ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לרכוש באילת בעוד שבועיים מחשב נייד לפי הדרישות להלן, תודה על העזרה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש״ח (ללא חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + הרבה טאבים של כרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצו…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחר 7-10 שנים של עבודה עם אותם מחשבים אבא שלי החליט להחליף את המחשבים בחנות שלו (בעיקר בגלל שאחד המחשבים מקרטע בצורה רצינית) על המפרט פחות או יותר החלטתי פנטיום 2.4 512 ראם 20-40 ג'יגה דיסק קשיח וכל השאר מובנה מכיוון שזה מחשב לעבודה בלבד. מה שכן אני צריך שהמחשבים האלו יישרדו עוד תקופה ארוכה (5-10) שנים, לכן רציתי לדעת אילו יצרנים כדי לקחת לחלקים הבאים (יעזור אם תוסיפו דגם של היצרן וכו') לוח אם כרטיס קשיח (רק SATA נכון?) ראם (שווה לקחת DDR2?) בנוסף, לאבא שלי יש שרת ראשי שמחבר ברשת את כל המחשבים, גם זמנו הגיע והוא החליט להחליף אותו הבעיה היא שהשרת הזה יושב בחדר מטר על מטר אטום כל הזמן, פועל 24/7 עפ מלא אבק בחום אימים (במיוחד בקיץ), באופן אישי אני מתפלא שהוא עוד…
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחפש נייד לאשתי שתתעסק בעיקר בעבודה משרדית. גודל מסך 15.6, מעבר לזה אין דרישות נוספות. חשבתי על המחשב הזה Acer Aspire 5 slim 15.6 אשמח להמלצות על מחשבים נוספים, תודה
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 מעדיף שלא רק אם יש סיבה טובה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 עד 4000 מקס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ושימוש רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, GTA V ACU CODAW כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד לא יוצר צוואר בקבוק, לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלה של מס' מכונות וירטואליות במקביל, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, VMware Workstation - בעיקר הפעלת מכונות שמריצות Linux/Windows, UNETLAB , VIRL - פירוט נרחב בהיערות בסוף הפוסט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 2016 , משחקי רשת למיניהם - BF/COD וכו' -מהי הרזולוציה ה…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4500 שקלים .. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ומשחקים כבדים מאוד , כגון GTA IV NBA2K9 FIFA09 FARCRY CRYSIS ןכן' 3.לא 4. צורב DVD ומסך 22 אינץ' של PROVIEW 1680 על 1050 פיקסלים .. 5. KSP בינתיים יכול להיות שאחליף למשו אחר כרגע תביאו לי מKSP בבקשה .. 6. X 7. הרכבה .. 8. כן שהמחשב יהיה חזק גם לעוד שנתיים .. ועוד שנתיים במקרה הכי גרוע אני יעשה OC ויקנה קירור כרגע לא צריך .. 9. שקט .. 10. האם מתוכנן OC? אם כן -רק בעתיד .. 11. רשמתי למעלה .. דרך אגב .. רק אינטל .. זה תקציב מספיק טוב לאינטל .. ואם אתם מביאים לי C2D תסבירו לי למה עדיף על QUAD וכנ'ל הפוך .. תודה רבה חברים !!!!
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 7.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ואפשר גם לרדת מתחת ל7 אם אין תמורה טובה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בעוד 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 40 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר. ג.עד כמה חשוב קירור? חשוב מאוד. ד.האם מתוכנן OC? לא מתוכנן OC בכלל לשום רכיב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כNAS. המחשב יריץ FREENAS ולא יהיה מחובר למסך לאחר ההגדרה הראשונית. דרישות מרכזיות: 1. תמיכה ב(לפחות )6 כונני SATA. 2. תמיכה בRAID 0,1,5 3. גיגהביט לאן. 4. תמיכה בSATA3 - יתרון, לא חובה. 5. מארז קטן ככל האפשר (אבל עם מקום ל6 כונני 3.5). 6. שקט ככל האפשר. הדרישות מסודרות לפי רמת החשיבות (מהגבוהה לנמוכה). אני יודע שאי אפשר לעמוד בכולן, אני מחפש שיקלול של כל הגורמים הנ"ל. התקציב הוא עד 1500 ש"ח (ללא הכוננים). כמובן שעדיף בפחות (אם אפשרי). תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד, תכני HD, עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות מיוחדות שדורשות חומרה מסויימת עד כמה שידוע לי. תוכנות רגילות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא סגור על המסך, אבל כנראה שזה יהיה מסך 24'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין סוג משחקים מסויים. כל משחק חדש…
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 5200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 BF וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1650 כפול משהו לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על מעבד לוח וזיכרון(יש לי DDR 400 256MB) אני מעדיף אינטל אז אם אפשר מפרט אחד של אינטל + מפרט של AMD תודה יונתן
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בסביבות ה2-2.4, אפשרית חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אופיס קודי אינטרנט (מעדיף מחשב לטווח ארוך). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 +6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה …
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש להרכיב מחשב בייתי לשימושים של אינטרנט / מסמכים / אולי פה ושם סרטים ב 4k , אשמח שהמחשב לא ירעיש ושיהיה קטן, 1. מה התקציב המירבי? 4000 ש"ח , האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למארז קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני כבר שבועיים מנסה לבנות מפרט..בלי ציוד היקפי ובלי מסך..בבקשה תעזרו לי...
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן להתחדש במחשב (לאחר כ-8 שנים עם הנוכחי, שכבר לא שמיש במשחקים). 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (VS, PYCHARM, ANDROID STUDIO וכו'), צפייה מרובה במדיה וגלישה עם טאבים רבים פתוחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BATTLEFIELD, DOOM, FALLOUT4 GTAV וכל החדשים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? לא הוספתי: מארז, ד.קשיחים וכדומה רק מכיוון שכבר יש לי את מה שאני צריך (במפרט בצד). לגבי קירור המעבד לא הייתי בטוח במה לבחור, אז תעזרו לי עם זה. המעבד מיועד ל-OC בינוני עד גבוה! מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1140 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Asus P8P67-M Pro B3 ₪871 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ASMP8P67MP זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Ripjaws ₪647 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL8T-6GBRM כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce GTX 570 1280MB DDR5 PCIe ₪1943 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LEADGTX57013GD5 ספק כח Antec High Current Ga…
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חייב לקנות מחשב חדש, המחשב שלי בתהליכי גסיסה סופיים :-[ . אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים מאוד וצריך גם מסך. המסך לא חייב להיות מאותו חנות. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל להכי טוב שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים הכי חדשים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? חייב מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים מה אנחנו פה שנות השמונים? 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיי…
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אין אפשרות. האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: לנצל (מעדיפים מחשב שיענה על הדרישות שלכם בלי לנצל את כל התקציב?) מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גיימינג כבד | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: crysis, naruto. need for speed.cod, assasins creed , cod, וכמובן מחשב שיתמוך במשחקים עתידיים. מתי מתוכננת הרכישה: עדיף כמה שיותר מהר. האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: חברה טובה למחשבים של גיימינג. אולי asus או dell. האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: עדיף מאוד שלא. גודל קשיח מינימלי: לפחות 1T ו128 בSSD. (כמה נפח תרצו שיהיה למחשב, שימו לב ש S…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על Dell New Inspiron 14 5000 5447. http://ksp.co.il/?uin=25791 אשמח בעיקר לדגשים על מסך, זמן סוללה, ביצועים והפעלת משחקים קלים. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש הבדל ןי המסך Wxga לLED ? מה ההבדל מה יותר יפה ואיכותי ?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים(FM), צפיה בסרטים\סדרות * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1-1 וחצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות ומעלה * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 250 גיגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! בגלל שהרכישה בארה"ב, אני צריך אחריות שתהיה תקפה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע יכול להיות נחמד מה שציינתי זה החובה, כל היתר ממש לא. המחשב יירכש ככל …
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל עוד מעט ללמוד הנדסת מכונות בבן גוריון ורציתי לכבוד המאורע להתחדש במחשב נייד שיהיה ללימודים, אני לא מכיר את עולם הניידים יותר מידי ולמרות אחרי קראה בה שעשיתי בנושא אני רוצה לשאול לעצתכם. השימושים הם דבר ראשון עבור לימודים, חוץ מזה המחשב גם יהווה לי כמחשב לסטודיו (אודיו) נחמד שיש לי בבית (חובבני אבל רציני) אך יתחברלכרטיס קול חיצני. תקציב: 3.5, לא חייבים לבזבז הכל ואי אפשר לעבור (בסדר חמישים מאה אפשר). חיבורים: חובה USB 3 , בלוטוס לא אכפת ליבכלל. סוללה: אממ אני לא יודעכמה צריך ללימודים אבלהבנתי שלהנדס השלוש שעותיספיקו כן?? כמה שיותר. ביצועים: לפחות 4 ראם לסטודיו, ואני רוצה כרטיס גרפי טוב שיהיה עליו למשחקים קטנים. מסך: 14-15.6. אם יש לכם רעיון אז גם מקלדת עם ת…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני עכשיו מחפש מחשב לגרפיקה לתלת מימד כלומר תוכנות כמו מאיה וכדומה יש לי תקציב של 5000 ש"ח למחשב ואפשר לחרוג ב200-300 ש"ח על מה אתם ממליצים רב תודות לעזרה. דרך אגב רצוי שהמחשב יהיה טוב לאוברלוקינג סך הכל בשביל להאריך את חייו
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, דרישות: 1. תקציב - עד 5600 ש"ח 2. מטרת המחשב: משחקים כבדים 3. ציוד היקפי - אין צורך 4. צריך רק DVD (צורב) 5. מעבד רק אינטל, כרטיס מסך GEFORCE 9800 GTX+ NVIDIA 6. אני צריך מחשב שקט מאוד 7. יש לי מערכת הפעלה חוקית בבית 8. אין צרכים מיוחדים 9. שהמחשב יהיה שקט מאוד, שהוא יוכל להשאר דולק בלילה ושיהיה אפשר לישון איתו הנה מפרט שבניתי, האם ספק הכוח והמארז טובים? שקטים? אמינים? האם המפרט מתאים לדרישות? מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1672 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Intel BLKDX58SO Smackover ¤1326 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDX58SO כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJS 3.5" 160GB SATA2 8MB ¤223 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…
-
- 55 תגובות
- 2.9k צפיות
-