כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני בניתי לעצמי מפרט שאני מאוד שמח ממנו , והגעתי לשאלה מאוד קשה. אני מתכוון להריץ משחקים על מסך אחד באיכות 1080P . ועכשיו השאלה, בגדול בביצועים למסך אחד לא נראה לי שיהיה הרבה הפרש , אך ישנה גרסה עם 2GB ועם 4GB . לא מצאתי בנצ'מרקים של ביצועים והאם כן ישנו הבדל בביצועים . הפחד הגדול שלי זה שיוצאים כרגע משחקים חדשים ולדוגמה CRYSIS 3 עם AA באיכות הכי גבוהה די לוחץ על ה 770 הרגיל . בקיצור מה מהם עדיף כשההבדל במחיר הוא כ"כ מזערי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11121 4GB או ש http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10983 2GB ? קראתי ים אמרו שלמסך אחד עדיף לחסוך את הכסף , מצד שני מנוע גרפי חדש שמפתחים לBF4 - מי יודע מה יצרוך וכמה זכרון אצתרך למשחקים עוד שנה...
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
PCI-EX GeForce 7900GS 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EN7900GT/2DHT/256M - RETAIL או CLUB-3D PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - CGAX-P1956 - RETAIL ראיתי כמה השוואות, בחלקן ה1950PRO יותר חזק ובחלקן 7900GS. תודה רבה *המחירים כמעט אותו הדבר
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
G1 Gaming / Windforce OC / Mini ITX OC / Xtreme / Founders Edition . מה ההבדל ביניהם, באיזה מהם שווה להשקיע?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ואני עוד מתלבט בקשר לכרטיס מסך בעקרון רציתי את ה-8600GT אבל אני כבר לא בטוח א אני משתמש בתוכנות גראפיקה ואוהב NEEDFORSPEED המליצו לי על 1950PRO מה אומרים? המחשב: ocz 2Gb DDR2 abit IP35-E chipset socket 775 intel core 2 due e6750 2.66Ghz 1333FSB 4mb box מארז ISOLO power supply Hec 400TRT תודה רבה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה ומוצלחת גייסתי מספיק כסף ואחרי התלבטויות קשות בין ה-9600 לבין ה-9500 {שניהם pro}, החלטתי לבסוף לקנות את ה-9500 פרו ולהעיף את הג'יפה 4 הזבל שיש לי כרגע. למרות שהחלטתי כבר לקנות יש לי כמה שאלות ואני מבקש מכם שתשתפו איתי פעולה כי אני יודע שדנו בכרטיס הזה המון, אבל רציתי חוות דעת ממישהו שכבר קנה את הכרטיס הזה והוא משתמש איתו ויכול לתת עליו את חוות דעתו. אז השאלות שלי הן: 1. איך הכרטיס פועל במשחקים החדשים כגון: unreal 2, gta vice, enter the matrix, postal 2 {אני יודע שהם לא כ"כ חדשים אבל רק ככה אפשר לדעת אם הכרטיס הזה יעמוד בדרישות} וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה. 2. יש בעיות נפוצות עם הכרטיס מבחינת התקינות שלו ? למשל, יש לי ספק לא יודע של איזה חברה…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, זה המפרט של אחד המחשבים שלנו. אלו 2 כרטיסים מומולץ כדי לנצל מקסימום אפשרויות מבלי לשדרג רכיבים אחרים? למשחקים, מקסימום ביצועים Window - With 550w Antec NE550M 80 Plus Bronze Modular PSU - ATX, micro-ATX, Mini-ITX - Max GPU: 350mm - 430x190x462mm 23.8 LED LCD - FullHD IPS Frameless - 5ms - Contrast 10M:1 - Brightness 250 Cd/m2 - VGA, DVI-D, HDMI video inputs - Speakers 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 CL16-20-20 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10 AMD RYZEN5 3400G BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-PRO-M2-MAX 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - With New PC Only - 3200/1700MB/s - NVMe 1.3 - XPG GAMMIX S11 Pro Series אני מכוון תקציב עד 1500 …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, מעוניין לשדרג בזמן הקרוב (אפשר גם לחכות עד אוקטובר אם כדאי מבחינת מחירים..). התקציב זה עד +- 1500 ש"ח. זה המפרט של המחשב שלי: האם הלוח אם מספיק טוב ותמוך בכרטיסים של היום? ומה לגבי ספק? C3450T Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray 1 ₪869 ZM70VALSIPW ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪56 GB75MD3H Gigabyte GA-B75M-D3H 1 ₪374 BUNDEL500 SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בל…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני שואל שאלה זו עבור חבר. הוא צריך כרטיס מסך וכרגע יש לו את האפשרויות הבאות: HD 4850 512MB HD 4830 1GB 250GTS 1GB * ספק כוח SEASONIC S12 II BRONZE 620W השימוש הוא עבור משחקים (מה שיוכל לרוץ) וגם שימוש ב-2 מסכים בו-זמנית. איזה כרטיס ייתן לו את הביצועים הטובים ביותר? ללא התייחסות למחירים שלהם אלא רק לביצועים. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים בגולדופ GF FX 5700 (דגם 5700V) של פאליט (ולא, לא איכפת לי לקנות פאליט, הכרטיסים שלהם לא משהו מיוחד אבל הם עושים את העבודה) ב 490 שח בערך. אני חושב שזה דיי משתלם..... בסך הכל כרטיס סביר ודיי זול.מה אתם חושבים? עוד בעיה היא שבסדרות האלה יש אלף גרסאות לכל כרטיס.... ויש כאלה שהם פתאום LE ו 64 ביט ואני לא ממש מכיר את החנות ולך תדע אם לא פתאום תקבל כרטיס עם ממשק זיכרון של 64 ביט או זיכרון במהירות 400MHZ וכו'......... אתם מכירים אותה או משהו? עריכה: דיברתי איתם והם טוענים שזה 128 ביט.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך אני ירשום נתונים יבשים של המחשב I5 דור 4 הכי פשוט לוח גיגבייט 2 סלוטים של זכרון אין אופציה ל sli 8 גיגה זכרון פנימי 1600 DDR3 כרטיס מסך קיים 7950 עם אוברקלוק מובנה של ספייר 3 גיגה ספק כח של טרמלטק 800W אני מתחיל להרגיש שקשה לו עם witcher 3 ו GTA 5 על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לשדרג..?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
משתמשים יקרים שלום רב, לאור המצב המדרדר בפורום החלטתי לנקוט בצעדים מחמירים עבור משתמשים שעוברים על חוקי הפורום! מרגע זה בפורום גרפיקה החוקים יהיו נוקשים יותר! *מעתה משתמש שרוצה לקנות \ להתייעץ עבור כרטיס גרפי מסוים ירשום בכותרת : -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) -תקציב *מעתה משתמש שרוצה לקנות \ להתייעץ עבור כרטיס גרפי מסוים ירשום בגוף ההודעה את מפרט המחשב שיכלול : -תקציב -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) -מעבד -זיכרון -מסך -ספק *משתמש אשר רוצה לקנות מסך LCD יפנה את שאלתו לפורום המתאים http://hwzone.co.il/community/index.php?board=60.0 עידכון חוקי הפורום 27/8/07 מודעה אשר אינה עומדת בתקנון הפורום תנעל. משתמשים אשר לא ישמרו על דיון נאות יק…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! עשיתי את ה-Benchmark של Catzilla והמחשב שלי קיבל ציון נמוך. מאוד. מבחינת שדרוגי חומרה הוא המליץ לי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכרטיס הנוכחי שאני משתמש בו הוא 2048MB Geforce GTX 460. חיפשתי קצת באינטרנט ונתקלתי בכרטיס הזה: http://skypc.co.il/pl_product~GVN670OC4~8~0.htm מה דעתכם? האם שווה את ההשקעה? אני פתוח גם להצעות אחרות כל עוד הן מנומקות היטב. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפי המלצות פה את ה9550 ואתמול בלילה הרכבתי אותו, כמה הערות 1. קודם כל אני מבסוט 2. למרות מה שהבנתי מעצמי ומאנשים הואהביא לשיפור יפה אם כי WORLDWIND עדיין מעט כבדה לו לעיתים. משחקים אני לא משחק. 3. חיברתי בחיבור DVI , אחרי שתי דקות התחלתי להבחין בהבדל, כאילו המסך קצת יותר פוקוס! מומלץ אנשים 4. אולי בכל זאת כדאי לשעות OC למרות שלא תכננתי, כמובן אם זה לא מסובך וזה בטוח לבריאות הכרטיס, צריך דעות בעניין
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן סוף סוף קניתי אותו 6800NU של XFX ב1600 מKSP זה במקום הג'יפה 4 440 MX שהיה לי אפשר להגיד שיש הבדל.... אוקיי אז השאלות הן: הוצאתי 43000 באקווה מארק 3 זה טוב? טמפ למעבד שלו זה 56 זה לא חם מדי? עשיתי אקווה מארק לג'יפה הקודם לפני שהחלפתי הוא עשה בממוצע 7 FPS וזה היה ממש ממש הרבה זמן אז לא היה לי כח והפסקתי באמצע עריכה: טוב אחרי כמה זמן המעבד עלה ל59 והטמפ מסביב שהיה 33 עלה ל36 ובהגדרות זה מוריד MHZ רק מתי שזה מגיע ל135מעלות נראה לי שב135 מעלות מאוחר מדי להוריד MHZ לשנות את זה אולי? אה והחלקת שינון או איך שלא קוראים לזה היה על מושבת שמתי על X4 כשX8 זה המקס זה בסדר נכון?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרגע כסף לקנות מחשב עם 280X אבל הוא מתעקש על 290X או 780TI כי יש לו כרגע מחשב מאוד ישן אז הוא רוצה ביצועים מעולים.. מה לומר לו? לתת לו לחסוך עוד חודש ושהוא יקח 290X? או שה-280X יספק אותו מצוין? איך להסביר?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנמל אם עברתי על אין זה הפורום המתאים לת'ראד זה, התלבטתי והגעתי להחלטה שכאן זה המקום להדפיס את ההודעה שלי.. (אל תיתלו אותי בבקשה.. :-\) להלן מפרט המחשב שלי: Gigabyte 7VAXP AMD Athlon XP 1900+ 256 DDR (not sure whether it's ddr or rdr) ram Geforce 4 MX 440 ציון 3dmark: 5595 ***Not Overclocked*** אם אתם חושבים שהציון שלי נמוך מדי, או שאחד הרכיבים שלי מהווים צבר בקבוק למחשב, בבקשה תודיעו לי.. (אני מתכנן שדרוג). --Vega
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך הכרטיס הזה(בעיקר למשחקים+סרטים כרגיל...) בנוסף, רציתי לוודא שלא תיהיה לי שום בעיה ושהוא יעבוד פיקס על הלוח שלי ASUS M2N SLI DELUXE הציפסט הוא NVIDIA nForce® 570 SLI MCP בנוסף, האם ישנם המלצות לכרטיס של NAVIDIA אחר ששוה ערך או ביצועים...או שעדיף מכל סיבה שהיא
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, היה לי hd5770 ונראה שהוא הלך בגלל שהמחשב לא מבצע BOOT עם הכרטיס אלה רק עם הכרטיס שעל לוח האם, זה התחיל בהעפות חוזרות לאחר BF4, ועכשיו אי אפשר לעשות BOOT עם כרטיס המסך ): לפיכך אני אשמח להמלצה לכרטיס מסך טוב שיודע לסחוב את BF4 ובעלות הכי נמוכה שיש עד 600-700 שח לכל היותר ועדיף פחות. המעבד שלי הוא :Intel® Core i5-3450 CPU @ 3.10GHz זכרון : Memory16 GB ספק: TAGAN 700W תודה רבה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כרטיס מסך לצורך חיבור 4 מסכים מחשב במקביל לא לצור משחקים חשבתי על זה http://ksp.co.il/?store=ksppetahtikva&uin=23344 לא עולה הרבה כסף ורשום שאפשרי לחבר 4 מסכים במקביל ... מה אומרים ?? רק לוודאות אפשרי לחבר 4 מסכים ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
^ שלום ברשותי מחשב P4 3.0GHZ, DDR1 1GB 266MHZ אני מעוניין לצפות בתכני HD על המסך שלי והמפרט הנוכחי (עם כרטיס 5200) לא נותן לי לעשות זאת באופן חלק. אני לא מצפה שהוא יריץ 1080P חלק, אבל יש סיכוי כלשהו שכרטיס מסך מודרני (בחיבור AGP, כמובן) יאיץ את המערכת הזו עד כדי צפיה חלקה ללא הפרעות בסאונד וגראפיקה (כמו שקורה עכשיו)? כמו כן, כמובן שמשולבים בעסק הזה המקודדים המתאימים לתכני HD. כעת נותר לענות על השאלה שלי, ואם קיים כרטיס שיקח על עצמו את העומס אז יתכן מאד שאקנה אחד כזה. תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה סוגים ורמת ההבנה שלי שואפת ל-0 אבקש המלצה... תודה
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בזמן שנראה שהמחסור בכרטיסי המסך הולך ונעלם והמחירים ממשיכים במגמת ירידה נראה שאינטל כהרגלה פועלת לאט מדי. ממידע מוקדם שניתן מזמן(ואין לי יכולת לאמת אותו כמובן) נאמר שהכרטיס הגבוה ביותר בדור הראשון של arc יהיה בערך ברמה של ה3070\6700XT, ז"א שגם במידה והכרטיס היה יוצא היום הוא בכל מקרה לא היה מרשים מבחינת ביצועים, בנוסף מההצהרות של אינטל נראה שהכרטיסים אמורים להגיע רק ברבעון השני של השנה הנוכחית וזה כאשר נראה שהדור הבא של נוידיה יגיע ברבעון האחרון ואמור להביא איתו שיפור משמעותי עקב מעבר לליטוגרפיה מתקדמת יותר. האם לכרטיסים של אינטל תהיה זכות קיום? מה הסבירות שהם יוכלו למכור את הכרטיסים שלהם במחיר שיהפוך אותם לרלונטיים? כמה לדעתכם אדם ישלם עבור כרטיס לא מוכח שלא יוד…
-
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בד"כ אני מנסה לא לנבור יותר מדי בעבר.. וגם זה די נדיר מבחינתי לחשוב על "מה אם".. כי זה די חסר טעם בכל דבר בחיים. אבל במקרה הזה ולאור התקופה האחרונה בעולם כרטיסי המסך.. אני נזכר ב-3dfx. למי שלא מכיר היא הייתה אחת המתחרות הראשיות בשוק כרטיסי המסך עד נפילתה ב-1999 עד 2002, ולדעתי היא הייתה הטובה ביותר בזמנה, במיוחד מבחינת חידושים (שלדעתי גזרו את דינה בסופו של דבר.. אבל לעומת Nvidia ו-ATI [כיום AMD] היא לפחות העיזה). הניסיון שיש לי עם החברה זה הכרטיס Voodoo 3 כשהייתי ילדון, ולא ממש הבנתי מה אומר כרטיס מסך אז.. ולמען האמת אני גם היום לא יודע מה זה לפרטי פרטים. העובדה שמירב המהנדסים שעבדו ב-3dfx, עובדים כיום ב-Nvidia.. ורכישת החברה והטכנולוגיות שלה ע"י Nvidia, רומזת לנו מ…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-