עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by rofben,

יש לכם המלצות על חברות סלולריות? {אני מוכן לכל דבר חוץ מסלקום שמהם אני בורח} תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by mrraz,

לפני מספר ימים הזמנתי מוצר בחנות אינטרנט החנות פרסמה משלוח בגוש דן עם שליח מהיר רק 15 ש"ח מאחר ואני גר ברמת השרון התאים לי והזמנתי אחרי שעה אני מקבל טלפון מהחנות, מספרים לי שרמת השרון לא בגוש דן לכן אני לא יכול להכלל בהצעת השליחות המהירה. אני יושב עם הבנאדם באינטרנט ומראה לו שרמת השרון כן בגוש דן. והוא אומר אני מעביר את זה לבוס. כמה דקות ואני מקבל טלפון מהבוס שמסביר לי שרמת השרון לא באיזור החלוקה ולא איכפת לו שזה בגוש דן. התעצבנתי ואמרתי לו תבטל את ההזמנה. ההוא אומר אין בעיות, בוטלה. אחר כך חשבתי, רגע, מצאתי אותם בזאפ אז נתלונן בזאפ. נתתי חוות דעת שלילית והסברתי למה. שעתיים עוברות ואני מקבל שיחת טלפון מהחנות תשמע, לא הבנת, לא קראת טוב, אני כן מוכן לשלוח אליך באותם התנאים …

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. בהתחלה הם התעקשו בנחרצות שאין מחיר יותר טוב ל-12MBPS מאשר 92 ש"ח בממוצע לחודש ושאין שום אפשרות לרדת (משקרים לך בפרצוף האנשים האלה ). לאחר שביקשתי להתנתק המחיר ירד דרסטית, באופן פלאי ומיידי ל-59 ש"ח לחודש, לשנה וחצי התחייבות. אמרתי להם שאני אסגור איתם במחיר האמור במידה ויתנו לי את זה בהתחייבות לשנה אבל עדיין הם עושים לי חיים קשים ואני כבר מדבר איתם כמה ימים. אני בטוח שיש פה אנשים שמנויים אצלהם שקיבלו מחירים והתחייבויות יותר טובות מזה ולכן אבקש את עזרתכם. כדאי שתהיה נק' התייחסות טובה, אני אבקש שרק מי שקיבל הצעה טובה יותר מ-59 ש"ח לחודש ל-12MBPS בהתחייבות ל-18 חודשים, וההטבה שקיבל אינה קשורה להתחייבות לשרותים נוספים בהוט, שיפרט כאן את פרטי המבצע שלו ופרטים נוספים רלוונטיי…

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by gabrielf,

לא מגיבים למבצעים של בזק? רק חבילות של 12 ו 100 מגה? זה המגוון?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tzolerguy,

היי ניסיתי עכשיו לקנות שם משחק הם רוצים אימות טלפוני אני בוחר ישראל מכניס נייד / טלפון של הבית וכל הזמן מקבל שגיאה שהם לא מצליחים להתקשר ... מישהו עשה את זה הצליח??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מישהו יודע איפה קבור הכלב?

• 67 תגובות
    • 10.8k צפיות
  7. http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1842147 http://www.themarker.com/hitech/1.670945

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by the red dragon,

שלום אני מעוניין לקנות אייפון 4 או 3 אבל בארץ המחירים ממש גבוהים. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות אותו דרך האתר של APPLE http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone במחיר הזה אף פעם לא קניתי באינטרנט דברים אז אם אפשר תסבירו לי איך זה עובד ותוך כמה זמן זה מגיע עליי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by lev-27,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487013.0 . מישהו יכול למסור פרטים נוספים? אוי ויי הלכה אחריות על מסך Dell שלי. למיטב זכרוני המסך בייבוא פרללי של החנות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. חיפוש בפורום ובגוגל לא העלה תוצאות בנושא. השאלה היא: במידה וקיימת תקלה חוזרת בתשתית שמתבטאת בניתוקים וביקורי טכנאי רבים (בין אם בכבלים ובין אם בבזק) - האם זו עילה חוקית (לא "רצון טוב" של ספק התשתית) לביטול ההתחייבות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by edgn,

לפני כשבועיים יצא לי לקנות מחשב חדש. מדובר במערכת i5 2500K בעלת מפרט מלעל הממוצע בסך 5000 ש"ח. לאחר מספר בדיקות ברשתות הגדולות והמוכרות החלטתי להמר על IQPC, גם בגלל המחיר שהיה זול בכמה מאות שקלים, אך בעיקר בגלל התרשמותי. אני חייב לציין שהתרשמתי מאד לטובה מהחנות לכל אורך תהליך הרכישה, מהתייעצות לפני באילו מרכיבים להשתמש, דרך קבלה מהירה של המערכת, כולל טיפול מיידי בבעיית חומרה שנתגלתה (שלא באשמתם). אני לא איש מקצוע אך הייתי מעורב בצורה זו או אחרת ברכישות של יותר מ-30 מחשבים בשלוש השנים האחרונות (משפחה, חברים, עסק) והרכישה הזו היתה ממש חוויה. אנשי מכירות נחמדים שמבינים מה הם מוכרים ולא סתם דוחפים לך קשקושים, אנשי מעבדה שמבינים עניין ויודעים בדיוק מה הם עושים, וגם מוכנים להת…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום. בטח אתם כבר מכירים אותי מהדיונים הקודמים. היום רציתי להתנתק מבזק בינלאומי באופן סופי, הם כמובן התחילו להציע לי כל מני מבצעים, עד שהגענו למצב שהסברתי לנציגת שירות הלקוחות שיש לי בעיות בגלישה ובספק אחר זה לא קורה. היא הציעה לי לעשות שיחת וועידה עם התמיכה הטכנית. מתברר, שהגדרות החשבון שלי לא היו נכונות בכלל, החייגן שלי שהוגדרר בבזק בינלאומי לא היה מוגדר כראוי אצל התשתית, HOT, וחבילת הגיימר ששילמתי עליה במשך שנה שלמה - לא היתה מוגדרת לי בחשבון! האם יכול להיות המצב שהגדרות אלה שיבשו לי גם את הגלישה? כי להגיד לכם את האמת, בשנה האחרונה הגלישה שלי היתה על הפנים אצל בזק בינלאומי. ולשאלה החשובה: 1. הפסדתי 240 שקל (בתנאי שלא שילמתי את המחיר הרגיל, את זה אני עוד צריך לברר…

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by Track,

כרגע יש לי שני קווים. בזק 2.5M עם ספק בזק בינלאומי והוט 12M עם ספק בזק בינלאומי. אחרי חודשים של טכנאים ותקלות, החלטתי לוותר על תשתית בזק. עכשיו השאלה - האם לוותר על הוט ו/או על בזק בינלאומי ולהתחיל מחדש. דיברתי עם הוט ואין להם משהו בין 12M ל100M. הייתי שמח לשלם 200 ש"ח במקם 100 ש"ח על 32M, אבל אין. מה שכן, אני רואה שלנטוויז'ן יש 50M ב200 ש"ח. מפתה למדי. עוד לא התקשרתי, אבל אפילו אם יש - כדאי? הדבר האחרון הוא ספק. מעולם לא היה לי דבר חוץ מבזק בינלאומי, חוץ מה56K שהיה לי עד 2003 אצל 012. עד כה, לא היו לי שום בעיות עם בזק בינלאומי, חוץ מכך שלוקח לקבצי וידאו ביוטיוב וכדומה המון זמן לטעון. זה קורה גם ב2.5M וגם ב12M, לכן בזק בינלאומי הוא הקישור היחידי בינהם. הבעיה היא שאני לא מ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אשמח לקבל פרטים. מדובר בתקלת כרטיס מסך כנראה. כמו כן מי שטיפל ב"אייבורי" בבאר שבע - מה דעתכם על המקצועיות ? תודה

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by maxwell10,

חבר שלי קיבל מייל מ IVORY בבקשה להגיע עם המחשב שלו לחנות על מנת להחליף את הספק כיוון שזה ספק תקול שעלול לקצר. אני לא יודע באיזה סוג ספק מדובר. מישהו שמע על זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by odedel,

שלום לכולם, לפני כשנתיים וחצי רכשתי כרטיס מסך Club3D nvidia GeForce 9800GTX מסקיי פי סי, לצערי שבוע שעבר הוא נשרף. עברתי על האשכול של מימוש אחריות של סקיי פי סי שנמצא בנעוץ (וכן ביצעתי חיפוש בפורום...), אך לצערי נתקלתי במבוי סתום - פניתי למספר חברות הרשומות שם, ולמרות שמרובן לא קיבלתי תשובה מספקת, אלכס מחברת IQPC ניסה בצורה מעל למצופה לעזור לי ופנה ליבואנים בארץ ובאמת ניסה לממש את האחריות שברשותי. למרבה הצער, כנראה שהכרטיס יובא ביבוא אישי של חברת SKYPC. אני ואלכס שלחנו היום מייל לRMA של Club3D אך אני מאמין שהסיכוי למימוש האחריות ישירות מולם הוא אפסי. למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  17. Started by card,

שלום האם יש אתר שמשווה את המהירויות המעשיות שספקי האינטרנט בארץ נותנים, מבחינת KB/s, Latency, ודברים כאלה? אני מעוניין לבחור ספק, וכיוון שיש בערך 6 אפשרויות, אני לא יודע איך לבחור.. תודה card

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. נגמר לי החוזה לספק + תשתית של בזק (היה 100 ש"ח ל4 מ"ב). דיברתי איתם וביקשתי לעבור לחוזה החדש של 5 מ"ב ב 100 שקל (לפי כמהזה), אך הם סירבו. יש המלצות לספק + תשתית סביב המחיר והמהירות הנ"ל? (כמובן שיותר זול זה יותר טוב..) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by MaorOz,

אני מנסה כבר 3 ימים להתקשר ל-PCGAMES ואין מענה. אולי מישהו היה פיזית באחד הסניפים שלהם בימים הקרובים? או שהם הלכו בדרך של PANDAS ו SKYPC?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. כבר מקרה עשירי לפחות שאני שומע שעכשיו מגיע אלי למשפחה שאורנג' סתם מגהצים לבן אדם את הויזה ביו 50 ל200 שקל יותר, ואז שכשאתה מתקשר אליהם הם אומרים סליחה ושיחזירו לך את זה עוד X שבועות כשיתאפשר להם. אני לא מבין איפה אני חי שדבר כזה קורה בלי שאורנג' נסגרת לאלתר. אנחנו היום שולחים כתב תביעה שכנראה יעלה יותר מהסכום שהם גיהצו הם עובדים בשיטתיות וכנראה גם תחת הנחיות בנושא הזה, ובכוונה לא לוקחים סכומים ששווה לערב עורך דין בשבילם אז רוב האנשים עוזבים את הסכום. האם גם לכם היה נסיון דומה ? אולי בואו תשתפו ונוכל להעביר את זה לתקשורת שיצאו כבר על כל השוק האפור הזה של הסלולר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Calimaro,

החלטתי להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב חדש, עשיתי מחקר ויש לי את המפרט שאני רוצה לקנות. כל זה היה החלק הקל. עכשיו הבעיה היחידית שלי היא מאיפה לקנות אותו, אני גר באזור הצפון (קיבוץ קטן ליד קרית שמונה) והחנות היחידה שאני מכיר פה היא L.P. מחשבים, המחשב הנוכחי שלי נקנה מהם אבל לא ממש התעסקתי איתם יותר מידי כי לא היו לא שום בעיות עם המחשב. חבר טוב אמר לי לקנות מ-KSP אבל אחרי שקראתי כמה נושאים על החנות הזאת הבנתי שלא כזה מומלץ לקנות מחשב שלם, אלא רק בחלקים. קראתי גם ש-TMS זה מקום טוב לקנות בו, אך הסניף באזור חיפה נסגר ויש רק סניף נוסף באזור מרכז, אז יהיה בעייתי קצת לממש אחריות במקרה שיקרה משהו למחשב. אז השאלה שלי היא מאיפה מומלץ לי לקנות מחשב שלם? חשוב לי שזה לא יצא לי יקר מי…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. קניתי מחשב בסקיי פי סי לפני שנה וחצי ורוב הרכיבים עדיין באחריות עכשיו כשהם נעלמו אני לא יודע אם יש לי עדיין אחריות אני מנסה להשיג אותם בטלפון ללא הצלחה, האם מישהו יודע משהו שיכול לעזור? האם היבואנים ייקחו אחריות? אולי יש חנות אחרת שתסכים להגדיל ראש ולטפל באחריות מול היבואן? ברור לי שיש עוד אנשים באותה בעיה, בואו נפתור את זה... מדובר ברכיבים שבהחלט מתקלקלים (כוננים קשיחים, כרטיסי מסך וקול, זכרונות, מעבד, מערכת קירור... למעשה כל המחשב פרט למארז)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. FREE מפעילת סלולר וירטואלית קטנה בבעלות שלמה שמלצר עם קמפיין שמכריז מלחמה על סלקום אורנג' ופלאפון - http://www.themarker.com/hitech/1.668299 ;D LOL

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. היי אני מאור אני רואה שהרבה גולשים כותבים על בעיות מול אייבורי מחשבים... אני אישית קניתי מהם מחשבים וכל תקופה של כמה שנים אני קונה מחשב או שניים... אני יכול לספק לכם שאף פעם לא שמעתי שאם המקלדת או העכבר מתקלקלים מקבלים מוצר משומש או יד שניה אני לא אשכח שהיה לי 2 סטים של מיקרוסופט דיסקטופ 1000 הדגם הגדול והרחב יותר והוא התקלקל לי מספר פעמים והוא היה חדש באריזה של מיקרוסופט עם הניילון לא אריזה ריטל של ניילון! ושהלכתי לאייבורי מחשבים הם החליפו לי את הסטים לחדשים באריזת קרטון שאם פותחים אי אפשר להחזיר אותה אני בטוח שזה אריזה חדשה מהחברה ולא איזה עכשיו משומש או מתוקן זה בא עם סוללות של דורסל אפילו הכל עם הדיסקים החוברות והחלקים אני לא יודע מה קרה לכם עם אייבורי אבל אני חושב …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by pushel,

בוקר טוב! אני צריך המלצה לגבי ספקית אינטרנט ספציפית בעקבות נטישה של הספקית הנוכחית (יחד עם השותף שעובר דירה). הספקית תשתית שלי היא הוט בנפח של 2.5 מגה וסך הכל אני לא מוריד יותר מדי - 1-2 סרטים בשבוע... אם יש איזה מבצע מוצלח במיוחד שמכירים גם טוב.... המון תודה, אריק

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים