עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gtx980sli,

מה המעבד הכי חזק של amd ( בדגש על gaming). ומה המקביל שלו באינטל? אני רוצה לראות מי עדיף ביחסי כסף לביצועים ( זה בשביל חבר ששוקל לקנות מהאדומים) יש לamd תמיכה טובה של דריברים למעבדים? משחקים אוהבים אותם? כמה עולה לוח אם איכותי לכרטיס אחד ו4 מקומות לראם.? החבר שוקל לקנות כרטיס גם מהאדומים. מה עדיף ה300 או 200 ( הןא רוצה משהו עוצמתי שיריץ חלק אז ההתלבטות היא בין העוצמתיים של שני הסדרות.) גם ירוק תופס אבל התקציב של הכרטיס הוא עד 2000 גג . עדיף משהו יותר זול הוא משחק ב1080 אבל רוצה משהו שיחזיק לאורך ימים ושנים .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ballcall2,

רציתי לדעת האם יש היגיון לקנות את המעבד AMD Phenom II X4 955 או גירסה של שש ליבות של amd על פני intel i5 750 או i7 920? המעבד ישמש למשחקים ולoc.

3. בוקר טוב, אני עומד לקנות מעבד AMD3000 , 939 מ KSP. דברתי איתם והם אמרו לי שזה לא מעבד BOX - כלומר ללא המאורר האורגינל. הם אומרים שהם שמים בעצמם מאורר שהוא אוב יותר (שקט יותר) ומבחינתי זה לא צריך לשנות. האם זה באמת לא משנה - הוא שיש פה סיכון? תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by MasterGal,

שלום חבר'ה, כולכם או רובכם, ממליצים בחום לקנות מעבדי AMD ולא INTEL, אני לא מיושן וחושב שבגלל שלINTEL יש שיווק טוב יותר אז צריך לקנות אותם, אבל השאלה שלי היא פשוטה: למישהו מכל אותם ממליצים יש באמת מעבד AMD64 שמותקן אצלו במחשב ויכול להבטיח לי עמידות כמו מעבדי INTEL (ואל זה אין וויכוח - אחריות לכל החיים....) אשמח לקבל תשובות.... ???

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by Pinhas7000,

שלום, יש לי מערכת ישנה יחסית שנה פלוס או שנתיים אם לוח אם של Gigabyte בעל תושבת 775ואני רוצה לשדרג לP- D . אני לא מעוניין להלחיף את הלוח הנ"ל כי הוא עושה אחלה עבודה עבור היעוד של (גרפיקה ועריכת ווידאו). ישל לי 3 שאלות: 1. האם הלוח שלי תומך בפנטים D כי באתר של החברה כתוב Intel Pentium 4 ובSupport List כתוב את כל הסידרה של פנטיוםD כנתמכים בצורה הבאה: P4 (820) , P4 (840) וכו'.... 2. האם המעבד הנ"ל ייתן לי ביצועם יותר טובים ותועלת. המעבד שלי הוא Pentium 4 531 3 Ghz 1 MB 800 Mhz LGA 775 64 bit ואם כן איזה מעבד כדאי לי לקנות.(מבחינות רינדור והמרה בין פורמטים). 3. האם הליבה הכפולה של Pentium D יכולה לחלק אפלקציה כבדה אחת כגון רינדור בין שני הליבות של המעבד וכך יתקבלו ביצועים י…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by averaraz,

האם בקניית המעבד אני צריך לקנות גם מאוורר איתו או שהמאוורר מגיע יחד עם המעבד?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by DJPOWER,

אני קונה עכשיו כנראה אופטרון או דואל קור או רגיל (2GH) תביאו לי בבקשה קישורים לאופטרון 939 TRAY בזול אם משלוח בארהב..(משלוח לארהב)\\\\\\ תודה יונתן

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nimrodim,

האם קניית מעבד בחו"ל משתלמת יותר? אני חושב על AMD 3500 סוקט 939. אם כן מה קורה בנוגע לאחריות? היכן הייתם ממליצים לקנות למשל בארה"ב? במידה ומביאים אותו ארצה בטיסה האם הוא חייב במכס? אותם שאלות בקשר לכרטיס מסך 6800 GT?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by link_tree,

שלום רציתי לשאול מה דעתכם על קניית מעבדים דרך איביי? כי לדוגמה בTMS המעבד שאני רוצה לקנות(3930K) עולה 2952ש"ח ובאיביי זה יוצא בערך 520-560$ שזה הפרש של כמעט 900ש"ח! השאלה אם המעבדים טובים או פגומים או משהו שאלה נוספת, המליצו לי על לוח האם Gigabyte GA-H77-DS3H ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? תודה!

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by baruchnp,

שלום לכולם. יש לי תקציב של 1000 ש"ח בערך לקניית מעבד ולוח אם. היום יש לי לוח ASUS P4P266C ומעבד 1.6INTEL. מה המלצתכם ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by gerdamen,

שלום עקב קניית 8800GTS אני צריך גם לקנות לוח אמ חדש ומעבד חדש.. כי נגרם לי צוואר בקבוק.. עכשיו יש לי תקציב של 1800 שקל.. הינה הלוח אמ שלי Gigabyte GA-8I945P-G ומהעבד Intel Pentium 4 630, 3015 MHz עכשיו חשבתי על דבר הרכיבים הבאים : INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1073.00 GIGABYTE GA-P35-DS3 (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 721.00 ¤ סה''כ 1794.00 מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by meitar9,

אני נאלץ להחליף את הלוח אם והמעבד ולכן אני פונה אליכם. הכרטיס מסך שלי (חדש): Gigabyte GTX 660 Windforce OC 2 GB ספק: Antec VP550P התקציב למעבד: 1000 ש"ח פחות או יותר. לוח אם: 400-500 ש"ח. כרגע המעבד שלי הוא Q9550. הלוח אם הלך לי וביחד איתו אני נאלץ להחליף את המעבד. תודה רבה. (: *שכחתי לציין- המחשב לגיימרים. **קונה מ- IQPC.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני צריך לוח אם ומעבד חלשים.. לא ברמה גבוהה.. אבל שיהיה של אינטל ומחירים אם אפשר אני גר באזור חולון-ראשון..תודה

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  14. אוקיי בן דוד שלי טס ליפן(או סין, אני שכחתי...) ואני חושב לשדרג ת'מחשב לפנטיום 4 אז חשבתי אולי זה זול שם? מישהו יודע? אני חושב על פנטיום 4 2.0 או 2.4 ביחד עם לוח של אסוס p4t533 ? או אולי אחר שמתאים? כי בלוחות לפנטיום 4 אני ממש לא מבין.... ודבר אחרון, אם יהיה קילקול או משהו, באחריות למי אני פונה? ליפן? או ליצרן עצמו? תודה מראש!!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Naamani,

לא מזמן קניתי כרטיס מסך (GTX 660)ורציתי לשדרג את המחשב עוד קצת ולהשקיע במעבד חדש ויותר טוב כי המעבד שיש לי עכשיו ישן ולא טוב, (AMD athlon ii x2 processor 3.00GH) רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש או שיש מעבד מספיק טוב שמתאים לאותה תושבת.. דרך אגב אם אתם ממליצים לקנות לוח אם חדש איזה סוג ושל איזה חברה ? AMD או Intel? תודה לעוזרים מראש,

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני צריך לקנות מעבד חדש עקב מותו בטרם עת של העבד הישן מסיבה לא ברורה הלוח אם שלי הוא GA-7VAXP ורציתי לשאול לדעתכם איזה מעבד מומלץ לי לקנות יש לי תקציב של כ 300$ המחיר גמיש אם יהיה שווה במיוחד להשקיע יותר כדי לקבל בתוספת קטנה מעבד טוב יותר בהרבה תודה לכולם על העזרה מראש קישור לדף של הלוח אם לנוחותכם http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1391

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by desegel,

מספר שאלות לי אליכם: 1. האם אני צריך לחשוב על ההתאמה בין מפרט החומרה שקיים לי במחשב ישן (לא כ"כ ישן.. בזמן מעבד P4 2.8GHZ) ואם כן , אילו פרטים אני צריך לבדוק? אני צריך לבדוק אם לוח האם יכול לתמוך במעבד מסויים? 2. האם המעבד הבא Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX מומלץ מבחינתכם ונראה לכם שהוא יעבוד באופן תקין עם חלקים שהם לא הכי חדישים בשוק?אבל שוב , לא ענתיקות, חלקים מלפני שנה-שנתיים. 3. האם זה אפשרי לקנות מעבד ולתת למעבדת מחשבים מסויימת להרכיב פשוט את המעבד למחשב והאם זה מבחינתכם מומלץ, ולאיזו חנות בדיוק כדאי לגשת בכדי לעשות זאת. כי הבנתי שצריך לשים איזושהי משחת contact בכדי לא לשרוף את המעבד וזה משהו שאני ממש לא מעוניין לעשות לבד תודה!

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  18. Started by sufy,

שלום לכולם אני מקווה שהשאלה שלי לא תמימה באופן מוגזם אבל אני חושב לקנות מעבד יד שניה ולהרכיב אותו לבד על מנת לשדרג את ביצועי המחשב - האם יש משהו שאני אמור לבדוק במעבד לפני הקניה (מלבד התאימות של המעבד ללוח האם)? וכמו כן האם התקנת המעבד על לוח האם זה משהו שהוא בר ביצוע לבחור כמוני עם כישורים טכניים בסיסיים (התקנתי כרטיס מסך ו-SSD באופן עצמאי) תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי, יש לי תקציב של עד 2500 ש"ח לקניית מעבד לוח אם וזיכרון בלבד. חשבתי לקנות את הרכיבים הבאים: מעבד: Q9400 לוח אם: P5QC (משולב DDR 2 +3) של ASUS זיכרון: OCZ 4GB - מתלבט בין DDR2 800 MHZ\1066MHZ או שכדאי כבר להשקיע בDDR3 אם ההבדל משמעותי אני לא צריך אותו למשחקים אלא לשם לימודים של ניהול רשתות, ז"א שאני צריך להפעיל מספר מערכות הפעלה כגון win2k8 server, win 7, win vista בו זמנית ולכן החומרה שבחרתי יחסית חזקה. לגבי הלום אם - לא יודע מה לבחור, זה נראה לי הכי סביר תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 16:47:45 מישהו ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. מעבד: ‏Core 2 Duo E6550 לוח אם: GA-P35-DS3 זכרונות: ‏2X1GB Kingston 667‎ מה דעתכם? יש מקום לשיפור?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. Started by guyohana,

שלום! קניתי מחשב לפני כמה זמן ואני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות בגלל שהמעבד שיש לי אפס לא שוווה כלום לא מעלה לי שום משחק e1200 1.60ghz 2cpus המעבד שאני רוצה לקנות צריך להתאים למשחקים גבוהים כמו far cry 2,crysis warhead,call of duty,ועד משחקים אחרים גבוהים, תקציב:600 ש"ח

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by miki26,

קניתי 2 מעבדים ב KSP אחד AMD SEMPRON שאותו קיבלתי עם קופסה גדולה אורגינלית הכוללת חותמת של AMD מדבקה שאפשר להדביק על המחשב וקירור עם חותמת של AMD בקיצור הכל תקין. קניתי גם מעבד AMD 64 BIT ובKSP נתנו לי את המעבד רק בקופסת פלסטיק ללא חותמת הקופסה כבר היתה פתוחה וללא מדבקה וללא שום חותמת והקירור שקיבלתי בכלל של חברה אחרת ולא של AMD בקיצור בכלל לא כמו הSEMPRON. 1.האם אני יכול לדרוש מדבקה? 2.האם אני יכול לדרוש קירור תואם אורגינל של AMD ולא סתם משהו שנתנו לי? 3.האם זה חוקי/תקין איך שהם מכרו את המעבד ותואם לאיך שהחברה AMD מצפים שימכרו את המעבד שלהם? לפני שאני ניגש להחזיר או לדרוש את הדברים הנ"ל אם מישהו יוכל לענות לי על זה כדי שאדע מה נעשה לפי התקנות ומה לא.... תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by gypscoun,

שלום, יש ברשותי לפטופ, ואני מעוניין לשדרג אותו. המפרט שלו (הרלוונטי): מעבד פנטיום 4, 2.4 ג'יגה הרץ, 256 זיכרון, הארדיסק 20 גיגה. במהלך הזמן אני כנראה אחליף את כל הרכיבים (למרות שזה לא וודאי), אך נכון לעכשיו אני מעוניין להחליף רק את אחד הרכיבים. שאלתי היא כזאת: האם החלפה של רכיב אחד, לרכיב חדיש לא תיצור בעיות? כלומר, האם לצורך העניין מעבד חדיש מאוד של אינטל, חוץ מזה שלא ינוצל במלואו בגלל זכרון 256, לא ישרוף אפילו את הרכיב או משהו בסגנון? ודבר שני, איזה שידרוג משמעותי יותר? להחליף את הפנטיום 4, 2.4 ג'יגה הרץ למעבד שתי ליבות כלשהו, או את הזיכרון 256, ל1 גיגה?

• 2 תגובות
    • 402 צפיות
  24. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מעבד 4GHZ ומעל., כרטיס זיכרון 4GB ומעל.. ולוח אם שיתאים למעבד וכרטיס זיכרון? תקציב של 1500-2000 ש"ח.. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי D:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אחרי בדיקות חוזרות ונשנות (SANDRA ו-MEMTEST לרוב), של הזכרון הנוכחי שלי (WINBOND 256MB 3200), הוברר מעל לכל ספק כי הוא לא תקין. הלוח אגב, 8RDA+ (מוכר? :), אבל בדקתי, והבעיה לא בלוח. כנראה יחליפו לי אותו (אני רק צריך להגיע, שזה עניין בפני עצמו), אבל רק בסטיק דומה, וזאת אחרי שיישלחו ליבואן וייבדקו שהוא באמת לא תקין (הוא לא!). בלי קשר נראה לעין, החלטתי שאני צריך (ורוצה) זכרון נוסף. בהתחלה חשבתי על עוד סטיק של 256. שוטטתי לי מחפש אחר טרף קל שיענה לצרכיי ולכיסי (הדל). שמעתי גם המלצות חמות על TWINMOS, ראיתי שהוא דווקא לא יקר. (סביבות 300 וקצת) אבל פתאום נאורו עיניי : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory NIS 444.98 am i dreaming !? :saint: תוספת של 100 ומשהו ש"ח ויש …

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים