מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום! ברשותי מסך של dell u3011 היתה לי בעיה של זליגות אור במסך התקשרתי לדל והביאו לי מסך חדש דגם u3014 מכיוון שהדגם שלי הוא ישן ולא מחזיקים אותו יותר בערב צפיתי בחדר חשוך בסרט וגם במסך הזה יש זליגות אור התקשרתי לדל שוב והנציג שלהם אמר לי לשלוח לו תמונות והוא ידבר עם המנהל שלו לאחר בירור נירחב ברשת הבנתי שכל הסידרה של ה-3014 מגיע עם זליגות אור השאלה שלי היא האם יש סיכוי שהם יחליפו לי שוב את המסך לאותו דגם או שיביאו לי את הדגם של ה-32 אינץ 3214q למרות שהוא עולה כפול במחיר ולגבי הדגם של ה-32 אינץ בדקתי ברשת והוא מגיע ללא התופעה של זליגת אור או שלא יחליפו לי בכלל.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של MAG דגם 770FS ורואים בו מצויין. השאלה שלי האם בCMV 946D יראו יותר טוב? כי הוא גם DVI ו 2MS.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סמסונג 931C LG 1970 HR LG 1960TR LG 1900R LG L1900J חשוב לי חדות של השחור. חשוב לי צבעים אמיתים משתמש לאינטרנט ומסמכים . קצת סרטים ובקושי משחקים מעוניין בטכנולוגיה הכי חדישה וגם אמינה שהוכיחה את עצמה אפשרות לכוון את הממך בזוית . כדי שיתאים. לא יודע אם צריך להשתמש בגובה מקסימום הוצאה 1800 שקלים פלוס מינוס אם יש משהו מעניין לעדכן אותי?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בדקות אלו סיימתי לתקן את ה VP930 השני שלי. הסמפטומים הינם קושי להתעורר ממצב המתנה ואף אי יכולת להציג תמונה כלל כאשר נורית בקדמת המסף מהבהבת בירוק. הפיתרון, להחליף שני קבלים ביציאה של הספק כוח להלן מדריך מצולם. ציוד נדרש: 1. מלחם שמתאים לאלקטרוניקה בסיסית 2. בדיל 3. VP930 מקולקל 4. שני קבלים בעלי מתח של 16V וקיבול של לפחות 1000 מיקרופארד 1. לאחר בדיקה שהמסך אכן לא מציג יותר תמונה נפתח אותו (כמובן שיש לנתק מהחשמל), ישנם ארבעה ברגים בפינות ולאחר מכן יש להישתמש בעצם כמו סכין בכדי לפתוח את הקצוות, המסך לא מודבק ולכן הפעולה קלה למדי. 2. המסך פתוח, משמאל לימין: מעגל מתח גבוה (Inverter) לקתודות של המסך, בקר תמונה, ספק כוח. 3. כעת ניתן לשים לב למקור הבעיה, שני …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. יש לי לפטופ. פיקסל אחד נשרף/נתקע. אני לא יודע להגדיר את המצב, כי יש צבעים שהוא יודע להציג (אדום/כחול) ויש צבעים שלא (צהוב/ירוק). בגלל שמדובר בפיקסל בודד לא יחליפו לי את כל המסך. רעיונות ? יש בכלל מה לעשות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך ישן מאוד (אך מעולה) שהוא ברזולוציה ישנה של RHD דהיינו 1680/1050. רציתי לעבור למסך קצת יותר טוב וההתלבטות היא בין 1920-1080 או 1920-1200 (כרטיס מסך GTX 970 FTW של EVGA) מה ההבדל באיכות גיימינג וההנאה ממסך של 1200 לעומת ה 1080 הרגיל. האם זה יותר כיף לשחק ככה? אני באמת שואל כי אני לא יודע אף פעם לא נסיתי מסך שהוא מעל HD. כמו כן האם הכרטיס יריץ כמו שצריך משחקים כמו FAR CRY 4-5, GTA 5 ושאר המשחקים החדשים של קול אוף דיוטי, באטלפילד למיניהם. ובכמה פריימים לשנייה שפחות מ 30 זה כמובן בלתי נסבל אבל אין לי בעיה להיות עם הגדרות גבוהות אבל 40-45 FPS. העין שלי צדה בעיקר את המסך הזה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך של דל על המסך מגיע ציפוי שנקרא 3h מה תפקידו של הציפוי הזה והאם הוא מגן מפני שריטות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים היום קניתי מסך חדש 1960TR של LG. אז מספר המלצות - המסך בגימור מעולה!יפיפה והכי חשוב נותן ביצועים מדהימים!!! תצוגה לדעתי מוצלחת מאוד! נוח ויפיפה.. פיטצר חמוד שלא נתקלתי בו עדיין הוא כפתור הפעלת המסך אשר עובד על מגע עדין- העברת אצבע ממש ללא לחיצה! אני הופתעתי לטובה! ממליץ בחום למי שמחפש מסך 19 אינץ, ביצועים מעולים לדעתי. כל מה שנשאר עכשיו זה לחכות למחשב החדש.. וללכת לקנות עכבר ומקלדת :jump: :jump: המשך יום טוב, איתי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה בכותרת + האם הוא נמכר בארץ? צריך לצאת מחליף מזמן הקרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש מסך 24 אינץ עד 1000 ש''ח. השימושים העיקריים הם סרטים/גיימינג/לימודים. לאחר צמצום אפשרויות מתלבט בין שני אלה : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=946941 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 הדבר הכי חשוב מבחינתי זה איכות תמונה, ובגלל זה הראשון עם ה-HDR מושך אותי יותר. יש עוד משהו ששווה לבדוק או שאלו הטובים ביותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
פשוט כוכביקו אין טעם להביע את ההנאה שלי ממנו כי אני לא אפסיק עד מחר. 2007WFP למי שהתבלבל.. מסך מעולה. מזל שעצרתם אותי מלקנות TN. תודה! D: מי שמתכנן לקנות TN שישאר עם המסך שיש לו חח עדיף לשלם 1700 ש"ח על ה VIEWSONIC 930 או 2300 על ה DELL שכמובן עדיף בהתחלה חשבתי שזה היה מופרז להשקיע כמעט 2300 ש"ח על מסך, במקום לקנות מסך ב 1000 ולשפר את המחשב או משהו, אבל אני ממש לא מתחרט, יש מענה לכל שקל ושקל, אף אחד לא מקופח תודה על כל העזרה לכל מי שעזר לי! מי שלא זוכר זה היה לפני חודש בערך... לפני שבוע הזמנתי ושילשום הוא היה אצלי..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקחת את הsamsung 226bw אבל כל הלוטו פאנלים מעצבן ואני לא בטוח אם השיטות בדיקה בטוחות. תודה . עריכה:שאלה קטנה: האם כדאי מסך בפורמט רחב או רגיל והאם אפשר להסתמך על הבדיקות של ה226bw? (מתכנן לקנות מסקיי פיסי).
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לצרכי עבודה (תכנות וכדומה) בעל רזולוציה גבוהה. עדיפות ל1920X1200. מאוד חשוב לי שטח העבודה על המסך. מחיר בסביבות כ-1000 ש"ח תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך ויש פס סגול כזה בצד שמאל שלו מה זה יכול להיות<? גם קיבלתי את הדיסק עקום, אי אפשר להשתמש בו איפה אני יכול להוריד דרייברים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105 כתוב בזווית הצפיה: 140°[H]/130°[V] (CR>=10) 170°[H]/170°[V] (CR>=5) מה זה אומר ה CR הזה? (זה יוצא פה קצת מחורבש בגלל העברית אבל תסתבלו בעמוד עצמו)
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מסך אסוס MG248Q ואין אפשרות ל144 ארץ למה? מחובר לכרטיס מסך דרל hdmi
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. איך הNEC LCD 20 LCD20WGX2PRO S-IPS בהשוואה לDELL2007 מבחינת : *דיוק צבעים וכיול מהיצרן. *זמן תגובה, האם יש מריחות במשחקי FSP? *התרשמות כללית מהמסך ופיצ'רים נוספים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2698_2700&products_id=19834
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD, רצוי שיהייה 19"(האם יש גדולים יותר במחיר הזה?) עד 1600 ש"ח. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LED בגודל 22-24 תקציב כ1500 לשימוש יומיומי. דעתי האישית היא לקנות את samsung syncmaster xl 23 http://cnettv.cnet.com/samsung-syncmaster-xl2370/9742-1_53-50076547.html
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לפנק את עצמי במסך הכי טוב שאני יכול להרשות לעצמי. כיוון שאני טס לארה"ב ושם ניתן להשיג מסבכים אלו בסביבות ה- 1000$ רציתי לשאול לדעתכם. האם שלי נראה כי הם זהים ופשוט ל - NEC MultiSync 2690WU2 הוסיפו מכייל לחבילה. מישהו מכיר סקירות באתרים נחשבים של ה- NEC MultiSync 2690WU2? הייתי שמח לדעת מה ניתן להשיג עימו. ל- NEC MultiSync 2690WUXi2 מצאתי סקירה של אחיו הקטן: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_2490wuxi.htm אני מניח שתקפה גם עבורו. אני מאוד נחוש על מסכים אלו כי ניתן לכייל אותם בחומרה ואז לשכוח מכל בעיות ניהול הצבע של מערכת ההפעלה. בעיקרון אני זקוק להם רק עבור עיבוד תמונה במרחב sRGB. אני בטוח שלרוב זה ישמע שהם Over Kill עבור זה, אבל לא מצאתי מסך עם כיול בחור…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב חדש, חיברתי אותו והכל נראה דהוי (מקווה שאני מסביר את עצמי טוב), ניסיתי לשחק עם הבהירות והניגודיות אבל זה לא כזה משפיע, עדין נראה דהוי. זה המסך: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19685 אמרו לי שזה בגלל שזה פאנל TN, זה נכון? אני בעיקר משחק משחקים כמו LoL למי שמכיר, סרטים ומתכנת. אז חשבתי על המסך הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24640 איך הוא? דרך אגב, את המסך הבעייתי קיבלתי היום ופתחתי את האריזה ורק לאחר מכן שמתי לב לביצועים הירודים שלו, האם אייבורי יסכימו לקבל חזרה ולהחליף אותו באחר תמורת הסכום החסר?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, כבר כמה שנים אני עובד על מסך NEC 20WGX2, זהו מסך IPS שלטעמי הוא פשוט מסך פנומנלי. עכשיו הגיע הזמן מבחינתי להשתדרג למסך 24". ברור לי לגמריי שזה יהיה מסך IPS, חיפשתי כאן וגם באתרים אחרים אך לצערי ללא מראה עיניים אני לא מצליח לגבש דיעה על מחליף ראוי. מבחינת שימוש הדגש הוא על קריאה וצפיה בסרטים ותמונות. אז לכל בעלי הניסיון וגם - ואולי במיוחד - לאלה שמכירים את ה 20WGX2 ויכולים להשוות - מה המלצתכם למסך החלומות? אני לא נוקב כרגע במחיר יעד בכוונה, שיקול התמורה בעד הכסף ייכנס מאוחר יותר. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לקנות מסך מחשב לגיימינג גודל מסך 27 אינץ 1440p 2k IPS חשבתי על Lenovo y27q-27 או Gigabyte f127q או מסך אחר שאתם ממליצים הבנתי שיש גם מסך של lg 27gl850 יש לי כ. מסך RTX2070 מעבד I7 8700K תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כיוון שאני משתמש ממוצע ומערכת הקירור של המחשב שלי מבוססת על מאוררים ולא על חנקן נוזלי המחשב עושה לפעמים רעש כאשר אנחנו חושבים ביחד.. בנוסף כיוון שאני מזיז את המסך לפעמים מהשולחן לשידה ליד המיטה בשביל סרטים, עלה צורך להפריד את המסך מהמחשב (בדומה למקלדת והעכבר) ראיתי בעתון איזה משדר שמיועד להעביר מידע ממחשב/DVD לטלויזה. השאלה שלי היא למישהו יש את המשדר ? אך איכות השידור ? איזה כניסה המסך והמשדר צריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי קצת עבודת רקע וקראתי את ההמלצה בפורום על U2311 וכדומה. הבעיה היא שאין לי צורך במסך עד כדי כך גדול - עקב מרחק הישיבה הקרובה. המסך ישמש לעבודה על מסמכים וגלישה ברשת, ללא משחקים - בעיקרון מה שקורה הוא שיש לי מחשב נייד וכשאני מגיע הבייתה אני רוצה שהעבודה תהיה נוחה וארגונומית יותר. יש המלצות? יש חלופה לסמסונג בגודל נמוך יותר? 2333T ראיתי שיש את הדל גם בגודל 21...אבל המחיר גבוה מדי - באיזה מחיר ניתן למצוא אותו בפועל? בעיקרון התחלתי בתקציב 500 ש"ח והעלייה לכמעט כפול גבוהה לי מדי. תודה עריכה: עוד נושא שמאוד חשוב לי הוא שיהיה ניתן להגביה את המסך (בחור גבוה)...כך שיהיה בגובה מתאים בישיבה מול שולחן
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-