כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
ובכן, קמתי לי יום בהיר אחד והחלטתי לקנות מסך LCD, אך רוב מסכי השוק והשכונה לא מתאימים לי ואלו שכן אני רוצה יקרים עד מאוד ולכן אני צריך פשרה באמצע (פה מגיע החלק בו אתם כותבים איזה מסך אתם ממליצים לי ;D). בינתיים חשבתי על ה- IIYAMA - AX3818UTC, פרטים בקובץ PDF... מה אתם אומרים עליו במחיר די טוב של 3000~ ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי כ.מסך 5770, שני יציאות של DVI ויציאת HDMI, דרך DVI מחובר המסך של המחשב והכל עובד טוב בחיבור של HDMI יש לי טלוויזיה, והמחשב לא מזהה אותה, במה יכולה להיות התקלה ?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נתקע מדי פעם כבר תקופה ארוכה, התקיעות באות בלי קשר לכלום (לדוגמא אני יכול להיות בדסקטופ בלי שום תוכנה והמחשב פשוט יתקע), ולעיתים מלוות התקיעות במסכים כחולים. החלפתי זכרונות והחלפתי הארדיסק, וזה עדיין קורה, אז הגעתי ביחד עם כמה אנשים למסקנה שככל הנראה זה בעיה בכרטיס מסך, שהוא החלק היחיד במחשב שלא החלפתי ב4 חודשים האחרונים. (יש לי ממש מחשב חדש לגמרי..לוח אם זכרונות מעבד הארדיסקים הכל...אפילו מקלדת ועכבר :]) בכל מקרה, כמובן שבמידה והבעיה היא בכרטיס מסך הפיתרון הוא לקנות כרטיס מסך חדש, השאלה שלי איזה. בתקציב שלי 2 הכרטיסים החזקים ביותר שראיתי הם ATI Radeon HD 4670 512mb ddr3 NVIDIA GeForce 9500GT 512mb ddr3/1024mb ddr2 (תלוי ביצרנית) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח.…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חברה , יש לי בעיה מוזרה שהתחילה רק מאז שהתקנתי את Windows 7 בפעם שניה. אני משחק במשחקים (נניח Street Fighter 4) ומדי פעם יש נפילת Frame Rate מעצבנת שתוקעת את המשחק לכמה שניות ואז שוב זה עולה חזרה ל 60FPS הורדתי את ההגדרות של המשחק no AA no TF כלום... וזה עדיין קורה. התקנתי דרייברים חדשים לכ.מסך. אפילו שיחקתי קצת עם ההגדרות בביוס... אין שום דבר לא משפיע על זה. אני עם OC למעבד אבל לא נגעתי בהגדרות האלו ועם ההתקנה הקודמת של 7 זה עבד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב שלא יעלה הרבה (אני מקווה) בשביל המשחק " darksiders" ומשחקים בעלי גרפיקה דומה. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב למשחק שלא יעלה הרבה כל כך??
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני בניתי לעצמי מפרט שאני מאוד שמח ממנו , והגעתי לשאלה מאוד קשה. אני מתכוון להריץ משחקים על מסך אחד באיכות 1080P . ועכשיו השאלה, בגדול בביצועים למסך אחד לא נראה לי שיהיה הרבה הפרש , אך ישנה גרסה עם 2GB ועם 4GB . לא מצאתי בנצ'מרקים של ביצועים והאם כן ישנו הבדל בביצועים . הפחד הגדול שלי זה שיוצאים כרגע משחקים חדשים ולדוגמה CRYSIS 3 עם AA באיכות הכי גבוהה די לוחץ על ה 770 הרגיל . בקיצור מה מהם עדיף כשההבדל במחיר הוא כ"כ מזערי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11121 4GB או ש http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10983 2GB ? קראתי ים אמרו שלמסך אחד עדיף לחסוך את הכסף , מצד שני מנוע גרפי חדש שמפתחים לBF4 - מי יודע מה יצרוך וכמה זכרון אצתרך למשחקים עוד שנה...
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/nvidia-physx-ati,5764.html
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! עשיתי את ה-Benchmark של Catzilla והמחשב שלי קיבל ציון נמוך. מאוד. מבחינת שדרוגי חומרה הוא המליץ לי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכרטיס הנוכחי שאני משתמש בו הוא 2048MB Geforce GTX 460. חיפשתי קצת באינטרנט ונתקלתי בכרטיס הזה: http://skypc.co.il/pl_product~GVN670OC4~8~0.htm מה דעתכם? האם שווה את ההשקעה? אני פתוח גם להצעות אחרות כל עוד הן מנומקות היטב. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מי מבין השניים טוב יותר? בעיקר למשחקים
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הביקורת היא לכרטיס עם DDR 2 כנגד 8600GT 8600GTS 7600GS 7600GT 7900GS http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2e4gamer%2enet%2fnews%2ephp%3furl%3d%2freview%2fgeforce%5f8600%5fgt%5f8500%5fgt%2fgeforce%5f8600%5fgt%5f8500%5fgt%2eshtml משתלם ,כרטיס ההLOW-END החזק ביותר עם תמיכה בDX10 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481#detailed
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה, מה זה ה - Detonator ? יש לי כרטיס מסך של ELSA, אני מבין שה - Detonator הוא סוג של דרייבר מסויים שמופץ על ידי NVIDIA אבל מה ההבדל בינו לבין הדרייבר של ELSA?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש אותו הוא רוצה לדעת איך זה יעבוד אם בכלל אני משער שחרא השאלה עד כמה יש לו ATHLON 2800+ PC CHIPS לוח אם אין לי מושג איזה דגם לא שזה משנה הרבה PC CHIPS = סופר דרינק של הלוחות אם 768MB DDR 400MHZ אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות ? אממ זה מעניין אותי... איך הוא גם באוברקלוק עם קירור סטוק (הגרסא של ספיר) ?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, הכרטיס צריך להיות בתושבת AGP, סכום עד 700 ש"ח ראיתי שיש את הכרטיסים האלה : 1. Radeon X1600 PRO Video Card Radeon X700 Pro Video Card .2 GeForce 6600 Video Card .3 ראיתי את שלושתם כאן : http://stores.tomshardware.com/search_compare.php?topcat_id=1&page_id=5&page_id=5&Compare+Selected+Products.x=21&Compare+Selected+Products.y=12&masterids%5B%5D=6364854&masterids%5B%5D=11139080&masterids%5B%5D=16423482 על מה אתם ממליצים ? (או אם יש לכם רעיון לכרטיס אחר :-)) והאם יש לכם לינק לכרטיסים האלה פה בארץ ? כדי שאני אוכל לראות את המחירים שלהם פחות או יותר תודה מראש עריכה : לא קשור לתרד שלי, אבל אני חושב שאתם צרי…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שבעיקר מדברים פה high end, אבל יש לי מחשב עם PCI-e 1.0 שזקוק לכרטיס מסך חדש, יש כרגע 8500gt שכנראה נפח את נשמתו... הבעיה היא שאני לא מוצא כרטיס שיתאים, הבנתי שאולי PCI-e 2.0 יעבדו אבל 2.1 בטוח שלא... כמובן שזה צריך להיות כרטיס זול כי המחשב משמש שימוש משרדי עדין... יש הצעות?... תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מי איכותי יותר ופחות מתחמם? מי מבינהם יותר אמין? והאם ההבדל בביצועים בינהם גדול?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
גר בירושלים ואני לא רואה שום חנות שמוכרת את זה יש לי gtx 1070 msi עם שתי חיבורים אחד של 6pin ואחד של 8pin את של השש חיברתי ואני צריך לחבר גם את של השמונה ואין לי כזה בספק אז רציתי לחבר אותו עם שני יציאות מולקס נ.ב כל יציאת מולקס נותנת 75w ויש שתים וביחד 150w אבל אני לא יודע אם זה שזה בשני כבלים שונים בספק שלי זה גם אומר שזה משני מסילות בספק . ספק הכוח שלי הוא 400w של אנטק (הדגם הרגיל) תודה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, לאחר 3 שנים שבהם אני עם ה-GTX-760, הגיע הזמן להחליף כרטיס. המפרט שלי: i7 4770k 16GB RAM Seasonic 500 SSD INTEL 520 - 240 GB Seagate 2TB אני מבין שהדרישות מינימום של הכרטיס הם ספק של 500W. האם הספק שלי שהוא 500W לא יוכל להוות צוואר בקבוק? האם בגלל שאלו דרישות המינימום של הכרטיס, לא כדאי לעבוד עם ספק קצת יותר חזק? בנוסף, אשמח לקבל המלצות על דגם ספציפי מהסדרה של ה-1070. שמתי עין על ה-Gainward - http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3682 אשמח לקבל המלצה נוספת לפניי שאני ארכוש את הכרטיס. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה ומוצלחת גייסתי מספיק כסף ואחרי התלבטויות קשות בין ה-9600 לבין ה-9500 {שניהם pro}, החלטתי לבסוף לקנות את ה-9500 פרו ולהעיף את הג'יפה 4 הזבל שיש לי כרגע. למרות שהחלטתי כבר לקנות יש לי כמה שאלות ואני מבקש מכם שתשתפו איתי פעולה כי אני יודע שדנו בכרטיס הזה המון, אבל רציתי חוות דעת ממישהו שכבר קנה את הכרטיס הזה והוא משתמש איתו ויכול לתת עליו את חוות דעתו. אז השאלות שלי הן: 1. איך הכרטיס פועל במשחקים החדשים כגון: unreal 2, gta vice, enter the matrix, postal 2 {אני יודע שהם לא כ"כ חדשים אבל רק ככה אפשר לדעת אם הכרטיס הזה יעמוד בדרישות} וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה. 2. יש בעיות נפוצות עם הכרטיס מבחינת התקינות שלו ? למשל, יש לי ספק לא יודע של איזה חברה…
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב בקי אס פי בנתניה שאני כבר מצטער על זה אבל לא משנה זה המפרט של המחשב: אני מודע לכך שהמחשב לא בשיא =] הבעיה בכרטיס מסך, שמפעילים משחקים יחסית כבדים כמו call of duty 4,flatout 2, need for speed carbon בשלבים מוקדמים של כל אחד מהמשחקים האלה לפעמים אחרי 5 דקות לפעמים אחרי 2 דקות המסך נכבה והמחשב ממשיך לפעול והאפשרות היחידה להפעלת המסך שוב היא הדלקה מחדש של המחשב או שהמשחק נתקע ויש שלג כזה ערבול של צבעים. הלכתי לתכנאי בחנות שקניתי תמחשב והוא אמר שזה בגלל הכרטיס מסך הוא לא נועד להפעיל משחקים כאלה אבל אמרתי לו איך זה הגיוני שהמשחק רץ חלק רואים בן זונה עובד טוב ופתאום המסך קורס אם הכרטיס לא יכול להפעיל אותם איך הוא מעלה אותם בכלל אז הוא ענה לי ככה זה... רצית…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנמל אם עברתי על אין זה הפורום המתאים לת'ראד זה, התלבטתי והגעתי להחלטה שכאן זה המקום להדפיס את ההודעה שלי.. (אל תיתלו אותי בבקשה.. :-\) להלן מפרט המחשב שלי: Gigabyte 7VAXP AMD Athlon XP 1900+ 256 DDR (not sure whether it's ddr or rdr) ram Geforce 4 MX 440 ציון 3dmark: 5595 ***Not Overclocked*** אם אתם חושבים שהציון שלי נמוך מדי, או שאחד הרכיבים שלי מהווים צבר בקבוק למחשב, בבקשה תודיעו לי.. (אני מתכנן שדרוג). --Vega
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
את ה88GTS 320 אפשר להשיג כבר ב2000 +-... אבל לפי איך שנראים הנתונים של הR600 הוא הולך לאכול אותו בקלות... האם כדאי לחכות לR600 או ללכת על 88GTS ? בהנחה שהמחשב כרגע סביר והשדרוג לא נחוץ באופן מיוחד ברגע זה... תודה
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (היום Sapphire HD 5670) בכרטיס מסך חדש - Shappire HD 6950 ולשדרג אותו לאחר מכן ל 6970. נכון להיום אני משתמש בספק כוח CoolerMaster 460W (דגם RS-460-PCAP-J3) עם יציאת PCIE 6-Pin אחת. עפ"י הדרישות באתר הבית של Sapphire אני רואה שהכרטיס דורש ספק כוח 500W לגרסת 6950 ו 550W לגרסת 6970. מבחינת צריכת מתח: 6950: 2X75 Watt 6-pin PCI Express power connector is required 6970:1X75 Watt 6-pin PCI Express power connector is required / 1X150 Watt 8-pin PCI Express power connector is required מבחינת שאר החומרה במערכת, לא מדובר במערכת עמוסה מדי: מעבד Intel Core i5 2300 2.8GHz זכרון: 2x G.Skill RipJaw 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL9-9-9-24…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך אני ירשום נתונים יבשים של המחשב I5 דור 4 הכי פשוט לוח גיגבייט 2 סלוטים של זכרון אין אופציה ל sli 8 גיגה זכרון פנימי 1600 DDR3 כרטיס מסך קיים 7950 עם אוברקלוק מובנה של ספייר 3 גיגה ספק כח של טרמלטק 800W אני מתחיל להרגיש שקשה לו עם witcher 3 ו GTA 5 על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לשדרג..?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-