עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, כדי לא לעשות סלט, אני אעתיק את התוכן של הבקשה משרשור אחר שהגבתי בו: בעקבות תגובה של QttP, הבנתי שהמחיר הרבה יותר גבוה מהתקציב. לכן אני כרגע בלתי מוגבל בתקציב, עד שאדע מה טווח המחירים של מסכים אלו.. הערה נוספת: עדיפות למסכים של LG או Samsung אם קיימים.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ofird,

יש לי סמסונג 19" בן שלוש ופתאום הוא שחור לגמרי בלי לתת שום חיווי למעט נורית ירוקה שאומרת שהוא דולק (אין אפילו את הסימון לחיבור DIGITAL או אנלוג שמראים אם לא מזהים חיבור) אני רוצה להתחדש במסך, קראתי גם את הטיפים שלכם בSTICKY התקציב סביב 1000 שח, גודל כ22-24 אינטש השימושים הם ביתיים בלבד - לא לצפייה ישירה - בשביל זה יש פלזמה גדולה שמתי לב שהDELL פופלורים מסך מחשב Dell U2414H ‏23.8 ‏אינטש מסך מחשב Dell U2412M ‏24 ‏אינטש תודה!!

3. אני עם LG IPS236V כבר כמה שנים, מבחינתי יש כמה בעיות עיקריות: פשוט אין מספיק שטח לעבוד. המעמד שלו מאד מגביל מבחינת כיוונון המסך. השימושים שלי הם בעיקר: קריאה/כתיבה של טקסט (גם קוד ספיציפית אז שטח עבור חלונות רבים זה מבורך). משחקים (מכל מיני סוגים החל מדברים כמו FTL עד Shadow of Mordor, ה- Redux של Metro וכד') - הרזולוציה הנוכחית היא 1080P אבל זה לא אומר שאני לא אשמח ל 1440P. חשבתי אולי על Dell u2715h אבל ראיתי כמה הסתייגויות לגביו בפורום, אשמח לעצתכם.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שבועיים עם הלאפטופ וכבר מלא אבק. עם מה צריך לנקות שלא יהרס ואיפה משיגים את זה? אפשר להשתמש בזה גם למקלדת-מחשב עצמו או שעם משהו אחר? בנוסף מסך מחשב CRT ששנתיים בערך לא ניקינו, איך מורידים את כל הלכלוך שנדבק?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yippe,

כפי שאתם יכולים לראות, פשוט הדבקתי מהאתר זאפ. מבחינת specs שנוב כמוני מסוגל להבין, הכי כדאי את ה LG. הבעיה היא שקראתי בCNET שהצבעים שלו 'מתים'. אם איני טועה ביקורות אתרי חו"ל, או שאינם מעודכנים לימים אלה לגבי המסכים האלה, או שביקרו בצורה רעה את המסכים. התקציב שלי הוא איזור ה1100 אבל בהחלט אהיה גמיש אם באמת שווה את זה. אני קונה את זה יחד עם מחשב לגיימרים. האם תוכלו להמליץ ולהסביר למה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי לא הייתי בטוח אם לפרסם פה או בכרטיסי מסך היו לי שני מסכים שנהרסו, אחד מהם בימים האחרונים שניהם היו מחוברים לאותו כרטיס מסך, אחד בכבל HDMI האחרון ב Display Port הווינדוס הפסיק לזהות אותם וכמה ימים אחרי הם פשוט לא נדלקו יש לציין שהמסכים האלה עם משניים, המסך הראשי מחובר ב DVI ועובד כרגיל יכול להיות מצב כזה שהכרטיס מסך הוא הבעיה? (הכרטיס הוא GTX 1080) תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by eranir,

כבר הרבה זמן שאני מחפש את המסך עובד אצל מישהו, כדי להציץ בו פעם אחת לפני הקניה, בשביל הרוגע הנפשי. יש מישהו שיכול לעזור בכך ולגאול אותי מהחיפוש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by AviramH,

היום קיבלתי מהגרלה את המסך שציינתי בכותרת, אני לא בטוח אם כדאי לי למכור אותו ביד 2 או להשתמש בו כמסך שלי. כרגע אני משתמש במסך BenQ T221W שהוא דיי גרוע אומנם.. אבל אם אני אמכור את המסך החדש שקיבלתי אוכל לקנות מסך יותר טוב ממנו לא? (מהמסך שקיבלתי)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ISR Soldier,

שלום, יש לי מסך "17 HP 1740 הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה (רואים תמונה למשך חצי שניה), ללא קשר למע' הפעלה (גם באתחול/ביוס). נורת הביקורת שלו גם נדלקת ונכבת. חיברתי אותו לספק חיצוני אחר וזה לא עזר. פירקתי אותו לראות אם יש קבל פגום ולא ראיתי משהו מיוחד, יש למישהו רעיונות לפני שאני זורק :'(

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by faza,

אני מעוניין לרכוש מסך חדש, 24" אינצ' למטרות כלליות (לא חובה סרטי HD) ובעיקר גרפיקה (פוטושופ ודומיו) עלות מסכי EIZO היא יקרה מדי לכן העדפותיי הם HP W2448HC או Dell U2410 מי משניהם עדיף? אני משער לעצמי כי התקציב ינוע בין 2500 ל3500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני הולך לקנות כרטיס מסך X1800XT 512 ויש לי מסך 17 אינץ' MAG 786PF (CRT

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Or ei,

שלום לכולם לאחרונה חושב על קנייה של מסך כזה במקום הצמד מסכי 22 ו25 (U2515) שיש לי כרגע, כרגע עם CF של 280X+7570 ומחזיק נחמד על רזולוציה של ה2560-1440, בגדול המסך של ה25 מאוד נחמד ומספק אבל נראה לי שהחוויה על מסך 34-35 תהיה יותר מרשימה, מתלבט עדיין אם אני רוצה לקחת רזולוציה של 3440X1440 או 2560X1080, לא הצלחתי להבין מביקורות כמה ההבדל מורגש בניהם. הכרטיס מסך הבא כנראה יהיה 1070 או 1080 (לא נראה שAMD יציעו משהו יותר משתלם בקרוב) לכן ארצה מסך עם Gsync, הסתכלתי על הacer z35 שמקבל הרבה ביקורות חלוקות, חלק אומרים שהוא נוראי והחזירו וחלק אומרים שהוא סבבה. ראיתי גם את LG 34UC79G במחיר קצת יותר אטראקטיבי אבל הוא freesync וכנראה שהכרטיס הבא לא יהיה של AMD. מתלבט אול…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by saarshai,

שלום, רכשתי מחשב חדש והכל נפלא. חיברתי את הכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI לטלוויזיית 24 אינץ' של AKAI. א. המסך לא מציג את כל התמונה (השוליים נעלמים מחוץ למסך). ב. הכל מטושטש (בהגדרות נראה שה-native resolution של המסך היא 1440X900 למרות שהמסך עצמו תומך ב-1920X1080. כמובן שאיני נצליח למצוא דריבר ספציפי לטלוויזיה הזו... האם יש מקום שבו ניתן להוריד דרייבר גנרי? מה הייתם ממליצים כדי לפתור את הבעיה? המון המון תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by hanan13,

היי חברים. אני מחפש מסך 24" לשימוש ביתי לצפיה באינטרנט. מסך שישמש את המחשב שבסלון בו בעיקר משחקים הילדים. ראיתי את הסמסונג הזה ב-KSP שנמצא ממש מתחת לבית שלי. Samsung SyncMaster S24B300H 24 http://ksp.co.il/?select=.1024..230..137..198.&list=1&sort=3&glist=0&uin=26932&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה דעתכם על המסך? תודה חנן

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ziv13,

הנה תמונות מהמסך למי שמעוניין עליו הוא עלה 2100 שקל בבאג ולדעתי משתלם מאוד במחיר הזה... הצבע חזק ומעולה הטקסט חדדדד כמו סכין יפנית.... אבלל גוסטיג יש מעט אבל קיים בוא נגיד אין אור לבן או בעיות פוקוס הכל חד מאוד אז חוץ מהגוסטיג המסך הזה מושלם. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by i022052,

ברשותי מסך LG L1953TR 19 אינצ' (LCD) בחיבור DVI המסך חזר מתיקון אחרי שהפסיק יום אחד לעבוד. עכשיו אני מבחין בכל מיני מקומות על הצג שיש נקודות וקווים מהבהבים בצבעים שאינם הצבעים שאמורים להיות מוצגים. לי זה נראה כמו מסך תקול אלא שאני רוצה לוודא זאת: א. האם יש תוכנה לבדיקת המסך? ב. ניסיתי לנטרל גורמים חיצוניים. אולי יש עוד שלא חשבתי עליהם? ניתקתי מפצל חשמלי שנמצא מאחורי המסך, ללא שיפור ניתקתי את הרמקולים שיושבים מאחורי המסך, ללא שיפור. למעשה לצד המסך הזה יש מסך LCD שמחובר גם הוא לאותו מחשב לחיבור VGA ללא ההפרעות הנ"ל, תקין ללא תקלות קודמות בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by bbbe,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מסך שיהיה טוב לי לעיניים כי במסך הנוכחי (ישן) אחרי כשעה וחצי קריאה כואבות לי העיניים. במובן הזה הייתי שמח לשמוע האם באמת יש יתרונות ל IPS מבחינת העיניים? והאם יש הבדל בין LED ו LCD מבחינת העיניים? לגבי מסך הסכלתי על המסך הזה - LG 22EA53T-P LED כי הוא נראה לי בסדר (אני לא מבין גדול) , הוא בתקציב (מעדיף לא לחרוג מ 750 800 שכזה) והוא IPS , האם יש למישהו חוות דעת עליו והאם יש המלצות אחרות ? (לא יותר גדול מ 22 אינץ' כי שולחן קטן) הרבה תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by YARONGT,

שלום אני רוצה לדעת אם המסך הזה מתאים לגיימינג או לא Samsung SynsMaster P2350 תגובות בבקשה? תענו בבקשה..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות מסך LCD כמו שמצויין בכותרת ובלי חריגה... אני מודע לסוגי הפאנלים אני לא חושב שזו בעיה שאמורה להפריע לי.. יש לי רק שאלה אחת: מה כול כך גרוע במסך LCD עם פאנל TN? אני יודע שעכשיו מלא יצחקו ויחשבו שאני איזה מטורף אבל למרות כול מה שאתם אומרים פה ועם כול החסרונות הלא כול כך מוצדקות פה אני לא מוצא סיבה אחת טובה להוציא על מסך 2000 ש"ח ומעלה כשיש מסכים שונים במחירים יותר זולים שמספקים צרכים כמו: קריאת טקסטים משחקים וכו'.. כמובן שאני לא מדבר על משתמשים מקצועייים שזקוקים למסכים יקרים. אבל למשתמש הפשוט שאפילו כמוני משחק משחקים... לא צריך יותר מממסך פשוט.. אם יש לכם כסף מיותר אז תקנו גם מסך בעשרות אלפי שקלים!! אבל למה להגיד "זבל" (כמו שאמרו פה הרבה על מסכים…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by DeeKay,

אני רואה שזה דיי שכיח בפורום, ומילא אין משהו יותר מרגש לכתוב עליו... נשלח ל-Zap ולכן הפורמט. שחכתי לציין שהמסך מגיע עם מדבקה מטופשת (הניתנת להסרה) על מסגרת הצג. אפשר לראות אותה בתמונה מודבקת על הסטנד. צולם בפלאפון, האיכות בהתאם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by BeN-T,

שלום חברים, בחמישי האחרון התחדשתי במסך מחשב dell u2414h. והיום גיליתי משהו שלא הבחנתי בהתחלה, בזווית צפיה רגילה מבחינים בזה אך אם אני מסתכל על המסך מלמעלה או למטה בזווית לא שגרתית נקרא לזה,לא מבחינים בזה. *עריכה: התמונה הפוכה אך הפיקסל נמצא בתחתית הממסך(לסובב את התמונה ימינה ב-90 מעלות) להלן תמונה [ATTACH=CONFIG]9785[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by shacoshe,

שלום אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ של LG אך אני נתקל במספר נתונים שמבלבלים אותי ,ואני לא ממש יודע במה לבחור השימושים העיקרים שלי הם : תלת מימד ,פיתוח תכנות , משחקים ,גלישה באינטרנט אני עומד בפני מספר אפשרויות ולא יודע מה ישמש אותי יותר וכמה משמעותים הנתונים הללו או כמה זניחים (א ו ב מתמקדים במסכים עם 2 מיילי שניות) א) מסך LCD רגיל , האפשרויות הן אלו , שאני גם שם לא יודע מה הכי טוב W2442PA , W2453V , W2453SQ ב) מסך LCD LED עם נתונים טובים גם באותה קטגוריה של 2 מילי שניות W2486L ג) או בכלל לעלות ל 5 מילי שניות ולקחת מסך עם רזולוציה של 1200*1920 ולקחת אחד מאלו L246WH , L246WHBN , W2452T כמה משמעותי או זניח ההבדל בין 2ל 5 מיילי שניות ,? כמה משמעותי התמונה במשחקים , סרטים ושימוש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by redead,

ממה שאני ראיתי המחיר פחות או יותר זהה והזמן תגובה של ה53 יותר טוב..

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. לשימוש בעיקר בעבודה עם הרבה חלונות במקביל או חלון אחד רחב עם המון פרטים. לסרטים יש לי מקרן FHD ולגיימינג אין לי ממש זמן. חייב להיות IPS כמובן. ראיתי משהו CURVED מבית LG אבל לא רואה לזה יתרון של ממש. היום אני משתמש בשניים או שלושה מסכי 24 אינטש 1920X1200 כך שכל רזולוציה מתחת ל-4K לרוחב היא פחות טובה ממה שיש לי היום. תקציב גמיש כרגע. חבר שלח לי לינק: השוואה למטה. תודה!

25. Started by mosesgamer,

יש לי מסך benq g2412hd לאחרונה יש לי הבהובים של המסך והודעה שבאה עקב זה ; "hdmi in " משהו כזה, זה מפריע לי מאוד ואני לא מבין איך לסדר את זה מה יכולה להיות הבעיה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים