עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yami202,

שלום באוקטובר אני אתחיל לימודי הנדסה ומחפשת לפטופ ללימודים: תכנות, גלישה, קצת סרטים חשבתי על הדגמים הבאים,עדיפות למעבד I5, אשמח גם להמלצות שונות! -ותשובה לאיזה דגם עדיף מבחינת איכות המחשב, ואם ידוע דעה לחיוב או שלילה לגבי התחממות יתר או רעש! , ודעה לגבי כמה דגש צריך לשים לב לגבי אחריות למחשב,תודה רבה לכל המלצה בנושא . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14702 - דגם של טושיבה ,שנתיים אחריות,האם יש שיודעים כמה זמן הדגם בשוק, איכות מול מחיר?- המלצות לטושיבה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9736 - שלוש שנים אחריות במעבדות dell http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12756- מעבד i3 מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, ,תכנות , צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מס…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום! זאת אולי הפעם השלישית שאני פותח פה אשכול בחודש האחרון. משום מה הפסיקו להגיב לי באשכול האחרון אז החלטתי לפתוח חדש שאולי ימשוך תשומת לב. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך כשאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL BASIK-תדיר PHOTOSHOP-מזדמן עד תדיר בעתיד אני אעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב ב9500 ש"ח (כן, נשמע לי גם קצת מוגזם) אבל זה מה שהוא רוצה. הוא רוצה מחשב בעיקר חזק לגיימינג, כולל ציוד היקפי. תקציב מקסימלי - 9500 ש"ח ברצוני לנצל את מלוא התקציב. אבקש לא לחרוג.. אני רוצה בעיקר מחשב גיימינג חזק וכמו כן, שתוכנות כבדות ירוצו לי כמו שצריך. תכני HD אין מסך, מעוניין מסך FHD משחקים כגון COD6 DIRT2 PROTOTYPE etc הגדרות הכי גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, כולל הכל שקט חשוב - 8 לא מתוכנן OC לא לכלול מערכת הפעלה. אבקש שתוציאו את המירב מה9500 ש"ח האלה.. תודה מראש,

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

בלי מסך, כרטיס מסך ומארז !

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. מפרט בשביל חבר טוב שקצת פוחד מ-OC, זה יוצא 6700 שקל שלהם צריך להכניס גם E6300, גם שני ג'יגה של זיכרון, גם 8800GTS ( אני חשוב הכי זול זה של LEADTEK מבין גרסאות ה-REF), ואם אפשר גם לפחות 250GB בכונן הקשיח, החבר אמרתי כבר לא עושה OC, מארז כבר יש לו, אבל מה שהוא כן ביקש להוסיף למפרט זה אוזניות, אני חושב שיתאימו ה-MEDUSA PROGAMER (אני יודע מהמפרט שאני מייעד לעצמי), האם מפרט כזה אפשרי בכזה תקציב? ואם כן, בבקשה לתת אותו פה ואם אפשר מחנות באזור המרכז כמו לדוגמא LOGICPC או IQPC או SKYPC עריכה : האוזניות הופחתו מהתקציב, המשך בעמוד 3

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by MihaDude99,

היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש, שהמפרט יעלה בסביבות 3K שיריץ משחקים על איכות גבוהה. מישהו יכל לעזור לי לבנות אחד? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by tendo,

היי, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם ssd m550 של מיקרון בנפח של 128GB ורציתי לדעת אם אני מוכר אותו, כמה הוא שווה, הכונן היה בשימוש כיום וחצי ומאז לא שומש כלל. תודה מראש לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by rroonnii,

יש לציין שאין ברצוני בזוג כרטיסי מסך (אין לי כוח להתקל בבעיות,אם בכל זאת תשכנעו אז רק נוודיה ) . 1. מה התקציב המקסאלי?4500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לציין:BF3 וכל משחק ברמה הטובה בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).. 1920X1080 גודל 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום, יש לי בבית רמקולים 5.1 ...ובמחשב נייד שלי יש רק חיבור יחיד לרמקולים חיצוניים. איך אני יכול לחבר את הרמקולים למחשב נייד? יש אולי כרטיס קול PCMCIA או בUSB או משהו בסגנון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by yigael_o,

היי לכולם, פעם ראשונה שקיבלתי בקשה כזו. ביקשו ממני מחשב ב 1000 ש"ח. המחשב מיודע לילדים בני 5 4 ו 2. לא צריך ציוד הקיפי. גם הם וגם אני לא יודעים בדיוק למה זה ישמש, אני כי אין לי ילדים בגיל הזה אז אני לא יודע מה אמורים לעשות איתו ואצלם זה המחשב הראשון. אם יכולים להגיב פה אנשים שיש להם גם ניסיון עם ילדים בגיל הזה שיגידו מה הצרכים בגילאים האלה (אני יודע שזה לא קשור באופן ישיר) אז אני אשמח. יש תוכנות שבולטות במיוחד?

11. Started by casio2222,

מחפש מחשב נייד שניתן לצייר עליו - זאת אומרת למסך יש רגישות ללחיצות עליו. בנוסף, מעוניין שיכיל כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת מימד (לא המובנה של אינטל), כונן ssd, מעבד i7. היחידי שראיתי שעונה על הצרכים הוא thinkpad p40 yoga שמגיע עם עט של wacom. לצערי לא הגיע לארץ, פרט לחנויות ספורות שמוכרות מעל 10k. התקציב באזור 6000 שח, האם קיים מחשב כזה אשמח לשמוע הצעות. עמית.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Slim9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 5200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 BF וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1650 כפול משהו לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by JackBauer,

מה שאני רוצה בטוח זה, זיכרון 1 GB . לא צריך הרבה מקום הארדיסק .. להפציץ כרטיס מסך . יש למישו רעיונות יצרתיים?

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by kofikoking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך בו זמנית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA\BF ALL THE NEWS...... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…

15. אהלן כולם דבר ראשון, אני אתחיל בזה שאין לי שמץ של מושג בכל מה שנוגע לחומרה. אין לי מושג מה נחשב טוב ומה נחשב רע (לרוב) ושעד היום - כל מחשב שקניתי/הרכבתי - נכביתי ממנו בגדול. לכן, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי מספר הצעות טובות ולהסביר במילים פשוטות ככל שניתן למה כל דבר ודבר הוא טוב ושווה. להלן הבעיות שמהן סבלתי המון, שהייתי רוצה לעשות הכל על מנת לא לסבול מהן במחשב החדש: * חימום יתר של המחשב. * רכיבים לא תואמים. * מסכים כחולים. * מאווררים בעייתיים (נסתמים, מתחילים להרעיש, לא עושים את העבודה כמו שצריך, קשים לניקיון במיוחד אם אתה לא איש מחשבים שלא מבין הרבה). * כרטיסי מסך שהמאווררים שלהם הפסיקו מהר מאוד לעבוד. אוקיי, ועכשיו למה שאני פחות או יותר צריך... * תקציב: 7,…

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by ag43,

אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כNAS. המחשב יריץ FREENAS ולא יהיה מחובר למסך לאחר ההגדרה הראשונית. דרישות מרכזיות: 1. תמיכה ב(לפחות )6 כונני SATA. 2. תמיכה בRAID 0,1,5 3. גיגהביט לאן. 4. תמיכה בSATA3 - יתרון, לא חובה. 5. מארז קטן ככל האפשר (אבל עם מקום ל6 כונני 3.5). 6. שקט ככל האפשר. הדרישות מסודרות לפי רמת החשיבות (מהגבוהה לנמוכה). אני יודע שאי אפשר לעמוד בכולן, אני מחפש שיקלול של כל הגורמים הנ"ל. התקציב הוא עד 1500 ש"ח (ללא הכוננים). כמובן שעדיף בפחות (אם אפשרי). תודה מראש.

17. היי חברים, מחפשים המלצה למפרט למחשב למתנת בר מצווה עד 4k תשובות לשאלות מהפוסט הנעוץ: 1. תקציב 4,000 ש"ח. אפשר לחרוג (בכמה מאות) בשביל משהו משמעותי. 2. משחקים. למשל: Valorant, Fortnite, FIFA, Counter-Strike 3. מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. אין רכיב שיש ברשותי 5. שקט לא חשוב 6. גודל לא משנה 7. מערכת הפעלה, הרכבת מחשב בחנות 8. איזור חולון 9. בחודש הקרוב תודה רבה!

18. היי חבר'ה... קניתי לפטופ חדש MSI EX600 משודרג. אני מתלבט איך כדאי לחבר אותו לטלויזיה. היציאות שאני רואה הן S-VIDEO(של הGEFORCE 8400) נראה לי..7 פינים ומעליהם פס זה זה נכון? והיציאה השניה היא יציאה של מסך מחשב רגיל(לא דיגיטלי די סאב איך שקוראים לזה..) VGA נדמה לי. תסלחו לי על הבורות.יש לי את 2 האפשרויות כי יש לי LCD עם 2 כניסות מתאימות. השאלה איזה עדיפה לדעתכם...אתם המומחים

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. (הקפצת דיון) אז אחרי כמה מחשבות החלטתי יום שני ללכת לקנות את המחשב מksp יש לי סיבה מספיק טובה. בכל מקרה אני צריך מפרט חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג אבל עדיף שלא לחרוג. לחסוך כמה שאפשר.. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר, סרטים, וגם משחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי gtx 650 שאני יביא ל ksp ביום שהם ירכיבו לי את המחשב אז זה הכרטיס מסך שיהיה לי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 18 אינץ 1366x 768 Resolution -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by B00M,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase, ABLETON בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 גודל המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

21. שלום, יש לי מעבד i7700k וכרטיס מסך geforce 1080ti של evga. אני צריך המלצות לשאר הפריטים, בדגש על לוח אם, ספק כח, אמצעי קירור ומארז. חשוב שלוח האם והמארז יהיו קלים להרכבה, כי אני מתכוון להרכיב את המחשב לבד, אבל אין לי הרבה ניסיון בהרכבת מחשבים. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוג…

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק CS:GO , ROCKET LEAGUE , LOL, אשמח להתחיל לשחק עוד כמה משחקים שיעבדו לי סבבה לא חייב על האיכות הכי טובה גם MEDIUM מספק אותי. 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דרום , עדיף KSP / IVORY כי אלו החנויות …

23. איש תוכנה, לא מבין כלל בחומרה.. אשמח לעזרתכם- המטרה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק "להחזיק" 2-3 שנים.. תקציב עד 8K. המחשב משמש לפיתוח מערכות- יריץ DB, IDE, weserver, פיירפוקס וכרום במקביל, ubuntu בתור מערכת ההפעלה וVirtualBox שיריץ windows7 אני מניח שארצה להריץ משחקים מידי פעם.. אבל השימוש העיקרי הוא הפיתוח- לא לתת דגש על הצד המשחקי. מעבד intel i7- האם כדאי 920 עם OC (יש לציין שאינני יודע איך לבצע זאת) או 950? זיכרון 6Gig- תצורה של 3 כפול 2? שלתצורה תיהיה אפשרות להוסיף עוד במקרה הצורך.. דיסק קשיח Intel X-25 SSD 80G שיריץ את מערכת ההפעלה והתוכנות הכבדות, ועוד HD מינימאלי לדברים פחות חשובים (לא צריך שטח איחסון גדול, פשוט 80 גיג לא מספיק) אין צורך בציוד הקפי או מסך. רמת…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by aviv00,

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-720mb.htm#3 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK724G50MNKS יש משהו יותר טוב מזה ? I7 מרובע ליבות זה הדרישות לעת עתה כרטיס מסך לא אינטל ולא משהו חזק מדי שיגמור את הבטרייה 4 גיגה זיכרון יתרון - אפשרות להוסיף SSD בנוסף לכונן הקיים דרישות: הכי כבד VMWARE השאר דברים פשוטים גלישה סרטים וכו...

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. שלום לכם, אני בעוד כחודש עובר לאיטליה ומתחיל ללמוד שם רפואה אני אצטרך מחשב שישמש אותי כסטודנט לרפואה (פחות גרפיקה או תוכנות כבדות כאלה או אחרות) אך גם מחשב שישמש אותי לתקשורת עם הבית (ואולי אפילו לצפות בטלויזיה דרכו כדי להיות בקשר עם הארץ) אלה השימושים העיקריים ביותר. ולכן רצוי שיהיה לו חיי סוללה ארוכים משקל נמוך (זה בונוס אבל אני לא "כוסית") ומסך לא גדול מדי אבל גם לא פיצי - משהו באמצע - סביבות ה13 גג 14 אינץ אני חושב שיהיה אחלה משהו מאוד נחמד שיכול לעזור (אך לא חובה!) זה כניסת USB3 שימו לב שכרגע התקציב פחות משנה לי ויש לי אופציה לרכוש אותו באירופה ואפילו דרך ארה"ב (במידה ואני מוכוון על דגם ספציפי!) ככה שאם יש מחשב יותר טוב שאפשר לרכוש באירופה\ארה"ב בתקציב של כ1100 $ או …

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.