מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בהחלפת מסכים במחשב ישן יחסית (4 שנים), יש לי מסך CRT (האלה הגדולים ) שמחובר למחשב הישן ועכשיו היום קנו לי מסך חדש (samsung SyncMaster 930B שד"א איך הוא ?) אז שמתי את ה-LCD הישן שלי במחשב הישן,חיברתי בדקתי שהכל בפנים וכ'ו ואז היה כתוב על המסך setup input משהו עוד שורה...בקיצור לא הבנתי מה הוא רוצה עשיתי ריסט עלה הזיכרון הגיע לטעינה של הווינדוס עבר ושוב פעם אלה ה-Setup input bla bla ואין לי מושג מה הבעיה (המסך LCD הישן זה Aoc LM 520A ) ניסתי להוריד דרברים מאתר חברה של AOC אבל לא הצלחתי להתקין אין קבצי התקנה, אין לי מושג מה לעשות
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה להגדיר Brightness ו Contrast במסך 2209WA? יש משהו מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שאלה ראשונה: האם ה-730B הוא הבחירה הטובה ביותר בתקציב(ה-740B אני מעדיף שלא לקחת אותו מטעמי נוחות של קרבה לבית) למטרות גיימינג סדרות סרטים ואינטרנט שאלה שנייה- עמוד שני תודה מראש לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים מחפש לקנות שני מסכים שתומכים ב - daisy chain https://www.google.com/search?q=daisy+chain+monitor&oq=daisy+chain+monitor&aqs=chrome..69i57j0l4j69i60l3.12974j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 המשמעות שתיהיה להם יכולת להתחבר אחד לשני ישירות - שהמסך הראשון יוכל להוציא פלט וידאו למסך השני, והמחשב יתחבר רק לראשון, והמחשב יזהה את השני המסכים ראיתי בעבר מסכים של DELL ב -800 שח שתומכים בזה אך אני לא מוצא אותם כרגע אשמח לעזרה תודה :)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך הוא AH778 Mag השאלה היא האם מסכים זה דבר שקונים יד שניה... מציעים לי אותו ב130 ש"ח, והוא עולה ברגיל 520, האם יש סיבה לחשוד, או ששוק הCRT ירד ממש? מצטערת אם זה לא הפורום המתאים, לא ידעתי איפה לשאול.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני מחבר (באמצעות VGA) מסך 24 אינץ' למחשב נייד על מנת לצפות בסרטים (כבל HDMI שיש לי לא נותן איכות טובה). מדי פעם, ולעתים כל כמה שניות, אני רואה על המסך קו אופקי שמחלק את התמונה לשני חלקים. הקו מתחיל מלמטה, עולה, ואז נעלם, עד הפעם הבאה. הבנתי שבמשחקים Vsync אמור לפתור את הבעיה. איך אני גורם לה להעלם בMedia Player Classic? תודה מראש על העזרה! אגב, במסך עצמו של המחשב הנייד זה לא קורה. מסך: Samsung SyncMaster XL2370HD כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ViewSonic VP930b Black 19" 8ms בסביבות ה 290 $. Brightness: 300 cd/m2 Contrast Ratio: 1000:1 Display Colors: 16.7 Million Display Type: UXGA Horizontal Refresh Rate: 24~92kHz Maximum Resolution: 1600x1200 Panel: Active Matrix, TFT LCD Pixel Pitch: 0.255mm Recommended Resolution: 1600x1200 Viewing Angle: 170°(H) / 170°(V) NEC Display Solutions 90GX2 Silver 19" 4ms LCD Monitor with 4-port USB 2.0 hub בסביבות ה 320 $. Brightness: 400 cd/m2 Contrast Ratio: 700:1 Display Colors: 16.2 Million Display Type: SXGA Horizontal Refresh Rate: 31.5-81.1 KHz Maximum Resolution: 1280x1024 Panel: TFT LCD Pixel Pitch: 0.294mm Recommended Resolution: 1280x1024 Viewing Angle: 170°(H) / 160°(…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נמצא בתהליך של רכישת מחשב חדש. מנסה להתכנס לתקציב סביר בנושא כרטיס מסך ומסך שיאפשר Gaming. כיום אני עובד עם מסך Dell U2410 Ultrasharp (1920x1200) באיכות פנטסטית, אבל שלא מתאימה ל- Gaming. מחפש מסך 24" שיתאים ל- GTX1060 ושבאיכות לא תהיה נפילה גדולה מידי ביחס למה שאני רגיל. האם Dell S2417DG יעשה את העבודה ? האם אפשר להריץ בו משחקים ב- FHD וזה ייראה טוב, שכן מדובר במסך QHD ? תודה רבה על כל הכוונה ועצה טובה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מי מהמסכים הנ"ל יותר טוב? 740N של Samsung או LG L1752T הנתונים אמנם בעד הLG אך לא ראיתי המלצות על הדגם הנ"ל בפורום. מי משני הדגמים הנ"ל יותר איכותי?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז מה הכי עדיף משלושתם? השימוש הוא להכל סרטים גם סרטי HD ,משחקים, גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ לפעמים.. תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מותאם לצפייה בסרטים. אני לא משחק כמעט במחשב. שאר השימוש הוא דיי רגיל. כרטיס המסך שלי הוא: GForce FX 5200 שתי שאלות: 1) כמה זה משנה מה כרטיס המסך שלי בקניית מסך? 2) עד כמה המסך שהפירוט שלו למטה מתאים לצרכים שלי? מה כדאי לי לשפר (אם בכלל)? 3) מה דעתכם גם על המסך הזה: Viewsonic VA-1912 (לא מצאתי מפרט שלו באינטרנט)? תודה רבה מראש לכל המגיבים!!! המפרט לקוח מכאן: http://www.apexdigital.co.il/product_info-29+105.asp : כללי מסך TFT "19 LCD עם רענון פעיל של התצוגה. יחס תצוגה 16:10 זווית צפייה: 160°. הטיה: 5°לפנים, 15° לאחור. בהירות: 300 cd/m2 רמת ניגודיות ביחס 1:850 רזולוצית מסך 900 X 1440 @ 75Hz. מהירות תגובה 5 ms. תפריטי מסך ב-6 שפות כולל עב…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מסך LG 22" LCD L226WTQ שבעל רזולוציה של 1680X1050, יוכל להתחבר לכרטיס מסך INNO3D GF FX 5500 שכתוב שהוא תומך עד 1600X1200? האם יכולה להיות בעיה? בנוסף אפשר להוריד למסך את הרזולוציה שלו מבלי לפגום משמעותית את האיכות? די דחוף לי כי בידיוק נשרף לי היום המסך (מזל שיש יום הולדת היום) המלצה למסך עד 1800 ש"ח כרטיס מסך FX5500.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה מסך טוב למשחקים ולסרטים ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G2460PF כדאי 27 ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המסכים האלו ? אני יודע שה 2312HM מאוד מומלץ אבל עכשיו ראיתי שיש גם את הדגם השני, מה ההבדל ביניהם ? מה עדיף למשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני עם המסך 19 הישן,לא משהו שמאפשר להפיק את המירב מהמפלצת החדשה. שמעתי שיש כיום מחירים זולים במיוחד על מסכים 24 שהם LED. אשמח לקבל הצעות מעניינות,המחיר המקסימאלי שאני מוכן להשקיע הוא 1500 ש'ח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי האם אפשר לראות בעין בלתי מזוינת את ההבדל באיכות בין שני החיבורים? האם מישהו עשה השוואה אחד מול השני על אותו מסך? כרגע אני מחובר בסמסונע 971P באנאלוגי עם מתאם בגלל הבעיה שיש ב DVI לפני שה WINDOWS עולה. אני מתקשה לראות את ההבדלים ללא השוואה בין שני החיבורים בזמן אמיתי לכן אני שואל אם מישהו הצליח לעשות בדיקה כזאת. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי המלצה בחנות על המשך הבא: Sony SDM-HX95B http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות איטיותו היחסית - הומלץ בחום גם למשחקים אשמח לשמוע את דעתכם עליו בהשוואה להמלצות אחרות שיש כאן (כמו הviewsonic vp930) ולשמוע הצעות אחרות למסכי 19 מצויינים. המחיר מבחינתי הוא לא שיקול, השיקולים העיקריים הם: 1. מסך טוב מאד למשחקים 2. מדיניות החלפת מסך במקרה של פיקסלים שרופים 3. חיבור DVI - כמובן הכרחי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב הוא 2300-2400 ככה... המסך מיועד למשחקים וסרטים..(ככה שצריך זויות צפיה רחבות)... גדול: 19 קיצור ראיתי את הנתונים של LG L1970HR והתרשמתי מאוד... מה אתם אומרים עליו? (המסכים האלו תתיחסו למסכים האלו SAMSUNG 960BF, LG L1932P, LG L1932TQ ,אם אפשר) תודה ירון..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי מילים. לפני חצי שעה קניתי מהחנות מסך מחשב של סמסונג דגם 23 LCD FULL HD SAMSUNG דגם P2370MS. אני ינסה לקצר. המסך הולך לרוחב(הוא לא מרובע) וזה מה שהכי מפריע לי וחוץ מיזה הצבעים ואיך שרואים לא כמו המסך הקודם שהיה לי(המסך הקודם שהיה לי נשרף אחרי 3 וחצי שנים- גמר את הסוס) וחוץ מיזה המסך גם גדול מידי ואני לא צריך כזה גדול מספיק לי 19 אינץ אבל זה כבר טעות שלי,חשבתי זה יהיה טוב הגודל אבל זה מה יש. בקיצור מאוכזב קשות ואני הולך להחזיר אותו ביום ראשון. אגב המחיר שלו 1500. אל תקנו את המסך הזה ביזיון!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכולם קיבלתי עכשיו את הDELL U2711 - עכשיו אני משתגע ! קודם כל - האייקונים נראים מפוקסלים !!! עכשיו אני מבין שהטקסט לא נראה טוב אלא אם כן אני מגדיר בהתאמה אישית את גודל הטקסט ל200% הבעיה היא שהאייקונים בשולחן העבודה גם כן גדלים ! ואז נהיה לי פחות מקום מהמסך הקודם שלי (שהיה FHD). גם פה הטקסט נראה זוועה אלא אם כן אני מגדיל בצורה משמעותית. מה אני עושה לא נכון ? האם WINDOWS פשוט לא מתאים מעל לרזולוציה של FHD ? ולמה על FHD הכל נראה עדיין חרא ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך הזה אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום הזה. המסך בהחלט שווה את ההוצאה ואיכות התמונה מעולה. רציתי רק לבדוק אם ההתחממות שלו זה דבר נורמלי גם אצל אחרים. היה לי מסך LCD "17 של LG לפניו והוא לא התחמם בצורה כזו. עם המסך הזה אני ממש מרגיש את החום שאני יושב מול המסך ואני לא יושב קרוב כל כך. אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שקנו את המסך תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב Mag H2401C LCD וכשמדדתי את הרוחב שלו לעומת 22 אינטש שיש לי שמתי לב שהמאג צר יותר ב-1.2 ס"מ, אבל הוא ארוך יותר. האם זה הגיוני? כי חשבתי שככל שהאינטש גדול יותר גם הרוחב וגם האורך גדולים יותר. עשיתי קנייה נבונה? כי אצלי המסך תמיד הפוך ב-270 מעלות ולכן הרוחב מאוד חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה נכון ש ViewSonic LCD 19 VP930 פחות מומלץ לגיימרים? כפי שצינו כאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מפני שהשימוש היחדי של המסך הוא למשחקים... CSS BF2 HL2 NFS וכו'... משחקים כבדים ובמסכים לא מתאימים צפויות מריחות והרבה.. אז אם זה באמת כך, תהיתי אולי לקחת בכלל איזה DELL עם פאנל TN וזהו...? ולמה הם כותבים שזה פחות מומלץ לגיימרים \: התבאסתי לגמרה כשראיתי את זה... והוא עוד עולה 1800 שזה קצת מעל למה שאני יכול להרשות לעצמי בשביל מסך אז לרדת מהסיפור ולקחת DELL 1907 ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בסביבות ה1000 ש"ח. הוא מיועד בעיקר לאדם העובד עבודה ממושכת מול מחשב בקריאת וכתיבת מסמכים, תכנות וקצת סרטונים אונליין. הייתי רוצה לקבל את הגודל המקסימלי האפשרי של מסך איכותי בתקציב הזה. מבדיקה קצרה ראיתי שיש מסכים של DELL בגודל 23.8'' סביב ה-1K ואילו 24'' סביב ה1.4K. עד כמה ההבדל בגודל מורגש? איך DELL? אשמח ל-2\3 אלטרנטיבות איכותיות. חשוב שיהיה כבל DVI, מתחבר לכרטיס די ישן. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 24" בשביל אבא שלי, בעיקר לצורך עבודה עם חלונות רבים של סביבות פיתוח לתוכנות ופשוט גלישה באינטרנט. תקציב - משהו בתחום של 1000-1400 ש"ח. שאלה קטנה - אם כל מה שהוא עושה עם המחשב זה מה שציינתי פה, צריכה להיות איזושהי בעייה אם הכרטיס מסך הוא כרטיס מובנה בלוח אם? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-