פורסם לפני 1 שעה 1 שעה אני לא-מומחה לענייני ציוד שמע. לפני 18 שנה (!) הייתי צריך לבחור מערכת רמקולים-ומגבר למחשב השולחני שלי (שגם משמש כקולנוע ביתי לעניים), ורכשתי לי את ה-Altec Lansing FX 4021 (ראו גם ספרון המערכת): מערכת 2.1, הכוללת סובוופר ומגבר ביחידה מרכזית, שני רמקולים לווייניים שמתחברים בכבלי RCA, יחידת בקרת עוצמת שמע, ושלט רחוק.המערכת ענתה על ציפיותיי (הלא מתוחכמות), ושירתה אותי היטב במשך 18 שנה.אך לפתע... לפני כמה ימים, פתאום אני שומע קול "עמום" מן הרמקולים, או לפחות מאחד מהם. הבסים מובחנים כתמיד, אך התדירויות שמעליהם - משהו לא מתפקד. משום שאחד מהרמקולים מתנהג טוב יותר מחברו, אני מנחש שהבעיה היא רק שם ולא במודול המרכזי (אם כי - ייתכן שאני טועה). ובכן - נראה שאני צריך להחליף את הרמקולים הלווייניים שבמערכת.אני תוהה...האם זה מציאותי למצוא זוג רמקולים לוויניים בלבד, כל אחד מהם עם midrange ו-tweeter בלבד, עם כניסת RCA ובלי הגברה פנימית? אם כן - האם תוכלו להמליץ על יצרן או חנות מקוונת רלבנטיים? חיפוש מקוון זריז מצדי העלה חרס :-(אולי נכון יותר פשוט לחפש מערכת שלמה, חלופית, של 2+1, ולוותר על הקיימת לחלוטין?במקרה כזה - האם תוכלו להמליץ על מערכת כזו, לה צפוי אורך חיים משמעותי, ואיכותה טובה עבור משתמש 'הדיוט' כמוני?האם יש היגיון לחפש מישהו שיתקן את המערכת הקיימת? או שזה רק בזבוז חסר-תוחלת של כסף?הארות הפניות והכוונות יתקבלו בברכה.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.