עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני צריך את עזרתכם דחוף. משום מה היום כאשר החלטתי לשחק במחשב בפרו 13 (כמו בכל יום) הוא הודיע לי שהכרטיס מסך לא עומד בדרישות. לאחר בדיקה ראיתי שהמחשב פשוט לו מזהה אותו... ניסיתי לעדכן דרייבים וכו' אבל כלום לא עזר.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Or ei,

אני בעוד איזה חודש + קונה מחשב חדש ויש לי הטלבטויות בין כמה דברים 1)כרטיסי מסך יש את הGF 3 TI 200 של לידטק ויש את הראדון של ג'יגה בייט (LE) עכשיו אני יודע שהראדון הרבה יותר טוב אבל לפי מה ששמעתי יש איתו בעיות דריברים כמו שצריך להוריד פאצט'ים במיוחד בשביל שהוא יעבוד במשחקים שונים..... הבעיה בקטע שאני לא קונה משחקים אלא מוריד הכול אז נראה לי שזה יעשה בעיות עם הרבה משחקים ככה שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך שלא מעלה משחקים ..... מה אתם אומרים בנושא ? 2) מסכים ראיתי כמה מסכים ואני ממש לא יודע מה לבחור.. CTX PR711F SyncMaster 757NF iiyama Vision Master Pro 413 SyncMaster 955DF LG Flatron 795FT אני לא כל כך יודע איזה שפורפורות הם יותר טובות אז זה עוד יותר מקשה על הבחירה ....

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by zerocool15,

קניתי בזול יד 2 בחול, שווה לי להיפטר בארץ ביותר כסף ולקנות משהו מהסידרות החדשות יותר? יש לי agp8

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Av_Killer,

הבנתי שזו הגרסה של EVGA שהקירור שלה יצא מוצלח כביכול ולא תקול כמו בשאר, רק הFTW באה עם BACKPLATE מאלומיניום והקטע עם הHEATPIPES סודר. אני צודק? אם כן אני כנראה הולך ללכת על 2 כאלו כיוון שהם באים עם OC גדול משמעותית מהשאר

5. Started by hwmenot,

מי איכותי יותר ופחות מתחמם? מי מבינהם יותר אמין? והאם ההבדל בביצועים בינהם גדול?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום אנשים... כבר כמה שבועות שאני מחפש אחרי המחשב האידיאלי ורק עם מרכיב אחד נשארתי עם סימן שאלה גדול... כרטיס מסך הגעתי למצב שרק שני כרטיסים באים בחשבון כרגע (נראה לי...) אבל אני לא מצליח להחליט איזה מהם לבחור... אז בבקשה...מי שיודע (ולא מנחש) שיעזור לי להחליט: radeon 8500 LE או GF4 Ti 4200 ואיזו מהירות לקחת - 64 או 128 DDR...אם בכלל קיים GF 4 Ti 4200 128 DDR ושל איזו יצרנית... אם אין לכם כוח לענות לכל השאלות לפחות תענו לשאלה המרכזית...זה חשוב לי מאוד...תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by b.s,

שלום לכולם ... יש לי 2 שאלות שאני לא מצליח למצוא להם פתרון אולי תוכלו לעזור לי 1 קניתי כרטיס מסך חדש לפניי יומיים GTX 550 TI ובמשחק pes 2012 בשלב מסוים המשחק מתחיל לרצד כאילו כמו פריז השמות רועדים ויש פסים קטנים על המסך ממשמש לשתיי דקות ואחריי זה הכול ממשיך כרגיל וזה קורה בדרך כלל כשמתחילה המחצית השנייה .. וגם במשחק Fallout3 יש כאלה ממש תקיעות קטנות ... בחום המקסימלי שהוא הגיע אליו במשחק היה 58 מעלות 2 והבעיה השנייה היא שחיברתי אותו למסך LG IPS236 ובלוח בקרה של nivdia הוא מראה לי חיבור hdmi - hdtv.... בחלק של השינוי רזולוציה הוא מראה לי hd,sd והוא לא נותן לשנות ... משהוא יודע אולי אייך לפתור את הבעיות האלה אולי נתקלתם בהם בעבר..? או שיכול להיות שהכרטיס בכלל לא תקין..? הס…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by skyfire,

הייתי בדרך לקנות את R9 390 כשקראתי ברשת שהכרטיס יוצא בימים הקרובים. הבעיה שAMD החתימו את כל העולם ואשתו על הסכמי סודיות ולא מגלים עליו כלום. חוץ מכמה תמונות אין שום דבר. יש למישהו מושג מה נסגר עם הכרטיס הזה ובשורה התחתונה האם הוא יהיה ברמה של 390 מבחינת ביצועים/מחיר? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by nec_000,

הודעה "סמי רשמית" ממנהל השיווק וה- PR של AMD יצאה לפני מספר שעות לתקשורת: http://wccftech.com/amd-vega-flagship-gpu-launch-teaser/ http://www.guru3d.com/news-story/amd-vega-launch-imminent.html http://www.legitreviews.com/amd-vega-gpu-launch-event-location-locked_185295 https://www.google.co.il/?gfe_rd=cr&ei=ESyyV_DvBs6P8Qeuk4HQCw&gws_rd=ssl#q=amd+vega&tbs=qdr:w כל הפרשנויות מכוונות להשקה (כמו שהודלף בשעתו) ביחד עם הכותר BF1 באוקטובר הקרוב בעוד כחודשיים וחצי. AMD Vega10 מבוסס על הארכיטקטורה המתקדמת ביותר של AMD, משולבת זיכרון HBM2 עם רוחב פס חסר תקדים ותהיה מתחרה ישירה ל- GTX1080 . הדלפות מאד חשאיות …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by yamedi,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, הכרטיס צריך להיות בתושבת AGP, סכום עד 700 ש"ח ראיתי שיש את הכרטיסים האלה : 1. Radeon X1600 PRO Video Card Radeon X700 Pro Video Card .2 GeForce 6600 Video Card .3 ראיתי את שלושתם כאן : http://stores.tomshardware.com/search_compare.php?topcat_id=1&page_id=5&page_id=5&Compare+Selected+Products.x=21&Compare+Selected+Products.y=12&masterids%5B%5D=6364854&masterids%5B%5D=11139080&masterids%5B%5D=16423482 על מה אתם ממליצים ? (או אם יש לכם רעיון לכרטיס אחר :-)) והאם יש לכם לינק לכרטיסים האלה פה בארץ ? כדי שאני אוכל לראות את המחירים שלהם פחות או יותר תודה מראש עריכה : לא קשור לתרד שלי, אבל אני חושב שאתם צרי…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. לחבר שלי יש 7600GT וזה מריץ לו את COD2 עם הגדרות כאלה ואפילו עם AA X 4 על 70FPS. וה1950PRO אמור להיות יותר חזק לא? מה נסגר עם התוצאות בדיקה כאן באתר?

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. א. האם הוא יבוא בנוסף לכרטיס מסך? ב. האם היה שינוי בגרפיקה גם אם יש כרטיס מסך חזק במיוחד? ג. לאיזה סוג סלוט הוא מיועד?

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. מכיוון שאני ממש לא משחק במשחקים אני הולך למכור את הכרטיס מסך הנוכחי שלי 7800GT ולקנות במקומו X1300 PRO 256MB DDRII או GF6600 256MB עכשיו הדבר היחידי הגראפי אצל במחשב כרגע הוא כל השולחן עבודה שעבר שינוי. אני משתמש ב RK Luncher DOCK למי שמכיר וב-sysmetrix . רציתי לדעת זה שהחלפתי את הכרטיס ל-x1300pro או ל6600 ישפיע על הביצועים יחד עם התוכנות האלה? כי בסה"כ הבעיה איתם זה זיכרון ומעבד ולי יש 2GB זיכרון ומעבד X2 3800@4800. ככה נראה השולחן שלי: [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Guarding angel,

הביקורת היא לכרטיס עם DDR 2 כנגד 8600GT 8600GTS 7600GS 7600GT 7900GS http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2e4gamer%2enet%2fnews%2ephp%3furl%3d%2freview%2fgeforce%5f8600%5fgt%5f8500%5fgt%2fgeforce%5f8600%5fgt%5f8500%5fgt%2eshtml משתלם ,כרטיס ההLOW-END החזק ביותר עם תמיכה בDX10 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481#detailed

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום לכולם! אני מעוניין במחשב החדש לקנות GAINWARD TI4400 עם DVD של אסוס, ולחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה כך שאוכל לראות בה סרטים מהמחשב. השאלה שלי היא האם אני לא צריך כרטיס פריסה כדי לראות על הטלוויזיה DVD מהמחשב, והאם אני מחבר את הכרטיס ישירות לטלוויזיה או לממיר של yes(?) ועוד שאלה: בפרטים שראיתי על כרטיס המסך היה כתוב שיש לו VIDEO IN/OUT, ואני צריך גם TV OUT, למרות שלא נראה לי הגיוני שלא תהיה בו יציאת טלוויזיה, אבל בכל מקרה... מישהו יודע? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום, המחשב שלי נתקע מדי פעם כבר תקופה ארוכה, התקיעות באות בלי קשר לכלום (לדוגמא אני יכול להיות בדסקטופ בלי שום תוכנה והמחשב פשוט יתקע), ולעיתים מלוות התקיעות במסכים כחולים. החלפתי זכרונות והחלפתי הארדיסק, וזה עדיין קורה, אז הגעתי ביחד עם כמה אנשים למסקנה שככל הנראה זה בעיה בכרטיס מסך, שהוא החלק היחיד במחשב שלא החלפתי ב4 חודשים האחרונים. (יש לי ממש מחשב חדש לגמרי..לוח אם זכרונות מעבד הארדיסקים הכל...אפילו מקלדת ועכבר :]) בכל מקרה, כמובן שבמידה והבעיה היא בכרטיס מסך הפיתרון הוא לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה שלי איזה. בתקציב שלי 2 הכרטיסים החזקים ביותר שראיתי הם ATI Radeon HD 4670 512mb ddr3 NVIDIA GeForce 9500GT 512mb ddr3/1024mb ddr2 (תלוי ביצרנית) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח.…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by ngc224,

שלום ! יש לי כ.מסך 5770, שני יציאות של DVI ויציאת HDMI, דרך DVI מחובר המסך של המחשב והכל עובד טוב בחיבור של HDMI יש לי טלוויזיה, והמחשב לא מזהה אותה, במה יכולה להיות התקלה ?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ^DaRk-MiNd^,

מישהו כאן שיש לו איזה כרטיס מסך רציני כמו ג'יפורס 3 TI 500 ומעלה משנה את הAGP שיעבוד כמו AGP 2X ויראה את ההבדלים ב3D MARK ובמשחקים ? האם ניתן לעשות שינוי זה? והאם מישהו (PLEASE) יכול לראות אם יש הבדלים ? (המטרה היא לראות אם יש הבדלים בעזרת כרטיסי מסך לאחר כמה שנים של ההתקן על מנת ללמוד לעתיד)

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by bennunz,

למישהו יש מושג מי מבין השניים טוב יותר? בעיקר למשחקים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום שלום,הצוואר בקבוק במערכת שלי כרגע הוא הכרטיס מסך (5200 הישן והזכור לרעה) לאחר שנשרף לי ה5700 הקודם. אני מחפש כרטיס חדש (אני נותן מחשב שיש לי בבית[P3 800 +5200 ] לחנות מחשבים שקונה יד שנייה,ובתמורה הם יציעו לי כרטיס מסך . מה עליי לבחור? מה התחדש בכרטיסי הME מאז הפעם האחרונה שביקרתי פה? יש כרטיס שיכול גם להריץ את המטריקס החדש ומנג'ר ,במחיר סביר של עד 400-500 ש"ח? בקשה מאוד רלוונטית,אני לא רוצה הצעות מחנויות ברשת,אך ורק את מחיר השוק של הכרטיס משום שזו חנות פרטית. עוד שאלה שנשאלת,ATI או NVIDIA לMID END?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני יודע שבעיקר מדברים פה high end, אבל יש לי מחשב עם PCI-e 1.0 שזקוק לכרטיס מסך חדש, יש כרגע 8500gt שכנראה נפח את נשמתו... הבעיה היא שאני לא מוצא כרטיס שיתאים, הבנתי שאולי PCI-e 2.0 יעבדו אבל 2.1 בטוח שלא... כמובן שזה צריך להיות כרטיס זול כי המחשב משמש שימוש משרדי עדין... יש הצעות?... תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. התקנתי נגן HD DVD במחשב ואני לא מצליח לראות תמונה אלא רק שומע קול. אני שובר את הראשון כבר מאתמול ולא מצליח לפתור את הבעיה. אם זו בעיה של קודקים אז אנא תנו לי את הקודק הנכון ולא MKV או משהו בדומה לזה. אני מדבר על VC1 שקיים בסרטי HD DVD מקוריים ככה לפחות רשום לי בתוכנה. אני מת כבר לראות סרט אז בבקשה עיזרו לי. תודה

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

משתמשים יקרים שלום רב, לאור המצב המדרדר בפורום החלטתי לנקוט בצעדים מחמירים עבור משתמשים שעוברים על חוקי הפורום! מרגע זה בפורום גרפיקה החוקים יהיו נוקשים יותר! *מעתה משתמש שרוצה לקנות \ להתייעץ עבור כרטיס גרפי מסוים ירשום בכותרת : -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) -תקציב *מעתה משתמש שרוצה לקנות \ להתייעץ עבור כרטיס גרפי מסוים ירשום בגוף ההודעה את מפרט המחשב שיכלול : -תקציב -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) -מעבד -זיכרון -מסך -ספק *משתמש אשר רוצה לקנות מסך LCD יפנה את שאלתו לפורום המתאים http://hwzone.co.il/community/index.php?board=60.0 עידכון חוקי הפורום 27/8/07 מודעה אשר אינה עומדת בתקנון הפורום תנעל. משתמשים אשר לא ישמרו על דיון נאות יק…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by jj516,

יש לי שאלה, מה זה ה - Detonator ? יש לי כרטיס מסך של ELSA, אני מבין שה - Detonator הוא סוג של דרייבר מסויים שמופץ על ידי NVIDIA אבל מה ההבדל בינו לבין הדרייבר של ELSA?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by igori,

אני בניתי לעצמי מפרט שאני מאוד שמח ממנו , והגעתי לשאלה מאוד קשה. אני מתכוון להריץ משחקים על מסך אחד באיכות 1080P . ועכשיו השאלה, בגדול בביצועים למסך אחד לא נראה לי שיהיה הרבה הפרש , אך ישנה גרסה עם 2GB ועם 4GB . לא מצאתי בנצ'מרקים של ביצועים והאם כן ישנו הבדל בביצועים . הפחד הגדול שלי זה שיוצאים כרגע משחקים חדשים ולדוגמה CRYSIS 3 עם AA באיכות הכי גבוהה די לוחץ על ה 770 הרגיל . בקיצור מה מהם עדיף כשההבדל במחיר הוא כ"כ מזערי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11121 4GB או ש http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10983 2GB ? קראתי ים אמרו שלמסך אחד עדיף לחסוך את הכסף , מצד שני מנוע גרפי חדש שמפתחים לBF4 - מי יודע מה יצרוך וכמה זכרון אצתרך למשחקים עוד שנה...

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים