מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מסך בתקציב של כ-1000 ש"ח, המסך ישמש בעיקר למשחקים וסרטי HD. איך המסך הנ"ל, והאם יש טובים ממנו בתקציב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25239 עריכה: מצאתי את המסך הזה ב-"וואלה שופס" והוא עשה עליי רושם של מסך טוב ואיכותי, בכמה אתם חושבים שניתן לרכוש אותו במכירה האישית? והאם הוא באמת טוב בהרבה מהמסך המובא למעלה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2250N
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המטרה לחבר את המחשב הנייד שלי בן ה 4 שנים שכולל כרטיס Geforce 1050 שעל הנייר אמור לתמוך ברזולוציות 4K. רק מוודא עם מי שיודע- אפשר לסמוך על זה? לעבודה (משרדית ברובה שלא דורשת גרפיקה גבוהה) וכן קצת משחקים (פיפה, 3d shooters - לא אונליין) ראיתי את המסך הזה שמתאים לי לצרכים ויחסית במחיר נח: https://www.amazon.com/LG-27UL500-W-27-Inch-Freesync-Technology/dp/B07PGL2WVS#customerReviews https://ksp.co.il/web/item/75878 אין לי כרטיס מסך AMD אז לא אהנה מה Freesync אבל אני מניח שנזק לא יהיה מזה. אשמח לדעה, ביחוד ממי שקנה את המסך הזה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים היום קניתי מסך חדש 1960TR של LG. אז מספר המלצות - המסך בגימור מעולה!יפיפה והכי חשוב נותן ביצועים מדהימים!!! תצוגה לדעתי מוצלחת מאוד! נוח ויפיפה.. פיטצר חמוד שלא נתקלתי בו עדיין הוא כפתור הפעלת המסך אשר עובד על מגע עדין- העברת אצבע ממש ללא לחיצה! אני הופתעתי לטובה! ממליץ בחום למי שמחפש מסך 19 אינץ, ביצועים מעולים לדעתי. כל מה שנשאר עכשיו זה לחכות למחשב החדש.. וללכת לקנות עכבר ומקלדת :jump: :jump: המשך יום טוב, איתי
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחדשתי לי במחשב חדש(i5-760,8GB DDR3,GTX460) שלאחריו הגיע מסך-טלוויזיה של פיליפס בגודל 37 אינץ'. זה הדגם הספציפי: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762537 בחרתי בדגם הספציפי הזה כי אהבתי את הנתונים שלו והביקורות עליו היו טובות, ולא סתם, אני ממש מרוצה ממנו. רק יש בעייה אחת, אתם יודעים..קטנה כזאת. שממש ממש מעצבנת. המסך מחובר למחשב דרך כאבל DVI>HDMI, ויש נפילות handshake באופן תדיר. אם זה בגלישה באינטרנט פתאום אתר רנדומלי יחליט לכבות את המסך. HWZONE כבר בבלאק-ליסט שלי זה כמה ימים, פייסבוק גם נכנס לרשימה פה ושם. בחיפוש אינטנסיבי שלי בגוגל מצאתי שזה בעייה כלל עולמית (כן כן), אין לה פיתרון, והיא נובעת ככל הנראה מבעיית דרייברים. גם ATI וגם NVIDI…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני יודע שזה בערך האשכול האלף בנושא המסכים של DELL, אבל קצת סדר לפני הקנייה שאני הולך לעשות: U2414H - הכי חדש - מרכזיית USB3 - מסגרת דקה שמקלה על חיבור כמה מסכים ומגניבה בכללי - 16:9 - מחיר ~ 1300 ש"ח P2414 - בערך כמו הU - קצת יותר ישן - 16:9 - מרכזייה USB2 - אין HDMI - מחיר ~ 900 ש"ח U2412M - גדול ב0.2" - רזולוציה גדולה יותר - 16:10 - יותר שטח עבודה - אין HDMI - מחיר ~ 1200 ש"ח האם יש ביניהם מסכים עם "פליקר" (?) שמורידים קצת מהאיכות של המסך ? מרכזיית USB זה משהו שלא חשוב לי כלל, אבל הרזולוציה + האיכות (עריכת תמונות) כן חשובים. האם אצטרך לכייל אותם כשאקנה ? אם כן, איך עובד התהליך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת עם מסך DELL U2211H מומלץ באותה מידה כמו הדגם החדש יותר U2312HM .אני יודע שהחדש הוא LED והדגם הישן הוא לא. אולי יש מסך אחר באותו טווח מחירים? הDELL עולה 790שח. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה הזאת מופנית בעיקר רק לאנשים שיש להם את המסך בדגם הזה ספציפית Dell U2312HM רכשתי את המסך לפני כ4 ימים ושמתי לב למשהו קטן ומציק, ואין לי שמץ של מושג עם זה תקלה או באג שיש אותם לכל מי שמשתמש בDell U2312HM או שזה רק אצלי הבעייה הזאת הבעייה היא כזאת: בכפתור של הכיבוי המסך - קורה שאני לוחץ לחיצה אחת על כפתור ההדלקה ON/OFF והמסך לא נדלק, ורק בפעם השנייה שאני לוחץ על הכפתור ההדלקה, רק אז המסך נדלק.. יוצא שאני צריך ללחוץ פעמיים על כפתור ההדלקה בישביל שהמסך ידלק (אור כחול)... אני חייב לציין שזה קורה מידי פעם ולא באופן קבוע . יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת במסך הזה?? יצא למישהו להיתקל בזה אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או אצל כולם תודה לכולם על העזרה ושבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ישמש לאינטרנט, משחקים, קצת סדרות ואופיס. מעדיף או שוקל לנסות קעור. האם זאת תקופה מתאימה לקנות עכשיו מסך או ששווה לחכות ל 4k ו hdr או שאין על מה לדבר במחירים האלו?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מסך בתקציב בערך 1000 ש"ח. עדיפות למסך 23" או 24" לצרכי עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) חשוב לי ארגונומיה טובה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מסך מחשב לגיימינג שיהיה עם הגדרות כמה שיותר טובות כמו 144h ו 1ms לא אכפת לי כמה אינץ מעדיף שיהיה גם 2k אם זה אפשרי במחיר שלי קניה בארץ/חו״ל התקציב שלי זה גג עד 1500 . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD, רצוי שיהייה 19"(האם יש גדולים יותר במחיר הזה?) עד 1600 ש"ח. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתוך מליון דגמים של מסכים, שלל אפשריות תמיד נציגים כאן בפורם מציעים/ממליצים דגם זה בעקביות ומנסים לקדם את מכירותיו. זה נישמע כמו ניגוד עינינים ולא מקובל עליי. במסווה של פורום בונים תוכנית מכירה משומנת ומסודרת, ואותם נציגים שמעונינים למכור מסך "כאילו" שואלים את עצמם איזה מסך לקנות ואז שותפו ניכנס לממליץ על DELL עם ISP . לא חושב שמסך זה עד כדי כך טוב כפי שמצטייר כאן, מטרתו של פורם להציג עמדה הוגנת וישרה ללא מטרת רווח. עצם העובדה שמטרתם למכור מוצר זה הופכת אותם ממליצים למוכרים ממולחים שינסו למכור זבל אפילו במסווה של מוצד ברמה. כבר מאז היתפתחה הטכנולוגיה, אבל עדיין כמו רובטים הם ממליצים על מסך זה , שהינו מיושן טכנולוגית , למרות שהם טוענים שהוא בפנאל איכותי אך האם זה שווה תמחי…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את את המסך הזה, כשקניתי אמרו 3 שנים אחריות וזה. בכל מקרה הגעתי הביתה עם הקופסה, על הקופסה עצמה יש מדבקה שזה הקופסה הזאת נשלחה למישהו בשם Amit Paz ולחברה בארץ שנקראת משהו כמו סי.אמ.אס. הקופסא עצמה הייתה סגורה מן הסתם והכל היה סגור. אבל אני מפחד שאין שם את האחריות של ה3 שנים. חוץ מחשבונית שקניתי מאייבורי אין לי שום דבר מעבר לזה. לא אמורה להיות בתוך הקופסא עצמה איזו אחריות 3 שנים של היבואן בארץ? אין לי פה שום דבר כזה. יכול להיות שנפלתי קורבן למרמה של אייבורי? :[
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 21 אינץ' עד 500 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים, וחייב כניסת HDMI תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המסך NEC 20WGX2 החוויה בסרטם ובמיוחד במשחקים פשוט מדהימה,לגבי אתרים אז לא כולם תומכים במסך רחב (HWZONE למשל לא),פתאום רואים את העולם ברחב יותר (בדומה לראייה שלנו) ואין לי מושג איך הסתדרתי קודם עם הצ'יקמוק שהיה לי. לכל המתלבטים למיניהם ששוקלים איזה ומה בדיוק לקנות אני ממליץ בחום.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אודה על המלצות למסכים שיאפשרו קריאה נוחה של דף pdf שלם בפורטרייט. התקציב מאוד גמיש אם כי חל הכלל של "כמה שיותר זול יותר טוב". נוחות הקריאה בעדיפות ראשונה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 19'' LCD של KTC מדגם V-9005L-D(כבל dvi). בזמן האחרון הוא נכבה בפתאומיות לשנייה ונדלק, כל פרק זמן מסויים(פעמים יותר בתכיפות, פעמים פחות). אני לא מצליח לבודד את מקור הבעייה. אני מחזיק בכרטיס מסך של Sapphire מדגם ATI HD4670. מה הסיכוי שמקור הבעייה הוא בכרטיס המסך? יש תוכנה שיכולה לבדוק את התקינות שלו? ואולי זו בעיית מתח? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. איך הNEC LCD 20 LCD20WGX2PRO S-IPS בהשוואה לDELL2007 מבחינת : *דיוק צבעים וכיול מהיצרן. *זמן תגובה, האם יש מריחות במשחקי FSP? *התרשמות כללית מהמסך ופיצ'רים נוספים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2698_2700&products_id=19834
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב עד 3000. בעיקרון לא יודע אם אני יכול לחזור לעבוד ב 1080 אחרי שהתרגלתי ל 1200 אז מחפש מסך שיתן לפחות 1920X1200 או יותר. גודל 24 אינץ' או יותר. איכות צבע לא יודע אם כל כך משנה לי אבל תמיד נחמד שיש מסך עם כמה שיותר דיוק צבעים. שימושים עבודה מול מחשב תיכנות/גלישה/לימודים/סרטים/משחקים. אשמח לשמוע המלצות כל שהם.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי קריאת ההודעות הרבות בפורום החכמתי מאד, ותודתי נתונה לכותבים כולם. אני מתלבט כרגע במסך עבור עבודת עימוד טקסטים שחור על לבן. אציין, שבמשך כל היום כולו [מעל 10 שעות] אני יושב מול המסך, וקרוב אליו. ניסיתי לעבוד עם מסך 26, ומאד הפריעה לי העובדה שרואים את הריבועים הקטנים של הLCD, וכתוצאה מכך הפונטים יוצאים 'מפוקסלים' [כרגע אני עם מסך 17 ולא רואים ריבועים בכלל, אלא הגופנים חדים מאד]. באופן טבעי, אחרי המלצות כה רבות בפורום על 2209WA - חשבתי לעבור אליו מחמת הפאנל IPS. גם מהסיבה שהוזכרה כאן, שהאותיות אינם מתעוותות כאשר מסובבים את המסך כPIVOT. אבל כנגד זה, למסך T220P יש רזולוציה גבוהה ביותר 1900X1620 שאינה קיימת בעוד מסכים של 22" - וזה נותן לי הרגשה שלא אראה בכלל את הריבועים, ו…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי שתעשו השוואה בין מסך מחיר LG W2486L LED MONITOR!!!!! HDMI!! ש"ח1300- 1462 ובין Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 מחיר 940 ש"ח שימוש המסך הוא למשחקים וסרטים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך מחשב בייתי (שוקל אולי לקנות שניים כי אני שונא לעבוד עם 2 מסכים בעלי גדלים ורזולוציות שונים) בעלות של עד 1500 ש"ח למסך (אלא אם תשכנעו אותי שכדאי להשקיע יותר, או פחות). השימושים העיקריים שלי במסך, לפי סדר חשיבות הם: Gaming > watching movies/series > desktop/word/browsing כמובן שלפני שפתחתי את הThread הסתכלתי על כמה דיונים אחרים כדי להתרשם מהתמונה הכללית בשוק. אני שמח לראות שיש פה עדיין את ה-oldschools כמו QttP אני מניח שאני ארצה פאנל IPS, יש לי התלבטות האם כדאי 24 או 27 אינץ. כרגע יש לי מסך לא משהו של 22" samsung (היה לי עוד 22" שלקח לו 10 דקות כל פעם להיפתח ונמאס לי). משחקים שאני משחק בהם כרגע: WoW, Witcher3, מתכוון לשח…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש מסך 24 אינץ עד 1000 ש''ח. השימושים העיקריים הם סרטים/גיימינג/לימודים. לאחר צמצום אפשרויות מתלבט בין שני אלה : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=946941 https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873416 הדבר הכי חשוב מבחינתי זה איכות תמונה, ובגלל זה הראשון עם ה-HDR מושך אותי יותר. יש עוד משהו ששווה לבדוק או שאלו הטובים ביותר ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הפעולה שהכי גומרת לי את העיניים זה עבודה ארוכה עם טקסט. אחרי שיעורי בית שעשיתי התברר לי שהדבר הכי משמעותי בהקשר לסוגייה הנ"ל , זה ערך שנקרא pixel pitch . לא ממש בקיא בנושא אבל למיטב הבנתי ,מה שהופך למסך מתאים במיוחד לטקסט זה גודל הנקודה והמרחק בין הנקודות. לצערי היצרנים, לרוב מסתירים את הנתון הזה וכדי למצוא אותו ,אם בכלל ,צריך ממש לחפור במדריכים למשתמש . הכוונה שלי היא לרכוש מסך בגודל 25 או 27 שהוא לא TN , לא מבריק , ורצוי אחד שתומך ב - G-SYNC וגם ב- FREE SYNC או לפחות אחד מהם . כאמור המטרה הכי קריטית זה טקסט אבל בנוסף לכך אני גם עורך תמונות ונהנה ממשחקים בסגנון COD , DOOM3 . אשמח לקבל המלצות והבהרות ממי שמבין בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-