מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע מסך CRT זמני שרואים בו ממש גרוע וכואב בעיניים. עכשיו אני רוצה לקנות סמך LCD דק לא משהו יקר וגם לא זול מאוד.. אני רוצה המלצות למסכים טובים לאינטרנט/משחקים וכדומה אני יושב על המחשב שעות רבות וחשוב שיהיה מסך די טוב..! אני לא רוצה לחרוג ממחיר של 1000 ש"ח ורצוי שהמסך יהיה מהאתר של K.S.P . יש לי כבר כיוון חשבתי ללכת על המסך הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3534 של LG ניראה לי מסך מעולה.. ולא של סתם איזה חברה. יש לציין שיש שם גם מסכי 19 אינ'ץ רחבים באותו מחיר אבל לא ניראים משהו.. וחוץ מי זה 17 מספיק לי בהחלט.. מה אתם אומרים? אשמח לתשובות ולהמלצות למסכי LCD מהאתר של K.S.P תודה .
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם עריכה: מחפש מסך איכותי, תקציב עד 1400 ש"ח לא יותר. מסך 19 אינץ' שיהיה פחות מ8MS. עדיפות לצבע שחור. חשבתי על ה931B, יש עוד הצעות? תודה ניב ** התקציב ירד , מחפש את המסך 19 אינץ' הכי טוב שניתן לקנות בתקציב. המסך צריך להיות חלק במשחקים, בלי מריחות וכ'ו. צריך המלצה ממש ממש דחוף.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לקצב הרענון במסך CRT: ככל שקצב הרענון HERTZ גבוה יותר , הנזק שהמסך גורם לעיניים מופחת?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנטייה הראשונית של היא לכיוון 2408 של dell אבל אני מבין שיש לו גם לא מעט חסרונות (לדוגמא, input lag בהקשר של משחקים) מה גם שהמחיר לא זול :'(. אילו מסכים נוספים מומלצים, אולי אפשר להתפשר על TN אם אני לא עובד על גרפיקה יותר מאשר פוטושופ מזדמן? יש לי מסך 17" LCD של סמסונג מ-2004 שהוא TN מיושן והוא גרוע ביישומי טקסט, זוויות צפייה צרות, ובעיקר גוון הטקסט לא אחיד. הייתי שמח להימנע מתופעות כאלה. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר את המסכים שציינתי Dell P2314H vs. P2414H, אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם מסכים מהדגמים הנ"ל. האם יש יתרונות ל 24" על ה 23" מלבד הגודל ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך לגלישה ולמשחקים לא כבדים (כרטיס מסך Nvidia 295 quadro). הכרטיס לא יריץ יותר מGTA3 לדעתי. היציאות של הכרטיס Display port אבל יש לי גם מתאם של DVI to DisplayPort. מה לדעתכם הסכום שעלי להוציא על המסך? הבנתי שמסכי IPS מתחילים מ1000 שקל. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מסך לא איכותי, מצד שני השאלה אם כדאי להשקיע כסף על מסך שיקר יותר מהמחשב עצמו.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ועוד שאלה אם מחברים למסך שהוא FHD חיבור של DVI זה אותה איכות של מסך רגיל לא?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Hi guys, I need a monitor for the office. working 9-15 hours a day - 90% of the time staring at the monitor currently i'm using a 19" 932bf and the res is just not enough- plus it's too bright no matter how much i lower it's brightness I have much to gain from the 24" high res, because i work with lots of windows opened. but perhaps, an s-ips panel will be better health-wise? what do you say? Joel.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מדוע מעולם לא ראיתי פה בפורום המלצה על המסך הנ"ל? הוא נשמע מאוד מרשים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי את ה- Dell U2311H המדובר לפני כשלושה חודשים וחשבתי על דבר כזה: אם אני אחבר למחשב שלי טלויזיה 27״ LCD Full Hd, הטקסטים יהיו ברורים כמו ה-Dell שיש לי כרגע או שפחות? ואיך מבחינת משחקים/סרטים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סוף סוף נמצא התאום האבוד וכעת הם חיים באושר ואושר אצלי על השולחן ;D ועכשיו ברצינות, נהנתי כל כך מה VP930 שלי שהזמנתי עוד אחד,(אני עובד עם גרפיקה תלת מימדית ב PS ו 3DS על שני מסכים) הפעם הוא הגיע מפולנטר תוך יום, טפו טפו טפו בלי פיקסלים מתים גם המחיר נהיה פצצה, אולי אני יקנה עוד אחד.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי ככה קניתי אותו היום ויש לי שאלה כמה ה HEARTZ הכי גבוהה שאני אמור לקבל?? בבקשה תענו ו... יש למישהוא תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים???
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי כבר כמה שנים טובות מסך מסוג Samsung 2243BW עם פאנל TN שנת ייצור 2008 . כמה כדאי ושימושי לגיימינג וכו'להחליף למסך עדכני יותר עד 1200ש'ח ל24' אינ'ץ עם כניסת HDMI? מניסיונכם ארגיש שינוי כלשהו בין המסכים?(עדיין לא התקבעתי על דגם מסויים) ,או שזה עניין פרטני לחדי עיין ואניני טעם. נ.ב מפרט המחשב עצמו דיי חדש ונחשב בינוני פלוס לגיימרים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. יש לי מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) של LG, שנקנה לפני פחות או יותר 5 שנים. אני מעוניין לדעת מהו סוג הפאנל של המסך. הדגם הספציפי (זה מה שכתוב על המסך, אני משער שזהו הדגם) הוא FLATRON L1910S. תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתבלט בין שני מסכי ה24 האלו. יש השוואה טכנית כאן: http://www.shopmania.co.za/compare~online-monitors~p-138962~compare-961467,138962~pp-up.html מה שמפריע לי, ב T240, הוא שאומרים שהצבעים שם לא משהו, וכל הפאנל דיי גרוע, לא ניתן לכוונן אותו, מצד שני יש לו tv tuner. מה שמפריע לי ב 2494HM, הוא שהוא לא מוכר בכלל בחו"ל. אין אותו ב amazon, מצד שני הוא חדש, כן מתכוונן, ויש לו תכונות יותר טובות. אבל אין לו tv tuner . שזה דבר שאני לא באמת צריך. חוץ מזה הוא 16:9 בדיוק והשימוש העיקרי שלי הוא סרטים... המחיר שלהם זהה, אולי 100 שקל רחוק אחד מהשני, שזה לא עניין מבחינתי. מה דעתכם? אגב זו כתבת יחצ"ון על ה 2494 בעברית http://www.technolog.co.il/2009/02/15/2396 וזו ביקורת מעולה על ה t240: …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי רוצה מסך 34 אינץ' אולטרה-רחב בקצב רענון גבוה בעלות של פחות מ-2,000 שקלים? לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב/טלוויזיה בגודל 27 אינץ' (אפשר 26/28 אינץ'). הייעוד המרכזי זה טלוויזיה,סרטים ושימוש משרדי (גלישה באינטרנט וכ"ו). אם המסך יתאים גם למשחקים-בונוס אבל לא קריטי. מאוד חשוב שיהיה נוח גם לראות טלוויזיה וגם לעבוד כמחשב. מבחינת חיבורים צריך DVI,RGB וHDMI. פאנל חובה IPS ודומיו, TN לא בא בחשבון (מניסיון העבר). התקציב הוא בין 1600-1700 אבל אני מוכן לחרוג עד סביבות ה1900 בשביל מסך ממש טוב. רזולוציה 1080P יספיק (אין צורך ביותר). הזמנת מסך קוריאני מEbay לא בא בחשבון, אני צריך חנויות בארץ. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מסך של dell דגם up2414q ראיתי באתר של dell שהמסך הוא bits+AFRC 8 מה זה אומר המסך הוא לא 10 bit? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסך יהיה מיועד למשחקים סרטים ותצוגות תמונות ..
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה מסך LCD ב 1500 שקל אני לא יודע בנוגע לגודל אם המחיר הזה מספיק בישביל 19 אינץ או שעדיף 17 אכותי בקיצור תתחילו להציע
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עד היום היה לי מסך SAMSUNG 2053BW High-gloss Black 20" 5ms (2ms GTG) Widescreen LCD Monitor 300 cd/m2 DC 8000:1(1000:1) איתי כבר 8 שנים ונראה שהוא גוסס לאט לאט. אני אשמח למשהו דומה או טוב יותר אם אפשר כמובן, לשימושים רגילים, קצת סרטים ועריכת וידאו, אבל לא חייב כמובן להיות מושלם, אלא פשוט טוב/טוב מאוד זה מספק. הגודל יכול להיות 20-24 אינץ', התקציב 400-800 שח, מעדיף כמה שפחות ועדיין לקבל מסך IPS טוב. יש לי כרגע כרטיס מסך NVIDIA GTX980M תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי, זקוק לעזרה בבחירה בין 2 מסכי מחשב: DELL U2711 או SAMSUNG T27A950D 3D המסך יתחבר ל-2 כרטיסי 6950. ההבדל הבולט יותר בין 2 המסכים לדעתי הוא התדר של הסמסונג, 120Hz. מצד שני הסמסונג עובד ברזולוציה נמוכה יותר. מה דעתכם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות את המסך הזה W2353V 23'' (23 אינץ ) ורציתי לדעת מה היא הרזלוציה המינמלית שאני יכול לעבוד עליה ? וגם מה היאשל ה 22 אינץ' ? ( אני עובד עכשיו על CRT על רזלוציה קטנה ורציתי לדעת איזה רזלוציה שמים ב LCD כדי לשנות אצלי ולבדוק איך הבצועים או עד כמה הפריימים ירדו במשחקים )
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רגע לפני קנייה, אמרתי בהתחלה FHD 144HZ ואז אמרתי כבר עדיף להשקיע ל 2K אז החלטתי 2K 144HZ ואז אמרתי עדיף כבר כמעט באותו מחיר לקחת 4K 27" ואז כמובן אמרתי למה לא 34", אז הגעתי ל U3415W ורציתי לשאול איך הוא ירוץ עם 1080GTX? גם אם לא יריץ כל דבר על ULTRA אני אסתדר. נ.ב: איך אני מריץ משחקים שלא תומכים ב 21:9 (אני חייב windowed mode?) והאם יש הרבה משחקים שלא תומכים?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-