עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by onetwo,

היי, יש לי הוטבוקס של הוט וכמעט כל יום יש לי איתו בעיות של ניתוקים וגלישה מאד איטית. שמעתי שאפשר לקנות ראוטר ולחבר אותו להוטבוקס וזה יכול לפתור את כל הבעיות. האם זה נכון? ואם כן - איזה ראוטר לקנות? האם זה שווה את המאות שקלים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ברשותי ארבעה מחשבים בבית, בסופי השבוע כולם בשימוש כבד באינטרנט (טורנטים, וידאו זורם). כרגע ברשותי ראוטר ישן של אדימקס. הגעתי למצב כזה שאני מחוייב לכבות את הפיירוואל של הראוטר על מנת שהאינטרנט יעבוד במהירות הרגילה, מצב שלא היה כשאשר הראוטר היה חדש. בנוסף בזמן שיש הורדה של טורנט פעילה, כל המחשבים גולשים במהירות איטית עד בלתי נסבלת. אני מעוניין להחליף את הראוטר בחדש, איכותי שיוכל להתמודד עם שימוש כבד באינטרנט, כמו בכותרת, התקציב הוא 500 ש"ח אבל אני מוכן לחרוג במידה ויש משהו איכותי במחיר סביר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן. יש לי בעית מהירות כשאני מגיע לקטע של הורדת קבצים מטורנטים, בעיקר torrentleech. הבעיה החלה רק לאחרונה, בחודש האחרון. לא מדובר בהאטה של מהירות כוללת, כי לאחר נסיונות להתחבר לL2TP ישירות לספק, להחליף פורט בUTORRENT, הלכתי והורדתי את הקובץ מHTTP (מאחסון בletitbit) ומוריד על 5-8 מגה לשניה. כשבטורנט אני מורד קובץ עם 180 seeders על 200-800 KB לשניה. מכאן זה ברור שבכוונה או התשתית או הספקית חוסמים לי הורדה מטורנטים. הקטע המצחיק שלרוב אני מורד משרתי HTTP כך שאין שום סיבה שאני "מגזים" עם הורדות באמצעות הטורנטים. עצות יתקבלו בברכה. 100 מגה בהוט + בזק בינלאומי.

4. שלום. אני עובר ליחידת דיור בה אני מקבל חיבור אינטרנט מהראוטר הראשי בבית של בעל הדירה, דרך שקע ethernet בקיר שלי. אני יכול פשוט לחבר את המחשב עם כבל ויש לי אינטרנט. המטרה שלי היא ליצור רשת פרטית משלי עם הראוטר שלי, ואותה לחבר לרשת הביתית של בעל הדירה כדי לקבל אינטרנט ברשת שלי. אם אני אגדיר את הראוטר שלי כ AP אז אני אהיה חלק מהרשת של בעל הדירה ואני שואף להימנע מזה. השאלה היא האם ניתן להגדיר את הראוטר שלי כך שגם יהווה רשת עצמאית, אך במקביל יהיה קליינט של הראוטר של בעל הדירה? אם כן, איך קוראים לחיבור שכזה? לא מצאתי בגוגל את מילות המפתח הנכונות. בנוסף, בוא נגיד שזה לא אפשרי והגדרתי את הראוטר שלי כ AP וחיברתי אותו לראוטר של בעל הדירה כך שהוא …

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by שועל האש,

ראיתי ראוטר של dlink דגם dsr-1000 האם אפשר בראוטר הזה באמצעות ה qos {או כל פונקציה אחת שיש בו} להקציב רוחב פס לכל מחשב יש לי קו של בזק 5 מגה אני רוצה לתת לכל מחשב 1 מגה לדוגמא ושזה לא יבוא על חשבון מחשבים אחרים האם אפשר לעשות את זה בראוטר הזה אם אני יוסיף את המספרים כמו שרשמתי האם זה יקצה רוחב פס של 1 מגה למחשב x או שזה רק חוק בשם x שמקצה רוחב פס של 1 מגה למחשב ואותו אני צריך לצוות למחשב [attachment deleted by admin]

6. שלום. אשמח לעזרתכם. יש לי כונן חיצוני נייד שמחובר לנתב שלי (נתב שהוא גם מודם). ז"א, חיברתי את הכונן באמצעות כניסת ה USB שנמצאת בראוטר. כאשר אני מתחבר דרך הלפטופ אל הכונן (ואני לא ממש בטוח שאני עושה את זה נכון, אבל תחת המחשב שלי מופיע "Samba 3.3.4" על שם התיקייה - bezeq /bezeq /Samba 3.3.4// ... בכל מקרה, כאשר אני מעביר קובץ מהלפטופ אל הכונן, קצב העברה הוא 300kbs. האם זה הגיוני? או שאני מפספס משהו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. משרד התקשורת בוחן בחיוב את הפיכת HOT גם לספק שירותי אינטרנט. המשמעות היא ש-HOT תוכל להציע שירות אחוד (BUNDLE) הן של שירותי גישה והן של :police: שירותי אינטרנט. זה עומד להיות מעניין. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/8/1918.pdf

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by Imtheman,

שבת שלום , יש לי מודם USB שכדי להתחבר אני צריך להפעיל את החייגן איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר לי אוטומטית כבר בהפעלה ובכל ניתוק יתחבר שוב?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Mesatla,

אני כבר מתקשר במשך מספר חודשים(על בסיס יומי ומספר פעמים ביום) על תקלה שתרם תוקנה, משום מה הם בוחרים להתעלם ממנה.. כאשר ביקשתי לדבר עם תומך בכיר נאמר לי שאכן ישנה תקלה בשרתים שלהם ושהיא תתוקן ביום שישי. כשהתקשרתי הודיעו לי שהתקלה עדיין קיימת ושביום ראשון התקלה תיפתר ויתקשרו אליי. והנה היום יום שני התקלה לא תוקנה על פי מה שידוע לי עוד מיליון לקוחות סובלים מאותה תקלה ללא מודע, התקלה היא ניתוב מבחיל מגעיל ולא טוב http://up198.siz.co.il/up1/uzwmtdmig5oi.png http://up195.siz.co.il/up2/fdytogktm1ya.png http://up195.siz.co.il/up1/o3ujjgwy3jml.png הובטח לי שאם עד יום שישי(שעבר) התקלה לא תתוקן החוזה שלי איתם מבוטל ולא אשלם שקל. כעת אני נמצא ב"שימור לקוחות" שלהם כבר שעתיים (על הולד …

• 50 תגובות
    • 6.9k צפיות
  10. Started by ASDAS,

עשיתי שדרוג לתוכנת הראוטר אבל זה לא התאים והרג לי את הראוטר איך אני יכול להתחבר אליו לא מהמקום הרגיל ותקן את מה שעשיתי אם: 1 אין לי את הכבל המתאים לחיבור היחידי שיש עליו 2 קניתי מזמן ולא הרוטר לא ממש מוכר אין תמיכה או אחריות 3 אפשר לקנות כבל מתאים כי לבנות אחד הרבה יותר קשה הצעות ? צריך תוכנה בוינדוס כדי להיכנס בצורה אחרת? תודה על הזמן...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Elite_Sniper,

אני מעוניין להחליף את כל הרשת הביתית(נתב, כרטיסי רשת, מודם(יש לי ADSL) אם צריך) שלי לרשת אלחוטית. יש לי שלושה מחשבים בבית. מבחינה תקציבית אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבל רשת טובה, כל עוד כמובן המחיר לא יהיה יותר מדי מוגזם. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by jbgood,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר אדימקס 6114 ומודם ECS BFOCUS מבזק בהתחלה מחשב אחד הצליח לקבל אינטרנט והשני לא(חוץ מאימיול) עכשיו בשניהם אין אינטרנט ורק אימיול במחשב השני עובד... מה לנסות לעשות כדי לפתור את הבעיה? כל עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  13. קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס BR-6424N ,אני מחובר דרך הכבלים,מודם של טומסון,חיבור ללא חייגן,מערכת הפעלה שלי היא XP. הבעיה היא כזאת,לפעמים אתרים מכובדים וגדולים שאני רוצה להכנס אליהם פשוט לא עולים לי,כאשר אני מוציא תכבל רשת שמוחבר מהמודם לראוטר ומחבר אותו ישירות לכרטיס רשת במחשב(עוקף את הראוטר),אז אני מצליח להכנס לאותם אתרים שלא הצלחתי להכנס שהוא הייה מחובר לראוטר. אני לא יודע עם זה קשור,אבל יש לי תוכנה אבטחה במחשב של מצלמות אבטחה וכדי לראות מרחוק,פתחתי מספר פורטים בראוטר(21,80,4550,5550,8860 אותם פתחתי.) עשיתי גם עדכון לראוטר הגירסה שהייתה לי 1.32 ועכשיו יש לי 1.58. יש לציין,שבזמן שאתרים כמו ו"אללה" "וגוגל" לא עולים לי,המסנגר ואתרים אחרים כן עולים. אשמח לקבל תשובה,כי זה פש…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by bgal,

שאלות לגבי חיבור רשת ביתית לרשת LAN. אני מחובר לרשת LAN ודרכה מקבל את שירות האינטרנט בלבד. ברשותי 3 מחשבים. עד היום היה לי מחשב אחד מחובר לרשת עם שני כרטסי רשת. כאשר כרטיס אחד הולך לרשת הLAN וכרטיס שני למחשב השני. הדגרתי רשת ביתית בחלונות והכל עבד טוב. הבעיה התחילה כאשר הגיע מחשב נוסף חיברתי אותה בעזרת PAN של בלוטופ' והעסק עבד טוב חודש. אחרי חודשת מנהל הרשת שלח הודעה כי יש חיבור של ראטורים לרשת וזה מפריע לרשת לעבודץ בשיחה טלפונית איתו הוא אמר כי כשאר יש ראטור זה גרום לבעיות ברשת ולנפילה של הבאים ולנזק פיזי להאבים. ביטלתי את רשת הPAN והשאלות הם: אם חיבור של רשת ביתית לרשת LAN יכול לגרום לנזק לרשת הLNA ז"א יהיו ניתוקים של מחשבים ברשת וכאילו דברים? והאם חיבור כזה יכול לגרום …

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by ran_cohen,

פעם, בלי לחשוב הרבה, כדי להתחבר לאינטרנט, קניתי ראוטר של NETIS. כשהבנתי שכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך מודם (ולא ראוטר), קניתי מודם/ראוטר ודרכו התחברתי. עכשיו עברתי לבית גדול יותר, ובאחד החדרים אין קליטה טובה של האינטרנט באמצעות WiFi. האם אני יכול לחבר את הראוטר לשקע טלפון, והוא ידע להתחבר לאינטרנט (כלומר ה WiFi יוארך)? האם אפשר לחבר את הראוטר למודם/ראוטר בצורה wireless (ככה שהמודם/ראוטר יהיה בחדר אחד, NETIS באמצע, והחדר השלישי (בלי הקליטה הטובה) יהיה בסוף)?

16. מצאתי תוכנה P2M אבל היא עובדת לא משהו... עושה הרבה בלאגן. שמעתי שיש GMAIL DRIVE ועוד לא ניסיתי אותה. יש עוד המלצות..? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  17. שלום לכולם, ראשית, אומר שאכן מצאתי שאלות דומות והסברים דומים למה שאני צריך. אך עדיין לא הצלחתי. תיאור המצב: אני צריך לחבר בחדר ילדים כבל רשת CAT5e לשקע RJ45 כדי שכל אחד עם מחשב יוכל להתחבר לשקע הזה. הצד השני של הכבל צריך להתחבר ישירות לאחד מ - 4 הפורטים של - ROUTER. ז"א צריך להתקין בקצה הזה תקע RJ45. קניתי שקע גוויס RJ45 וחיברתי את הכבל לשקע הזה בעזרת קרונה בדיוק לפי השרטוט הזה (רק שחיברתי לפי תקן B אם אני זוכר נכון). עכשיו, אני לא בטוח כיצד לחווט את הקצה השני של הכבל שצריך להתחבר ישירות לנתב. האם אני צריך לעשות חיבור ישיר או מוצלב? מישהו יכול לכתוב לי את סדר הגידים שאני צריך לחבר לקונקטור? ואולי אפילו לצרף תמונה ברורה (כדי שלא אתבלבל בכיוון של הקונקטור)? תודה…

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. יש איזו דרך לעשות שבויסטה יהיה לי אינטרנט? כי אני לא מצליח להפעיל את האינטרנט משם.. החייגן של זהב מתאים רק לXP יש איזו דרך או משהו לעשות?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  19. אהלן, כבר מחובר כמה שנים ל 012. הבנתי שאצלהם הם חוסמים פורטים. זה נכון? לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם הרע במיעוטו היום. נכון? הדיל הכי טוב שהציעו לי בבזק בינלאמי עם התחייבות לשנה - 39.90 ש"ח ל 1.5MB או 49.90 ל 2.5MB אלו מחירים טובים? מישהו מכיר מחיר יותר טוב אצלהם? באינטרנט הרגיל של בזק (ADSL) נגמרה לי ההתחייבות - ועכשיו הם מקפיצים לי את המחיר ל 80 ש"ח לחודש ללא התחייבות, אן אם אני רותה להתחייב לשנה זה יצא 65 ש"ח ל1.5 MB - נראה לי מחיר מטורף? לא? בבזק בינלאומי אמרו לי שאולי יעזרו יל להוזיל את העלות של האינטרנט של בזק. אשמח על כל הארה ומידע בנושא... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Riddle_Ace,

שלום, אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית. יש לנו 3 מחשבים, ב-2 קומות ואנחנו רוצים לחבר בינהם. הקו האווירי בינם לבין המקום שאליו אני רוצה לחבר את המרכזית הוא פחות מ-10. אני בספק אם בכלל 6. השאלה שלי היא - אם אני ארכוש כרטיסים אלחוטיים וראווטר אלחוטי של 54 מגה (קיצר המוצרים הכי זולים...) של החברה level one או Edimax, האם הרשת תעבוד?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by johnwoo,

שלום לכולם אני משתמש פרטי באינטרנט (לא חברה), ואני מעוניין לשמור על כתובת I.P קבועה. זאת על מנת שאני אוכל לפתוח פורטים מסויימים. ספקית האינטרנט שלי הינה בזק בינלאומי. הנציג שלהם אמר לי שאני יכול לעשות זאת רק בתשלום קבוע של 69 ש"ח לחודש. מה אתם אומרים: סתם עובדים עליי כדי לחלוב ממני כסף? זה זכותי לדרוש מהטכנאי של הספק לפתוח לי פורטים כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט? יש דרך לפתוח פורטים ללא תלות בספק (אם איזושהי תוכנה, נניח)? המטרה שלי הינה להאיץ את ההורדה באינטרנט

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  22. היי, רכשתי אתמול כתובת דומיין מהאתר http://www.144.co.il/ . הקמתי אתר ב wix.com . עכשיו השאלה היא איך אני גורם לכך שהדומיין שרכשתי יפנה אל האתר שהקמתי ב wix?

• 13 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. Started by lg84,

קניתי מחשב נוסף ונתב חיברתי את 2 המחשבים בנתב של WOW B-FOCUS WIRELESS 352 האיי סי קיו לא מתחבר בכלל והאי מיול בקושי מתחבר והקאזה לייט בכלל לא מה עושים

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by RomaDev,

שלום!!! המחשב שלי משמש כשרת יש לי שם 2 כונני דיסק קשיח C ו D את D אני רוצה להפוך לדיסק רשת, שמשתמשים אחרים יוכלו להכנס, כיצד לעשות זאת????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ולרי88,

אני וחבר שלי מנסים לשחק פיפא ברשת.. ! ולא מצליחים.. ניסינו להוריד את הפיירוול של הוינדוס.. שתינו.. ניסינו אם פיירוול שתינו.. לאף אחד מאיתנו אין אנטי וירוס או משו..! מה עושים??

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.