ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות טאבלט לכתיבה עם עט ללימודים. בינתיים מצאתי רק שני אופציות : Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T585 Samsung Galaxy Tab S3 9.7 SM-T820 ה S3 מגיע עם S-PEN ועולה בסביבות 1900 שקל וה A 10.1 מגיע בלי העט ועולה בערך 950 שקל . אני מעוניין לדעת אם ה A 10.1 יענה על הצרכים של שימוש בעט לכתיבה, האם כדאי להשקיע ב S3 ואם כן למה? כי השימוש העיקרי הוא לכתיבה, האם 2 גיגה ראם יספיקו לזה? ואם יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע אותן(רק לא מוצרים של אפל כי הבנתי זה סיוט להעביר קבצים בין המכשירים שלהם לאלה שלא של אפל).
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כפי שכולם יודעים בתצוגת CES2011 בלס ווגס הוצגו מספר טבפטים של חברות כמו אסוס, אייסר, דל מוטורולה, ארכוס ועוד מה דעתכם? מי הכי טוב למשחקים? לשעות עבודה? מערכות הפעלה? מי נותן תפוקה טובה ביחס למחיר?
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב! מאז ומתמיד אני ניגש לפורום הזה כדי לקבוע מה יהיה המחשב הבא שלי, ועד עתה מעולם לא איכזבתם אותי (למרות שהמארז שיש לי כרגע הוא על הפנים, חח) אז הסיפור הוא: סיימנו לשפץ את הבית וכעת אני רוצה מחשב חדש לחדר החדש. המטרות שלו הן בעיקר למשחקים, ונוסף לכך לתיכנות וצפייה בסרטים. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אך יש צורך במערכת שמע אייכותית, רצוי שתהיה 5.1 חשוב שהמחשב: יהיה שקט במידה סבירה ולא יפלוט יותר מדי חום - האם קיימת אופצייה לקירור מים? (מה קירור כזה דורש ממני?) יהיה מארז מעוצב יפה/מגניב ומושקע, שלא יהיה גדול יותר ממה שצריך - ואורות אדומים זה פלוס. OC - אפשרות, לא חובה. אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה בחנות. המחשב לא מיועד לשידרוג, אני מחליף מחשב כל 2…
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני חושבת שאתם הם הסיכוי האחרון שלי לבחור את האחד שיתאים לי. אני ממש מיואשת, להסתובב ולקרוא על כל הניידים האלה, וכל פעם כשאני מוצאת אחד טוב, כותבים לי שהוא בעצם חרא, והכל חוזר חלילה... :'( אז ככה: * מטרות המחשב? : המחשב ישמש אותי בעיקר לשעשוע. אני אשחק בו במשחקי רשת, משחקים קלילים ומשחקים יותר מורכבים כמו למשל Black & White 2... למשל, הינה הם דרישות המערכת של המשחק הזה: דרישות מערכת מינימליות: * מערכת הפעלה: Windows XP/2000 * מעבד: 1.6 GHz Pentium 4 or above * זיכרון: 512 MB RAM * מקום פנויי בדיסק קשיח: 3.5 GB * DVD: 8 Speed * כרטיס מסך: 64 MB with 1.1 Pixel Shader * DirectX: Version 9.0c (כלול בתוך ההורדה) * כרטיס קול: Directx 9.0c compatible * שונו…
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב עבור מורה עד 2,000 שקל בלי ווינדוס. אשמח לעזרתכם. תודה רבה מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקל. חריגה רק בלית ברירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב למורה. זום, דפדפן עם הרבה לשוניות, תוכנות אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כדאי שקט אבל לא חייב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בסביבות 15.6 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד 17" ויש שניים שאני מתלבט ביניהם אשמח לחוות דעת https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14410,13599 מחיר סופי של הטושיבה הוא 4545 ש"ח השאלה האם שווה להשקיע יותר 300 שקל על הטושיבה ?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני כשנה וארבעה חודשים רכשתי במיטב כספי מתנת יום הולדת עבור אשתי (מעצבת פנים) - Asus N56JK-CN028H, שבזמנו עלה 4500 ש"ח. במהלך השנה שהמחשב היה ברשתונו לא היו איתו בעיות כלל, ביצועיו היו מעולים וגם האישה הייתה מאוד מרוצה ממנו. למרבה ההפתעה, לאחר שנה המקלדת הפסיקה לתפקד כראוי והמחשב נשלח לתיקון. את העובדה ששירות ASUS בארץ הוא מתחת לכל ביקורת אין צורך באמת להזכיר לכם וגם לא אלאה אתכם בפרטי הסאגה שנמשכת כבר למעלה מארבעה חודשים, אבל אציין רק ש-ASUS לא הצליחו לתקן את התקלה ("כנראה לא מייצרים מקלדות יותר עבור הדגם שלך") ולאחר שדרישותי לקבל מחשב חדש וזהה נענו בשלילה ("לא מייבאים אותו יותר") הגשתי בקשה להחזר כספי. בימים הקרובים אני אמור לקבל את הכסף וניצבת בפניי הדילמה בב…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה המטרה היא משחקים כבדים ואוברקלוק. תקציב:10.000 צריך: מעבד , לוח אם , זיכרון , הארד דיסק מארז , צורב dvd כרטיס מסך אז ככה מעבד אני רוצה כמובן amd 64 בקשר ללוח אם אני מיתלבט בין msi ל gygabyte זיכרון אני לא מבין בתיזמונים ולא בכלל בזיכרון אני רוצה ג'יגה של זיכרון שניים של 512 הארד דיסק 200 ג'יגה maxtor 7200 rpm sata מארז אני רוצה את ה Thermaltake Modern Life Style Damier 6000A עם לדעתכם זה לא טוב או מבוזבז מדי המארז אז תביאו לי אחר שיהיה יפה כרטיס מסך תמליצו מה שבא לכם! תודה על הכל! ועוד משהו שאלתי איזה טכנאי מחשבים והוא אומר שלא כדאי לקחת את ה msi כי הוא לא טוב או לא יודע מה הוא זיבל אז אני צריך שתגידו את דעתכם
-
- 43 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9264&perur=2&t=1&c=339 זהו המפרט מה דעתכם? אני סטודנט ולא צריך מחשב לגיימרים אבל, אין פה כלל כ.מסך האם קריטי...? יתרון בולט- 3 שנים אחריות, 4 GB זיכרון, מעבד I3 חסרון אין בלוטוף תנו את עמתדכם.... בתודה, עדי
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ¤743 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold ¤895 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3602K כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe ¤1001 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44444 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤111 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Black Window ¤550 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=VC3000BWS ספק כח Ther…
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקרה מצער מאד קרה במהלך השבוע והמחשב שלי שבק חיים, אני חייב דחוף לקנות מחשב חדש כמה שיותר מהר ללימודים ולשיעמום שלי, אעריך כל עזרה שאקבל! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3די מקס, אפטראפקס, פוטושופ, VRAY, אאוטוקאד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פשוט שיוכל לתמוך במשחקים כמו דיאבלו 3, פחות קריטי עניין הגיימינג -אילו מש…
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ,סרטים,גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -3-4 שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.TOTAL WAR2, BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 - ואם אפשר אז 27. (המסך נמצא על השולחן ואני יושב מולו במרחק של כ חצי מטר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת על המחשב Lenovo Flex 2 15 (יש מספר דגמים , אני מדבר ספציפית על הלינק למטה) http://ksp.co.il/?store=beitshemesh&uin=23579. לא כל כך מצאתי ביקורות על הדגם הספציפי הזה , ואם מצאתי ראיתי שהSPECIFICATIONS שונים ממה שרשום בKSP לדוגמא. בגדול אני רוצה לדעת איך המחשב , אם יש תלונות עליו וכו'.. המון תודה ארז
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט למדעי המחשב, גולש פה הרבה בפורום בתקופה האחרונה ומנסה להשכיל ולמצוא מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי. לפני שאני יגיד מה הדרישות וכו' אני מאוד מתלבט לגבי התקציב..מבחינה כספית הגג שהצבתי לעצמי זה 4,500 שח אבל אני עדיין לא סגור אם כדאי לי להשקיע בלפטופ יוקרתי וחזק, שיש סיכוי שגם מחשב ב2500 סטדנרטי + יוכל למלא את הדרישות. אז בבקשה תתנו הצעות בין 2500-4500 ואני יבחר את המחשב עם היחס עלות-תועלת המשתלם ביותר. *יש לי אפשרות לקנות את הלפטופ באילת ולחסוך תמע"מ. אז ככה: * מטרות המחשב? לצורכי לימודים אינטרנט ומסמכים בעיקר, תכנות כמובן, צפייה בסרטים ומשחקים בזמן הפנוי במעונות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע להחליט..התלבטות רצינית..לא פ…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחי סטודנט, הוא רוצה מחשב , טוב, חזק שישרת מטרות של סטודנט(עבודות + אינטרנט), עבודה שוטפת ונקייה על המחשב. שיהיה מחשב טוב, שיעבוד כמו שצריך ומהר, שלא יעשה בעיות, שיעלה מהר, שיתכבה מהר, קיצר, מהיר,חזק ושקט. אני לא חושב שהוא הולך לעלות משחקים של גיימרים כבדים... התקציב הוא 3500 ש"ח, וזה כולל מסך CRT 17' וגם מדפסת, הוא צריך מדפסת מהירה וטובה. אה, והוא צריך גם ציוד היקפי, עכבר , מקלדת ורמקולים וגם מערכת הפעלה. מי שיכול לסדר דבר כזה בתקציב הזה, יבושם לו. תעזרו בבקשה, זה די דחוף...
-
- 45 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד חזק בארה"ב שיהיה עם אחריות בינלאומית. היום יש לי XPS L502X (מחשב טוב ושמנמן שקצת התעייף). בהתאם לדרישות הפורום: * מטרות המחשב? באופיס, גלישה אבל כנראה גם להריץ עליו דאטה בקרוב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה אבל היום ב-XPS קצת מתסכל אותי שהמסך הוא סוג של מראה. * רזולוציית המסך? פחות מבין בזה, אשמח למסך טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ככל שניתן (מסתובב איתי רוב היום). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכרטיס SD למצלמה (אני מקווה שהגדרתי את זה נכון). * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD. אני מעדיף 256GB * כונן אופטי? לא קריט…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים , בניתי מפרט למחשב גיימינג ומשרד בתקציב של 6500 ש"ח וצריך את דעתכם: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 196 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 מארזים: CoolerMaster MasterBox TD500 Mesh White w/ctrl Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W EARTHWATTS GOLD PRO כמות: 1 - מחיר: ₪ 369 כונני SSD: Addlink SSD 1.0TB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 683…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 חוץ מהספק כח והמארז, שיכולים להיות ג'נריים, למה לעזעזאל המחשב הזה כ"כ זול?!
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט מחשב שמתאים לדרישות המומלצות להרצת משחק League of Legends. מעוניין להתפשר כמה שפחות על חוויית המשחק. אני לא משחק בשום משחק אחר, אך ורק בLOL. אלה הן הדרישות המומלצות (מאתר הבית של המשחק): CPU: 2.4 GHz Dual Core Processor memory (RAM): 4GB of RAM GeForce 8800 or equivalent video card (Dedicated GPU with 512MB+ Video Memory(VRAM)) Support for DirectX v9.0c or better. כמובן שהמחשב חייב גם להריץ אינטרנט / סרטים / מוזיקה / אופיס בסיסיים. התקציב: כמה שפחות, השאיפה היא באזור ה1500 (2000 גג). ייתכן שאני חיי בסרט, אשמח לעזרה כאן. אם יש חריגה גדולה בין התקציב לדרישות, אשמח לקבל מפרט כזה שעומד בתקציב ופוגע כמה שפחות בחוויית המשחק. תודה רבה אסף
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים,אינטרנט,מוזיקה,סרטים ושאר הירקות...לא משהו מיוחד. התקציב 5000 ש"ח. הנה המפרט שהכנתי,קצת חורג מעל,300 שקל יצא יותר. סה"כ MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 985 ש"ח AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem 1,211 ש"ח 172 ZALMAN CNPS7000B-AlCu GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit 1,109 ש"ח Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB Retail GV-NX66T128D 1,185 ש"ח Thermaltake TT420APD 2-fan 390 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 290 ש"ח סה"כ:5342 מה אתם אומרים שווה תסכום? והאם זה מפרט חזק מספיק?למשתמש ביתי, או שעדיף לרדת ל 3000 ולחסוך 300 ש"ח? או ל GA-K8NF-9? איך המאר…
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו הייתי נעול על מחשב נייד אבל מהר מאוד ירד לי ממנו כי גם לא מצאתי משהו שמתאים לי (סכומים מטורפים). עכשיו בבקשה עם אפשר לפבנות לי מפרט למחשב חזק שיספק אותי לשנים הקרובות. אני עובד הרבה עם המחשב בגרפיקה בתוכנות פוטושופ פרייאנד פלאש 3dmax ועובד על בניית אתרים ומשחק במשחקים דוגמה למשחק שאני משחק זה 2 Ghost Recon Advanced Warfighter עכשיו לכול הלה שישאלו לא צריך מסך ולא מקלדת ולא עכבר . כרגע המחשב שיש לי הוא: מעבד:amd3500+ לוח אמ:dfi lanparty ut ultra-d זיכרון 1g שלoc-z כרטיס מסך xfx780gt מחיר עד 7000-8000 תודה רבה
-
- 52 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת , אם אני אפתור עם היצרן את הבעיה שיש לי עם המחשב הייתי רוצה להשתדרג למחשב ASUS N550JK עם המסך מגע
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אילוסטרייטור אפטר ואקרובט כמו כן אינדיזיין, שימוש קבוע יומיומי ופרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יהיו משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080/1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 2200 ש"ח כרגע בשביל לקנות מחשב חדש זה לא מספיק בשביל הרבה אבל העניין הוא שיש לי כבר שני חלקים מצויינים שיחסכו לי עלויות האחד זה כרטיס מסך HD6850 והשני זה ספק כוח seasonic 620W ביחד הם "חסכו" לי מהמחשב החדש הרבה מאוד כסף מקניית כרטיס מסך חדש וספק כוח חדש כיוון שהם יחסית חדשים ובמצב מצויין המטרות העיקריות שלי הן גיימינג ועשיית אוברקלוקינג התקציב הוא בסביבות ה2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 300-500 ש"ח חשבתי כבר על כמה חלקים שחלקכם בטח יציעו לי עליהם בתקציב הזה ולכן אני יעלה אותם פה(למרות שאם יש איתם בעיה כלשהיא אז אפשר להציע לי משהו אחר אם הוא יותר טוב או בעלות/תמורה יותר טובה) הארד דיסק-WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB שהרבה מציעים אותו לתקציבים האלה ומארז כנ…
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-