כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איך זה שכרטיסי מסך עולים כל-כך הרבה כסף? כיום יש כרטיסים שעולים אפילו 4000 שקל ורוב הטובים המומלצים הם בין 2000-3500 למה הם כל כך יקרים? הרי זה פשוט... רק... כרטיס מסך לא קשור אבל למשל : 5900 עולה סביבות 150 6800 עולה הבסיבות 350 7900 עולה בסביבות 650 X1900 XT עולה בסיביות 750 X1900 XTX עולה בסביבות 850 7900GX2 עולה בסיבות 1050 שקל והככרטיסים החדשים יעלו נניח 1500 שקל כשהם יתאו... הם רק כרטיסי מסך אז איך לדוגמא 8800GTX יעלה בסביבות ה 3000 -4000 שקל... אני יודע שהחברות מצליחות ואין להם סיבה להוריד את המחיר אבל אני שואל איך בכלל המחיר הגיע לכזה גודל... *הריי זה לא שהם עשויים מזהב ומכילים נפט... כולה כרטיס מסך....
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום אמור לצאת R300 החדש, מישהו יודע מאיפה יהיה אפשר להזמין אותו בחול? :AR15: נ.ב שמתם לב איזה פרסומות מוזרות... יש שם יד שמנסה לברוח...
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, מה המצב חברים? אני מחפש כרטיס מסך ואילו הפרטים: 1. תקציב: 300 ש"ח. אם אפשר בפחות, אז מה טוב. חריגה: 50 ש"ח גג שבגגות. 2. PCIe. 3. שימושים: א. סרטים (חיבור HDMI הכרחי). ב. גיימינג קל (עד בינוני). אני משחק בעיקר במשחקים ישנים שרובם לא מצריכים דרישות מיוחדות, וגם אם אנסה לשחק במשחקים חדשים יותר, אין לי בעיה לשחק בהם על הגדרות נמוכות, או לוותר עליהם בכלל אם לא יעבדו כמו שצריך. 4. אחרית - לפחות שנתיים (רצוי שלוש). 5. עדיפות לקירור פסיבי. אם לא, אז שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב שלי: מארז - Silver Stone Precision PS07. ספק - SeaSonic G-550 550W Gold Modular G-Series Active PFC זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz אני מחפש כרטיס שהכי ישתלם לי מבחינת תמורה למחיר. חנויות…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש מעבר כרטיס מסך שדרוג קטן במחיר טוב..כ700שח יד שניה מה עדיף המלצות בקשה.. חיפוש קטן ביד 2 הופיע לי ב500שח כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5 OC שווה? זה מעבר טוב מgtx560ti? אשמח גם לתשובה.. דירוג של כמה כרטיסים שכמובן חזקים מ560 TI ושיכולים לימכר ב700שח כמו 7950 7970 r9 280 וכדומה דירוג מה הכי משתלם כיום (לדרישות כיום)
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברצוני לקדם את קנייה קבוצתית זו. יש לכך מספר סיבות: 1. לא לכולנו יש תקציב לכרטיס מסך ב2000 ש"ח. 2. זה רק יכל להוזיל עלויות, ומי שמתכנן לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק-הביניים הקנייה תשאיר לו כמה מאות שקלים בכיס. 3. לא משתלם היום לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק הגבוה. למה אתם שואלים? אוקיי. לפני שנה AMD HD6970 שהיה נחשב לטופ שבטופ עלה בסביבות 2500 ש"ח. תנחשו כמה עולה היום אחד כזה חדש בקופסה- תנחשו. ניחשתם? יופי. אתם אופטימיים מדי. היום AMD HD6970 חדש דנדש בניילונים עולה 999 ש"ח. כן, קראתם נכון. 999 ש"ח! שזה 40% מהמחיר שקניתם אותו לפני שנה. איבדתם 60% משווי הכרטיס בתוך שנה. אתם יודעים למה? כי לא שווה לקנות כרטיס המיועד לשוק הגבוה. זה בדיוק כמו לקנות HAMMER. שווי הכרטיס עושה צניח…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שהרצתי היום 3DMARK הוא נתקע לי באיזה שלב של הגיפ' והייתי אמור לעשות ריסטרט, מה הבעיה? שהרצתי PC MARK אלה התוצאות cpu score 4321 memory score 2476 hdd score 810 טוב?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל, קניתי את הכרטיס הנ''ל מPCHARDWARE, אך משום מה הם שלחו לי את הכרטיס של ATI ולא של Sapphire למרות שאין הבדל בביצועים זה שימח אותי כי היו הרבה ויכוחים על זה ש Sapphire היא חברת קבר או לא... בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ו.. 1) יש מדבקה על הכרטיס עצמו שכתוב שהוא פרו, איך אני מברר שהכרטיס באמת Pro, יש לא פרו עם 128זיכרון? 2) שיחקתי קצת Dungeon Siege והוא רץ ב 30 fps ! זה נורמלי? אני זוכר שהGeforce 2mx רץ ב20 !? 3) שיחקתי בNeverwinter Nights ו... לפעמים התמונה נמרחת, או שמופיעות נקודות... זה נורמלי? ולפעמים קצת נתקע.. 4) קיבלתי ב3d mark 2001se את התוצאה 9219, זה נורמלי? (יחסית למחשב). יכול להיות שהבעיות הנ''ל קיימות כי יש לי Windows xp? תודה לעוזרים. ???
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי. אני מתעתדת לקנות מחשב חדש ומתלבטת בנוגע לכרטיס המסך. עיקר העבודה היא סולידוורקס, רינדורים של 3ds max ותוכנות גרפיות של adobe. כלומר, אני זקוקה לכרטיס מסך חזק אמין וטוב. הנטיה שלי היתה לאחד מה- nvidia quadro (הציעו לי מצד אחד את ה- K600 ומצד שני את ה- K2000). אך ככל שאני מבררת יותר, עולה ה- geforce כמשהו שיתאים יותר לצרכים שלי (gtx 770 למשל). אני לא מצליחה להבין מה באמת יתאים לצרכיי יותר ואשמח להבהרות ועזרה בהחלטה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 800 חריגה מקסימלית: עד 1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? בעיקר Dota2(עושה streams), ואולי FIFA17 חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP\IVORY מפרט המחשב: מעבד: i5 -3450 3.1GHZ לוח אם: Gigabyte z68p-ds3 זיכרון ראם: 2X4GB כרטיס מסך נוכחי: sapphire 6850 1gb ddr5 מארז: thermaltkae a90 ספק כוח: Antec 550W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? Dell uh23m 23" רזולוציה 1920X1080
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היום קניתי קרטיס מסך חדש 7600GT ויש לי בעיה איתו.... רציתי לדעת זה בסדר שהוא אל 48 מעלות חום מתי שאני לא מישחק ויש מישחקים מסויימים שעושים לי בעיות ..........
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/feeds/rss/generic/en/GB/inq/latest/gb/inquirer/gb/inquirer/news/2008/08/27/pci-express-reaches-3rd-station תקראו, די מעניין.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לרכוש מארה"ב, הגעתי למסקנה שהחנות הכי משתלמת היא NEWEGG כי שם לעומת אמאזון אפשר לקנות בפייפאל- ושער הדולר בפייפאל משמעותית יותר טוב. הצטצמתי לשני דגמים: ASUS STRIX http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121899 WF3 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125685 שניהם עולים בערך אותו דבר, ומגיעים עם מטל גיר סוליד חשוב לי בעיקר שקט ואמינות, ופחות כמה FPS לפה או לפה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, המחשב שלי נקנה באוגוסט 2010 (קצת יותר מ 4 שנים) ולהפתעתי הוא עדיין סוחב וסוחב חזק יותר ממה שחשבתי. השימוש העיקרי הוא גיימינג ואני משחק הכל על רזולוציה של 1920X1080 אבל בד"כ ההגדרות על מדיום (לפעמים גם high רץ סביר) אבל בחלק מהמשחקים אחרי זמן של שעה פלוס מינוס, מתחילים קרטועים. כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לדעת אם כרטיס מסך יהווה שדרוג משמעותי או שפשוט המערכת עצמה כבר "עייפה" וצריך מחשב חדש. המפרט הוא: מעבד: 2.80 Intel Core i5 760 זיכרון: 12GB לוח: Intel Corporation DP55KG AAE47218-406 (הלוח עם הסמל של הגולגולת שמוטבע עליו למי שמכיר\זוכר) כ. מסך: gtx 460 לגבי ספק כח - מצורפת תמונה במידה וכרטיס מסך כן יהווה שדרוג משמעותי, אני אשמח להמלצות על כרטיס באיזור ה 1000 …
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא כלכך מבין ועוקב אחרי זה אני פשוט רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי הכל באיכות טובה ושישרוד לשנתיים לפחות בשוק. מצאתי דרך הפורום אתר שמוכר כרטיס משומש והאמת שאין לי בעיה כי שמעתי על המקום מספר פעמים ולא שמעתי בעיות וגם הם אמינים מאוד : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu השאלה היא האם הכרטיס טוב למרות המחיר הזול (יחסית לחדש) או שיש כרטיס אחר שאתם יכולים להמליץ עליו בסביבות המחיר הזה? (1000-1200). תודה מראש לעוזרים מעבד i5 750 2.67GHz לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ספק EZcool ATX-450 JSP 450W זיכרון KINGSTON 8 GB
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, GTX560Ti ב- KSP ASUS ב- 1350 ש"ח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=dmCuxCxRSaUPVbYQ GIGABYTE ב- 1340 ש"ח http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3707#ov ZOTAC ב- 1240 ש"ח http://www.zotac.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=100147〈=en מה הטוב מבין שלושתם? משתלם? אחר? תודה לעוזרים. נ.ב. i5-2500K @ 4.5GHZ עם 8/16GB ושני מסכים, ייתכן ואריץ משחקים, אך הייעוד העיקרי הוא עריכת וידאו בקבצי FHD גדולים.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מסך רגיל CRT גודל 19 אינץ' של חברת Proview. הוא אצלי כבר 5 שנים בערך +/- והבעיה היא שאם מבדילים בינו לבין מסך אחר אז רואים שהוא מראה צבע צהוב מסריח כזה ולא תמונה יפה. עכשיו השאלה שלי היא האם יש מצב שאפשר לסדר מסך כזה? או שזה קורה לכל מסך אחרי כמה שנים של ניצול רב... תודה מראש, ניר (:
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/Videocards/426/ בא מהאתר הכי בטוח לבדוק בו בנצ'ים להוריד דרייברים והפורמים הכי טובים לגבי מחשבים שיש GURU3D. לסיכום במילים קצרות על הגיפורס 8600GT\GTS מפי הבודק\HILBERT "So to sum up my overall impression: The 8600 GT/GTS cards is definitely a fun product series, but it does not have the impact as for example the 7600 GT had when it was released. In fact if you have a 7600 GT or 7900 GS graphics card there really is no huge need to upgrade unless you really want to switch to a DX10 class graphics card. And from that perspective, that's not what people expected." בקיצור הכרטיסים החדשים רחוקים מלהיות טובים ורחוקים מלהיות ה7600GT של הדור הזה, …
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב לדודה שלי והיום לקחתי אותו (הורכב בחנות שקניתי) בתחילה המחשב פעל אצלי עם המסך שלי בבית, לא היו שום בעיות עם המחשב והכל פעל מצויין כשהפעלתי את המחשב עם המסך החדש (בדיוק הוצאנו מהאריזה) שקנינו עם המחשב iiyama1413 להפתעתנו גילינו שני פסים דקים שמופיעים על המסך, התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב ושם נאמר לי זה ככה אמור להיות, תשובה דיי דבילית אם תשאלו אותי, לכן החלטתי לפנות למומחים האמיתיים, לכם, בבקשת עזרה, אם תוכלו לומר לי, האם הקווים שאני מדבר עליהם אמורים להיות על המסך?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו כרגע כסף לקנות מחשב עם 280X אבל הוא מתעקש על 290X או 780TI כי יש לו כרגע מחשב מאוד ישן אז הוא רוצה ביצועים מעולים.. מה לומר לו? לתת לו לחסוך עוד חודש ושהוא יקח 290X? או שה-280X יספק אותו מצוין? איך להסביר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את ה - 6870 ATI ואני לא בטוח שהספק הזה יחזיק... שאר המפרט הוא: אינטל E6750 4G זכרון DDR2 3 כוננים קשיחים 4 מאוורים במארז. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במערכת עם כרטיס מסך HD 5970 ומעבד Core I7 920 יהיה צוואר בקבוק ?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צילומים של כרטיסי Radeon RX 480 מחברת XFX אשר יורדים מפס הייצור, לקראת ההשקה המיועדת ב-29 ביוני. תדר פעולה מירבי של 1,328MHz שאיתו אמור להגיע הדגם ישירות מהמפעל מעיד לכאורה גם על פוטנציאל המהרה נאה עבור ליבת ה-Polaris 10 החדשה של AMD, גם בגירסאות המצויידות בקירור הרפרנס של החברה. https://goo.gl/fn0pNx
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פתחתי דיון בפורום "מפרטים" בבקשה למפרט, הייתה הצעה לקנות מפרט עם SLI של 970. בתקציב שלי אין לי בעיה, העניין הוא שלפי בנצ'מארקים מה שאני רואה על משחקים מ2013-2014 רצים מספיק טוב על 970 אחד ולכן "קל" לקבל החלטה ללכת פשוט על אחד..אבל אני לא יכול להתעלם מזה שיש בדרך מנועים גרפיים כבדים פי כמה שכנראה יידרשו משאבים בהתאם.. מה אתם חושבים או מציעים? אני מדבר על כיוון 2015 פלוס..
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.tomshardware.com/news/nvidia-physx-ati,5764.html
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה באתר ואני לא יודע מה לקחת PRO או GTS מה אתם ממליצים? + וכמה זמן הוא יחזיק? ומה יותר טוב X1950XT או X1950PRO? ובשנתיים הקרובות משחקים יצאו רק לDX10 או שהם יעבדו גם על DX9
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-