

יואב שניר
משתמש רשום-
מספר הודעות
333 -
הצטרפות
-
ביקר לאחרונה
דירוג
7 ניטרליאודות יואב שניר
-
דרגה
Zone Freak
- יום הולדת 21/04/1976
מידע נוסף
-
מין
זכר
מבקרים אחרונים
1,852 צפיות בפרופיל
-
https://www.pelephone.co.il/digitalsite/heb/shop/product/routers/huawei/1240/?makat=15199&ref=google_shopping&utm_source=google&utm_medium=shopping&gclid=CjwKCAiAq8f-BRBtEiwAGr3DgechxwrU9IWdugy4Y-AG-nLFZ_nBDhciW6EQ4VaBBCZAxyFVb9MAMBoCxpgQAvD_BwE אני בטוח שיש גם בחברות הסלולר האחרות.
-
ראוטר מעולה. מניסיון. אי אפשר לברוח מנתב בנזק. יש הוט יש אנלימיטד יש פרטנר.
-
הראוטר בתוך הממד ? בעיה של ממש. אם יש דרך להשחיל כבל איפושהו, בין הראוטר אל מחוץ לחדר זה הכי טוב. אם לא, אזי את הראוטר ליד הדלת בקו אוירי נקי אל רפיטר או אקסס פוינט מחוץ לדלת.
-
אז למה שלא תנסה .. הפוך אותו למודם ... גלוש כמה שעות, ותגלה בעצמך.
-
האם על הראוטר שלך יש לחצן WPS ? מדובר ב Wifi protected setup אם כן אזי הסנכרון בין מגדיל הטווח לבי הראוטר הוא פשוט לחיצה על הכפתור המרכזי במגדיל הטווח ולחיצה על כפתור WPS הנתב. כמה דקות והסנכרון מסתיים. זהו ... אם אין לך כפתור WPS על הנתב אזי הסנכרון מורכב יותר, ודורש קריאה בחוברת של שניהם.
-
אין לי מושג למה כוונתך.
-
ה IP מתקבל מספק האינטרנט, לא התשתית.
-
פשפש בתפריטים של ההוטבוקס ... יש שם אפשרות להפוך אותו לברידג' (מודם). אליו אתה מחבר את הנתב. כול ראוטר אמתי עדיף מההוטבוקס, שהוא פשוט רעיון מבריק מבחינה שיווקית ... וזהו.
-
מדריך לנושא
-
קופסה קטנה ... מצב אחר סיב אופטי, ומצב שני שקע RJ45, כניסה לכבל רשת. חבר מה שתרצה, ראוטר, מחשב ישירות, מה שבא ... לא משלם.
-
לא מש, לא זול, נותן בראש חזק. https://www.tp-link.com/il/home-networking/range-extender/re450/
-
סלקום מפחיתים את הפס בכול האפליקציות. מניסיון מר.
-
לפרטנר יש אפשרות ? אני מבסוט.