עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי - zotac gtx 275 אשחק בעיקר ב-gta v. המפרט שלי: i7 920 2.67GHz 8GB RAM 1333 Gigabyte EX58-UD3R Seasonic S12II-620Bronze מסך Samsung LS24A350 התקציב הוא 500 ש"ח, אוכל לחרוג בערך ב-200 ש"ח תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אחרי שנה של סבל עם הג'יפה 2 החלטתי לקנות כרטיס מסך נורמלי שיחזיק להרבה זמן. יש לי 1900 שקל אבל אני לא יכול לבזבז את כל התקציב ככה שאני מקציב לכרטיס מסך 1500 שקלים חדשים תמליצו לי בבקשה על כרטיסי מסך אני אישית חשבתי על ה: PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM שעולה בזיגזאג 1450 שקל. אני גם הייתי רוצה לקנות בזיגזאג כי הרבה אנשים אמרו פה שיש להם אחלה של שירות וזה מאוד חשוב לי כשאני קונה כרטיס מסך ב-1500 שקל כי אם לדוגמא הכרטיס יתקלקל אני לא רוצה ישר לזרוק אותו לפח :-\ בקיצור מה אתם חושבים על הכרטיס שהצעתי ואם יש לכם דברים יותר טובים להציע לי אני פתוח להצעות. מחר יש לי טיול שנתי לשלושה ימים וכשאני יחזור אני יבדוק את האשכול. מקווה שיהיו פה הרבה תגובות שיעזרו לי לבחור. אגב…

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. האם הכרטיס מסך 2100# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ יתאים למשחקים הכבדים ברזולוציה 1600X1200 ובכל הדברים האחרים על הכי גבוה (סביבה וכדומה) בלי ANTI LAYSING או איך שרושמים את זה או שאני צריך לקנות כרטיס מסך יותר משוכלל?? ואיזה אם צריך

• 51 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אהלן יש לי בעיה מוזרה , אני משתמש בנייד של ACER מדגם ASPIRE 4740G ומותקן בו כרטיס 310M , כמה דרייברים שלא הורדתי ואני מנסה להתקין זה רושם לי שאין תאימות בין הדרייבר לכרטיס ולכן לא ניתן להמשיך את ההתקנה . מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי גם ידנית להתקין את הדרייבר וגם זה ללא כל הצלחה . תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום יש לי מחשב ישן יחסית שאני רוצה להפוך ל- HTPC, יש לו כרטיס ATI ישן עם 128 זיכרון שלא כל כך סוחב ב-HD, אני מדבר על 720 כרגע אפילו לא 1080. מדובר על p4 3ghz 1gb ram התקנתי עליו XBMC, BOXEE, MPC HC COREANC ואני לא מצליח להגיע לביצועים טובים בעת צפייה ב- HD אני מניח שעם כרטיס מסך שתומך בהאצת חומרה עבור HD אני יקבל ביצועים לא רעים בכלל השאלה איזה כרטיסים כאלה יש בכלל? מדובר על AGP, והאם בכלל שווה לי להשקיע, מבחינתי אני גם יחפש יד שניה וכו אני רק רוצה לדעת דגמים שכדאי לי לחפש אני רוצה שיהיה לו יציאה DVI/HDMI גם ואם אפשר להעביר גם את הסאונד שם אז בכלל טוב מה אתם אומרים? תודה

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Ran21,

אהלן!, קניתי מסך של dell לפני כחצי שנה והיום באמצע שימוש במסך לפתע נוצר פס לבן והמסך הפך ללבן!, נסיתי לכבות ולהדליק, לנתק ולחבר כלום לא עבד! המסך חדש לגמרי בקושי שומש. מישהו יודע איך ניתן לפתור את התקלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by hwmenot,

מי איכותי יותר ופחות מתחמם? מי מבינהם יותר אמין? והאם ההבדל בביצועים בינהם גדול?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום חברים, קיבלתי השבוע מחשב חדש במשרד, Dell Optiplex 790 מעבד i5 מהירות 3.3 עם 8 GB זכרון. אני רוצה לחבר לו כרטיב מסך מינימלי בכדי להריץ את המשחק BF3 הבעיה היא שאין אפשרות לשים שם כרטיס מסך שתופס שני סלוטים (אפשר לראות בתמונה) הספק הוא בטח מינימלי אבל כמו שאתםן בטח רואים יש לי ספק כח חצוני נוסף שניתן לחבר אותו מעל הסידי רום. השאלה שלי איזה כרטיס מסך אפשר לרכוש היום שתופס סלוט אחד ויכול להריץ לי את המשחק BF3 ? לא מחפש ברזוללוציה מטורפת. המינימום שבמינמום. רק שאוכל קצת לשחק בשעות מתות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אז ככה. תבדקו את הלינק עכשיו, זה משחק שמשתמש בDX9, אבל רק לATI יש כאלו כרטיסים. nVidia משחררת משחקים לבעליי כרטיסים של ATI כדי שהם יהנו מגרפיקה משופרת בכרטיס?COOOOOOOOOOL MAN! ;D

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היי בזמן האחרון כאשר אני משחק במשחקים המשחק יוצא לDesktop ומראה לי את ההודעה הבאה הכרטיס באוברקלוק,אין ארטיפקטים,הטמפרטורה במנוחה 50~52 ובמאמץ 58~60 מישהו יודע מה עושים? בתודה מראש ^^ [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by KomAsaf,

היי כולם, אז בשעה טובה אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך העתיק שלי למשהו חדש יותר, מיד-ריינג', שישמש לגיימינג לא כבד במיוחד (בעיקר PoE). כרגע מתלבט בין הכרטיסים שבכותרת, כשעל הנייר נראה ש-RX 580 עדיף (חדש יותר, 8G זיכרון, קצב העברת זיכרון, ציוני בנצ'מארק עדיפים). האם לפי מפרט המחשב שלי אחד מהם לא יעבוד או יעבוד יותר טוב מהשני? מעבד: i7-2600 @ 3.40ghz ספק כח: Seasonic SS600-ET (600W) לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3 זיכרון: 8G, DDR3 מסך: Samsung LS24F350 קייס: Thermaltake V9 BlacX בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים לעניין הרדאון? (למשל Sapphire ו-MSI) אם יש המלצות נוספות לכרטיסי מסך אחרים, אשמח לשמוע תודה מראש, ואם דרוש מידע נוסף אשמח לספק :)

12. היי אנשים אני זקוקה לכרטיס מסך ל-HDPC המשתדרג שלי: הדרישות ממנו: - לכרטיס יהיו מחוברים שני מסכים בחיבור דיגטלי ברזולוציה של 1920/1200 ומעלה - יהיו פענוחים בחומרה של BR/MKV ופילטרים שונים - חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD ובכל פורמטי הקול החדשים. - שתהנה לפחות שתי יציאות דיגיטליות HDMI(עדיף1.3) +VDI-DOUL LINK ורצוי שהשלישית תהה DP - לקירור פאסיבי איני מצפה, אבל אם הקירור לא יהיה רעש במיוחד זה עדיף כמובן. בתחילה מיד הלכתי על סדרת ה- HD-5XXX של ATI כאשר בתחילה שקלתי את ה- 5450 אולם קראתי בביקרות שברזולוציות גבוהות הוא עשוי לעשות צרות לכן כרגע (ובגלל שהם מוצעים במחירים יחסית קרובים) אני חושבת על הHD5570 1g או HD5670 512m. מה דעתכם? מה עדיף? האם לא עדיף אם כבר ללכת עם ה-…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי שני כרטיסי מסך מחנות מחשבים COMP-IL 6800XT ! שבאים עם 8 צינורות עיבוד ו4 ורטקס אמרתי לעצמי בוא נבדוק מה אפשר להוציא מכרטיס של 1000 שקל... התקנתי RIVATUNER, ונחשו מה ? הכרטיס ניפתח ל 16/6 !!!! ולא רק זה !! גם ללא שום בעיה הבאתי אותו לתדרים של 400/1100 ! אולטרא לכל דבר ! :smile1: העיניין הוא ששני הכרטיסים נפתחו... אני חושב שהכרטיס ממש משתלם בהתחשב בעובדות האלו... לא חושבים ? : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VC6800XTAGP&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Phlip_dE-SuSsa,

כבר שבועיים שאני נהנה מהרדאון 9700 החדש שלי כל משחק רץ על 1600x1200 ללא כל בעיה . היום התקנתי Unreal 2 והמחשב נחנק לא ניראה לי שהוא ממש מבין מה אני רוצה ממנו ה- loading... בין שלב לשלב לוקח כמה דקות והארד דיסק נחנק וזה עוד כלום בהתחלה ניסיתי לשחק על 1600x1200 אבל עינינים לא ממש זזו אז הורדתי את ה-AA FF וזה ממש לא עזר אז הורדתי רזולוציה ל-1280x1024 ועדיין זה רץ גרוע. הורדתי עוד ל-1024x768 זה כבר רץ בסדר אבל עדיין היו טקיעות מידי פעם . עכשיו אני מבין שחזרתי אחורה חזרה ליום שליפני שבועיים . אני שוב יכול לשחק ב-640x480 16bit כמו ביימי הג'י פורס mx200 המשך הסיפור שייצא ה-doom3 ;D

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by henb7,

אני מחפש כרטיס מסך טוב.........למשחקים ובכללי שכשאני אסתכל על המסך אני אגיד וואלה עשיתי את הקניה הטובה עד סכום של 1000 ש"ח

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני קונה את ה6600GT ורציתי לדעת איזה חברה כדי לקחת? או את הALBATRON שמחירו הוא 1,280 או את הLEADTEK שמחירו הוא 1,403 כי לפי מה שאני רואה הקירור של האלברטון יותר גדול אז איזה עדיף??

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אהלן סוף סוף קניתי אותו 6800NU של XFX ב1600 מKSP זה במקום הג'יפה 4 440 MX שהיה לי אפשר להגיד שיש הבדל.... אוקיי אז השאלות הן: הוצאתי 43000 באקווה מארק 3 זה טוב? טמפ למעבד שלו זה 56 זה לא חם מדי? עשיתי אקווה מארק לג'יפה הקודם לפני שהחלפתי הוא עשה בממוצע 7 FPS וזה היה ממש ממש הרבה זמן אז לא היה לי כח והפסקתי באמצע עריכה: טוב אחרי כמה זמן המעבד עלה ל59 והטמפ מסביב שהיה 33 עלה ל36 ובהגדרות זה מוריד MHZ רק מתי שזה מגיע ל135מעלות נראה לי שב135 מעלות מאוחר מדי להוריד MHZ לשנות את זה אולי? אה והחלקת שינון או איך שלא קוראים לזה היה על מושבת שמתי על X4 כשX8 זה המקס זה בסדר נכון?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by yaloner,

בעקבות תקלות שהיו לי עם כרטיס מסך Leadtek FX6200 ניסיתי לעדכן את הדרייבר וקיבלתי כל פעם הודעה שלא מדובר בכרטיס שך Leadtek. פתחתי את המחשב, שלפתי את הכרטיס, ומה אני מגלה ? בכלל לא כתוב עליו Leadtek אלא Gainward. ב-Device Manager הכרטיס מופיע כ-NVIDIA GeForce 6200 TurboCache. מה זה, עבדו עליי ? או שזה אותו כרטיס בשם אחר ? האם הוא פחות טוב ? מה קורה כאן ?? :s05:

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by roes,

GDDR= סוג המהירות?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by itay_izra,

תקציב 200-350 שיהיה כרטיס מסך טוב וזול במיוחד לשימוש של סרטים ( אני מחבר את הכרטיס לLCD ואני רוצה שיראו סרטים טוב בHD) וגם שיהיה בעל זיכרון של גיגה לפחות.. ושיתאים למשחקים חדשים וטובים ( אני יודע שזה לא יריץ אותם הכי טוב אבל כרטיס שיריץ בצורה סבירה ונוחה) מעבד: Q660 לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte ספק : hyper hpu 4s425-xx ----- עדיף מחנות TMS או אייבורי http://tms.co.il/cat/50/sort:0/page:2 Ivory.co.il ---- תודה !!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by asaf_azar,

http://www.nvidia.com/object/geforce_8400.html למה הוציאו עוד כרטיס לHD? יש כבר 8600/8500...

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ביז'ו המוס,

הגעתי ל4028 עם readon 9600 tx ;D עם OC ל core 540 וmemory 702 נראה אולי אני יצליח למתוח עוד קצת את הכרטיס שלי (הוא של SAPPHIRE עם קירור לא משהו) בכל מקרה זה גם מעוד טוב ;D ;D ;D

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! הזמנתי כבר את מחשבי החדש מחנות מסוימת (אני לא כותב איזה כי אסור) היום הם התקשרו אליי ואמרו לי שאין להם במלאי את הכרטיס שהזמנתי שהו הSUMA TI4200 הרגיל. אז הם הציעו לי את הSE של אותו כרטיס ב-200 שקל יותר. אבל אני לא בטוח שזה שווה. אז מה שאני שואל הוא איזה כרטיס מבוסס TI4200 בתקציב של 1200+- כדאי לבקש במקום. תודה מראש השחקן הפצוע השני הכי טוב בעולם (לפחות הכי מוכשר)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by swisaman,

היי,מחפש את הגירסא הטובה ביותר של 7850 להמהרת הכרטיס לתדר כמה שיותר גבוהה. יש הצעות מסוימות ? ??? מתכוון לשדרג את ה5850 שלי ל7850(או שמא כדאי למשוך עוד דור ? )

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by elcool,

יש לי מחשב פנטיום 3 800 וברשותי כרטיס מסך VOODOO 3. אני מתלבט בין לקנות GeForce 4 MX 440 128 mb ובין לחכות עד היציאה של GeForce FX. כרטיס המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים. מה דעתכם? האם הכרטיס החדש יוכל לפעול על המחשב שלי? וכמה יעלו הכרטיסים לאחר השווק? ???

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.