עבור לתוכן

מחיר בארץ GTX1060

Featured Replies

פורסם
ציטוט של NAND

לדעתי אם היא הייתה יכולה, היא הייתה עושה (בעיקר אם זה היה "בקלות"). הרי למה לה לחכות? 

כן אבל אני סה"כ משווה את זה לשני דברים. אחד זה להשקה המוצלחת של 480 והשני זה ל NV שהשיקה 1060

וכבר יש לך יותר מידי דגמים על המדפים. חודש מהיום זה פשוט נראה לי יותר מידי זמן של מכירות ( 1060, 1070 ).

תחשוב כמה זמן יש ל NV למכור את הדגמים שלהם בלי תחרות בעצם.. יש ל AMD כרגע רק 480 רפרנס, זה מביא

לי עצבים שמישהו שם יושן על האף.

• תגובות 180
  • צפיות 26k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יכול להיות שזה לא קשור לשינה על האף, אלא פשוט על מהירות ההשקה.

הדדליין של AMD היה קצר, והמוצר היה מוכן ממש על הקשקש. כל כך מוקדם שאני חושב למעשה שהיצרניות קיבלו דגימות לעבוד איתן רק שהדבר הזה בכלל הוכרז. כולן אולי חוץ מ-Sapphire שהיא למעשה אחראית על יצור הרפרנסים של AMD עצמה.

פורסם

כן, קצת עצוב.

המציאות אומרת שבאותה מידה ש 480 נחטפו, עכשיו יש מספיק סיבות ש 1060 ייחטף - סה"כ כרטיס מוצלח.

1070 ו 1080 בהתאמה אין להם תחרות גם ככה אז הם נמכרים.

זה קצת מזכיר את ההשקה של AMD עם 5850\5870 ש NV פיגרו בכמה חודשים ובאו עם התנורי נפט בשמם 470\480.

הרי בינתיים אנשים קונים על ימין ועל שמאל. Vega לא יוצא לפני דצמבר 2016.. אוקיי שייקחו את הזמן. הפסד שלהם,

אנשים שאוהבים את התחום ולא חושבים שבעים אלף פעם על כל דבר יעברו בקלות מאדום לירוק. זה בלתי נמנע.

פורסם

אחרי תפיסה של 90 אחוזי נתח מכירות השנה לא שיש הרבה שיעברו...

אני לא יודע לאן התחרות הזאת תתקדם, אבל זו לא אותה תחרות צמודה והוגנת שקיבלנו בעידן HD 4870 VS GTX 260

פורסם

AMD קפצה ראשונה וכל הHYPE היה סביב הRX480, אבל מסתבר שAMD קפצה מוקדם מדי ללא שום הכנה ואפילו עם כמה בעיות.

NVIDIA המתינה והוציאה כרטיס מושלם יותר, עם כל הפיתוח מסביב באותו הזמן.

RX480 הפך ללא רלוונטי כשה1060 יצא, מי שלא רואה את זה, חבל.

פורסם

אני מנסה להבין איך ה480 מאבד את נחיצותו הוא רלוונטי בדיוק כמו ה1060 ויריב שקול באותה רמת הביצועים לשקל.

פורסם
ציטוט של Guarding angel

אני מנסה להבין איך ה480 מאבד את נחיצותו הוא רלוונטי בדיוק כמו ה1060 ויריב שקול באותה רמת הביצועים לשקל.

הוא חם יותר, צורך יותר חשמל - באופן כללי אני סומך יותר על nVidia.

פורסם

ציטוט של NAND

480 נותן ביצועים טובים יותר במשחקי DX12, וב DX11 הם פחות או יותר באותה רמה. 

זה רק חצי נכון, שהם פחות אוו יותר באותה רמה... פחות, זה החצי הנכון. "יותר" - החצי הלא נכון.

תסתכל פה:

http://arstechnica.co.uk/gadgets/2016/07/nvidia-gtx-1060-review/

ב-DX12 אין עדיין מספיק דוגמאות (כשה-1060 מומהר הוא מנצח גם שם), וב-DX11 נכון לעכשיו ה-1060 אוכל אותו בלי מלח ופלפל.

פורסם

אנשים, תבינו שדגם הרפרנס הוא לא דוגמה. הוא לא מאפשר ל-480 לבטא את היכולות שלו בגלל הגבלות טרמיות. הודלפו בנצ'מרקים של דגם ה-Nitro ורואים שם יפה מאוד איך ההבדלים בינו לבין MSI 1060 Gaming מסתכמים ב 3%~ במשחקי DX11. כנ"ל לגבי DX12.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
ציטוט של NAND

אנשים, תבינו שדגם הרפרנס הוא לא דוגמה. הוא לא מאפשר ל-480 לבטא את היכולות שלו בגלל הגבלות טרמיות. הודלפו בנצ'מרקים של דגם ה-Nitro ורואים שם יפה מאוד איך ההבדלים בינו לבין MSI 1060 gaming מסתכמים ב 3%~ במשחקי DX11. כנ"ל לגבי DX12.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חיובי.. הם די משלימים אחד את השני הכרטיסים האלה.

לאחד יש 256 ביט לשני יש 192..

האחד עם 64ROP השני עם 32ROP..

האחד מגיע ל 5.8TFLOPS השני מגיע ל 4.5TFLOPS בערך..

לזה יש קלוק גבוה לשני יש יותר זיכרון..

האחד מוביל בזה ומפסיד באחר לשני... הם די שקולים בסופו של דבר.

נשאר רק עניין המחיר... ופה אפשר לומר שבישראל המצב זהה עם 2 הכרטיסים - דופקים אותנו חזק.

פורסם

כשתגיע גרסת ה-480 הנ"ל (או לפחות כשיצאו לה בנצ'מארקים מסודרים) ותראה ביצועים טובים בצריכת חשמל סבירה אשמח לכתוב משהו אחר. וכמובן שאשמח שתהיה תחרות.

בינתיים... 1060 נמצא פה, לא מודלף, ונותן תמורה כמו שאמור לתת.

לגבי המחיר... תמיד היה פער בין המחיר בחו"ל למחיר הישראלי (GTX970 שתמיד עלה 330 $ בחו"ל לא עלה כאן 1470 ש"ח...) כי המוכרים בארץ צריכים להרוויח יותר כדי להחזיק חנויות קטנות.

ואני חושד שיש עוד סיבה - כרטיסי 970 ו-390 קיימים עדיין במלאי בחנויות, הם נקנו יחסית ביוקר ואף אחד לא יגע בהם אם פתאום המחליפים שלהם יעלו פחות מהם. כשהמלאים שלהם ירדו אני מניח שמחירי ה-1060/480 ירדו יחד איתם.

פורסם

אי אפשר להגיד על 1060 שהוא נמצא , כשאין כמעט מלאי , ובארץ הוא יקר מדי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

מדי או לא, בהשוואה ל-RX 480 הוא לא יקר בכלל, ואפילו זול ממנו ביחס לגרסאות השונות

מלאי? יש מלאי, צריך לדעת איפה לחפש

פורסם
ציטוט של Guarding angel

גם אני לא מבין איך רלוונטיות של מוצר נעלמת. אין דבר כזה הגדרתית:

הרלוונטיות היא עלות המוצר ביחס לביצועים שלו. בדיוק כמו שמכונית משומשת היא רלוונטית, במחירה שלה ביחס לחלופות.

אם RX480 נניח לרגע בדוגמא, איטי ב X אחוזים ממתחרה ההכי קרוב שלו, אז כל עוד התמחור הוא פחות X אחוזים

ומטה מכך, המוצר רלוונטי בעבוע.

בדיוק כמו כל מוצר אחר אנשים, הדרך של רבים מכם לשפוט מוצר "שיש לו מתחרה צמוד" שהוא קצת מהיר ממנו,

איננה הופכת את הקצת איטי יותר ללא רלוונטי. בדיוק כמו שאוקטביה עם מנוע טורבו 1200 רלוונטית בשוק כשיש

אוקטביה עם מנוע 1400 , והפער במחיר הוא רק 7000 ש"ח (5%). כל צרכן ירכוש את המוצר עם הכח שהוא רוצה

או מעוניין בו. ומי שרוצה את ביצועי GTX1060 פחות 5% ומוכן לקבל לשם כך הנחה של 5% או קצת יותר, יבחר ב RX480.

יש אגב עוד הבדלים וה- RX480 מביא לזכותו ביחס למתחרה הצמוד, תמיכה ב- crossfire , ויותר זכרון 8GB במקום רק 6,

ונכון להיום תמיכה עדיפה ב API מודרניים כמו DX12 ו- Vulkan - מקום שנוידיאה עדיין לא הוכיחה שנתנה מענה מקביל

או שווה ערך או שתיתן כזה בהמשך.

אלו אמנם יתרונות שלא בהכרח מכריעים אצל כולם, אך יש מספיק צרכים אחוזית מהשוק שזה מדבר אליהם, והם יבחרו

בכרטיס זה ולו מפאת הסיבות הללו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים