עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, היום שידרגתי את המחשב של אמא שלי. המפרט (שמשנה): לוח אם של גיגהבייט GA-MA69VM-S2 . http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2 מסך CMV T39D 20.1" המסך מחובר עם חיבור 15פינים ללוח. (אין יציאת DVI במובנה) התקנתי את גרסה 7.10 (העדכנית ביותר) של הדרייברים של ATI\AMD. הבעיה- אני לא מצליח לקבוע רז' נכונה למסך. (הנתונים שלו אינם מזוהים ע"י הכרטיס מכיוון שהוא לא מחובר בחיבור DVI) האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? (ולא, לא לקנות כרטיס לא מובנה)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום יש לי בעיה בהחלפת מסכים במחשב ישן יחסית (4 שנים), יש לי מסך CRT (האלה הגדולים ) שמחובר למחשב הישן ועכשיו היום קנו לי מסך חדש (samsung SyncMaster 930B שד"א איך הוא ?) אז שמתי את ה-LCD הישן שלי במחשב הישן,חיברתי בדקתי שהכל בפנים וכ'ו ואז היה כתוב על המסך setup input משהו עוד שורה...בקיצור לא הבנתי מה הוא רוצה עשיתי ריסט עלה הזיכרון הגיע לטעינה של הווינדוס עבר ושוב פעם אלה ה-Setup input bla bla ואין לי מושג מה הבעיה (המסך LCD הישן זה Aoc LM 520A ) ניסתי להוריד דרברים מאתר חברה של AOC אבל לא הצלחתי להתקין אין קבצי התקנה, אין לי מושג מה לעשות

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yogev_23,

מבחינת איכות אות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. דגם ה-VP28UQG החדש עשוי להיות הדרך הזולה ביותר בשוק להנות מרזולוציית Ultra HD אצלכם בבית לכתבה

5. Started by kalimero1234,

כמה להגדיר Brightness ו Contrast במסך 2209WA? יש משהו מומלץ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by sim-m12345,

בדיון במפרטי מחשב (שאלתי שם לגבי מפרט שלם) הציעו לי לקבל חוו"ד נוספת לגבי המסך. מכיוון שזה המקום המתאים אשמח לשמוע מה דעתכם? המטרה משחק starcraft 2, גלישה, וורד. אפשר לעלות קצת במחיר אם מצדיק את ההשקעה. אשמח לתובנות ולהצעות. בתודה אימא של

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ronte,

שלום, אני מחפש מסך בסביבות ה1000 ש"ח. הוא מיועד בעיקר לאדם העובד עבודה ממושכת מול מחשב בקריאת וכתיבת מסמכים, תכנות וקצת סרטונים אונליין. הייתי רוצה לקבל את הגודל המקסימלי האפשרי של מסך איכותי בתקציב הזה. מבדיקה קצרה ראיתי שיש מסכים של DELL בגודל 23.8'' סביב ה-1K ואילו 24'' סביב ה1.4K. עד כמה ההבדל בגודל מורגש? איך DELL? אשמח ל-2\3 אלטרנטיבות איכותיות. חשוב שיהיה כבל DVI, מתחבר לכרטיס די ישן. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Thekingtom1992,

שלום מסך לגיימינג עד 2000 ש"ח, יש דבר כזה? מחפש המלצה מיועד לכרטיס מסך 1080

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Rockstatement10,

איך אפשר לנקות DELL U2414H בצורה כזו שלא תשאיר סימני ניקוי והמסך ייראה כמו חדש? כמובן שלא יפגע באיכות התמונה ודברים בסגנון. לא ראיתי בחוברת שכתוב.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shapiro.guy,

שלום, אני מחפש לקנות מסך לעריכה גרפית, שישמש אותי כמוניטור לתוכנה after effects. התקציב שלי הוא 1000-1500 ש"ח. מדברים פה הרבה על הDell 2209wa, אבל הבנתי שהוא לא תומך בצורה מלאה בHD, ואני מתחיל לעבוד עכשיו הרבה עם HD. אתם יודעים האם אמור לצאת איזשהו שיפור למסך הזה שיכול להראות 1080p? יש מסך שתומך בHD עם פאנל כמו זה בתקציב שלי? כדאי לדעתכם להשקיע עוד בשביל שהמסך יוכל להגיע לרזולוציית HD, או שזה זניח? תודה! גיא

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. זה נכון ש ViewSonic LCD 19 VP930 פחות מומלץ לגיימרים? כפי שצינו כאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מפני שהשימוש היחדי של המסך הוא למשחקים... CSS BF2 HL2 NFS וכו'... משחקים כבדים ובמסכים לא מתאימים צפויות מריחות והרבה.. אז אם זה באמת כך, תהיתי אולי לקחת בכלל איזה DELL עם פאנל TN וזהו...? ולמה הם כותבים שזה פחות מומלץ לגיימרים \: התבאסתי לגמרה כשראיתי את זה... והוא עוד עולה 1800 שזה קצת מעל למה שאני יכול להרשות לעצמי בשביל מסך אז לרדת מהסיפור ולקחת DELL 1907 ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yotam.m,

שלום. המסך הישן שלי שבק חיים ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1500-1600 ש"ח. תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by shimon16,

מי מהמסכים הנ"ל יותר טוב? 740N של Samsung או LG L1752T הנתונים אמנם בעד הLG אך לא ראיתי המלצות על הדגם הנ"ל בפורום. מי משני הדגמים הנ"ל יותר איכותי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by kudu,

אני מתלבט בין : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=18371 מסך: Viewsonic LCD 27.5 VX2835wm לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=19032 מסך : Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp Black התקציב הוא לא בעייתי. אם אנשים בעל ניסיון עם המסכים האלו יכולים ליעץ לי אני מאד אודה לכם. אני בעיקר משחק משחקים (יש לי 8800GT-> מוכן לעבור לSLI במקרה הצורך) ורואה סדרות מתוך עצלנות על המחשב כי יש לי 37 של טושיבה בסלון. הוא גם משמש כמחשב העיקרי של הבית כלומר אינטרנט ועבודה. אשמח לכל דעה אך בבקשה דעות מנומקות תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DXM,

האם מסך LG 22" LCD L226WTQ שבעל רזולוציה של 1680X1050, יוכל להתחבר לכרטיס מסך INNO3D GF FX 5500 שכתוב שהוא תומך עד 1600X1200? האם יכולה להיות בעיה? בנוסף אפשר להוריד למסך את הרזולוציה שלו מבלי לפגום משמעותית את האיכות? די דחוף לי כי בידיוק נשרף לי היום המסך (מזל שיש יום הולדת היום) המלצה למסך עד 1800 ש"ח כרטיס מסך FX5500.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ron11,

קניתי מסך DELL U2410 מפנדה ומצאתי פיקסל מת בצבע ירוק בהיר היתקשרתי לפנדה והם אמרו לי ליפנות לדל היתקשרתי לדל ואמרו לי שהמדיניות שלהם רק משישה פיקסלים או שלושה ומעלה שרופים רק אז מחליפים מסך הפקיד היה לא בטוח במשהוא אומר יש לכם מושג עם זה באמת המדיניות שלהם ועם אני יכול שהחברה תחליף לי אותו לחדש ? תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by יניב51,

שלום לכולם (: בשעה טובה קיבלתי את הטלויזיה החדשה שלי, SONY LCD 32: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468911 ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO וגם ראיתי מאחורה חיבור VGA רגיל כמו של מסך רגיל שמעליו היה רשום PC. לכבל S-VIDEO הוא בכלל לא הגיב, שחיברתי את ה VGA הוא רשם לי OUT OF RANGE למישהו יש מושג מה הסיפור שלו? אולי צריך לעשות עוד משהו חוץ מלחבר ככה סתם את הכרטיס מסך לטלויזיה ( אם זה משנה יש לי 7900GS )

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, אני אשמח שמי שיש לו את הצג Dell 2407WFP-HC יגיד לי עם אילו הגדרות תצוגה הוא עובד (קיבלתי את הצג אתמול ואין לי ממש זמן להתחיל להתעסק עם כל ההגדרות...). אם אני זוכר נכון דובר על זה שערכים של אדום-86, ירוק-85, כחול-84 אמורות להפחית את הגוסטינג. מה בקשר לבהירות וכו'? האם יש ערך מומלץ? ומה בקשר למצבי התמונה? מה הם משנים בכלל? (אם אני זוכר נכון יש מצב gaming, מצב desktop ועוד משהו - בדגמים אחרים אני יודע שזה איכשהו השפיע על בנדינג - מה עם הדגם הזה?) תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by בזיק,

אני מעוניין במסך הנ"ל, מתצוגה, מחיר 1200NIS איך הוא? איך לבדוק אותו?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by קובי 1980,

היי,אספתי אתמול את המסך המושמץ פה,ה 226bw של סמסונג.רציתי רק לשתף אתכם בהתרשמות שלי עליו.חשבתי לכתוב סקירה אבל לא יהיה בה צורך ככל הנראה. ובכן המסך הזה פשוט עצום מבחינת גודלו ועם זאת התרגלתי אליו מאוד מהר (הופתעתי מכך שיש המון אתרים שתומכים בWD). הייתה לי בעיה מסויימת עם powerdvd בצפייה בסרטים אבל עם שאר התוכנות אין שום בעיה.ואני עובד על העניין הזה, הסרטים עצמם אכן לא ממש פסגת האיכות (ה17'' הישן הציג בצורה קצת טובה יותר) אך הגודל מפצה על האיכות.בצפייה בסרטי dvd אין שום בעיה והתמונה טובה מאוד. ניסיתי להריץ מס' משחקים על ההגדרות הגבוהות שלהם והתוצאה לא איכזבה אותו,שום מריחה ושום נעליים תמונה מעולה.ואני עוד עם כ.מסך סטנדרטי יחסית. אני חוזר על משהו שכבר אמתרי לא פעם,נכון זהו…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by יפת,

אני רוצה למסך הזה לחבר אקסבוקס ולשמוע קול. האם יש דרך שדרך המסך או דרך רמקולים חיצוניים לשמוע את האקסבוקס 360?

22. שלום לכולם, קיבלתי המלצה בחנות על המשך הבא: Sony SDM-HX95B http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות איטיותו היחסית - הומלץ בחום גם למשחקים אשמח לשמוע את דעתכם עליו בהשוואה להמלצות אחרות שיש כאן (כמו הviewsonic vp930) ולשמוע הצעות אחרות למסכי 19 מצויינים. המחיר מבחינתי הוא לא שיקול, השיקולים העיקריים הם: 1. מסך טוב מאד למשחקים 2. מדיניות החלפת מסך במקרה של פיקסלים שרופים 3. חיבור DVI - כמובן הכרחי תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן , אני מחפש מסך חדש בתקציב של עד 1200 אפשרות לחריגה קלה ... מטרות המסך הם לחבר אליו לפטופ מטרת תחנת עגינה ועבוד נוחה יותר ולחבר אליו PS4 . חשוב שיהיה לו חיבור HDMI והוא יוכל להציג בצורה איכותית משחקי מחשב/PS4 תודה רבה לממליצים .

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Kleppy,

שלום לכולם. לפני כמה ימים התחדשתי במסך LG 27EA33. הייתי מרוצה מאוד בהתחלה, עד שהתחלתי לשים לב שבסצנות שחורות במשחקים ובסרטים יש דליפת תאורה מאוד ברורה בצד שמאל התחתון של המסך. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של המסך אבל שום שינוי לא משפר (כולל החלפה ל- HDMI במקום DVI). כל האיזור השמאלתי התחתון מואר עמום. זה מאוד מפריע בסצנות חשוכות. האם יש מה לעשות עם מצב כזה או שפשוט צריך להתרגל? עריכה: אני מצרף תמונה באיכות על הפנים כדי להמחיש. במציאות הכתם יותר מורגש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. התכוונתי לקנות VIEWSONIC ממש מחר אבל לפני זמן קצר קיבלתי ממפעל הפיס את ההצעה הזאת (הם שולחים לי מדי שבוע כל מיני הצעות שונות וזולות כי אני מנוי) שנראית לי משתלמת יותר. יש הבדל של 100 שקל לטובת LITE-ON. אהה כן-הצרכים שלי הם אינטרנט (יוטיוב YNET ושטויות כאלה) וקצת אופיס. אני לא משתמש בו למשחקים/גרפיקה איזה מהם לקנות? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים