מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
^ יש לי התלבטות האם להשקיע עוד 400 ש"ח בעוד 2 אינצ' או לא. אשמח אם תייעצו לי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימושים עיקריים : לראות סרטים , שיראה סרטים באיכות טובה משחקים , שלא יהיה מריחות במשחקים גלישה באינטרנט, שהטקסט באינטרנט יהיה חד עכשיו אני יודע שיש את כל הקטע של הפאנלים וזה ואני לא מבין כלכך בזה... הייתי רוצה לדעת אם פאנן TN יעמוד בדרישות שרשמתי למטה ואם לא אז איזה פאנל הכי מתאים לדרישות. המחיר שאני מחפש לא ממש גבוה בערך 1500-1600 לא יותר מזה תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך מחובר אצלי ב DVI, ונמצא על רזולוציה 1680*1050. הבעיה היא שאני לא רואה ברגע נתון את כול השולחן העבודה, אני את הקצוות רק כאשר אני מזיז את העכבר לכיוון כלשהו אז כאילו התמונה זזה לפי התזוזה של העכבר. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי T220P , וכל פעם יוצא לי חלון של Not Optimum Mode Recommended Mode: 1920x1200 60hz, והבעיה שזה משחק ישן והרזולוציה המקסימלית שם זה 1240X768 משהו כזה... ואחרי כמה דקות המסך נכבה ומראה לי את ההודעה הזאת, אז נגיד אני מכבה את המסך ומדליק שוב זה נעלם ואחרי כמה דקות שוב מופיע הדבר הזה... =\ מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה למסך מחשב, התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח שימוש משרדי וגלישה באינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הקדמה קצרה אני עובד בשוק ההון וצריך את הפונקציה של ריבוי מסכים שמקושרים למחשב אחד. מהכתבה הבנתי כי צריך שיהיה שבב במחשב ושבב במסך. איך אני יודע שיש לי את השבב במחשב או שצריך לקנות כרטיס לחבר למחשב? האם זה אומר שאני לא צריך כרטיס מסך בכלל? איך אני יודע באיזה מסכים יש את השבב הזה? אולי אפשר להוסיף רשימה של מסכים כאלה הבנתי שאם אין את השבב במסך אפשר לקנות מתאם איפה אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה? ושאלה אחרונה האם זה משתלם כלכלית? תודה חזי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. החלטתי לקנות מסך חדש בגודל 22".. אז ככה, התקציב שלי הוא 1300 ש"ח. השימושים העיקריים שלי הם גיימינג, ועוד דבר מאוד חשוב שהמסך נתלה על הקיר מולי, לכן אני מתלבט בין שני דגמים עם תקן VESA (ניתן לתלייה). Samsung 2253BW vs Asus VW224U אני ממש מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל ואיני יודע מה לקחת.. מבחינת צבעים אני יודע שהאסוס יותר טוב.. (ד"א זה הדגם החדש מעדיף אותו על פני 222U שפחות יפה). שני המסכים הנ"ל די יפים בעייני ויכול להיות שגם קצת זהים בנתונים אבל מכמה בחינות הבנתי שהאסוס הוא הטוב מבינהם.. אשמח לשמוע חוות דעת בנושא. ועוד שאלה קטנה, שני המסכים הנ"ל עם אותה רזולוציה.. הרזולוציה הנ"ל תספיק לכרטיס מסך שברשותי?, Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB אין צורך ב1…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך samsung T240 תקין לגמרי ואין בעיות איתו כשאני מדליק מזגן בחדר ביחד עם המסך אז כאשר המזגן נכנס לעבודה התמונה במסך קופצת או נכבת לשניה ונדלקת בחזרה ניסיתי לשים את המכשיר הקטן נגד נחשול זרם וכו וזה לא ממש הועיל למסך עדיין אותה תופעה מרגיזה מה ניתן לעשות ? תודה רבה! :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך בתקציב של עד 3,000 שקל המטרות: משחקים\ סרטים \ קריאת טקסט הדגמים שחשבתי: 1.U2311H 2. PHILIPS 240PW9EB 3. EIZO LCD 23 Foris FS2331 לפני משהבנתי ה U2410 לא ממולץ , לכן לא הכנסתי אתו לרשימה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני גר בפתח תקווה והייתי רוצה לראות את שני המסכים לפני שאני מחליט איפה ניתן לראות אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,המסך שלי כבר המון זמן עושה מידי פעם מין קליקים מוזרים(כמו שיש לעיתים ברהיטים) המסך הוא:dell 2007wfp מה אפשר לעשות והאם יש סיבה לדאגה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 980 ti הכל עובד תקין והמסך עובד ב144 hz חיברתי כרטיס amd rx 480 והמסך לא עובד על 144 hz הוא נשאר קבוע על 60 hz וגם בזמן משחק הפריימים msi afterburner מראה לי קבוע 60 fps כאילו המסך נועל את הפריימים על 60 האם המסך הזה לא מיועד לעבוד עם כל כרטיס ב144 hz? Sent from my SM-G920F using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, היום שידרגתי את המחשב של אמא שלי. המפרט (שמשנה): לוח אם של גיגהבייט GA-MA69VM-S2 . http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2 מסך CMV T39D 20.1" המסך מחובר עם חיבור 15פינים ללוח. (אין יציאת DVI במובנה) התקנתי את גרסה 7.10 (העדכנית ביותר) של הדרייברים של ATI\AMD. הבעיה- אני לא מצליח לקבוע רז' נכונה למסך. (הנתונים שלו אינם מזוהים ע"י הכרטיס מכיוון שהוא לא מחובר בחיבור DVI) האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? (ולא, לא לקנות כרטיס לא מובנה)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, קיבלתי אתמול מסך NEC 90GX2 בהתחלה עבד מצוין אחרי פחות משעה נשרף לו פיקסל באמצע המסך למעלה זה נראה כמו נקודה קטנה שתקועה בצבע כחול. האם בוודאות ניתן להגיד שזה פיקסל שרוף? קניתי את זה בחנות קטנה ודיברתי עם היבואן של המסך והוא אמר לי לפנות לחנות והם ישלחו את זה אליהם, הדבר המצחיק הנקודה נמצאת ברוב הפעמים איפה שיש בארנרים ופרסומות ככה שזה לא מפריע אבל ברקע כחול עם אני שם רואים את זה וזה ממש מפריע. אם זה פיקסל תקוע יש תוכנה שיכולה לשחרר את זה? בקיצור מה אני יכול לעשות עם המסך והאם ניתן לדעת בוודאות שזה פיקסל שרוף? תודה על העזרה, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
2350 שקלים בKSP 22 אינץ' http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550 אבל לא מצאתי אם הוא 6 ביט או 8 ביט
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל ברצינות לקנות את אחד המסכים האלה האם מישהו ניסה והצליח לחבר פלייסטישן 2 דרך קומפוננט או קומפוזיט למסך כזה? אם כן, האם נראה סביר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע בדקתי את הרזולוציית מסך וראיתי שזה על 1920 על 1080 ולא על 1440P ,איך זה יכול להיות ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, החלטתי ולהשתדרג וסוף סוף לרכוש מסך שני עבור המחשב. המסך שברשותי כרגע הוא Dell U2312HM DVI (23"). אני מחפש מסך בערך באותו סדר גודל של המסך הנוכחי 22"-24". אני די נוב בדברים האלה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך נוסף? 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 1100 שקל. אבל חשבתי בתחום של 800-1100. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכול אבל אשמח גם אם תגידו לי שלא צריך ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לגלוש עד ל-1300-+ (אם כמובן יש סיבות הגיוניות) 2. מה שימושי המסך? השימוש הוא בעיקר כמסך נוסף. לכן הוא בעיקר יהיה לתכני HD בעוד המקורי למשחקים, למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא להחליף את התפקידים. המשחקים הם בעיקר משחקי תפ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2. יש לו חיבור HDMI. השאלה שלי היא אם כדאי לחבר מסך LED לחיבור DVI או חיבור HDMI? אני משתמש במסך רק למשחקים וכשאני צופה בתכני 720P ו-1080P אני מחבר ב-HDMI לטלוויזיית Full HD. האם כדאי לחבר או בכלל לקנות מסך עם חיבור HDMI אם זה רק למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מתלבט לגבי איזה מסך לקנות. אני רואה שיש הבדלי מחיר בין המסכים, האם ההבדלי מחיר מוצדקים? אין לי בעיה להוסיף את ה 350 ש"ח עבור הdell אם הוא באמת שווה את זה. מה דעתכם? יש למישהו נסיון עם שני המסכים הללו? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש במסך 22 אינץ' של סמסונג. אני מתכנן להזמין השבוע מחשב מt.m.s. איזה מסך נלווה הייתם ממליצים לי להזמין איתו? אני מעדיף כבר לקנות את המסך באותה קנייה של המחשב כי יש גם הנחה קטנה אבל זה לא קריטי. ראיתי שהרבה ממליצים על גודל 24, אבל ה22 שאני משתמש בו ניראלי מספיק גדול. בקיצור, איזה מסך הייתם ממליצים לי לקחת? יש לציין שאני רק לומד וגולש באינטרנט. לא משחק במשחקים ולא רואה סרטים דרך המסך של המחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום התחדשתי במסך 2209WA חדש שקניתי מ- IQPC. הבעלים של החנות מאוד אדיבים ועוד הביאו לי את המסך מהחנות באשדוד לתל אביב בעצמם. הקנייה הייתה מהירה ומאוד התרשמתי מהחנות לטובה. אבל ע"י בדיקה באתר http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html גיליתי כמה פיקסלים מתים. ע"פ בעלי החנות האחריות היא אצל דל. כאמור רק היום קניתי את המסך ויש אחריות לשבוע על כל פיקסל שרוף. מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, המסך ישמש בעיקר ללמידה (מעט מאד למשחקים), תקציב 1200 ש"ח עם חריגה של עד 300. חשבתי על המסך P2719H של DELL המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה, אופציה לקנייה מחו"ל גם במידה ויש אפשרות לממש את האחריות בארץ. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך של Dell מדגם 2312hm וכרטיס מסך AMD Radeon 7870xt. שמעתי שחיבור displayport עדיף על DVI-D בו אני משתמש כיום. אני חושב שלכרטיס המסך הזה יש כניסה של mini displayport (יש גם מתאם של displayport רגיל ל-mini שבא עם כרטיס מסך). מכאן עולות מספר שאלות: האם אכן אפשר לחבר כבל displayport למחשב? האם הביצועים עם מתאם יפלו מכבל ה-dvi ופעולה ללא מתאם? איזה סוג של displayport לקנות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: 1000 , חריגה של 100 ש"ח גודל: 23'' ומעלה , כמה שיותר יותר טוב שימוש: אינטרנט, עבודה משרדית פאנל: אין בעיה עם TN חיבור: DVI כרטיס מסך מובנה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-