עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Zeev86,

יש לי מחשב נייד DELL שלרוע המזל נפל, ורואים זאת בבירור (חלק מהפלסטיק נשבר). האם זה אומר שאני לא יכול יותר לממש אחריות? העניין הוא שלפני כשבוע המחשב (בלי קשר לנפילה) התחיל להתחמם, מאוד (הגיע עד ל100 מעלות). האם אני יכול לבקש מהם לבדוק את המחשב בכל זאת, גם אם העניין כרוך בתשלום? או שעלי למצוא איזשהי מעבדה ששם יוכלו לבדוק לי את המחשב? לא ידעתי איפה לפתוח את הדיון, פה או במחשבים ניידים. אם זה לא מתאים לפורום צרכנות, בבקשה תעבירו לפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by BigTools,

שלום. אני חושד שדואר ישראל איבדו חבילה שלי. למזלי יש לי מספר מעקב. אני מכניס את המספר מעקב לאתר של הדואר כבר שבועיים ואותה הודעה שהפריט נשלח מהונג קונג. מישהו יודע מזה אומר? יכול שזה נתקע במכס? מחר אני יתקשר לדואר, אבל אולי בכל זאת זה קרה למישהו?

• 30 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. Started by MaorSwan,

זה סיפור על חוויית קנייה מזעזע ועוגמת נפש שלא תתואר מחברת KSP: אני מקרית גת, בן 19, נסעתי לאשקלון לסניף KSP ב-23.9 לקנות מכשיר HTC ONE X; קניתי אותו והשירות היה אדיב, הקופסא היה מעט רעועה אבל התעלמתי מזה. הדלקתי את הפלאפון וגיליתי שיש מסך פתיחה של אורנג' [זה לא הדליק לי נורא אדומה, לא הבנתי כ"כ] אז שאלתי את המוכר "למה יש אורנג'?" והוא אמר "לא יודע", אז המשכתי הלאה, אתם יודעים, התלהבות ראשונית מפלאפון.. נסעתי לחבר שגר ליד והפעלנו את הפלאפון, הרמקולים היו חלשים בצורה מחרידה והוא העיר לי על זה, אבל חשבתי שזה ככה בכל המכשירים.. באתי הביתה והשוויתי עם אנשים אחרים באינטרנט וכולם טענו שהמכשיר שלהם בעל רמקול חזק ומספק, ורק אצלי - לא; עד כמה לא מספק? עד כדי כך שכשמתקשרים והפלאפון …

• 68 תגובות
    • 13.3k צפיות
  4. Started by yanivnn,

מה זאת האפשרות הזאת ומה העיניין שלה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ZXY1,

מה אתם אומרים על - TMS נתניה יבואן רשמי אינטל / AMD ? / יבוא במקביל ? חנות אמינה ?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by dan1123,

אני מחפש חנות אמינה באיזור המרכז ( TMS קצת רחוק לי ) אני גר באיזור רמת גן, יש את זיג זג ביהוד - האם היא חנות טובה? האם זה האתר שלהם: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by BarBee,

http://www.bhphotovideo.com/find/HelpCenter/NYSuperStore08.jsp

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yoni_h,

http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/6d736e13-0aa6-47e6-9f9e-552932087156?utm_source=iContact&utm_medium=email&utm_campaign=BUY2&utm_content=BUY2_04_11_2012_REGIONS

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. רק רציתי לברר איתכם את העניין, כי שאלתי אותם אם הרכבת המחשב תעלה לי כסף אם אני מביא להם מארז משלי ואת כל שאר החלקים (פרט לדיסק קשיח) אקנה מהם, והתשובה היתה כי ההרכבה תעלה לי 75 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היי, הזמנתי באמצעות השירות של BUY2USA "קונים בשבילך באמזון" 3 זוגות נעליים מכמה דגמים שונים. הבוקר הגיע הזוג הראשון, והוא שונה בצורה מהותית ממה שהזמנתי. הזמנתי את הנעל Caterpillar Movement Oxford בצבע Chocolate ובמידה US 11.5 M, אך קיבלתי נעל בצבע שחור במידה 10! הצבע נורא חשוב לי מכיוון "שננעלתי" עליו וזו הסיבה שהזמנתי את הנעל באמזון (לא היה את הצבע במקומות אחרים), והמידה עוד יותר, מכיוון שמידה 10 נורא לוחצת עלי. הנציגה בשירות הלקוחות אמרה שכל מה שניתן לעשות זה לשלוח את הנעליים חזרה לארה"ב על חשבוני, וכמובן שלא אקבל גם החזר על עלות השילוח של הנעליים לארץ. כל זה היה מקובל מבחינתי אם הייתי קונה מהם רק שירות שילוח, אך השתמשתי בשירות "קונים בשבילך", ובעצם כל העסקה התבצעה דרכם…

• 20 תגובות
    • 8.9k צפיות
  11. שלום לכם. עקב חגים לאחרונה בארה"ב, כמויות גדולות של מסרים על מבצעים מגיעות לתיבת דוא"ל שלי מחברה TIGERDIRECT ואני מתפלא כל פעם כאשר משווה מחירים שלהם למחירים בארץ. לדוגמה טלוויזית "LCD 65 שאחרי המרת מדולרים ארה"ב לש"ח תעלה בסביבות 6000 ש"ח שם, כאן תעלה יותר מ20000 ש"ח. אבל אני רוצה להתמקד על SSD של SAMSUNG 120GB שעלותו היא כרגע $89.99 (לפני שבוע היה אף $79.99 שבערך 310 ש"ח!): לעומת עלות בIVORY ובKSP שזה אותו דבר: עם כל האמור לעיל, אני רוצה לדעת האם כדאי לייבא SSD מחו"ל ואם יש נציגות של SAMSUNG בארץ שמשרתים מוצרים מיואבים מחו"ל. ההבדל בין מחירים הוא יותר מפי-2 ואני רוצה להבין מה גורם למחירים מנופחים של SSD בארץ.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by spektor,

שלום לכולם יש לי שאלה אני רוצה להזמין double din מ ebay במחיר 250$ אם יש על סכום הזה מכס ,מע"מ ..... ??? ??? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by א אוהל,

סתם לדוגמא קבלו את חוות הדעת של "עידית " http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=831396 ואחרי זה כל החוות דעת של עידית ביומיים הבחורה קנתה 3 סמארטפונים האייפונים מעולים והגלקסי 3 גרוע. מגעיל מאוד!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. זה ממש מבאס.. קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב, ורציתי לנצל את ההזדמנות ולהזמין מ-Newegg את הלוח הזה. אממה - המעצבנים האלה לא מאפשרים רכישה באתר באמצעות כרטיסי אשראי שלא הונפקו בארה"ב. שני ניסיונות הזמנה עם שני כרטיסים שונים (ויזה ומאסטרכארד) בוטלו והסיבה לכך הובהרה לי בצ'ט עם נציג מכירות באתר. יש למישהו רעיון איך אפשר להתגבר על הבעיה? אולי יש מישהו שנמצא בארה"ב ויוכל לעזור לי לבצע את ההזמנה?

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. http://dx.com/p/stainless-steel-triple-razor-blade-set-4-pack-44065 מאד זול, לא? מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הסוללה של מנורת החירום LED שלי מדגם יונדאי שבקה חיים. נתתי אותה לאבא שלי על מנת שיביא אותה לסניף הום סנטר שממנו קנינו אותה, על מנת שיחליפו למנורה את הסוללה. מכיוון שמחיר החלפת סוללה גבוה מקניית מנורה חדשה, נתנו לו מנורת חירום חדשה קטנה יותר של זק"ש. ועכשיו לנושא המרכזי: אבא שלי אמר, שאמרו לו בהום סנטר, שחובה לפרוק את הסוללה של מנורת החירום אחת לשלושה חודשים על מנת לשמור על תקינות הסוללה (ההנחייה הזאת לא מופיעה בהוראות ההפעלה של המנורה). האם זה נכון (הסוללה היא מסוג עופרת חומצה אטומה, כמו של מכשיר אל פסק)? או שאפשר להשאיר אותה בהטענה רצופה קבוע?

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. לא יאומן ,היתה לי תקלה שקשורה אליהם ופשוט לא היה לי עצבים לחכות הרבה על הקוו אז דחיתי את הטלפון כמה שבועות וראו זה פלא ,הם פאקינג ענו מהר לא יאומן

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. בתחילת חודש אפריל של השנה הזו קניתי נעלי סאקוני במגה ספורט. לפני כמה זמן התחילה תופעה שהרצועת גומי בקצה הנעל מתחיל להתפרק. מה אני עושה במצב הזה? בכל זאת זה נעל של 700 שקל, ולא הספקתי לרוץ איתה הרבה. פניתי לרשת מגה ספורט, והם מתנערים ממני. אשמח לעזרה, תודה

• 55 תגובות
    • 9.5k צפיות
  19. Started by אנטי-פסטו,

בתור לקוח בגולן סלקום זה שלושה חודשים, קיבלתי מייל מפתיע המציע לצרף את בני משפחתי לחברה. כל מנוי שמנוייד מחברה אחרת (לא מספר חדש) תחת לקום קיים בגולן מקבל 4 חודשים ללא תשלום על החבילה! גם של ה99 וגם של ה9.9. רעיון מבורך בהחלט.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הי, אני זוכר שלפני כמה זמן השר כחלון הוציא הוראה לחברות הסלולריות שלא להגביל בשום צורה את היכולות של הפלאפונים (כולל Tethering). השאלה היא אם בזה זה נגמר, או שהן גם באמת כבר לא חוסמות את ה- Tethering או מגבילות אותו באיזושהיא צורה. ספציפית זה מעניין אותי, כי בסופ"ש אני כנראה אצטרך להשתמש לא מעט ב- Tethering של סלקום בחבילה לפי מהירות, ומעניין אותי אם זה יעבוד כמו שצריך ולאורך זמן. תודה!

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  21. שלום לכול גולשי hwzone בזמן הקרוב אני יקנה מחשב לגיימניג עם כל הציוד ההקיפי בסכום של 6000 ש"ח וחשבתי שאם עוד כמה אנשים מעוניינים לקנות את המפרט הזה נוכל לקנות ביחד ותהיה הנחה המחשב מתוכנן למי שעושה OC לכרטיס מסך אז הנה המפרט מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪956 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB (צבע אדום) כמות: 2 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Seagate …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, בן משפחה שלי נוסע לתקופה של כמה שבועות לסין (סוג'ואות זה לא רחוק משאנגחיי). משהו יודע מה פחות או יותר המחירים שם על כרטיסי מסך פלאפונים טאבלטים וכדומה ועד כמה משתלם ליקנות שם אלקטרוניקה? כמובן שאני מתכוון למוצרים מקוריים. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הייתי שמח לראות את הרמקולים המומלצים הללו, במחירי מבצע. כיום המחיר שלהם באייבורי עומד על 890 ש"ח ל-SOLO7C ו-750 ש"ח ל-SOLO6C. לפי סקירות וביקורות שראיתי, הם נותנים מענה מעולה כרמקולים למחשב. מחירי המטרה הם: 550 ש"ח ל-SOLO7C. 450 ש"ח ל-SOLO6C. מי בעניין?

• 167 תגובות
    • 31.2k צפיות
  24. Started by tomer861,

שלום לכולם ברצוני להתאים שלט חדש למוסך, באייס רוצים על זה 160 שקל! איך אני יודע איזה שלט אני צריך להזמין? או שכולם אותו דבר?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  25. שלום, במקרה נכנסתי לאתר של בזק בינלאומי וראיתי ש-3 חודשים אחרונים חייבו את ההורים שלי ב 160~ שקל במקום 60 שקל לחבילת 12 מגה. לפני כמה חודשים הם גם הפסיקו לשלוח חשבוניות בדואר(ללא שום הסכמה מאיתנו). הם טוענים שהם הודיעו באימייל על העלאת המחיר(אף פעם לא השתמשנו בתיבת אימייל הזו ואף פעם לא הצהרנו שנשתמש בתיבה הזו) והם לא מוכנים לתת החזר על הכסף שהם גנבו. הם הסכימו "בטוב ליבם" להוריד את מחיר החבילה ל 40 שקל לחודש(באמת תודה, החבילה הזו מוצעת ב-30 שקל לכל דורש) וטענו שבגלל שהם הודיעו מראש הם לא יחזירו את הכסף. מה אני יכול לעשות במקרה הזה? הבנתי שיש חוק שמחייב אותם להודיע שבועיים לפני סוף החבילה על המחיר החדש אבל התיבת אימייל היא לא דרך ליצור איתנו קשר, שהם רוצים הם יודעים את המ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים