עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rule The Pc,

אהלן עכשיו הזמנתי מחשב מנועה מחשבים AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN 1820 ¤ 1 ALBATRON 6800 ULTRA 256MB 3090 CORSAIR DDR CMX 512MB 3200C2 400mhz X2 1720 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB 690 Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case 625 ASUS A8N-SLI 939 1090 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 525 ¤ 1 הרכבה 170 9730 הנחה 5% 9244 מה אומרים?

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. לחבר שלי היתה ברמצווה שבוע שעבר וזה התקציב שלו למחשב (אל תאמרו לי לא שווה להשקיע כל כך הרבה כי הוא מתי שהוא מבקש מחשב חדש קונים לו ואין להם מגבלת כסף, אחושילינג עשירים. המפרט מיועד למשחקים בלבד והוא יכלול: מארז (עדיף אלומיניום אבל משהו כחול) מעבד (pentium 4 ואין סיכוי שהוא ילך על amd) לוח אם (מהחדשים יותר והיקרים יותר אבל לא rdram) cdrom floppy זיכרון DDR 512 עדיף בדיואל כרטיס מסך (אחד מה9700 פרו) הרדיסק כבר החלטנו (WD400JB) קירור של זלמן (הבנאדם לא יכול לסבול 20 dB בגרוש) בתודה מראש, manbot.

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. אז ככה המטרה היא משחקים כבדים ואוברקלוק. תקציב:10.000 צריך: מעבד , לוח אם , זיכרון , הארד דיסק מארז , צורב dvd כרטיס מסך אז ככה מעבד אני רוצה כמובן amd 64 בקשר ללוח אם אני מיתלבט בין msi ל gygabyte זיכרון אני לא מבין בתיזמונים ולא בכלל בזיכרון אני רוצה ג'יגה של זיכרון שניים של 512 הארד דיסק 200 ג'יגה maxtor 7200 rpm sata מארז אני רוצה את ה Thermaltake Modern Life Style Damier 6000A עם לדעתכם זה לא טוב או מבוזבז מדי המארז אז תביאו לי אחר שיהיה יפה כרטיס מסך תמליצו מה שבא לכם! תודה על הכל! ועוד משהו שאלתי איזה טכנאי מחשבים והוא אומר שלא כדאי לקחת את ה msi כי הוא לא טוב או לא יודע מה הוא זיבל אז אני צריך שתגידו את דעתכם

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by MDK,

המפרט: Tsunami Virgo Blue 350W AMD Athlon XP 1900 GIGABYTE GA-7VRXP REV 2 + Sound OB Trascend \ Samsung 256mb DDR PC-2700 SUMA Geforce 4 Ti-4200 64mb Western Digital 80GB 7200RPM 8 mb cache יוצא כ-3500 ש"ח... המחשב לא מיועד ל-OC, הוא מיועד למשחקים ואין תקציב מוגדר, אך עדיף שיענה על הדרישות של משחקים כיום ויהווה מחשב סטנדרטי, וכמובן שחברי ישמח אם יצא בסוף יותר זול. הוא צריך רק את הרכיבים הנ"ל. הוא גם בטוח רוצה 80 ג'יגה... הוא לא קונה באינטרנט אז אין טעם שתדברו על בנדלים... 8) מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אילוסטרייטור אפטר ואקרובט כמו כן אינדיזיין, שימוש קבוע יומיומי ופרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יהיו משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080/1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. שלום לכולם! הנה הגיע גם תורי להשתדרג 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? N/A 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואוברקלוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FC4 / BF4 / COD GHOST 2 ETC (כרטיס מסך ירכש בהמשך למטרה זו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24"/1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

7. שלום לכולם, היום יש לי Inspiron R13 מלפני כמה שנים (מעבד I5, שודרג ל SSD, שודרג ל- 8 גיגה) ועדיין כוחו במותניו, אבל סוללה כבר הוחלפה ושוב גמורה, והוא כבר לא נראה נייד ביחס לניידים של היום. מה גם שהייתי רוצה מחשב שאוכל לקחת לשיעורים באוניברסיטה (ניידות + זמן סוללה). יש טרנד כרגע של מפתחים לעבור למק, מהסיבה שהוא רץ על unix/linux, אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון הזה. אבל בינתיים הספקתי להתקין linux על המחשב שיש לי כרגע, ובינתיים זה נראה טוב, ואני מרוצה. התכנון הוא להתקין לינוקס, ולהרים מכונה וירטואלית של ווינדוס בפנים לצורך האופיס ופיתוח ב Visual Studio. כל זה אומר הרבה זיכרון, ואם אפשרי אז גם SSD מכובד. ואחרי ההקדמה הארוכה: 1. מה התקציב …

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Chen_bz8,

אהלן. בהמשך לנושא הקודם שפתחתי, רכשתי את ה- Lenovo Ideapad u430p. חשוב לי מאוד לדעת להתנהל נכון עם הסוללה ויש לי 2 שאלות בעניין: 1. האם כשיש לי שקע חשמל נגיש לידי, עדיף להוציא את הסוללה מהמחשב ולעבוד ישירות מהחשמל? האם פעולה כזו שומרת על חיי הסוללה או גורמת לה להתבלות מהר יותר ופוגעת בה? 2. מעבר להשפעה (לטובה או לרעה) של פעולה זו על הסוללה, איך היא משפיעה על המחשב עצמו? המחשב לא מעדיף לעבוד עם סוללה מאשר עם חיבור לחשמל? תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by Forza Milan,

אחי סטודנט, הוא רוצה מחשב , טוב, חזק שישרת מטרות של סטודנט(עבודות + אינטרנט), עבודה שוטפת ונקייה על המחשב. שיהיה מחשב טוב, שיעבוד כמו שצריך ומהר, שלא יעשה בעיות, שיעלה מהר, שיתכבה מהר, קיצר, מהיר,חזק ושקט. אני לא חושב שהוא הולך לעלות משחקים של גיימרים כבדים... התקציב הוא 3500 ש"ח, וזה כולל מסך CRT 17' וגם מדפסת, הוא צריך מדפסת מהירה וטובה. אה, והוא צריך גם ציוד היקפי, עכבר , מקלדת ורמקולים וגם מערכת הפעלה. מי שיכול לסדר דבר כזה בתקציב הזה, יבושם לו. תעזרו בבקשה, זה די דחוף...

• 45 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by DIPSET,

הזיכרון שבחרתי הוא טוב? בלוחות אם אני לא ממש מבין, האם הלוח אם הזה תומך בממשק NCQ של ההארדיסק שקניתי? האם למארז הזה יש USB 2 מקדימה? איך הכרטיס מסך שלקחתי? איך הכרטיס טלוויזיה? ואיך המעבד? תודה! [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. מקט שם מוצר מחיר כמות inti75930KB מעבד אינטל Intel Core i7 5930K 3.5Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 2,899 1 SCMG-4000 קירור למעבד Scythe Mugen 4 SCMG-4000 218 1 GA-X99-UD4P לוח אם Gigabyte GA-X99-UD4P LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 1,290 1 F4-3000C15D-32GVR זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-V 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit F4-3000C15D-32GVR 1,585 1 WD2003FZEX כונן קשיח Wes…

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק שאני אוכל לעבוד איתו בצורה שוטפת שיהיה אפשר להפעיל עליו הרבה תוכנות בו זמנית למשל פוטושופ תוכנה לבניית אתרים אינטרנט ואני צריך שהכל יעבוד חלק ביחד.. רוב העבודה איתו תיהיה עבודה משרדית אבל עבודה משרדית כבדה... אני מעוניין שהמחשב גם יוכל להריץ לי משחקים למשל warcraft 3 על הגרפיקה הכי טובה שלו... age of empires3 על גרפיקה טובה וכו'... יש לי בקשה קטנה ממכם -בבקשה אל תתנו לי הרבה הצעות למחשבים שונים כי אז אני לא יכול לבחור בניהם ובסוף אני לא קונה כלום! אני אשמח לקבל הצעה למחשב או שתיים וזהו - בקשר למסך - אממ אין לי בקשות מיוחדות - אני רוצה מסך 17 שטוח עד 1000 שקל (אם אפשר פחות אז זה טוב)

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. שלום אנשים . אז ככה , כרגע אבא שלי שוהה במיאמי (כבר חודשיים ) ואני מעוניין שהוא יקנה לי משם לפטופ לגיימינג כבד שיריץ לי משחקים בריבוי מסכים (אני אחבר את הלפטופ למסך טלוויזה 32 אינ'ץ) התקציב: 1600 דולר . אז ככה , כרגע אני נעול על המחשב הזה - http://www.kmart.com/msi-gt70-2oc-059us-17.3inch-intel-i7-4700mq/p-020V006279613000P?prdNo=3&blockNo=3&blockType=G3 אבל* גודל המסך הוא 17.3 אינ'ץ ופה באה הדילמה שלי . ראיתי שיש לפטופים של MSI עם מסך קטן יותר (15 אינץ) ועם מפרט טוב יותר מהמחשב שהבאתי למעלה במחיר זהה . האם יהיה הבדל בהרצת המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה על 2 המסכים ? (15 אינץ בין 17) חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ לי את המשחקים הכבדים ביותר , (Battlefield 4, gta…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. MidiTower ATX Model HEC CI-6C28 / Huntkey V403---מארז Silent rear fan 12cm. In front 2 x USB, audio. Black or Silver-Black Chassis Dimensions (WxHxD) 190 x 410 x 450 mm Huntkey V-Power - power supply 550W---ספק כוח 14cm silent fans, 6-pin for power graphics card connector Intel® Core™ i3-2100, LGA1155 Package 3.1GHz--מעבד Dual Core with Hyper-Threading 2/4 Engine, 32nm, 65W, 3MB Cache L3 Intel Extended Memory 64 Technology, Intel Virtualization Technology VT-x Enhanced Intel SpeedStep®. Integrated Dual Channels of DDR3 1333MHz memory controller Integrated Intel® Graphics Media Accelerator HD2000 850MHz (max 1.1GHz) Intel Buffalo Flat DP67BA----לוח אם Intel P67 Express …

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד, סקטצ'אפ, תכני HD, סרטי תלת מימד, ושאר דברים רגילים חיבור הרבה כוננים קשיחים, זה משמש כסוג של NAS לשאר הקליינטים בבית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by Yousef Alasam,

מחפש שולחן גיימניג באיזור באר שבע

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום אני כנראה יקנה את המחשב הנ"ל של ASUS: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= אני חיפשתי הרבה באינטרנט סקירה עליו או ביקורות ולא מצאתי שום דבר עליו. אפילו לא חוות דעת באתר מחו"ל. חייב שתגידו לי עליו אם הוא מומלץ או אולי מישהו קנה אותו ויכל להביא לי עליו חוות דעת . תודה

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by ccc,

אם כן מה יהיה המפרט שלו ותציעו לי עוד דברים מה לעשות עם הכסף.. אבל איזה מחשב אני קונה ב 17,000 שקל אפשר לחרוג..

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום יש לי מחשב ואני מעוניין להחליף בו כרטיס מסך ולהחליף לו את המעבד כי פיזית זה לא נכנס מה שאני רוצה לקנות...ברעיון כרגע יש לי את הלוח M הזה http://img5.imageshack.us/img5/6885/13230686.jpg ויש לי כוננים וזיכרונות והכל אני רק רוצה להחליף כרטיס מסך כרגע וכן מעבד לפי מידת הצורך בשביל משחקים חדשים מה עלי לעשות? תודה

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by eli Mishayev,

שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש ואשמח לקבל הצעות וכיוונים למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח תוכנה קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO, PUBG, Battlefield ושאר משחקים חדשים שיצאו בהמשך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by hsi,

שלום, רצ"ב מפרט מוכן שמצאתי באחת החברות בארץ שאותו אני מעונין לשפר: AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 + CPU Cooler/Original AMD CPU Cooler Motherboards Gigabyte B450M DS3H AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI HyperX FURY Red 16GB DDR4 3200MHz CL18 Gigabyte GTX 1650 MINI ITX 4GB OC GDDR5 2xHDMI DPאו 1650Ti (כשיצא) 512GB SSD SATA III Power Supply Antec 700W Active PFC VP700P PSU Sharkoon VS4-S Black ATX Case No PSU אני מעונין להחליף למארז Micro ATX וספק כוח Active PFC Modular Power Supply 650W האם יש לכם המלצות? כמו-כן האם יש לכם המלצה ללוח אם יותר איכותי של ASUS א…

22. אחרי שהחלטתי למתוח את התקציב מ3000 לעוד טיפה לטובת מסך fhd מצאתי את המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=23683 איך המחשב, והאם הוא יצליח לעמוד בעריכת גרפיקה קלה/ משחקי מחשב?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. אז המחשב של ההורים שלי התקלקל והם רוצים לקנות חדש. הם כרגע חושבים לקנות איזה מחשב ב-KSP ב-700 ומשהו שקל שלדעתי סתם ילך להם תוך כמה חודשים אז הם אמרו לי שאם יש לי משהו יותר טוב להציע הם ילכו על זה, ובגלל זה אני כאן. אני צריך מפרט למחשב שיהיה שקט יחסית וישמש רק לאינטרנט וקצת אופיס, שיחזיק הרבה זמן. התקציב עומד על 1000 ש"ח, אך אני מעדיף שלא להשתמש בכולו אם אפשר. ללא ציוד היקפי או OC. שהמפרט יהיה כולל הרכבת המחשב בחנות. עדיפות גבוהה למפרטים מחנויות בראשון לציון. תודה מראש למי שיעזור.

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. המחשב מיועד למשחקים,אינטרנט,מוזיקה,סרטים ושאר הירקות...לא משהו מיוחד. התקציב 5000 ש"ח. הנה המפרט שהכנתי,קצת חורג מעל,300 שקל יצא יותר. סה"כ MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 985 ש"ח AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem 1,211 ש"ח 172 ZALMAN CNPS7000B-AlCu GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit 1,109 ש"ח Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB Retail GV-NX66T128D 1,185 ש"ח Thermaltake TT420APD 2-fan 390 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 290 ש"ח סה"כ:5342 מה אתם אומרים שווה תסכום? והאם זה מפרט חזק מספיק?למשתמש ביתי, או שעדיף לרדת ל 3000 ולחסוך 300 ש"ח? או ל GA-K8NF-9? איך המאר…

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Shaye,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, כולל ציוד היקפי מלא, אני בעיקרון צריך את המחשב למשחקים (משחקים חדישים...), וגם לעבודות משרדיות, OFFICE, וכו', חשוב לציין שהמחשב יהי בשימוש שעות על גבי שעות ולכן חשוב הקירור המתאים והמארז/ספק כמו כן. התקציב שלי נע בין 5500 אלף שקל, עד לתקציב סופר- מקסימלי של כ- 6500 אלף, אשמח לקבל את המפרט המקצועי ביותר שניתן "לסחוט" בסכום זה, יש לציין שאני מראשון לציון ככה שKSP זה אופציה נחמדה, או SKYPC, מה שתחליטו, נא להרכיב את הכל מחנות אחת, ולציין מהי החנות, ולהוסיף את ההרכבה (שזה משהוא בסביבות ה-100 שקלים לדעתי). דרך אגב, התקציב המומלץ בשבילי היא 5500 ש"ח, ניתן להגיע עד 6500 ש"ח אבל מומלץ שלא, אם הדבר אפשרי. תודה, שי.

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים