עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. משום מה נכנסתי לקייאספי כדי לתת לכם את המפרט המדוייק של המסך שקניתי מהם+לינק על מנת שתתנו לי מענה ועצה בנושא אבל אני רואה שכבר לא ניתן לקנות אצלם מסך 27inch בכלל והוא כבר לא מופיע כמוצר ואפילו כ-לא נמצא במלאי אצלם!!...קצת מוזר הזוי ומצחיק. בכל אופן עפ"י הקבלה זה המסך שקניתי מהם שד"א אני מאוד מרוצה ממנו: samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue קבלתי בצירוף דיסק התקנה..שאלתי אותם מה הצורך בדיסק? הרי הכרטיס מסך לבד עושה התאמה לרזולוציית המסך..אל תתפסו אותי במילה הטכנית של התשובה אני לא הכי בקיא במסכים ספציפית פשוט ראיתי עסקה שנראית לי עניינית ביחס לאינצ' ולגודל מול הסכום כסף אז הלכתי עליה. הנקוד…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by guylederer0,

רציתי לפתוח תנושא ולשאול תשאלה אומרים שמסך 2 ms מומלץ למשחקים בגלל שהוא עקרונית "יותר מהיר" ממה שאני הבנתי העין האנושית לא שמה לב להבדל מתחת ל 8 ms אז בעקרון 5-2 זה בעצם אותו דבר לא ? ואם לא אז מה ההבדל האמיתי בנהם אני מבולבל וצריך הסבר רציני תודה :]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sayaar,

שלום, מנסה לרכוש מסך מסוג BL2411PT של BenQ. האם הוא נמכר בארץ? אם לא, היכן כדאי להזמין?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי שאלה ראשונה: האם ה-730B הוא הבחירה הטובה ביותר בתקציב(ה-740B אני מעדיף שלא לקחת אותו מטעמי נוחות של קרבה לבית) למטרות גיימינג סדרות סרטים ואינטרנט שאלה שנייה- עמוד שני תודה מראש לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by proevo4ever,

שלום כולם, אני מחפש לקנות מסך למחשב בעיקר למשחקים, לאחר בדיקה קטנה ברשת הבנתי שמומלץ לקנות מסך מדגם DELL Ultrasharp ישנם 2 דגמים בהפרש של 300 שקל Dell UltraSharp U2415 או Dell UltraSharp U2412M האם ההפרש שווה? האם יש דגמים יותר טובים ומומלצים למשחקים? התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by smootskin,

הי, כבר במשך כמעט שנה אני מתכנן על קניית כרטיס והחלטתי שהחודש אני עושה את הקנייה הזו. בשום שלב לא התפתיתי אפילו לברר על AMD כיוון שאני סובל מהתמיכה הגרועה שלהם במשחקים והדרייברים המתרסקים בעלי באגים אינסופיים. לאחר שהעליתי את הנושא במקום אחר, התפלאתי לגלות שיש את אותו סיפור גם עם NVIDIA. אז אני שואל אתכם כמוצא אחרון, האם עליי לצפות לדרייברים יציבים יותר כאשר אעבור ל NVIDIA או שאתכונן לסבול מבאגים כמו ב AMD? ואם כן אז אולי עדיף לי בתקציב משוער של 1500 ש"ח + - לרכוש בעצם כרטיס מסך של AMD ולא NVIDIA? הכרטיס שארכוש הוא: GTX970. תודה

7. שלום חברים, שלשום עקב הפסקת חשמל נשרף לי מסך מחשב אהוב (Viewsonic vp930b). כבר הספקתי לרוץ ולקנות אחד אחר במקומו (u2312hm) אבל ממש הייתי רוצה להשמיש את הישן. מישהו מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסכי מחשב? המון תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום יש לי בעיה בהחלפת מסכים במחשב ישן יחסית (4 שנים), יש לי מסך CRT (האלה הגדולים ) שמחובר למחשב הישן ועכשיו היום קנו לי מסך חדש (samsung SyncMaster 930B שד"א איך הוא ?) אז שמתי את ה-LCD הישן שלי במחשב הישן,חיברתי בדקתי שהכל בפנים וכ'ו ואז היה כתוב על המסך setup input משהו עוד שורה...בקיצור לא הבנתי מה הוא רוצה עשיתי ריסט עלה הזיכרון הגיע לטעינה של הווינדוס עבר ושוב פעם אלה ה-Setup input bla bla ואין לי מושג מה הבעיה (המסך LCD הישן זה Aoc LM 520A ) ניסתי להוריד דרברים מאתר חברה של AOC אבל לא הצלחתי להתקין אין קבצי התקנה, אין לי מושג מה לעשות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by qt1h00,

שלום, מצאתי את המסכים הבאים: BENQ 22 FP222W 2300 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2015&products_id=16394 ASUS 22 LCD MW221U 2500 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2260&products_id=15783 מישהו מכיר אישית את המסכים האלו? אני מניח מן הסתם שזו מטריצה ישנה יחסית אבל לפי הנתונים המסך נראה אחלה, נניח שמדובר ב 6 ביט הפרדת צבעים וכו' אם אני מעוניין במסך איכותי יחסית אך אני לא עוסק בעריכה תמונות ווידאו, בעיקר צפיה בסרטים, משחקים ואינטרנט האם נראה לכם שמדובר במסכים טובים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by A.S.H.E.R,

אם אפשר לקבל חוות דעת,אני מתלבט בין שני המסכים האלה כי אני חושב שהם יענו על צרכיי לשימוש גיימינג ותכני HD שנייהם עולים בסביבות ה-1500-1600 ש"ח מסך SAMSUNG LCD 24" BX2450 LED 2ms HDMI WIDE או מסך LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אשמח לקבל מידע,המלצות וייעוץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם לפני כמה שנים טובות קניתי מסך דק (כשהוא רק נכנס לשוק) מאז הבנתי שיש שנכנסו כל מיני טכנולוגיות חדשות כמו lcd (יכול להיות שזה דווקא היה בזמנו) led full hd וכדומה מישהו יכול לתת לי הסבר בנוגע לכל טכנולוגיה ואיזו עדיפה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. כמעט כל מסכים היום על 300 cd/m² והבנתי מפה שזה לא בריא- לעניים ועושה כאבי ראש.. זאת אומרת שכל המסכים (LCD) לא "בריאים", אפשר איך שהוא להוריד את הבהירות בהגדרות או שפשוט צריך להיות פחות במחשב?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D‎ אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך: [br]פורסם בתאריך: 28.12.2008 בשעה 23:50:59יש מישהו שיכול לעזור?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן! לאחרונה המסך מחשב הפסיק לעבוד (Samsung SyncMaster 730B). המחשב משמש בעיקר את אבא שלי למשחקי סוליטר וכאלה.. שום דבר רציני.. אשמח להמלצה למסך מחשב חדש (כתבתי עד אלף ש"ח, אבל מניחה שלשימושים פשוטים שכאלה, יהיה אפשר למצוא מסך מחשב זול בהרבה..)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by reviZor,

שלום אנשים יש לי בעיה אם המסך שלי הוא פשוט אחרי כמה זמן פעולה ניהיה שחור לחלוטין ולא מראה כלום. המנורה שמראה אם המסך דלוק היא בצבע כחול כלומר פעיל בזמן שזה קורא המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ואני שומע קולות רקע אחרי שהמסך מתכבה ואני לוחץ על קפתור ההדלקה הוא נדלק ועובד כרגיל לשניה או 2 ואז שוב ניהיה שחור.. מה יכולה להיות הבעיה? סליחה על השגיעות כתיב אני ממהר לרשום את ההודעה הזאת לפני שהוא מתכבה שוב אני גם רוצה להשתמש בשרשור זה לבקשה: אם הבעיה במסך אני לא בטוח שיש עליו אחריות עדיין אז האם תוכלו להציע לי על מסך 24" FULL HD בעד 1500 ש"ח אני חייב איכות תצוגה מכיוון שאני גרפיקאי אך השימושים הם מגוונים כלומר גם משחקים וגם סרטים תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by kalda01,

האם במסכי FHD גודל הטקסט יהיה שונה בין מסך 22 לבין מסך 24? אני מחפש מסך לשימוש כללי ומעוניין שטקסטים לא יוצגו קטן מידיי ברזולוצייה האופטימלית

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאד, יש לי מסך של DELL S2440L, כאשר אני מפעיל את המאוורר(תקרה)המסך מראה מסך שחור לכמה שניות(2-3) כאילו מנתקים את הכבל HDMI ומחברים. זה לא בעיה בכבל, כי ניסיתי כבר 4 כבלי HDMI שונים... במה הבעיה?במסך?בחשמל בחדר?בתדרים? ??? אם מישהו חווה את הבעיה, או שיכול לעזור, אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by romzzz,

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736277 איך הוא אני חייב תשובה אני רוצה להזמין עכשיו יש הצעות החל מ555 שקל ואני יקח .....

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחזיק בשני מסכי Eizo S2431. בתקופה האחרונה, אני חווה 3 תופעות עם המסכים ואשמח לסיוע להבין מהן אותן תופעות. תמונות מצורפות: 1) החלו להתפתח מעיין שריטות ע"ג המסכים. הכוונה היא לממש שריטות שאפשר לחוש אותן עם האצבעות (לפני שאשאל, שללתי את האפשרות שמישהו שרט את המסכים). השריטות החלו להתפתח בהדרגה בשני המסכים במקביל. 2) סביב אותן שריטות יש מעיין "כתמי"/"כיסי" אור - כלומר חלקים בהירים יותר. אם מזיזים את הראש נראה שמדובר בבליטות על המסך עצמו. 3) המסכים הפכו מאוד בהירים בתאורה. המסכים בין 8 שנים שניהם. הנחת המוצא שלי שמדובר בהתבלות של איזה חומר פלסטי על המסך, אבל אין לי באמת מושג. אשמח לסיוע. …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. אני עדיין לא בטוח מה כדאי לי רחב או 4:3 אני חושב ש 4:3 יהיה יותר טוב כי 70 אחוז מהזמן זה טקסטים אינטרנט וכל זה עוד 20 אחוז זה סרטים ו 10 אחוז משחקים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by benz89,

אני קונה מחשב חדש וקיבלתי הצעות מחיר וכל אחת כוללת מסך אחר. רציתי לדעת מה מהם עדיף או יותר טוב למרות של משחקים וצפייה בHD? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכם... קורה משהו מוזר במחשב של חבר כאשר המסך מחשב נכנס למצב שינה (לא המחשב עצמו) בגלל הגדרות חסכון בחשמל, והוא חוזר למחשב לאחר כמה שעות שהמסך במצב הזה אז לוקח למסך להידלק חזרה בערך 5 דקות. לא משנה מה קורה בזמן הזה, גם אם מפעילים מחדש, המסך פשוט לוקח את הזמן ומתעורר גם אם המחשב בביוס או במערכת הפעלה. אם אני משנה לשם הבדיקה את הגדרות צריכת החשמל ל2 דקות ומחכה למסך שייכבה ואז מזיז את העכבר, המסך נדלק כמעט מיד. המחשב חדש, מריץ windows 8 מקורי. (בנתיים ביטלתי את האפשרות של כיבוי המסך) מחיפוש ברשת הרבה אומרים שאולי המסך בסוף חייו..מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, קיבלתי המלצה בחנות על המשך הבא: Sony SDM-HX95B http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות איטיותו היחסית - הומלץ בחום גם למשחקים אשמח לשמוע את דעתכם עליו בהשוואה להמלצות אחרות שיש כאן (כמו הviewsonic vp930) ולשמוע הצעות אחרות למסכי 19 מצויינים. המחיר מבחינתי הוא לא שיקול, השיקולים העיקריים הם: 1. מסך טוב מאד למשחקים 2. מדיניות החלפת מסך במקרה של פיקסלים שרופים 3. חיבור DVI - כמובן הכרחי תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by casio888,

יש לי מסך אסוס 19 אינץ ועכשיו שמתי לב שיש לו פיקסל שרוף יש לו אחריות 3 שנים והוא בשימוש שנה האם האחריות תקפה לגבי פיקסל שרוף? מה החוקים לגבי פיקסל שרוף שמעתי ש4 פיקסלים שרופים הלך המסך זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש מסך טלויזיה לצורך עבודה עם המחשב מה אני צריך לבדוק לצורך הענין אם יש דגמים מועודפים התקציב עד 4K מיועד לחדר - לסרטים משחקים גלישה וכו' + איך מחשבים את המרחק מהטלויזיה (לדוגמא אם אני יושב כ- 3 מטר מהמסך לדוגמא) בתודה מראש, קובי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.