עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. Started by amisha,

היום נרשאתי בבית בגלל שלא הרגשתי טוב ואני נרדתי לאחר אלפי ניסיונות ואז פתאם חריקת צמיגים -> פגיעה במשהו ואז שלב הקללות שאני אחסוך ממכם ... קמתי תספסתי את המשקפיים והסתכלתי וזה המ ששראיתי : אחד נכנס בזקן במעבר חצייה ..... בסדר הזקן על הכביש על אבו נפחא על הראש והאחד הזה יושב באוטו רוצה להתאבד ... הירקן ממול צעק :" זה בסדר הזמנתי כבר אמבולנס " וכאן מגיע התיאור : מי שמכיר טיפה את ראשון יש את רחוב רוטשילד ואת כיכר המייסדים וזה אחד המקומות המועדים לתאונות והאמבולנס מגיע דיי מהר והוא עולה ברוטשילד ויופי עד שהוא מגיע דיי קרוב ואז כמה אנשים חסרי לב , שלא מקשיבים לחוקי ההתנהגות כאשר רכב ביטחון מאחוריך בתפקיד ( לרדת לימין ולתת לו לעבור )ממשיכים לנסוע ברגיל ולעקוף (!!!) אותו…

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by idofr,

הייי נתנו לי שיעורים למחר להביא כתבה על העוני וחיפשתי בעיתון של היום ולא מצאתי ואני לא כול כך יודע איפה אפשר לחפש באיטרנט אז אם מישו יכול בבקשה להביא לי לינק לאיזה כתבה בנושא בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חשבתי לעשות את הסקר כדי לדעת במה כל אחד מכם מאמין וכמה הוא מאמין. אז שכל אחד יצביע ותגידו לי עם להוסיף עוד אפשרויות הצבעה

• 173 תגובות
    • 13.2k צפיות
  4. אני יודע שזה קצת ישן אבל לא ראיתי ת'רד על זה אז החלטתי לפתוח אחד... מה אתם חושבים על זה? (דעתי: אמריקנים הוכיחו שוב שהם האומה הכי טיפשה..)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כן כן לפי מה שאומרים הוא נכנס לתרדמת שלא יוצאים ממנה!! אפשר להשאיר אותו בחיים כאילו מחובר לצינורות שבוע שבועים... אחחח סוף סוף!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by x-dude,

http://news.walla.co.il/?w=//617426 יאללה כבר,שיתפגר

• 137 תגובות
    • 9.7k צפיות
  7. Started by MiniMizer,

מישהו ראה אתמול את הסרט?

• 109 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. Started by guycnaan,

עד כמה שזה הזוי,דווקא אביגדור ליברמן..שונא הערבים הידוע שתמיד דבק ברעיון ארץ ישראל השלמה (אפילו קצת ברעיון שתי גדות לירדן...) פותח מפלגה חילונית מרכזית ימנית,ובראשה מצע חדש ומפתיע: מדינה פלסטינית תיבנה על השטחים בעזה ובגדה,ובנוסף אף ירושלים המזרחית ואפילו ואדי ערה (אום אל פאחם בעיקר) וכפרי המשולש (קלנסוואה וטייבה) ימסרו גם לפלסטינים,תמורת הצהרה שבה ימסרו אריאל וגוש עציון ויוכרו כחלק ממדינת ישראל. לטעמי ההצעה מצויינת,בתור ימני מתון שהבין שאין לנו עניין ברצועה,אני לא חושב שאנחנו גם צריכים את ערביי ישראל הלא נאמנים. זה אולי ישמע קצת גזעני,אבל זה ידוע והם מצהירים זאת בגאווה כי הם מרגישים כחלק מהאחים הפלסטינאים שלהם..אז למה שלא נהפוך אותם לאחד (שלא נדבר על הישובים האלה שידועים…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by DJ_Ladi,

הבוקר ב11 וחצי התפוצץ חלאת אדם ליד דוכן ירקות בשוק הכרמל בינתיים יש 3 הרוגים ועוד כ35 פצועים מתוכם 4 קשה אני בשוק כל יום שישי בבוקר .. לא יודע מה להגיד... החלמה מהירה לפצועים יהי זכר ההרוגים ברוך

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. נראה לי מאוד מגוחך כל היודניקים - טוב, סליחה. - נקרא לתינוק בשמו. יש הרבה מאוד פריקים ו"כיכריסטים" שמסתובבים עם חולצות שעליהם מתנוססים סמלי אנרכיה (כמו ה-A המפורסם עם העיגול מסביבו). כל החבר'ה האלה ששאלתי אותם מה לעזאזל זה אנרכיה אמרו לי שזה פשוט עולם ללא משטר (כן, אני מבין את השם.. אנ - לא, ארכיה - משטר/שלטון) אבל האם זה באמת הרעיון? הרי מטבעו הבסיסי של האדם, גם מבחינה פסיכולוגית מנטלית, וגם מבחינה אבולוציונית לא ניתן לקיים חברה אנושית ללא מעמדות, אנשים חכמים "יותר" וחכמים "פחות", בריונים, טיפשים, סוטים, וכו'. זאת אומרת, המצב הכביכול בסיסי של האדם בחברה "אנרכיסטית" לכאורה לא יחזיק הרבה מעמד עד שיקומו "מיליציות" של בריונים שיאנסו, יכו, ירצחו ויגנבו (יצר אנושי, מישהו?). וכ…

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. סיפור מעניין - כדאי לקרוא!

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by Mortar,

אין צורך לפרט... ההתנתקות, איפה היא צריכה לעבור ? בממשלה ואז בכנסת (כחוק) או במשאל עם שאליו תחויב הממשלה? ***שימו לב שהדיון הוא לא על ההתנתקות עצמה והאם אתם בעדה או נגדה ולמה...

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.atomicarchive.com/Almanac/Forces.shtml חמש המעצמות הגרעיניות... תשימו לב לרוסיה מה היא צריכה את כל זה חח יש לה פצצות יותר חזקות מאלה של ארה"ב!! :silly: ואיך לא לרוסיה יש כמעט 600 ראשי חץ גרעינים יותר מאשר לארה"ב... ואני בטוח שזה כל מה שהם מגלים בטוח שיש למדינות האלה עוד מספיק סודות ומספיק נשק פה ושם בשטחים הענקיים שלהם... וככה זה נראה היום http://www.atomicarchive.com/Almanac/Stockpiles.shtml וואלה כמו שחשבתי בהתחלה לארה"ב היה הרבה יותר אפילו בשנות ה-60-70 היה להם יותר ראשי חץ גרעיניים אבל אחרי...

• 76 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by THE-MASTER,

מבצע "ימי תושבה" מה אתם חושבים האם המבצע מוצדק ? האם הוא השיג את מטרותיו? מה יהיו ההשלכותיו לעתיד? האם צה"ל צריך להמשיך בדרך זו? וכל מה שיש לכם להגיד.... אני מבקש לתת תשובות עינייניות ולא לסטות מהנושא שלשמו נפתח הת'רד.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by giloman,

מלון טאבה ... ועוד משרד החוץ הזהיר את כולם ....

• 74 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by liav12,

מישהו יכול הסביר לי את הרעיון הדמוקרטי כצורת ממשל וכערך?..ואת הכרעת הרוב?...אני אבודד :-\ תודה לכל העוזרים..!!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by Merrymoon,

עליה במקרי גניבות הנשק בשנתיים האחרונות הביאה דאגה בצמרת צה"ל והחלטה חדשה תצא כנראה לפועל בימים הקרובים - חיילים שאינם לוחמים ישאירו את הנשק בנשקיה או לא יסתובבו עם אחד בכלל. בהתחשב בעובדה שבשנת 2002 נחקרו 159 מקרים של גניבת נשק ואז 181 ב-2003 (14%^) והשנה, בגלל עליית המודעות, עד כה נחקרו רק 77 מקרים והשנה עומדת להסתיים, ובכל זאת, הצמרת הצה"לית לא מרוצה ונראה שחיילים רבים יצתרכו להפרד מנשקם. מה זה להיות חייל? זה ללבוש מדים? לשאת חוגר? לנסוע חינם באוטובוס? אז כשלוקחים לחייל את הנשק כיצד הוא שונה מהסבתא חיה בזמן פעילות חבלנית עוניית? ביום שמביאים לטירונים את הנשק, לא משנה בתפקיד שהם מיועדים לבצע, נותנים להם נקש ומלמדים אותם לתפעל אותו. יש את הפדלעות שלא רוצים להסתובב עם ז…

• 146 תגובות
    • 12.2k צפיות
  18. Started by guycnaan,

מצרים היא ארץ מדהימה שהתברכה באנשים מדהימים בעליבותם. מילא שכאילו סלחנו להם על 4 מלחמות שבהם הם היו המדינה שהובילה את הקו הנקט להשמידנו,מילא שהרגו את מיטב בנינו, מילא שויתרנו להם על מרחבי סיני על חופיה ואוצרותיה (הכלכליים,התיירותיים והפיזיים) עבור שלום קר ומנוכר,אבל זה כבר עבר כל גבול. סיני הוא מקום מדהים,החל מהחופים הבתוליים שלו,עד למרחבי המדבר האין סופי,וכלה באתרי הצלילה עם המים הצלולים ומגוון הדגים..נכון,קשה למצוא משהו שמשתווה לזה בארץ. אבל כנראה שאין ברירה. כבר 4 שנים שהמצרים מעלימים עין ביודעין ממעבר של אמל"ח בכמויות מדהימות,של מחבלים וסמים דרך הגבול,והם מעלימים עין (אפילו בירדן החיילים בגבול יורים על מסתננים עוינים). אבל למנוע במזיד חילוץ והצלה של כוחות ישראליים,ובז…

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by liiight,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2990884,00.html דרך רעה מאוד להתחיל את הבוקר :'( יהי זכרו ברוך

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2985410,00.html לא מספיק שהוא מכחיש את זה שאנשי חמאס נכנסו עם רקטות לאמבולנס של האו"ם הוא גם רואה באנשי חמאס כקבוצה לגיטימית ולא סתם לגיטימית... חלק מאנשי צוות האו"ם בעזה הם אנשים מהחמאס. אני חושב שהכוחות החמושים של האו"ם הם בזיון לכל אומה בעולם הזה ולעולם כולו ביחד.

• 82 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2985818,00.html Now Playing mp3: [Weird Al Yankovic - Trigger Happy]

• 302 תגובות
    • 22k צפיות
  22. ע"פ דיווח של הכתב הצבאי של גלי צה"ל היום בתוכנית האקטואליה של אילנה דיין, הוא ציטט את אחד מבכירי "החמאס" שאמר שדווקא תנועת הסרבנות היא זו שנותנת תמריץ להמשיך בפיגועי ההתאבדות. למעשה, זה רק מאשש את הדיעה הרווחת בקרב רבים מהעם לגבי הנזק שעושים הסרבנים בפעילותם. הציות לחוקי המדינה הוא אחד מאבני היסוד של החוק בינלאומי בכלל ושל הדמוקרטיה בפרט. אם הם חושבים שהחוק לא מוסרי בעיניהם זכותם לפנות לבג"ץ (שלא נחשב לימני במיוחד והרבה פעמים מקבל את העתירות שלהם). אם זה עדיין לא מוצא חן בעיניהם, אז או שיצייתו למדינה או שיסעו לאיזה כפר נידח באפריקה או באינדונזיה ויחיו לפי החוקים "המוסריים" של השבטים שם, כי במדינה נורמלית הם לא יכולים לחיות. מהצד השני ישנם המתנחלים הקיצוניים שגם הם אוהבים …

• 62 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by Merrymoon,

האב ששמע את ביתו קוראת לעזרה בעוד תוקף מנסה להפשיטה רץ לעזרתה, התקוטט עם התוקף וקשר אותו לעץ וקרא למשטרה והציל את ביתו מאונס. צל"ש - עכשיו! כשאין אדם המגן על האזרח, האזרח לוקח את החוק בידיים. http://www.nrg.co.il/online/1/ART/793/484.html

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Bose,

לא יודע מה איתכם אני מהמר על מכבי חיפה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Merrymoon,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2982305,00.html ...וברוך שפטרנו.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים