עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Demagh,

אני אצטרך כנראה שוב להחליף ספקית (כמו כל שנה) על מנת לקבל מחיר הגיוני לחבילת גלישה במהלך שבוע הבא. מישהו שמע על אקספון וטריפל סי? מישהו מנוי אצלהן? לפי מה שאני יודע, אקספון קונה תעבורה מבזק בינלאומי, אז היא אמורה להיות יחסית בסדר... טריפל סי ממש חדשה, יש למישהו נסיון?

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by Biatch,

יש פה עוד מישו שניגש ? מפרוייקט נט"ע וזה ? יש מישו שיש לו את התעודה ? יש לכם טיפים ? אני מתוח כבר מעכשיו :s05: חח אה והיא נותנת משו התעודה הזאת ?

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. בתור אחד שמתגורר בירושלים סמוך לשכונה חרדית, ומכיר מקרוב את העולם החרדי, יש לי ביקורת קצרה שתקועה לי הרבה זמן בגרון. בכל פעם כשאני רואה בערוץ 2 'חרדים ירקו על בת 8' או 'חרדים בהפגנת אלימות.' וכולי וכולי.. אני אומר לעצמי, או שהתקשורת לא מבינה מהחיים שלה, או שהיא פשוט שונאת חרדים! הרשו לי לעשות קצת סדר בבלאגן.... העולם החרדי מתחלק ארבעה פלגים: הפלג הליטאי = אשכנזים, לא קיצוניים, לא עושים רעש, תומכים ב'רב שטיינמן'.(רוב "החרדקים" צומחים מאותו הפלג) הפלג הירושלמי = אשכנזים, קיצוניים (אך לא בסדר גודל של ה'נטורי קרתא'), אוהבים לעשות הרבה רעש (כל ההפגנות שנראו לאחרונה בירושלים אורגנו ע''י הפלג הירושלמי), תומכים ברב 'שמואל אוירבעך'. הפלג החסידי: אני מכליל אותו בפלג הליטאי מכ…

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. למי שיודע ומי שלא,ברוב בתי הספר מי שאין לו פטור לומד או ערבית או צרפתית עד כיתה י באופן חובתי,אחר כך רק הטובים ביותר מרחיבים את המקצוע ל3\5 יחידות לימוד אני עד כיתה ח לא ממש היית טוב בערבית,מאז שלקחתי מורה פרטית שלימדה אותי ניהיתי ספץ,ועכשי ואני מגיע למצב שבלי לפתוח את הספר אני מוציא 100 בקלות. אני ממש טוב בשפה הזו,ולכן החלטתי שאני עושה בזה בגרות מורחבת,לכן עשיתי בכיתה י' יחידה אחת שבה הוצאתי 84,שנה שעברה(יא) עשיתי עוד 2 יחידות שבהן הוצאתי 94,והשנה אני עושה את ה2 יחידות האחרונות,שבהן אני שואף להוציא ציון גבוה מאוד,בנוסף יש בחינה בע"פ שמעלה באופן משמעותי את הציון. בעיקרון הבחינה השנה קלה מאוד,החלק הכי "קשה" אם נקרא לזה ככה הוא התחביר שדורש לדעת את כל התופעות התחביריות והמר…

• 41 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by yosdaboy,

שלום, אני צריך לקנות מכונית כמה שיותר זולה, ואין לי שום הבנה במכוניות ובטח שלא ברכישת מכונית. יש לי רק 2 דרישות מהמכונית: 1. כמה שיותר זולה. 2. שמעתי שמכוניות יד שנייה או שלישית הן בעיתיות כי צריך לתקן אותן ומידי פעם עלות התיקון עולה על עלות המכונית. אשמח להמלצות על מכוניות יד שנייה, שלישית איזה מכונית לדעתכם תהיה עמידה עד 8 אלף. תודה.

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by xtx,

אתמול הייתי באירוע וחבר המליץ לי על קוקטייל פיג'לינג סאוור הזמנתי בבר ואהבתי מאוד. אז, אם מישהו יכול לתת לי את המתכון אשמח מאוד. תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. אהלן! אז לאחרונה חזרתי מתאילנד. ואיך לא, עשיתי ריענון "קל" למלתחה שלי. אע"פ שידעתי שזה רעיון ממש גרוע, בכל זאת לא יכלתי לעמוד בפיתוי וקניתי לעצמי זוג משקפי RayBan. אז כן, אני לא דביל, אני מודע לכך שהן לא אמיתיות, אבל בתכלס הן נראות ממש טוב [ואפילו טרחו לעשות חריטה של R.B על העדשה השמאלית!] אבל כאן גם מגיעה הבעיה. השאלה האם המשקפיים מוגנות UV. כי בתכלס - בלי הגנה כנגד קרינת שמש אני אחרבן לעצמי את הראייה. השאלה שלי היא - האם יש דרך שאני יכול לבדוק האם הן מוגנות? האם אפשר לקחת אותן לחנות לאופטיקה לבדיקה או משהו כזה או אחר? ידוע לי שבמידה והעדשות עשויות מפלסטיק אז הן מוגנות מפני UV לא משנה מה המצב [חלק מתכונות החומר הטבעיות], אבל מדובר כאן בעדשות זכוכית, שזקוקות לציפוי מיוחד …

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. שלום, בעקבות ויכווח עם חבר,אני מחפש הסבר למה ההבדל בין ניעור המשקה לעירבוב,כמו בסרטי ג'יימס בונד המפורסמים,כמובן שאני מתייחס לאופן הכנת הקוקטייל. יש לי עוד כמה שאלות,יש כל מני כוסות לשתיית אלכוהול,אפשר הסבר,אולי תמונה של הכוסות למינהם. בקשה אחרונה אפשר אתרים בעברית,באנגלית להכנת קוקטלים משקאות??

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by mrraz,

הייתי בחו"ל וראיתי שיש למכירה חופשית כדורים בשם party smart על הקופסה רשום לקחת כדור לפני המשקה הראשון מישהו שמע ?

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

הנה התמונה: לא יודע מה איתכם, אבל איך שהסתכלתי על התמונה הזאת בכל זאת אמרתי לעצמי שיש עוד סיכויים להכיר מישהי דרך משחקים. למנהלים: ראויי לציין שזוהי לא תמונת פורנו או משהו אז תתחשבו בי.

• 30 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. Started by Hurricane,

http://news.walla.co.il/?w=/3850/1092380 כנראה שהגרמנים האלה באמת אנשים רעים . מגעיל..

• 57 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. היה לי הרבה יותר נוח עם המשכורת שהייתי מקבל היית שבועית ולא חודשית. יש סיבה מיוחדת לזה שמקבלים משכורת חודשית ולא שבועית בארץ? ואם זה כבר חודשי, אז למה מקבלים משכורת ב-9 ולא ב-1 לחודש? ??? ???

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. בהמשך לאשכול בלבולי השכל. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212100.0 לקרוא עברית אתם יודעים? http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_211#7_0_CT

• 51 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. אהלן חברים, הרבה זמן לא פמפמתי את הלהקה ;D טוב, עכשיו יש סיבה ממש טובה כי האלבום הראשון שלנו מוכן (!) לשמיעת האלבום ורכישתו (באיכות של דיסק - WAV ) זה המקום האלבום נמכר במחיר סמלי של 20 ש"ח בלבד. זו עטיפת האלבום: יום חמישי הקרוב תתקיים הופעת השקה יהיו גם אורחים (סגול 59 ויורם מרק רייך) ויהיה בעיקר מצב רוח טוב ומוסיקה טובה. מחיר כרטיס 30 ש"ח בהזמנה מוקדמת ו 40 ש"ח במקום. יש לנו גם פייסבוק אם בא לכם ללייקק

15. מושב.

• 89 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה בשבועיים האחרונים היו לי כאבי ראש . בגלל זה לא הלכתי בכלל לבית ספר . הייתי אצל הנירולוג ובהתחלה הרופאה הפחידה אותי ואמרה שיש חדש לדלקת בקרום המוח . עשיתי בדיקות דם ואז הלכתי לרופאה שלי (אני אצלה מכיתה א) . אחרי שלא מצאו כלום בבדיקות דם אמרו לי לעשות צילום רנטגן לראש . וגילו שיש לי משהו במצח . לא הבנתי בדיוק מה זה אבל זה משהו כמו דלקת בסינוסים במצח . שאלתי את הרופאה למה תמיד בזמן הבית ספר היה מתחיל לי הכאב ראש , והיא אמרה לי שזה בגלל האויר הקר של המזגן . הכאב עצמו במצח מעל העיניים וגם נורא קשה לי להסתכל למעלה בגלל הכאב . התרופה היחידה שהיאו לי זה אנטיביוטיקה . אתמול כשקמתי הייתה לי סחרחורת זה יכול להיות קשור לאנטיביוטיקה ? מישהו פעם היה לו דבר כזה ? …

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

ערך את הפרופיל המזדיין שלי????????? עדיף שיגיד ישר כי אם אני אצטרך לגלות בדרכים עקיפות אני פשוט מפרק אותו פיזית וסמוך עלי מי שזה לא יהיה אני אגלה

• 46 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by Sfree,

שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד הקלדה עיוורת (אני חייב לדעת דחוף, בקשר לעבודה) אני חיפשתי תוכנות מדריכים באינטרנט, מצאתי הרבה, אבל הבעיה היא בעצם בי, אני לא מסוגל לשבת וללמוד להקליד יותר מרבע שעה, אני מרגיש שאני מתפוצץ, ולכן רציתי שתמליצו לי על אתר או תוכנה, שמלמדים בדרך הכי קלה שיש. אשמח לקבל תשובות.

19. שלום לכולם.... איבדתי רישיון רכב וביטוח חובה - כמה יעלה לי ולאן צריך ללכת ??? אם יגנב הרכב אני עדיין מבוטח ?

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by iakovl,

אוקי אל תנסו להבין למה אבל בגלל דוד שלי האידיוט עבדתי היום עם צמנט בלי כפפות אלא עם ידיים חשופות ו... קיבלתי כוויות (ממש מעצבנות) וכמה חורים ביידים. אני צריך שתמליצו לי על דרכי טיפול (אני אלך לרופא בכל מקרה) ואיך לנקום בדוד (תאמינו אני עם ראש פתוח )

• 48 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by natan805,

אפשר לחרוג אפילו עד 1000 ש"ח במקרה שממש מומלץ. אני עורך וידאו ואני יושב שעות על גבי שעות על המחשב.ולפעמים כבר כואב לי אגב . אז במקום לשבת על הכסא של המטבח החלטתי להשקיע בכסא יקר. יש למשהו המלצה על כסא נוח ובריא לגב?

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by yacovmateo,

שבוע טוב. יש לי מחר צו ראשון ואני לא יודע ברמת העיקרון מה לעשות,אני רוצה להתגייס לאיזה יחידת מחשבים וככל הנראה יהיה לי פרופיל גבוה. מישהו יכול גם לספר לי מה הולך שמה?,מה ישאלו אותי בראיון האישי וכל זה? תודה

• 41 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by jackhammer,

איך אני משיג את השיר מהפרסומת של רנואר? אני יודע שהשם של השיר המקורי הוא i want it all של queens אבל איך אני משיג את הרימיקס של הפרסומת?

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. היי שלום מישהו כאן במקרה רואה \ ראה החטא ועונשו בערוץ ביפ? עם קיציס ופרידמן. בכל מקרה, אני מחפש את שיר הפתיח של התוכנית, כל מה שידוע לי עליו הוא זה שהוא להקת רמסטיין, מישהו יכול להגיד לי מה שמו של השיר? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. שלום! קניתי מחשב חדש לא מזמן,ואני בתקופה האחרונה הדלקתי וכיביתי אותו משהו כמו פעמיים ביום. בזמן האחרון התחלתי לכבות אותו רק אחרי כמה שעות שהוא דלוק,כלומר להדליק אותו פעם אחת ביום ואחרי כמה שעות לכבות אותו. רציתי לדעת אם זה יכול להרוס לי את המחשב,להאיט אותוךאו לגרום לבעיה בחלקים הפנימיים שלו או כול בעיה אחרת שעלולה לגרום לתקלות. מקווה שהכול בסדר ולא קרה כלום ושתוכלו לעזור לי. תודה לעוזרים.

• 62 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.