צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
סתם לדוגמא קבלו את חוות הדעת של "עידית " http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=831396 ואחרי זה כל החוות דעת של עידית ביומיים הבחורה קנתה 3 סמארטפונים האייפונים מעולים והגלקסי 3 גרוע. מגעיל מאוד!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לינק לדיון שהתחיל הכל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543137.0 ה-AURORA2 גם הגיע עם כמה שריטות על המסך - ממש לא סופר קריטי אבל שמים לב לזה בשמש עם מסך כהה. האריזה המקורית של AINOL (מתחת לכל הפצפצים והקלקר) אמנם היתה ללא פגם אבל לא אטומה מה שמוביל אותי לחשוב שמדובר במשהו מתצוגה או משומש כי זה לא משהו שיכול להיגרם מהמשלוח אם אין נזק לאריזה. בתוך האריזה של AINOL היה מונח על המסך משטח פצפצים אבל לא היה מגן מסך (זה שתמיד מקלפים ממכשיר חדש). גם האריזה של המטען היתה מעוכה כולה וכנראה גם הוא לא תקין! אני בדיונים איתם ועד כה הם הציעו לי פיצוי כספי זעום במקום שאשלח להם אותו חזרה ל-REFUND מלא (וגם זה אחרי הרבה ויכוחים). מישהו כאן יודע איך כדאי לשלוח חזרה לסי…
-
- 68 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שלום, בן משפחה שלי נוסע לתקופה של כמה שבועות לסין (סוג'ואות זה לא רחוק משאנגחיי). משהו יודע מה פחות או יותר המחירים שם על כרטיסי מסך פלאפונים טאבלטים וכדומה ועד כמה משתלם ליקנות שם אלקטרוניקה? כמובן שאני מתכוון למוצרים מקוריים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה כבר שנים שאני סובל מהחרא שירות של דואר ישראל באזור שאני גר בוא (מבשרת ציון, סניף מעוז ציון) הודעות לא מגיעות התראות על קבלת דואר רשום לא מגיעות \ מגיעות באיחור מטורף היום זה הגיע כבר לפגוע לי בכיס ישירות ועל זה אני זועם ורוצה לדעת מה אפשר לעשות בנידון אני גם מתכוון להתקשר לדואר ישראל ולדרוש מהם החזרים כספיים על הנזק שנגרם לי הסיפור בקצרה: הזמנתי בחודש חמישי פריט מ eBay שלא הגיע אחרי התכתבויות ארוכות עם המוכר, המוצר היום הגיע חזרה למוכר מחיר המוצר: 10 דולר מחיר המשלוח: 20 דולר המוכר מסכים (ובצדק) לתת לי החזר של 10 דולר בלבד ללא עלות המשלוח ובנוסף מספק מספר תמונות שהמוצר כן נשלח אליי בקיצור, סניף הדואר לא עדכן אותי לגבי המוצר שדרך אגב, חיכיתי לו בנרות !!! והמוצ…
-
- 52 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
http://dx.com/p/stainless-steel-triple-razor-blade-set-4-pack-44065 מאד זול, לא? מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכול גולשי hwzone בזמן הקרוב אני יקנה מחשב לגיימניג עם כל הציוד ההקיפי בסכום של 6000 ש"ח וחשבתי שאם עוד כמה אנשים מעוניינים לקנות את המפרט הזה נוכל לקנות ביחד ותהיה הנחה המחשב מתוכנן למי שעושה OC לכרטיס מסך אז הנה המפרט מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪956 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB (צבע אדום) כמות: 2 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Seagate …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתור לקוח בגולן סלקום זה שלושה חודשים, קיבלתי מייל מפתיע המציע לצרף את בני משפחתי לחברה. כל מנוי שמנוייד מחברה אחרת (לא מספר חדש) תחת לקום קיים בגולן מקבל 4 חודשים ללא תשלום על החבילה! גם של ה99 וגם של ה9.9. רעיון מבורך בהחלט.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בהמשך לאשכול שפתחתי בפורום 'מארזים וספקי כח'. כל מי שמעוניין במארז, שיצביע בסקר וירשום הודעה, כולל הצבע שבחר. שימו לב: הרשמה לקנייה הקבוצתית עובדת בשיטה של "כל הקודם זוכה". כרגע לא ידוע מתי תסגר הקנייה ועל איזה כמות. כלומר, אם נרשמו 70 איש ובסוף המכירה נסגרת על 60 מארזים, דבר שיכול לקרות מכל מיני סיבות, אזי ה 60 הראשונים הם אלה שיהיו כלולים בקנייה. כרגע, שום דבר עוד לא סגור אז אפשר ורצוי להמשיך להירשם. ממליץ לכולם להירשם לעדכוני נושא מיידים, לעקוב אחרי מה שקורה ולהגיב בהתאם. איך נרשמים? לוחצים על "יידוע" בחלק העליון של האשכול מצד שמאל. הצעת מחיר: ע"י TMS\סידי-לוג נתניה. שחור\טיטניום - 530 ש"ח כולל משלוח עד הבית. לבן - 540 ש"ח כולל משלוח עד הבית. *…
-
- 841 תגובות
- 86.7k צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי הצעה מעניינת בהתנאה למינימום 5 קונים לראם שמצויין בכותרת, בהיותי סוג של בעל עניין אני לא אפרסם כרגע קישור שלו לשום חנות, אבל אתן פרטים מדוייקים יותר אם יש עניין. מחיר ממוצע הוא 840, כאשר המחיר לקניה קבוצתית שהציעו לי הוא 790 ש"ח לאחר משלוח, מי שגר באיזור הצפון יכול לאסוף בעצמו ולחסוך 10 ש"ח. זאת הנחה רצינית לראם, ובמחינה לוגיסטית יש לי כרגע אפשריות לצרף לא יותר מעשרה אנשים, ככה שאם יהיה ביקוש גבוהה לזה, תדעו שהכמות מוגבלת. הודעות פרטיות יתקבלו בברכה אבל מומלץ לשאול כאן את השאלות במידה וחסרים לכם פרטים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן להזמין את הHD7870 מwellcom,הוא הזול ביותר שראיתי(1400 ש"ח). איך החנות?אמינה,מישהוא קנה משם?שירות טוב?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הי, אני זוכר שלפני כמה זמן השר כחלון הוציא הוראה לחברות הסלולריות שלא להגביל בשום צורה את היכולות של הפלאפונים (כולל Tethering). השאלה היא אם בזה זה נגמר, או שהן גם באמת כבר לא חוסמות את ה- Tethering או מגבילות אותו באיזושהיא צורה. ספציפית זה מעניין אותי, כי בסופ"ש אני כנראה אצטרך להשתמש לא מעט ב- Tethering של סלקום בחבילה לפי מהירות, ומעניין אותי אם זה יעבוד כמו שצריך ולאורך זמן. תודה!
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני הצצתי די הרבה בלוחות יד שנייה, כאן וגם ביד2... יש "תופעה" מרגיזה ביותר, אותי בכל אופן, ובהחלט לא כל המוכרים כאלה אבל לא חסר. התופעה הזו היא מוכרים, שלא רק שהם מוכרים מוצר משומש, הם גם מציגים את המחיר כאטרקטיבי, ואותי זה מרגיז לקרוא, ולבזבז זמן על מודעות כאלה! כן אף אחד לא מכריח אותי , אבל נו בחייכם!!! איך לעזאזל בנאדם מוכר לדוגמה כרטיס זכרון, או כרטיס מסך [דברים שראיתי במו עיני] אומר שהוא במצב טוב וכו, ומוכר אותו ב- [תחזיקו חזק] "מחיר מצחיק"! הם מוכרים מוצרים יד שניה במחיר מאווווד קרוב, אם לא זהה!! לזה של מוצר חדש! כאילו, תריצו בדיקה בזאפ או משהו?! למה לעזאזל לתת לכם מחיר כמעט מלא על מוצר משומש, וברוב המקרים בלי אחריות? אני חפשתי כ. מ…
-
- 42 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה יכול להיות בעייתי, אבל חשבתי לנסות להקים קניה קבוצתית של מחשב HTPC. התכנון הוא: מחשב בלא יותר מ-2,000 ש"ח ללא ציוד היקפי ללא דיסק קשיח למדיה, אלא רק SSD למערכת הפעלה וכו' קודם כל אשמח לקבל תגובות ממי שמעוניין בכלל לקנות מחשב מדיה, בלי קשר למפרט כזה או אחר. אני חושב שברגע שנראה כמה אנשים יש לנו, נוכל לחשוב קצת ביחד לגבי מפרט שיירצה את כולם (אחרי הכל אין פה יותר מדי מרחב תמרון) ואז נרכיב משהו ונראה כמה אנשים מעוניינים בו ואיזו הנחה אפשר לקבל. אם אתם מעוניינים- אנא הצביעו בסקר עם התקציב שלכם, שנדע איזה מחשב להרכיב. מפרט לדוגמא לקטגוריית ה2,000 ש"ח: http://www.tms.co.il/preview/spec/fdy5z8r7 [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר […
-
- 88 תגובות
- 12k צפיות
-
-
שלום, במקרה נכנסתי לאתר של בזק בינלאומי וראיתי ש-3 חודשים אחרונים חייבו את ההורים שלי ב 160~ שקל במקום 60 שקל לחבילת 12 מגה. לפני כמה חודשים הם גם הפסיקו לשלוח חשבוניות בדואר(ללא שום הסכמה מאיתנו). הם טוענים שהם הודיעו באימייל על העלאת המחיר(אף פעם לא השתמשנו בתיבת אימייל הזו ואף פעם לא הצהרנו שנשתמש בתיבה הזו) והם לא מוכנים לתת החזר על הכסף שהם גנבו. הם הסכימו "בטוב ליבם" להוריד את מחיר החבילה ל 40 שקל לחודש(באמת תודה, החבילה הזו מוצעת ב-30 שקל לכל דורש) וטענו שבגלל שהם הודיעו מראש הם לא יחזירו את הכסף. מה אני יכול לעשות במקרה הזה? הבנתי שיש חוק שמחייב אותם להודיע שבועיים לפני סוף החבילה על המחיר החדש אבל התיבת אימייל היא לא דרך ליצור איתנו קשר, שהם רוצים הם יודעים את המ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתאים שלט חדש למוסך, באייס רוצים על זה 160 שקל! איך אני יודע איזה שלט אני צריך להזמין? או שכולם אותו דבר?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://www.apple.com/letter-from-tim-cook-on-maps/ לפחות הם מודים בכשלון.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מתוך חוזה הצטרפות שקיבלתי מהם השבוע: "גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 15.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." מישהו נתקל אי פעם באכיפה של המגבלה הזאת?
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כותרת קצת בעייתית אבל לעניין : חברה שלי (שתחיה) נמצאת בארץ עם ויזת תייר ואישור עבודה. במידה והיא מביאה לי אייפון משוודיה (שם היא בעבודה כרגע) יכולים לעצור אותה במכס בשדה התעופה ולדרוש ממנה לשלם מכס וכדומה ? או שזה לא תופס עליה בגלל שהיא תיירת ממדינה אחרת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הי, אני מחפש חנויות\מוכרים (EBAY) שמוכרים חולצות של: tommy hilfiger,lacoste ושאר המותגים. מוכרים אמינים- סחורה מקורית וזולה (יחסית לארץ). תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קניתי מוצר כלשהו באיביי וניסיתי לשלם עבורו (בPayPal) אבל בסוף כל התהליך זה מראה לי את ההודעה הבאה: Unfortunately, the funding source within your PayPal account was declined. מה אני עושה במצב כזה?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מארז zalman z9 u3 ,מתי יהיה בארץ? אני מעוניין לרכוש.. ומתי יתחיל לעבוד יבואן חדש של זלמן בארץ? מחו"ל להביא כזה דבר אי אפשרי , יותר מידי כבד.. והדואר ישראל לא מוכנים לקבל מארזים אפילו עם תוספת של 17% מע"מ
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכיוון שזה מוצר בריאות, האם כדי לחסוך 30 ש"ח על קומקום חשמלי של-AEG ולקחת מתצוגה? האם קנה פה מישהו מ-Cell-Tec ואף חווה בקומקומים של AEG?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי,ברצוני להזמין כרטיס מסך מחו"ל. זה הכרטיס מסך : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150616 האם ניתן לשלוח את הכרטיס הזה לארץ? מה אני מוסיף למחיר שלו במידה ואפשר(חוץ ממעמ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקשרתי לכמה חנויות מחשבים היום מכיוון שאני מתעניין במארז של ZALMAN ולהפתעתי נאמר לי שהיבואן של זלמן בארץ פשט רגל לפני כשבוע ולכן יש מחסור במוצרים ושזהו אינו רעיון טוב לקנות עכשיו מפאת עניין האחריות. פתחתי את הנושא מכיוון שהייתי רוצה לשמוע ממישהו שמודע לעניין ויכול להרחיב ולאמת את הנושא ואם צפויה כניסה בקרוב של יבואן אחר במקום.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.getsafe.co.il/radiation-protection-products/ ברצינות? למה? למה שמישהוא יקנה מוצרים מהסוג הזה? תנו תגובה. מזכיר לי את הרמאים הקודמים שנותנים גרושים על מכשיר סלולרי משומש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-