צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
עז ככה קראתי כתבה ב ynet שסלקום סוגרים את הרשת הישנה שלהם ואני בתור לקוח עם קו וטלפון פעיל לא יודע מה לעשות. עם יש מישהו שמכיר את הנושא טוב יותר ממני מוזמן להגיב. תודה חברה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאור ריבוי הת'רדים בנושא, החלטתי לערוך סקר מסודר שיתמצת את כלל הדעות. אולי כך נוכל לגרום לגולשים להגיע לספקית שמסתמנת כטובה ביותר. יאללה תתחילו להצביע
-
- 41 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
מזה כמעט 10 שנים אני לקוח של בזק\בינלאומי איך שלא תרצו לקרוא לזה.. לפני שנה שדרגתי מאינטרנט של 5 מגה לחבילה של 10 מגה ברשת NGN עם חבילת סינון אתרים המכונה בבזק safe. יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק עם השדרוג בחינם (חיוב\זיכוי) של DLINK בהתחלה תמך בתקנים b/g וכשיצא דגם חדש התומך גם בתקן n התקשרו אלי ואמרו לי שיחליפו אותו בחינם - וכך עשו. יש לי 3 מחשבים בבית + 2 ניידים כשבתכלס רק מחשב אחד פעיל 24\7.. 3 חודשים ראשונים בNGN היו תענוג. מעבר לשיפור אמיתי בחווית הגלישה, סרטונים ב720 ו1080 ביוטיוב נטענו תוך מספר שניות, מהירות ההעלאה גם עלתה, פינגים נמוכים במשחקי רשת והכל רץ פשוט מ ה ר! אז מה השתנה מאז? חוץ מזה שסרטונים ביטיוב הפסיקו להטען (עולים רק ב240 וגם זה בקושי), יש נפילות מהירות מ…
-
- 35 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לאחר שדיברתי עם הוט על הבעייה ובקשתי מהם שיעלו את בזק בינלאומי על הקו, הם העבירו אותי ישירות לבזק בינלאומי. לאחר שהגעתי לבזק בינלאומי ואמרתי להם לגבי הבעייה, נציג התמיכה הטכנית אמר לי שהם "אינם מחויבים לתת תיעדוף לשרתים מחו"ל ושהם נותנים עדיפות לשרתים בישראל" ובנוסף הציעו לי את חבילת גיימר. סירבתי. כאשר אמרתי להם שאני מחובר ללא חייגן ישירות לשרתי הוט, ושהוט אמרו לי שהבעייה יכולה להיות בשרתים של בזק בינלאומי עצמם, הנציג של התמיכה של בזק בינלאומי אמר לי שאין אצלם בעייה וכי שוב "הם אינם מחויבים לתת תיעדוף לשרתים בחו"ל". בנוסף הוא ניסה לחבר אותי לחיבור עם חייגן מבלי שביקשתי, ורק ע"י הרמת טונים הצלחתי למנוע ממנו לעשות זאת. לאחר שהוא אמר לי שאין מה לעשות בנידון, וחזר בשלישית על…
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מי היבואן שלהם?......אני מקווה שהם לא יבאו בעצמם....... תודה מראש למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות מאיביי. רציתי לדעת- האם אשלם עליהן מכס? אם כן, כמה? שילמתי על האוזניות 49 דולר, ועוד 7 דולר על משלוח. שאלה נוספת: האם דואר ישראל יחייב אותי בעמלה מסוימת כאשר אאסוף מהסניף את האוזניות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אבא של חבר נוסע לסין וצריך לקנות לעצמו מחשב נייד(בסיסי ביותר) האם מישהו יודע איפה כדאי לקנות והאם בכלל זה כדאי? תודה רבה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישנם מוצרים שנמכרים בDUTY FREE, שרשום עליהם: *לא ניתן להשאיר בדלפק מסירת קניות. אם אני טס, ולוקח איתי את המכשיר שרכשתי (PS3 בעלות של כ440$) האם אני צריך לשלם עליו מכס בכניסה לארץ? אם כן, מה בדיוק DUTY FREE פה?
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לאחרונה אנחנו מחפשים לפטופ לאח שלי לצורכי לימודים ומעט מאוד משחקים (בעיקר Starcraft2). ראינו לפטופ של ASUS שעונה על הדרישות שלנו ובמחיר לא רע. דבר שנראה לי מוזר הוא ש IBM נותנים אחריות על הלפטופ... התקשרנו ל IBM וקיבלנו את התשובה הבאה: IBM אכן נותנים שירות למחשב הזה לשלוש שנים. כל תקלה במסגרת האחריות תתוקן ללא תשלום, תיקון שלא במסגרת האחריות לא יבוצע, גם לא בתשלום. לאחר שלוש שנים IBM לא תסכים לתקן את המחשב גם בתשלום! הסיפור הזה נשמע לי לא משהו, ולאחר קריאה פה בפורום נוצר לי הרושם שיהיה קשה לקבל אחריות ראוייה במקרה של תקלה במחשב, כמו לדוגמא בסיפורים האלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513280.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=513616.0…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר נגמרה לי ההתחייבות אצל נטויזיון ורציתי לחדש את את המנוי אבל המחיר שהציעו לי למהירות של 10 מגה היה יקר אז התקשרתי לבזק בינלאומי והם הביאו לי מחיר יותר זול משל נטויזיון ואז היום אחרי שהתקשרתי להתנתק בנטויזיון הם הביאו לי מחיר של 30 שקל לחודש ל-10 מגה. אז שוב פעם התקשרתי לבזק בינלאומי והם הביאו לי דיל של 10 מגה ב-29 שקל כל חודש ועוד חודש חינם אז שוב פעם התקשרתי לנטויזיון ואמרתי להם על הדיל של בזק בינלאומי אז הם הביאו לי דיל של 30 שקל כל חודש ואחרי 9 חודשים שאני אהיה מחובר אצלם אני אקבל 3 חודשים חינם. אני לא יודע במי לבחור ואני צריך את עזרתכם מצד אחד אני מנוי בנטויזיון 10 שנים וכמעט אף פעם חוץ מפעם אחת לא הייתה לי אצלם תקלה אבל מצד שני אומרים שגלישה בבז…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי המקרה שקרה לי וחיפושים באינטרנט אחת התוצאות הביאה אותי לתלונה של בחור על אותה החנות בפורום הזה אז מצאתי לנכון לפרסם את הסיפור גם כן כאן בפורום צרכנות. המקרה הוא כזה לפני פחות משנה רכשתי אצל דימפון זוג מכשירי htc desire כל אחד ב 2700 ש"ח לפני מספר שבועות אחד המכשירים התחיל לעשות ריסטרט רנדומלי ואז גיליתי שהמצלמה לא עובדת. גיליתי שאם נותנים מכות קטנות עם האצבע באיזור המצלמה היא מתחילה לעבוד (לעבוד חלקית, פעם עובדת ומפסיקה ואחרי כמה נקישות מתחילה לצלם על חצי מסך או פשוט בצבע סגול) כלומר יש פשוט בעיה במגעים של המצלמה. אני חייב לציין שהמכשיר לא נירטב ולא נפל וקיבל יחס טוב מאוד כמו שמגיע למכשיר שעלה 2700 ש"ח. בקיצור כשהגעתי לחנות והראתי את המכשיר לנציג כבר הבנתי שנפלתי ע…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בואו כל אחד ואחד נפרסם הודעה אנחנו רוצים אפלוד יותר גבוה, אם כבר יש להם FACEBOOK והם מעדכנים אותנו, נשתמש בזה בשביל לעדכן אותם גם, עד עכשיו הם אומרים אנחנו לא רוצים או לא צריכים, בואו נגיד להם מה אנחנו רוצים פשוט וקל http://www.facebook.com/hot.net.il תרשמו ב WALL או איפה שבא לכם, שמישהו יתחיל וכולם ימשיכו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקיצור נתעלם מכל המחדלים שכל חודש אני עובר איתם בחשבונית אבל שמתי לב לקומבינה מלוכלכת ביותר של סלקום. כשהתחברתי ורכשתי שני מכשירים בדור 3 זה היה כלול עם חבילה אשר נקראת "חבילת גלישה דור 3" בעלות 26 ש"ח בערך לחודש. בקיצור מכיוון שאני לא משתמש בשירות הרבה זמן וזה מסתכם ב52 שקל לחודש לפני מע"מ על שני המכשירים שלי פניתי לסלקום ובהתאם לחוק שהוציאו במשרד התקשורת שמאפשר לי לנתק את חבילת הגלישה ביקשתי להפסיק את השירות ואז מה אומרת לי מנהלת בשירות לקוחות בסלקום? זה לא חבילת גלישה זה "דמי שימוש בדור השלישי", מה דמי שימוש? נשמע לי מופרך ומוזר. אמרתי אז תחזירו אותי לדור 2 לא רוצה דור 3, 180 שקל לכל סים. מופרך בהתחשב בכך שאפשר לקנות סים ב50 שקל עם מתנה של שיחות או אפשר פשוט להתנתק מהם…
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח של בזק כבר שנים ומאוד מרוצה. עד היום גלשתי במהירות של 2.5MB בתשלום חודשי של 72 ש"ח ולאחרונה גיליתי שהמחיר הזה יקר. פניתי אליהם לפני כיפור לשידרוג התשתית למהירות 10MB לאחר שראיתי כי לקוח חדש מקבל על זה מחיר של 60 ש"ח. הם חזרו אליי והכי נמוך שעשו לי זה 85 ש"ח ולא היו מוכנים להוריד לי שקל אחד. צריך לציין שאני לקוח ותיק אצלהם שמשלם כל חשבון טלפון ממוצע של 550 ש"ח. שביקשתי ניתוק אז לא הייתה להם בעיה גם לנתק אותי אם הייתי מתעקש,ככה הרגשתי לאחר מכן ראיתי באתר "כמה זה" שאנשים הגיעו איתם למחיר של 69 ש"ח למהירות 10MB בתור לקוח קיים. על HOT שמעתי בעיקר דברים רעים באינטרנט בגלל לא עברתי עד היום. מה אתם מציעים?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
2.5 מגה 3 חודשים ראשונים חינם חודשים 4-12 19.9 לחודש. מחיר ממוצע 15 שח לחודש בלי התחייבות+ עכבר אופטי מתנה חח, אחרי שעה שהייתי איתם על הקו , נראה לכם אפשר להוציא יותר זול?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש תראד או שאין ? מישהו מתכוון לעשות 20MB או 32MB ובאיזה ספק הוא מתכוון לעשות ? הבעיה זה שלא משתמשים בחייגן נכון ? או שהם מציינים מעל ל 32MB החיבור הוא ללא חייגן, ובעצם הם נותנים רק 30MB ככה שזה עדיין לא עובר את זה. והבנתי זה ללא מחויבות נכון ? יש מישהו עם כל הפרטים , אני מתכנן מחר להתקשר אבל יש הרבה שאלות מדאיגות ורק מי שיש לו כבר יוכל לענות בקלות
-
- 119 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
אני מחפש מכונה לעיצוב זקן שתהיה טובה. התקציב הוא עד 150 ש"ח. לא אכפת לי מ- EBAY אם ניתן להביא משהוא טוב יותר בהפרש קטן. הבנתי שפיליפס טובה בתחום, אבל אשמח להמלצות של בעלי ניסיון אם יש...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חידשתי עכשיו את הדומיין שלי וקיבלתי למייל הודעה על מתנה חבילת אחסון Basic לתקופה של חודשיים מתנה! 100% חינם! או חבילת דואר אלקטרוני Mail לתקופה של שלושה חודשים מתנה! 100% חינם! אני מעונייין בחבילת האחסון Basic, יש התחייבות כלשהי לעסקה ? או שהאחרי החודשיים מתנה אני יכול לבטל ולא לשלם שקל ?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ולא, כותרת הת'רד לא צינית, לשם שינוי. אני בטוח שהרוב נכנסים לפה בשביל הלכלוך והקצת אקשן, אבל אני בטוח שכולם היו שמחים לשמוע סיפור בסגנון שאני הולך לספר. רובכם בטח מכירים את השירות הנהדר של לוג'יטק, אבל זה לא ימנע ממני לספר גם את המקרה שלי. כמעט מלפני 3 חודשים התחלתי לשים לב לתופעה מאוד מציקה במקלדת ה-G15 שלי, שמתבטאת בדילייאים קצרים (של 20MS בערך מהממוצע, משהו שאני עדיין מסוגל לחוש בו מסתבר) בחלק גדול מהלחיצות ולפעמים גם חוסר קליטה של הלחיצה. שמתי לב שזה מתרכז במקשים בצד שמאל, שככל הנראה חולקים את אותו המעגל החשמלי. כמובן שמה שהבנאדם ההגיוני עושה במצב כזה זה לבדוק אם יש לכלוך שמפריע למקשים - ובהחלט היה קצת ממנו, אבל זה לא ממש פתר את התופעה. זה לא הרג אותי כל כך בהתחלה…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, שימו לב למה שקרה לי היום: קיבלתי 3 חבילות ב EMS. שתיים מארה"ב, ואחד מסין. בתיבת דואר הונח מכתב (שאגב הוכן בוורד בצורה מזוויעה) שמודיע על זה שקיבלתי 3 חבילות ועלי לשלם סכום מופרז של 850 ש"ח!! במכתה היה מס' טלפון... התקשרתי. אחרי המתנה בלתי נמנעת של כמה דקות ענתה לי פקידה אדישה שכל מה שהיא ניסתה זה להוציא את מס' כ.א. שלי כדי שאשלם כבר.. כמובן שלא היה לה כח להסביר לי ממה מורכב התשלום המופרז הזה, ונתנה לי מס' טלפון אחר כדי לברר זאת. התקשרתי למס' השני שקיבלתי - וענה לי פקיד נחמד שגילה לי בעצם, שעל כל חבילה של מעל 50$, EMS גובים עמלת שקר כלשהו (אגרת רישומון, הקצאת כ"א ועוד שטויות) קבועה בסך של 127.60!!!!!!!!!! אני אישית נדהמתי. אני ממש לא הולך לשלם 127 ש"ח שזה בבירור שוד …
-
- 49 תגובות
- 22.1k צפיות
-
-
אני הצטרפתי לפלאפון לפני כ7-8 חודשים למסלול מסויים, כלומר לפני שחוק ביטול קנסות יצא. האם מותר לרשת פלאפון בגלל זה לחייב אותי בקנס בסך 200 ש"ח על זה שעברתי למסלול חיילים באותה הרשת, בפלאפון?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
לאחרונה בצעתי עסקה גדולה ב-pp וגיליתי משהו ששווה לחלוק עם שאר הפורום לקניות הבאות שלכם. הדבר רלבנטי רק לבעלי כרטיסי אשראי בינ"ל (שכן כרטיס אשראי מקומי אינו יכול להיות מחוייב במטבע זר) כאשר מבצעים עסקאות ב-PP מומלץ לשים לב לשער ההמרה אותו משלמים בעסקה. להפתעתי השער גרוע בחלק מהמקרים מתשלום במטבע העסקה המקורי ישירות לאיביי והמרה של חברת האשראי (בעיקר מדולרים) קצת יותר פרטים: הערה: הנתונים מתייחסים לכרטיסים בהם החיוב נעשה בהמרה לדולר (במידה והחיוב במטבע שונה מדולר), יש מספר כרטיסים בודדים בהם החיוב נעשה בהמרה ליורו (ואז יש כדאיות לשימוש בכרטיס בעסקאות הנקנות ביורו בעיקר) שלבי התשלום בכרטיס אשראי על עסקה במטבע זר: 1. (אופציונלי) המרה ממטבע העסקה לדולר ארה"ב במידה והמט…
-
- 20 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
רכשתי מוצר ב-400$ דרך אתר lighttake.com בסוף ספטמבר. כעבור חצי שעה מרגע הרכישה התחרטתי ושלחתי מייל לתמיכה בבקשה להחזר כספי. אין מענה. מספר ימים אני שולח מיילים ואין מענה. פתחתי dispute דרך paypal ואין שום מענה לא מפייפל ולא מהמוכר. מה עושים? הכסף כבר ירד מהחשבון. קיים ביטוח כלשהו של חברת האשראי?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרדיסק WD Green 2TB (דגם WD20EADS) מראה סימני גסיסה. אני בתהליכי גיבוי כל המידע שנמצא עליו, ורוצה לממש עליו אחריות. הכונן נקנה לפני קצת פחות משנתיים, ב-26 לינואר 2010 (ב-1,055 ש"ח!! OH MY GOD). אך אבוי! הוא נקנה בפנדה שכבר לא כלכך קיימת יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי בחנות KSP לפטופ מדגם Asus. כשלושה ימים לאחר הקנייה הבחנתי כי הבטרייה של המחשב אינה נטענת וכי הסאבוופר החיצוני (המגיע עם המחשב) אינו עובד. ניגשתי לחנות ביום שישי (כחצי שעה לפני הסגירה) והסברתי לאיש המכירות כי נמכר לי מוצר פגום, איש המכירות ברב חוצפתו אמר לי כי היה עליי לבדוק את המחשב לפני שקניתי אותו (מזאתמרת?!)ושאני צריך לדבר עם האחריות. הסברתי לו כי אין זה הגיוני שאני אקנה מהם מכשיר חדש באלפי שקלים ואקבל מוצר פגום. ועוד עכשיו אצטרך לבזבז את זמני בלהתעסק עם האחריות או היבואן. איש המכירות ביקש מטכנאי החנות שיבדוק את המחשב ולאחר בדיקה קצרה טכנאי החנות אישר! כי הבטרייה אכן לא נטענת וכי הסאבוופר לא עובד. ביקשתי בשנית כי יחליפו לי את המחשב אך איש המכירות ביקש ממני …
-
- 38 תגובות
- 8.4k צפיות
-