פורסם 2015 בפברואר 1510 שנים הרגע מיליתי שאלון באתר ישראל היום, שעל פי התשובות אומר לך אילו מפלגות מתאימות לך.אחרי מילוי השאלון הוא המליץ לי על שלושה מפלגות. 1: כולנו. 2: ישראל ביתנו. 3: הבית היהודי. LMAO http://www.israelhayom.co.il/sites/default/files/ilhfiles/elections/map/index.html יצא לי: 1.מרצ 2.ערבים. 3.ציפציפ וציפורה. נערך 2015 בפברואר 1510 שנים על-ידי RDvd
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים וואו אתם עדיין פה.סתם רציתי לשתף. לאחר שראיתי את הסרטון של הליכוד על דעאש הדבר היחיד שעבר לי בראש זה "אנשים אשכרה אוכלים את זה? לאנשים אשכרה אין שכל?".התחלתי לדאוג. כל פעם צועקים שלשמאלנים אין מוח, ואז צפיתי בסרטון הזה והתחלתי לתהות, אם מצביעי הימין גם אוכלים את זה לא נשארו אנשים עם מוח במדינה.אנשי ימין יקרים מה דעתכם על הסרטון?
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים אני לא צופה באף סרטון, מימין ומשמאל. אני לא זוכר מערכת בחירות רדודה כזו אי פעם.
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים אכן, במקרה לפני כמה ימים ראיתי חדשות והראו את הסרטון.האמת שאם הייתי מצביע ימין הייתי נעלב. כזה זלזול באינטיליגנציה לא ראיתי המון זמן.בהחלט מערכת בחירות רדודה בצורה קיצונית.
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים דעתי על הסרטון הזה היא שאכן מדובר בסרטון רדוד למדי, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא מנותק מהמציאות כאשר רק לפני כמה ימים פורסם טור דעה בYNET הקורא לאמץ את היוזמה הסעודית ולמסור את הגולן, הלכה למעשה, לדעאש. ואגב, שום רדידות בתעמולת הבחירות של הימין לא תתקרב לבזיון הקמפיין של השמאל, שמסתכם ב"רק לא ביבי".
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים עכשיו שיראו סרטון של הבית בקיסריה.מה זה עניינך?לא ענייני.אבל גם שם הם מארחים נציגים מהעולם.מה, לא?
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים אם הוא מארח שם אישי ציבור אז זה מעניין באותה המידה שמעון ראש הממשלה מעניין.בדיוק מאותם סיבות.
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים לראות איפה ראש הממשלה עובד לפעמים, איפה אישים חשובים יושבים ומדברים איתו. same same למה זה לא מעניין? גולדה מאיר למשל אירחה מנהיגים מהעולם במטבחה הקטנטנן בדירה הקטנטנה. והכינה להם בעצמה קפה ותה. זה לא מעניין? נערך 2015 בפברואר 1610 שנים על-ידי Art Tatum
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.