המספר שלהם די שלחו אותם לשבת על כיסא הפוך ולחכות בשקט לתור שלהם) ועוד. אחרי כ-40 דקות, ראיתי שבקצב הזה אני אחכה שם עוד שעתיים, אז קמת, הלכתי, והצתרפתי לחברה אחרת (והם טיפלו לי בניתוק מפלאפון). ואני מזכיר- באתי כדי לקנות מכשיר חדש ולחתום על עוד התחייבות, לא כד…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול בשעות הערב קניתי לפטוף מבאג המחור אמר לי שלפטוף טוב ומהיר ומריץ חלק סרטים הגעתי הביתה פתחתי אותו וממש היאכזבתי מהאיטיות שלו העם אפשר להחזיר במידה ומה שאמר המוכר לא מה שיצא בפועל מחשב נייד ASUS 14 אינץ דק UX305F עם SSD512 קניתי אותו ב 5800 ש"ח היתקשרתי לכנות אמרו לי תתקשר ביום ראשון לשרות לקוחות
-
- 27 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
דגמי ה-Galaxy Tab S2 וה-Galaxy Tab A מוצעים עתה בהנחות בלתי מבוטלות שוק הטאבלטים מבוססי האנדרואיד אולי איבד מהזוהר שלו בתקופה האחרונה, אבל זה לא אומר שאין בו הצעות משתלמות ומעניינות מפעם לפעם – בייחוד אם הן מגיעות מהנציגה הבולטת ביותר בו, סמסונג. באמאזון גרמניה מציעים כעת, במסגרת מבצעי Deal of the Day, את דגמי ה-Galaxy Tab S2 המתקדם וה-Galaxy Tab A הבינוני, בגירסאות ה-9.7 אינץ' שלהם, במחירי מבצע שבהחלט כדאי לשקול. דגם ה-Galaxy Tab S2, אשר מהווה את הנציג העדכני והמוביל בקו של הענקית הקוריאנית עם מסך Super AMOLED ברזולוציה של 1,536×2,048 פיקסלים, שבב Exynos 5433 מתומן ליבות, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון פנימי של 32GB ומערכת אנדרואיד לוליפופ, מוצע לרכישה בעבור…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהלן, אני חושב על להזמין את ה PS4 PRO מאחד מאתרי הקניות ורציתי לשאול כמה דברים לפני: 1) האם לסוני יש אחריות בינלאומית שאני אוכל לממש בישראל למרות שרכשתי בחו"ל? אם לא מה התכיפות ששמעתם על תקלות עם המכשיר? 2) המכשיר עולה 400$ . בערך כמה מיסים אני צפוי לשלם? 3) מאיזה אתר הייתם ממליצים להזמין? כרגע אני יודע רק על אמזון דרך buy2usa. 4) בכלל הייתם ממליצים להזמין אותו כשהוא ב pre order? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
בנוגע לספקים, המחירים קבועים - 30 ש"ח לכל המהירויות. הבעיה היום היא התשתית. ועם בזק יש לי לאחרונה בעיה רצינית. הם כנראה הבינו שההכנסות שלהם מטלפוניה הולכות ויורדות ולא יעלו יותר ולכן החליטו לפצות על כך באמצעות העלאת תעריפי האינטרנט. אני כרגע על תשתית 20 מגה ב 60 ש"ח (הועלו ל 30 מגה לפני כחודש באותו מחיר). לפי נציגת השירות המחיר הולך לקפוץ פי שניים (2!!!) באפריל. מה המחיר הנמוך ביותר שניתן להוציא מהם? במה כרוך המעבר להוט?
-
- 23 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אתמול קבילתי SMS שמשלוח יצא להפצה מנתב"ג בשעה 9 בבוקר וצפוי להגיע אליי במהלך היום: דחיתי עניינים וציפיתי למשלוח כל יום. ידעתי ששליח יכול להגיע מבלי להודיע ולא רציתי סתם יבוא אם אני לא בבית. אחר כך מה? יחזור לנתב"ג ושוב יצא משם להפצה? אני גם לא רוצה לחכות עד שימלאו רכב הבאה בחבילות. לא יודע איך זה עובד אצלהם... בדקתי מעקב שהתעדכן בשעה 10 בערב וזה מה שראיתי: למה לעדכן מעקב אחרי שחכיתי כל יום לשליח ולשקר שתואם מועד מסירה אחר? לא קיבלתי צלצול מהם בכלל! היום התקשרתי לשירות לקוחות ומוקד היה סגור למרות שבהקלטה נאמר במפרוש שבערבי חג מוקד פעיל מ-8 בבוקר עד 1בצהריים! רשלנים לא?!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתר מעולה שעושה השוואות מחירים למוצרים שנמכרים באמאזון ונותן את הדילים הכי טובים היתרון הכי משמעותי הוא שהאתר מחשב כבר את המיסים והמשלוח לישראל מומלץ בחום בבקשה לינק https://www.mudcompare.com/search/428651031;p=;t=0
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שכאשר מזמינים חבילות מחו"ל ורושמים מספר נייד, ניתן לקבל התראות SMS שעוזר באיתור. האם אותו דבר נכון לגבי דברי דואר שנשלחים בתוך הארץ? זה עובד בדואר רגיל? עבוד גם בדואר רשום? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאנחנו לא מדברים על סוגיית השירות, עד כמה שירות רע הוא הרה אסון לעסקים שמתנהלים כך, כי שירות איכותי מביא לעסק הצלחה עסקית פנומנאלית, אזי יש על כך ביסוס מחקרי שמראה זאת והשינוי בדפוס הפעולה הגלובאלי מתחיל לעבוד: https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3763765,00.html אז בעלי עסק, בפעם הבאה שאתם מטפלים בנו הלקוחות - שננו טוב טוב את הנאמר בכתבה שבלינק. מי מכם שלא ישכיל להתקדם למאה ה- 21 ולראות את העסק שלו כיחידת שירות לקוחות אחת ענקית, העסק שלו יעלם. מישהו אמר חברת HOT ולא קיבל ?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע לתת חוות דעת איך המשלוח עם TNT ? (אני מתכנן להזמין דרך shipito.com) האם יש להם מיסים מוזרים כמו ל-UPS/DHL וכו' או שמשלמים מה שמופיע בהתחלה? נ.ב. איך פדקס באותו עניין?
-
- 11 תגובות
- 14.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה למעבדת סלולר באזור חיפה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתוב על המחשב הזה שהוא עולה בעיקרון 4800 ועכשיו הוא עולה 1700 זה הגיוני ? בכלל המפרט שלו לא נראה מצדיק את המחיר הזה משהו פה מוזר !!! מישהו יכול להסביר ? אולי זה באמת שווה ?
-
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
HOT לא הודיעו לי על התוספת לחיוב. אני בכלל לא עוקב אחריי זה. הם כל הזמן מתקשרים אליי ומנסים לדחוף לי את המנוי עם הטלווזיה אבל מכיוון שאני לא רואה טלווזיה אז אני נשאר רק על הטלפון + אינטרנט. הם יכולים ככה פתאום להעלות לי את העלות בלי להודיע?
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! היתי היום בקניון וראיתי שיש מבצע 1+1 על מלא אביזרים סלולרים לרגל חנוכה בדינמיקה סלולר. לרוב אני לא טורח לקנות ממקומות כאלו ועוד בקניונים אבל יש שם כמה דברים ממש שווים. החלטתי להתחדש בכיסוי אוטרבוקס לגלקסי 2 שאומנם עלה לי 199 אך קיבלתי איתו עוד אוטרבוקס לאייפון בשביל חבר, סה"כ לכל אחד - 100 שקל פחות מאיביי. שווה לבדוק למי שצריך.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אשלח שני חבילות דרך אמזון לישראל , אחת 71 השניה 68 (הסכומים כוללים משלוח ) כל מוצר במשלוח נפרד , האם כל עוד החבילות הגיעו מאותו ספק לאותו יעד במהלך 48 שעות ,המכס יאחד את סכום החבילות ואלשם מע"מ? נראה לי שראיתי איפה שהו שכתבו את זה , תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב לחבר והשירות שלהם גרוע וכך גם המחשב,החבר רוצה לבטל עיסקה האם אפשר לבטל עיסקה למרות שהמחשב כבר בנוי ושומש קצת? יש חוק חדש כזה לא??
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש איזה מוצר שאני רוצה לקנות מאיביי.ובדף המוצר רשום make offer וגם buy it now האם אני יכול לקנות בקנייה מיידית ללא קשר ל make offer?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרשת הפופולרית מצטרפת להרבה אחרות בישראל עם שבוע של מבצעים מגוונים משלה לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-2015-ברשת-חנויות-באג/
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הזמנתי לפני קצת יותר משבועים חבילה מאמזון, משלוח על ידי i-parcel, כמובן ממה שקראתי אני לא מצפה שזה יגיע לפני יום שלישי - רביעי האם אני צודק בהערכות שלי? בנוסף רשום לי שהחבילה נמצאת במכס מיום שני בבוקר, שלחתי להם מייל עם בקשה לקבלת מספר מעקב מקומי אבל לא קיבלתי תשובה האם אני צריך לדאוג?
-
- 57 תגובות
- 4.7k צפיות
-