עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. התוכניות המשתלמות בדרך כלל לא מפורסמות, לכן רציתי לדעת איזו תוכנית לנסות לקבל. מעוניין לקנות גלקסי S2 ותוכנית.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ffetetg,

כלום יש מילה קטנה מידיי מסמך שנותן אחריות לכרטיס מסך שלהם ,אין מתקן , אין בדיקה ,אין החלפה באם יש לך תלונות נאמר לי לך לבית משפט תזהרו

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by SinMaker,

אני מנסה להציע מחיר מסויים על מוצר מסויים, לאחר מספר ימים אני מקבל מייל שאומר שהמוכר ביטל את ההצעה שלי (קרה לי כבר פעמיים). המוכר לא מגיב למיילים שלי ואני לא מצליח להשיג אותו. חשבתי שמהרגע שפותחים מכירה פומבית אין אפשרות לבטל אותה. אני טועה?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  4. מישהו יודע איפה קבור הכלב?

• 67 תגובות
    • 10.8k צפיות
  5. Started by Caleb,

קניתי לפני שנה מסך DELL U2410, ולפני כמה שבועות ראיתי כתמים כאלה שצד הימני של הפאנל. כל פעם דחיתי את הפנייה לשירות לקוחות כי הייתי צריך את המסך, והיום כשהיתקשרתי לדל גיליתי שאין לי מדבקה מאחורי המסך עם service tag! ועם המזל הגרוע שלי, אומרים שפנדה נסגרה (הם לא עונים לשום טלפון והאתר שלהם לא עולה). מה לעזאזל אני עושה?

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by moti7,

שלום, אחותי כרגע בארה"ב והיא תשאר שם בחודש הקרוב, בשנה הבאה היא מתחילה ללמוד בהעברית בירושלים האם היא נחשבת סטודנטית בפני האמריקאים? היא קונה לעצמה נייד שם והיום אחד המחשבים בבית שלי נפטר, אז אני רוצה לנצל את ההזדמנות ושהיא תביא עוד מחשב הביתה. שאלות : - האםה יא יכולה להביא 2 מחשבים ולא יעשו לה בעיות במכס בארץ/בארה"ב? - היא זכאית לקבל הנחות סטודנטים? - היא נמצאת בניו-יורק בעיקרון האם אתם מכירים שם חנויות טובות עם מבצעים משתלמים? או חנויות באינטרנט שאני יכול להזמין(אני לי בעיה לבצע הזמנה יש לי שם כתובת אמריקאית) תודה לעוזרים!!!

7. יש לכם מושג איפה אפשר למצוא? חרשתי את לב המפרץ וחוצות ללא תוצאות... אני מדבר על קדיחה לקיר ולא תלייה בלחץ בין משקופי הדלת...

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. בהתחלה הם התעקשו בנחרצות שאין מחיר יותר טוב ל-12MBPS מאשר 92 ש"ח בממוצע לחודש ושאין שום אפשרות לרדת (משקרים לך בפרצוף האנשים האלה ). לאחר שביקשתי להתנתק המחיר ירד דרסטית, באופן פלאי ומיידי ל-59 ש"ח לחודש, לשנה וחצי התחייבות. אמרתי להם שאני אסגור איתם במחיר האמור במידה ויתנו לי את זה בהתחייבות לשנה אבל עדיין הם עושים לי חיים קשים ואני כבר מדבר איתם כמה ימים. אני בטוח שיש פה אנשים שמנויים אצלהם שקיבלו מחירים והתחייבויות יותר טובות מזה ולכן אבקש את עזרתכם. כדאי שתהיה נק' התייחסות טובה, אני אבקש שרק מי שקיבל הצעה טובה יותר מ-59 ש"ח לחודש ל-12MBPS בהתחייבות ל-18 חודשים, וההטבה שקיבל אינה קשורה להתחייבות לשרותים נוספים בהוט, שיפרט כאן את פרטי המבצע שלו ופרטים נוספים רלוונטיי…

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by altatrifoti,

שלום לכולם אני רוצה לדעת שמות של חנויות של מחשבים הרכבה עצמית תשלומים נוחים וכמה שפחות ריבית

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by XCG120,

רציתי לשאול איזה מחיר הכי נמוך אני יכול להגיע עם בזק בנלאומי במהירות 12 מגה?אשמח לתגובות של אנשים שהגיעו למחיר טוב. בתודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את SAMSUNG UN55D8000 מה דעתכם על החנות dvdcenter בכרמיאל ? האם יש שם שירות טוב חנות אמינה? וכו' אשמח לשמוע חוות דעת, חווית קנייה וכו' תודה רבה במידה ויש לכם המלצה גם לחנות מומלצת באיזור המרכז אשמח לשמוע גם...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by c5123,

סיפור קצר אם שאלה בסוף לפני שנה אימא שלי נירשמה ל 012 כדי לקבל שיחות לח"ל ללא התחיבות או כל דבר אחר אחרי חצי שנה היא ראתה שיש חיובים של 79 שח מ 012 ניסתה במשך חודשים לברר על מה זה אבל השירות שלהם ממש לא עזר לפני חודש היא שלחה פקס לביטול החשבון אבל לא קיבלה אישור ואז היא בקשה שאני יעזור קיבלתי את החשבונית האחרונה ונדהמתי לגלות שהם פתחו לה 2 חשבותו לאינטרנט(2 users) והיא משלמת כבר שנה 34 שח על כל אחד 34X2 +11 על מעמ 79 שח אני יכל לחשוב על מצב שהיתה היי הבנה והם פתחו לה גם חשבון לאינטרנט אבל 2 חשבונות זה ממש לא הגיוני צריך לצין שלא השתמשנו אפילו פעם אחת בהם בגלל שעבר כל כך הרבה זמן הם אומרים שאין להם את ההקלטה ואין מה לעשות אפילו את החשבון של חודש שע…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. השאלה פשוטה ובכותרת. אני מנסה לעשות את החבילת אינטרנט של ה 25 שקל ללא הגבלה 384kbps, הדבילים בסלקום טוענים ש "זה מתנגש עם הגלאקסי S". ידוע לי שזה קשקוש, ועדיין, בשביל שיהיה לי מה להחזיר להם- מישהו פה עם מכשיר אנדרואיד כלשהו וחבילה של 384kbps?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lev-27,

יש בארץ בורסה לזהב או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה לחבר שני צורבי DVD דקים ללפטופ עם מתאם אחד של 5.25IN למפרץ ב-PC. פעם ראיתי מוצר כזה באיבי אבל הוא נעלם לי ואני לא מצליח למצוא אותו מחדש. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  16. היי, אם אני רוכש מספר מוצרים מ-eBay מאותו מוכר, ולכל אחד יש מחיר משלוח אחר ותאריך סיום שונה למכירה הפומבית, האם יש דרך להוסיף את כל המוצרים לחבילה אחת ולחסוך במחיר המשלוח? תודה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. היי, סוף סוף אני מסיים עם HOT נשאר לי רק להחליט עם אני נשאר ב 018 או מחפש ספק אינטרנט זול וטוב יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  18. אהלן.... אני מתכוון לרכוש את גלקסי S2 באחת החנויות שלעיל... למישהו יש ניסיון ישיר או עקיף עם החנויות? אני מחפש בעדיפות ראשונה חנות אמינה עם אחריות טובה... מוכן לשלם עוד כמה מאות שקלים הפרש בשביל לקבל שירות אמין... תודה לעונים...

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Yossarian22,

מה פירוש הדבר אם קיבלתי צ'ק וכתוב עליו "למוטב בלבד"? כמה זמן במקסימום אני יכול לחכות עם הצ'ק עד שאני מפקיד אותו והא עדיין יהיה תקף?

20. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה להזמין כמה קטודות ועוד כמה פיצ'רים למחשב.. רציתי לדעת אם האתר הזה אמין, כלומר הוא שולח לארץ בלי בעיות ? אם לא, על איזה אתר אתם ממליצים ? אני רוצה גם להזמין מערכת קירור מים וכל זה אבל זה כבר יותר מאוחר D:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. היי. אני מחפש אתרים טובים שאפשר להזמין מהם מוזיקה וספרים (אם לדייק אני צריך דיסק של Parkway Drive והספר Playbook של בארני). אם אתם מכירים חנויות שמוכרות את המוצרים בארץ באזור המרכז גם טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  22. אז שלחתי טלוויזית LCD שהייתה לא תקינה לדעתי לקבוצת חי ואמרו לי שטלוויזיה לא תקינה באמת ויחליפו לי אותה לדגם חדש אחר מקוון שאין את הישן יותר. הם מבקשים שאחתום על המסמך שאומר שגדם חדש מתאים לי ואחרי קבלת מכשיר המחליף לא יהיו לי תענות/דרישות או תביעות נגדם בעניין זה. כדי להמשיך אני צריך לחתום ולשלוח מסמך אליהם. אחריות של דגם ישן ממשיכה לפעול. הערה: למרות שנציגה אמרה שטלוויזיה חדשה, במסמך שהיא שלחה זה לא היה מצויין. דווחתי לה על זה והיא עדכנה אותו. שאלה: למה אני צריך לחתום לפני שאני מקבל טלוויזיה ולא אחרי? למה אני לא מקבל אחריות חדשה על דגם המחליף? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הגיע לי חשבון. בדרך כלל אני משלם 120 שקלים לחודש כלול לי בתוכה חבילה של 1gb,משום מה חרגתי מזה(אין לי מושג למה,אבל נעזוב את התירוצים האלה והאשמות),והגיע לי חשבון של 450 שקל!,רק בגלל האינטרט. איך אני פונה לאורנג' ומבקש זיכוי על זה אם זה אפשרי בכלל?,אין לי התחייבות למסלול שלהם רק למכשיר,אני מעדיף לעזוב אותם וללכת לסלקום או פלאפון ולקחת את המסלול הכי בסיסי בלי אינטרט,ורק שיחות כמו המסלול של יותר בפלאפון. אגב,אין לי התחייבות שמה,רק על המכשיר ואני יכול לצאת מהחבילה שלהם מתי שאני רוצה. יש מה לעשות בנידון?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by BigTools,

http://www.facebook.com/OnKsp/posts/246800505347802?notif_t=share_reply מה הדעה שלכם כלפי אותם אוזניות, שמגיעות מחברות טובות (לוג'יטק G35) במקרה הטוב, וחברות קצת יותר בינוניות במקרה הפחות טוב. שווה את השקעה או לא?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by cobmetal,

שלום , כפי שציינתי בעבר אני רכשתי את המחשב שלי מסקייפיסי ועכשיו אני מחפש איך להחליף את הלוח אם (הבעיה עם הבקרי סאטא של אינטל ב1155) , האם מישהו יודע על חנויות באיזור הצפון אשר יכולות לתת תמיכה ללקוחות של סקייפיסי בנושא האחריות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים