עבור לתוכן

מקלדות מכניות -- ריכוז מידע

Featured Replies

פורסם

האמת שלדעתי כל העניין של תאורה במקשים זה סתם גימיק שמלבד תוספת המחיר, כנראה שמוסיף עוד אפשרות לתקלות...

זה לא מבאס שמתישהו LED אחד מפסיק לעבוד? ואז יש מקלדת שלמה מוארת עם מקש אחד שלא....

יצא לי לקנות מקלדת מוארת עם דפקט באחת הנורות אבל מזל שזה היה בתקופת האחריות ואפשרו לי להחליף.

• תגובות 886
  • צפיות 458.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ מקסימום אפשר לכבות את התאורה ואז לא תשים לב לזה... מה גם להחליף לד לא אמור להיות מסובך מידי

כן כמו בתמונה למעלה, אז כנראה שהטריגר היא לא באמת COSTAR...בכל מקרה הביקורות טובות.

זה לא שהם פחות טובים, הם מרגישים שונה. יש הרבה תגובות שאומרות שהרווח עם המיצבים האלה פחות נעים מאשר הרווח עם המיצב של COSTAR, יש גם אנשים שאוהבים אותם יותר. צריך לזכור שגם הפיתרון של COSTAR רחוק מלהיות מושלם, בזויות מסויימות שומעים את המתכת והרבה אנשים אומרים שאחרי כמה שנים הם מתחילים להשמיע רעשים של חריקה (המקלדת שלי חדשה יחסית אבל יצא לי לשמוע על אנשים עם G1 שהייתה להם את הבעיה הזו).

בסופו של דבר קניתי את הטריגר עם הסוויצים החומים לפני כמה ימים.

הרווח בG1 הרגיש הרבה יותר טוב מהטריגר. לא יודע בדיוק איך לתאר את זה, אבל ב- G1 זה מרגיש שהרווח קצת יותר מסיבי ופה הוא מרגיש קליל וחלש.

כנראה רק צריך להתרגל לזה, אבל בגדול המייצבים של COSTAR מרגישים לי יותר טוב.

וכן גם אצלי ב-G1 שמתי לב לחריקה מסויימת. הופיע לי אחרי כמה חודשים של שימוש, וגם לא תמיד אלא מידי פעם. זה קרה לי דווקא במקש של ה- backspace אבל לא ברמה שהפריעה לי והייתי צריך לממש אחריות...

פורסם

למי שלא מקליד עיוור זה עוזר, במיוחד עם סימני פיסוק וכאלה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אהלן חברים,

אני בדיוק הזמנתי את ה- Corsair Vengeance K95.

חרשתי ביקורות על המקלדת הזאת ונראה כמדובר במקלדת הטובה ביותר כרגע שמוצעת.

מקלדת מכאנית ב-100%, לחצני Cherry Red, עם מקשי מאקרו, תאורה לבנה/כחולה עם כיוונון עוצמה, יש גם דרך לתכנת את התאורה וכו' וכו'.

(חוץ מכמה תלונות שראיתי שאחרי כמה זמן חלק מהLEDים מתים למקשים מסויימים, לא נתקלית במשהו רע על המקלדת הזאת)

מה דעתכם?

קנייה טובה או שהלכו לי 700 שקל? חח

פורסם

מישהו שמע על מקלדות של I-ROCKS וAJAZZ? נמכרות בזול מאוד בEBAY. סיניות כמובן, השאלה האם זה פוסל אותן אוטומטית?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

האם יש מאיפה להשיג את ה 6gv2 בארץ ? נראה כאילו שאף-אחד מהחנויות בארץ לא מייבא יותר SteelSeries. מוזר.

אני שוקל לקנות מקלדת מכנית, לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף אבל. חשבתי על Razer Blackwidow שעולה 500 ש"ח, אל מול ה Zowie שעולה 525 ש"ח, וראיתי לאחרונה את המקלדת הזו : http://ksp.co.il/?uin=16973 שעולה משמעותית פחות מהן. מה ההבדלים באמת ?

פורסם

ה CM מעולה, אני הייתי מתרחק מהמקלדת של STEELSERIES בגלל הסוויצים השחורים. גם אני התכוונתי לקנות אותה והלכתי לנסות אותה קודם בחנות, הסוויצים השחורים מאוד קשים ללחיצה. ראיתי אותה בבאג בזמנו, יכול להיות שכבר לא מחזיקים אותה פשוט, היא יחסית ישנה ומה"גל" הראשון של מקלדות מכניות פה בארץ.

בכל מקרה כרגע יש לי CM כמו שקישרת (ללא NUM}PAD) אבל עם סוויצים חומים, לא כחולים. מאוד מרוצה, מקלדת איכותית.

פורסם

זה לא נכון להגיד לאנשים לפסול מקלדת בגלל סוג ה SWITCH שיש בה, אני משתמש ב MX BLACK ונהנה מכל רגע, ממש לא קשים לי.

האיכות בניה של RAZER לא מדהימה, עדיף לקנות מחברה אחרת, במיוחד שהמבחר בארץ יחסית גדול. מידי פעם יש ירידה חדה במחירי המקלדות (לרוב בסוף השנה) וזה אפשרי לקנות מקלדת מכנית ב 250-350 שקל.

ה ZOWIE עדיפה על ה RAZER וגם יש אפשרות לבחור בין MX RED ו MX BROWN, ל CM STORM יש כמה דגמים מאוד טובים ולרוב יש מבחר דיי גדול (RED, BLUE, BLACK, BROWN ולפעמים גם GREEN, אחד הנציגים שלהם רמז גם על WHITE/CLEAR). יש גם מקלדות של TT ESPORTS שחלקן מצויינות (G1 ופוסיידון החדשה שמאוד זולה) וחלקן טובות מאוד (G UNIT שיש בה יותר אפשרויות אבל איכות הבניה שלה פחות טובה). TT משתמשים לרוב ב MX BLACK.

פורסם

היה לי את ה razer lycosa שהוחלפה לאחר שנתיים ,לפני כמה חודשים רכשתי את ה CM Storm Trigger Cherry BROWN ,ואני מאד מרוצה, יש לה תאורת לד אדומה עם כיוונון עוצמה ,מקשי מאקרו והיא מרגישה הרבה יותר איכותית ונעימה, ממליץ בחום!

פורסם

^^ גם אני איתה רק מחרפן אותי שתמיד איכשהו כשאני הכי ממהר במקום ללחוץ על CTRL אני לוחץ על הכפתורים המתוכנתים בצד

פורסם
זה לא נכון להגיד לאנשים לפסול מקלדת בגלל סוג ה SWITCH שיש בה, אני משתמש ב MX BLACK ונהנה מכל רגע, ממש לא קשים לי.

אם זה לא היה ברור מספיק, אמרתי שעדיף לבדוק קודם בחנות, ושספציפית למקלדת שהוא שאל עליה יש רק סוויצים שחורים, ושלי (ולרוב האנשים, לפי ביקורות) סוויצים שחורים לא נוחים.

פורסם

לא אני ולא אף אחד שאני מכיר שעבר למכנית לא התלוננו על הסוויצים השחורים. הם בסדר גמור

^^ גם אני איתה רק מחרפן אותי שתמיד איכשהו כשאני הכי ממהר במקום ללחוץ על CTRL אני לוחץ על הכפתורים המתוכנתים בצד

זה לא נורא, מתרגלים שהם שם אחרי זמן מסויים. הדבר היחיד שמציק לי שבשביל לקבל סוויצים חומים הייתי צריך להתפשר על layout בריטי (ISO) השיפט והאנטר הקטנים יכולים לחרפן...

פורסם

דווקא אליהם יחסיות התרגלתי אבל כשאני עובר למקלדת רגילה יוצא לי שאני לוחץ על מקשים אחרים כי המיקום של האותיות טיפה שונה

פורסם

השחורים אכן מעולים.

פורסם

אני אוהב את החומים, מפני שאין צורך ללחוץ על המקש עד הסוף, ובנגיעה יחסית קטנה כבר בהתחלה אתה מקבל משוב, לדעתי זמן התגובה הזה חשוב במיוחד למשחקי רשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים